tomek.wiola 12.01.10, 10:27 Witam, Proszę o odpowiedź ile zapłacę za notariusza mieszkanie nowe kupione od spółdzielni na kredyt pod hipotekę cena 187 080 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek.wiola Re: jakie opłaty u notariusza 03.02.10, 12:10 Bardzo proszę izbę notarialną o odpowiedź. i jeszcze mam pytanie... jeśli mieszkanie jest nowe od spółdzielni to taksy notarialnej płaci się połowę? Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: jakie opłaty u notariusza 03.02.10, 13:50 Wiesz co to Google? Pełno tam jest kalkulatorów opłat notarialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.wiola Re: jakie opłaty u notariusza 03.02.10, 14:08 jeśli nie udzielasz odpowiedzi na moje zapytanie to bardzo proszę nie udzielaj mi porad nie dotyczących postu dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: jakie opłaty u notariusza 03.02.10, 17:39 lmgtfy.com/?q=kalkulator+op%C5%82at+notarialnych Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.wiola Re: jakie opłaty u notariusza 03.02.10, 18:42 słuchaj kolego! tak to sobie już dawno policzyłam chodzi mi to również o kwestie czy przy nowym mieszkaniu jest obniżka taksy 50% i aby obliczyć ile zapłacę całej hipoteki bo jest to na kredyt wiec jeśli pojęcia nie masz w temacie to prosze nie udzielaj się na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: jakie opłaty u notariusza 03.02.10, 22:59 Po pierwsze nie jestem Twoim kolegą a po drugie gratuluję kultury osobistej... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.wiola Re: jakie opłaty u notariusza 04.02.10, 08:21 ja kulturę osobista posiadam... forum jest, aby pytać a nie aby wytykać innym, że mają nie pytać Jeżeli przeszkadzają PANU pytania czyjeś to poprostu nie otwieraj postów-to takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś