aleksssssssssssss 15.09.08, 16:13 Chcę otworzyć u teścia w domu firmę. Czy mogę spisać z teściem umowę użyczenia lokalu? Czy to może tylko odbywać się w lini prostej, ojciec-córka/syn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol-a82 Re: Czy teść może mi użyczyć lokal? 17.09.08, 22:25 mój mąż ostatnio zakładał firmę i spisał z moim ojcem umowę najmu która dotyczyła udostępnienia pomieszczenia na cele biurowe bez dodatkowych opłat i ponoszenia dodatkowych kosztów Odpowiedz Link Zgłoś
decort Re: Czy teść może mi użyczyć lokal? 19.09.08, 17:59 teść może Ci użyczyć lokal Odpowiedz Link Zgłoś
izba.notarialna Re: Czy teść może mi użyczyć lokal? 21.09.08, 20:28 Można podpisać umowę użyczenia lokalu, stopien pokrewiństwa nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksssssssssssss Re: Czy teść może mi użyczyć lokal? 23.09.08, 20:11 izba.notarialna napisała: > Można podpisać umowę użyczenia lokalu, stopien pokrewiństwa nie ma > znaczenia. Czy mogłabym prosić o jakiś zapis prawny, artykuł mówiący o tym? z góry dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś