deela 12.09.09, 02:11 witam jestem w 4 dniu ciazy i wczoraj zjadlam wafel ryzowy KUPIEC, czy moze on zaszkodzic dzidzi? tak bardzo sie boje pozdrawiam wszystkie mamusie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 12.09.09, 06:46 :)))) Ależ Deelo, możesz być absolutnie spokojna o swoją malutką fasolkę! Badania kliniczne wykazały, że Wafle r.K. mają działanie homeopatyczne i działają stymulująco na rozwój ciąży. Udokumentowano przypadki mamuś, które w stanie błogosławionym odżywiały się wyłącznie tymi cudownymi Waflami. Wszystkie, bez wyjątku nowonarodzone skarbeczki zostały sławnymi ludźmi; na pewno słyszałaś o Joli R., Dodzi R. (r - jak Ryżowe!), Radziu M.? Tomaszek Jacyków też jest owocem tego eksperymentu. Papatki dla Twojego Brzusia! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 12.09.09, 10:43 twoja dzidzia będzie miała wafla ryżowego zamiast mózgu :P Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 12.09.09, 12:24 Bardzo szkodzą. Czytałam publikację amerykańskiego profesora T.P. Condona, którego długoletnie badania w AMERICAN INSTITUTE OF MEDICINE udowodniły, że spożywanie wafli ryżowych KUPIEC w tak wczesnej ciązy może byc przyczyną przewlekłych zaparć ciężarnej, a w ich wyniku - hemoroidów. Odpowiedz Link
exotique Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 12.09.09, 13:24 dila, masz przestac je jesc. bo to z dmuchanego ryzu, a ryz i fasolka nie ida w parze, logiczne nie? no chyba ze chcesz, by ci fasolka sie nadmuchala jak balon, a rzez to sama bedziesz nadmuchana i napuchnieta. Ja bym na twoim miejscu sie powaznie zastanowila, zreszta juz bym pobiegla badania robic, czy wszystko z fasolka ok. Odpowiedz Link
pola731 Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 12.09.09, 21:44 jak mogłaś???????????? wafel w ciąży????????? oczywiście , że szkodzą Odpowiedz Link
wroblica Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 12.09.09, 21:47 Wszystko będzie dobrze o ile natychmiast skontaktujesz sie z każdym z czterech lekarzy prowadzących twoją ciążę! Odpowiedz Link
trusiaa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 13.09.09, 08:16 Jakie wy jesteście niedobre i niemiłe! Tak straszyć przyszłą mateńkę! Wstyd. "Czuły dotyk, pieszczota,pocałunek namiętny, Później chwila uniesień,...i już jestem poczęty. Początkowo żem mały,niczym zboża ziarenko, Z każdym jednak tygodniem rosnę Ci mateńko. Pod serduszkiem Twym siedzę, owoc Twojej miłości, A o moim istnieniu Świadczą Ci nudności. I tak dzionek za dzionkiem coraz większy się robię, Wkrótce na ekranie obejrzysz mnie sobie. Zobaczysz mnie mamusiu, jak leżę cichutko... i jak moje serduszko bije mi szybciutko. Kiedy będę już "duzi", zacznę ruszać się Mamo, A Ty będziesz przez brzuszek głaskać mnie co rano. Będziesz mówić mi czule, że jestem kochany I przez Ciebie tak bardzo Już oczekiwany. A gdy pierwszym krzykiem swoje przyjście zaznaczę Łzy radości i uśmiech Twój mamusiu zobaczę. I na piersi Twej legnę byś utulić mnie mogła,... By ten moment w pamięci na zawsze pozostał. Twój dzidziuś (znalazłam na forum gazetowym) Twój Puszek-Wafelka ryżowego KUPIEC-Okruszek juś jest baldzo duzi :) Odpowiedz Link
deela Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 13.09.09, 20:30 wyrzygalam Wafla Ryżowego Kupiec musialas mi to znowu zrobic? ja juz to kiedys NIESTETY CZYTALAM :) Odpowiedz Link
mor_lena Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 17.09.09, 11:49 deela napisała: > wyrzygalam Wafla Ryżowego Kupiec > I bardzo dobrze, przynajmniej nie zdążył zaszkodzić dzidzi. Odpowiedz Link
tuti Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 12:43 > słyszałaś o Joli R., Dodzi R. (r - jak Ryżowe!), Radziu M.? trusiu, z pefnoscia masz na mysli pana R.(jak Ryżowe) Majdana? Odpowiedz Link
aiczka Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 14.09.09, 16:16 Natychmiast do lekarza! Odpowiedz Link
tymon99 Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 12:45 twoim fasolką tesz wspułczuję.. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 16:17 Nie wiem....chyba jednak szkodzą...bo coś mnie tak dziwnie mgli:( po tych waflach ryżowych:( Odpowiedz Link
trusiaa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 16:24 No, NIE na Foooorum... :( Sanitariusz, proszę odprowadzić panią Dzidzię_Bojową do gabinetu higienistki. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 16:45 Tak się zastanawiam...a może to wczorajsza siwucha? Nieeeee, to niemożliwe, to na pewno te wafle, kurza ich twarz!!!! Odpowiedz Link
trusiaa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 16:56 SAAAAAnitariusz!!! Czy sanitariusz mnie słyszy?! (i na przyszłość proszę sprawdzać krawaty, bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się!) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 17:02 Trusia, błagam, nie tak głośno, ciiiiii bo i mgli i głowa boli. A sanitariusz już był. Pomogło trochę:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 17:25 I od razu lepiej. Wafelka może? Odpowiedz Link
deela Re: czy walfe ryzowe KUPIEC moga zaszkodzic dzidz 16.09.09, 21:00 ryzowego? a nie zaszkodzi dzidzi? Odpowiedz Link