dlania 12.09.09, 21:21 ...nieryzowych??? Pilne, z góry dziejuę za odpwoedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroblica Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 12.09.09, 21:48 Wafle ryzowe firmy Kupiec są pyszne i zdrowe i mają wiele zalet. Wafle nieryżowe są niesmaczne, niezdrowe i mają same wady. Odpowiedz Link
pola731 Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 12.09.09, 21:50 hmmmmmmmmm zawartością cukru w cukrze??? Odpowiedz Link
nutka07 Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 12.09.09, 22:40 Ja tez popieram wafle ryzowe. Odpowiedz Link
vifxen Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 12.09.09, 22:42 ciekawi mnie, co to znaczy, że ryż jest dmuchany.. jak te chinczyki to robią??? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 13.09.09, 06:55 vifxen napisała: > ciekawi mnie, co to znaczy, że ryż jest dmuchany.. jak te chinczyki > to robią??? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 13.09.09, 06:55 Jak wiadomo, Chińczyk z natury nieduży jest... Odpowiedz Link
sun_of_the_beach Re: Czym sie różnia wafle ryzowe od wafli... 13.09.09, 09:34 A mnie interesuje jaka jest różnica w składzie wafli ryżowych Kupiec w porównaniu do wafli ryżowych Purina One oraz wafli ryżowych WPT? Chodzi mi gółwnie o zawartośc azbestu. Proszę tylko o poważne odpowiedzi, bo widzę, że nalazło się na to forum pełno idiotów, którym sie wydaje, że są bardzo dowcipni. Odpowiedz Link