hedonistka 13.09.09, 20:17 Tylko trzeba pokruszyć i wepchnąć ugniecione kulki w cewkę moczową.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 13.09.09, 20:33 a moze oblozyc????? wiem zrobic w kazdej paczce dziurke i ponadziewac na f_iuta jak w znanej zabawce www.jacekwojt.iswift.eu/foty/piramida-mala.jpg Odpowiedz Link
hedonistka Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 13.09.09, 22:48 No ale wiesz, tam w środku musi być coś sztywnego, więc nadziewanie wafli dla impotentow odpada. Nooo, i taki wafel ma swoją średnicę, moze sprzedawać je jako alternatywe dla balonikow epi-no? ;p Odpowiedz Link
deela Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 13.09.09, 23:41 > No ale wiesz, tam w środku musi być coś sztywnego, więc nadziewanie wafli dla > impotentow odpada. wiec najpierw twje wciskanie kulek a potm moje nadziewanie wafla > Nooo, i taki wafel ma swoją średnicę, moze sprzedawać je jako alternatywe dla > balonikow epi-no? ;p trzaba to forum na CiPie rozglosic :D Odpowiedz Link
alexiaanna Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 14.09.09, 11:46 A czy myślicie, że wafle mogą być pomocne w zajściu w ciążę? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 14.09.09, 11:51 To zależy jak daleko chcemy zajść. Odpowiedz Link
wroblica Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 14.09.09, 15:41 Pewnie,ze pomagają zajsc w ciązę. Wystarczy ze zwilzonego wafla uformować kształtną , sliczną fasolinkę i zaimplementować ją gdzie trzeba :)Na pewno się przyjmie i przesiąknie genami mamusi! Odpowiedz Link
alexiaanna Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 14.09.09, 19:21 Ale czy to ma zrobić mąż w trakcie przytulanka? Czy może fasolinkę należy po prostu połknąć? Odpowiedz Link
wroblica Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 14.09.09, 20:57 Połknąć? W żadnym wypadku! Przeciez od seksu oralnego nie można zajść w ciążę!!! :o Odpowiedz Link
deela Re: Fafle ryżowe są świetne na impotencje! 14.09.09, 21:14 nieeeeeeeeeeee??????????????? Odpowiedz Link
wroblica Deela 14.09.09, 21:45 Tak, wiem... też się swego czasu zdziwiłam! Całe szczęscie, ze dla pewności zawsze możesz zrobić teścik: tescikciazowy.com/ Odpowiedz Link
wroblica Re: Deela 14.09.09, 21:52 Zła wiadomość! Wypełniłam i...nic! Najwidoczniej tylko konsumenci wafelków KUPIEC są w stanie skoncentrowac się na tyle, by rozwiązać go poprawine do końca. A ja zaczełam chrupac dopiero od wczoraj :( Odpowiedz Link