drzejms-buond Re: dofre bo Folskie! 15.09.09, 11:23 ale ofobifcie fole te www.goodfood.com.pl/ Odpowiedz Link
trusiaa Re: dofre bo Folskie! 15.09.09, 12:08 Oooo nieładnie: kolega Drzejms reklamuje obcy i bezwartościowy produkt! Powiem tyle: gdy stanęłam przed sklepowa półką nawet jednym spojrzeniem nie zaszczyciłam paczek z waflami (pff - waflaaami!) firmy (...) oraz firmy (...) ani nawet tych produkowanych przez (...). Bez wahania sięgnęłam po paczkę ulubionych Wafli ryżowych KUPIEC. Tak właśnie się to robi. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: dofre bo Folskie! 15.09.09, 15:37 f dufe sie focałuj, fiesz! :-D))) sorry , musiałem... Odpowiedz Link
trusiaa Re: dofre bo Folskie! 15.09.09, 16:32 F dufe?! F duuuufe. :) F tę fo jeft niefmiełtełna y ifie fo fieba. Jeśli tak to proszę bardzo. Mła.Mła. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: dofre bo Folskie! 15.09.09, 16:54 mofe tfoja do niefa ifie -moja nie mfa fans -fmafne te fafle, fnie? Odpowiedz Link
trusiaa Re: dofre bo Folskie! 15.09.09, 18:42 Fto fi fofiefiał, fe "ffoja nie mfa fanf"??? Jedz Wafle ryżowe KUPIEC, a dusza Twa trafi prosto do raju... Ffffmafne! Fffffftfafnie pyfne. Ftfafnie. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: dofre bo Folskie! 16.09.09, 14:01 fafkulcy dodajo do danonkuff f faflaf if nie fa! Odpowiedz Link