sibeliuss 17.09.09, 14:52 Sex na waflach, sex pod waflami, sex waflem, wafel po sexie, wafel zamiast sexu... Pominąłem coś z podniecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 17.09.09, 14:53 z waflem... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 17.09.09, 15:42 Targanie wafla zamiast.... Odpowiedz Link
avvg Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 17.09.09, 15:43 Wafel przed seksem (jako afrodyzjak, a jak ktoś jest za bardzo jurny, to jako uspokajacz) Odpowiedz Link
gabbie Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 17.09.09, 17:28 no nie wiem czy to z sexem ale ja jutro lecę do mojego chirurga plastycznego, juz z nim gadałam ;) on mi wyjmie moje silikony i na to miejsce włoży Wafle Ryżowe Kupiec Ale będę miała walory!!! Odpowiedz Link
bei Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 18.09.09, 23:15 Mozna z nich robic eko-prezerwatywy, wystarczy zmielic, dodać wody, OBLEPIC...wysuszyć... Odpowiedz Link
bazoooka Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 18.09.09, 23:43 waflowa parafilia? Odpowiedz Link
nutka07 Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 19.09.09, 16:07 Z Wafla mozna wyluskac ziarna ryzu, najlepiej dwa. Przewlec zylke i stosowac dopochwowo. Nalezy zaciskac miesnie Kegla, kiedy miesnie beda trzymaly juz te ziarna ryzu mozna zrobic przerwe i stosowac 2-3 razy w miesiacu. Po tych zabiegach producent wafli, gwarantuje lepsze doznania seksualne. Odpowiedz Link
verte34 Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 11.08.10, 22:28 To może drastyczne, ale co tam... Muzułmanki, które zbłądziły, za ciężkie pieniądze mogą sobie operacyjnie zrekonstruować hymen. Po co wydawać tyle kasy? Wystarczy przecież...hm... Odpowiedz Link
astolat Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 04.08.10, 23:37 Gorrący Cosmotrick na lato: Zawiąż oczy swojemu partnerowi. Pokrusz wafel ryżowy (np. "Kupiec", ok... zł) i rozsyp go na jego ciele. Gdy on poczuje na sobie Twoje usta zjadające okruszki, zupełnie odleci! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Zastosowanie wafli Kupiec podczas seksu? 06.03.12, 19:33 Podciągam, by forum o waflach nie zginęło Odpowiedz Link