red-truskawa 15.12.12, 01:19 Szukam dobrego sprawdzonego terapeuty, który być moze bedzie nam w stanie pomóc. nie chce trafić na kogos przypadkowego. Czy ktos może mi podac jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayenna Re: Terapia dla par- Poznań? 15.12.12, 08:55 Napisz na RiCD. Jest tam sporo poznanianek, na pewno ci podpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewachmuryziemia Re: Terapia dla par- Poznań? 15.12.12, 20:00 elżbieta czapiewska-zejden, marcelina ptak Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_iwaszkiewicz Re: Terapia dla par- Poznań? 16.12.12, 08:43 Ośrodek HUMANI na ul. Szydłowskiej 42. Duży profesjonalny zespół z duża ofertą. Lub osoby indywidualne Pola Markowicz 606 728 652 Jagoda Gierczyk 508 310 119 Bożena Maciek- Haściło 604 475 739 Agnieszka Iwaszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
rayaaa Re: Terapia dla par- Poznań? 22.01.21, 14:48 My korzystaliśmy z wetalk.pl psychoterapia online i bardzo nam pomogła, zaczęliśmy otwarciej rozmawiać o swoich problemach i je rozwiązywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama