inmylife03
29.06.22, 16:41
Witam wszystkich. U mnie sytuacja wygląda trochę inaczej. Mianowice od kilku miesięcy żona zaczęła mieć problemy natury psychicznej czuła że coś jest nie tak, nie czuła się szczęśliwa i parę tygodni temu zdecydowała się na terapię u psychologa. Wizyta u psychologa uświadomiła jej że jest coś między nią i szefem jednocześnie uświadomił ją że jest problem w naszym związku małżeńskim. Cała ta sytuacja ją tak przerosła że postanowiła przełamać się i postanowiła wyznać miłość szefowi który był zupełnie zaskoczony I powiedział jej że między nimi są tylko relacje służbowe nic więcej. Następnego dnia żona porozmawiała ze mną i wyznała całą prawdę po czym ja sam przezylem ogromny Szok. Na szczęście po wielogodzinnych rozmowach bardzo trudnych rozmowach postanowiliśmy ratować nasz związek naprawić to co się zepsuło. Problem w tym że ona uwielbia swoją pracę ja nie chciałbym żeby zmieniała te prace Zaznaczam że to jest praca Biurowa Jednocześnie zdajemy sobie sprawę że uczucie mojej żony do szefa które kwitło kilka lat tak łatwo i zniknie. Dodam że sytuacja ta otworzyła też moje oczy na to jak bardzo nie dbałem o nasz związek również żona przyznała że to jest nasza wspólna wina że tak się stało. Wiem że na to potrzeba czasu a ja chciałam się zapytać czy jest jakiś sposób bo bardzo chciałbym pomóc żonie a ona sobie na to aby wymazać uczucie żony do szefa. Czy jedynym rozwiązaniem jest zmiana pracy.
Dziękuje