trelka10 13.11.08, 12:15 Przenosimy się na ten wątek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 12:18 nad wami sie nie da zapanowac...jestescie wszedzie(w kazdym watku) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 12:22 a jakżeby inaczej :-)) chciałeś nowy wątek - masz a teraz co smiesz narzekać? Ela Odpowiedz Link Zgłoś
kasik-1974 Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 14:08 a o so chozi z tym nowym wąąąątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 14:33 zawsze myslałem,ze mam podzielna uwage,a teraz to sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 15:52 Kasiu, ten wątek ma służyć takim właśnie rozmowom o wszystkim i o niczym :-) aby nie zaśmiecać innych wątków, tamte tematyczne niech pozostaną tematycznymi :-) Marcin rzucił hasło i dyskretnie zapytał czy mogę zrobić to za niego, więc... mamy ten wątek Ela Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 16:14 Tak wlasnie było.Marcin wpadł w takie nerwy ze ...i juz jest porządek.Wszyscy wiemy ,ze porzadek musi byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 17:04 Może i Marcin wpadnie do mnie bo też mam bałagan-żeby nie powiedzieć b**** :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 13.11.08, 17:18 Marcinku nie przypisuj sobie całego splendoru za ład na forum:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 08:35 witam wszystkich:-)) jak nastroje po wczoraj? jestem dzisiaj jak zombi ale było warto :-)) Elizka ma zakaz na słowo "pa" Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 10:41 było delikatnie rzecz ujmując, nieźle.. Poszłam spać o 4, wstałam o 6.40, wyprawiłam chłopaków i znów poszłam spać. W firmie wylądowałam o 10 ;) Ale co tam.. Poradzili sobie bez szefa;)) Po południu planuje sie wyspać, ale znowu zapowiada się małe polowanko;)))) Ela!!! Nie odpuszczamy co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota28 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 10:45 ja rozsądnie poszłam spac o 1, a i moj synek wyrozumiale pospał dzis pół godziny dłuzej, tak wiec ja w pełnej formie:) ale troszke posiedzieliscie, az jestem ciekawa co sie potem dzialo;) dziewczyny stresccie po krotce;) Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 10:55 moze lepiej nie streszczajcie Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 10:55 ja ... wcale się nie położyłam bo skończyłam klikać z Marcinem o 4.45 :-) wykończyłam biedaka:-) acha mamy mu wymyślić nowego nicka, więc na razie jest jaskiniowczyk :-)) Magda my się nie poddamy i nie odpuścimy :D never!!!! Marcin a ja czekam, obiecałeś, mogłeś chociaż smsa przysłać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 11:08 o rany tak długo siedzieliście?:) podziewiam mi się chce spać a połozyłam się o 11 Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 11:10 Kasiu na koniec tylko ja i Marcin :-) on poszedł spać , ja nie i od rana mam kole pod ręką i kawę, której nie znoszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 11:17 o niezła jesteś Elu, ja to straszny śpioch, a jeszcze nie sypiam ostatnio najlepiej, znów sie mi pogorszyło ze spaniem koszmary męczą jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 11:24 ja po wczorajszym czacie spać nie mogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 11:27 aż tak byłyśmy straszne :-)) Paweł daj spokój, i tak najgorzej miał Karol, poszedł na pierwszy ogień :-)) Marcinowi, też dałyśmy popalić:D Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 11:56 O bo cięzko było usnąć po takim chichocie:) potem jeszcze moja mała pszyszła spać do mnie, to sie zmęczyłam okropnie, bo strasznie sie rozpycha:) a niby taka malutka. A co do Karola, to nie przesadzajmy, kiedy ostatnio interesowało się nim tyle kobiet naraz? Zresztą Karol stanął na wysokości zadania i nie dał się:) Znaczy mężczyzna z krwi i kości, a nie pierdoła jakaś. Pawłowi też nic nie brakuje, więc jest ok. Marcina nie doczekałam, moze następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:01 Kasiu, Marcin też facet :-)) czekam na małe potwierdzenie :-))a swoją drogą to wczoraj właśnie na świeta wprosiłyłyśmy sie do Marcina, nawet nie miał siły biedaczek zaprotestować:D a w Sylwestra zamierzam się bawić , nie mam planów ale zeszłą poprzedni beczałam, teraz chcę inaczej zacząc rok, ponoć jaki nowy rok, taki potem cały, a łez było za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:07 Witam wszystkich:),poplujemy na monitory? A może kogoś trzeba pożegnać? Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:07 no, wierzę że nie odmówił, siłe przebicia to Ty masz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:11 Kasiu o jakiej Ty sile mówisz? ja biedna kobitka, samotna :-( Eliza ty masz ban na słowo "pa" Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:24 bo wczoraj zegnałaś nie te osoby co trzeba !!!! :-)) i dostawałąś upomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:25 spokój dziewczyny bo w pracy jestem nie mogę się śmiać bo ktoś zobaczy co robię:) no i znowu się obijam, to przez was, ciekawie się rozmowa rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:29 Ale tylko dwa!!! Ustaliłaś już coś?-wiesz z czym?? Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 12:50 trzy razy !! a co miałam ustalić? wejdz na gg i mi napisz Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 13:07 Tu prawie jak na czacie.. GORĄCO!!!! DUŻO I SZYBKO!!! A ja pracować muszę. łeheheheh..... Po południu dołącze.. Mam taki idea! Jakby kto chciał pogadac tak na szybko to mamy przecie czata. WŁASNEGO, NASZEGO :D tzn chyba się Paweł nie obrazi bo to on cudotwórca... ale to przecież dla nas wszystko!! ANIOŁ nie człowiek:P A co do naszych kolegów to podziwiam za stalowe nerwy.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 15:33 Witam i dopiero moge sie odezwac. Zaczelam wczoraj w przerwie czata robic brzuzki i poleglam:) Nie mialam sily na nic wiecej...az w koncu komp sie zawiesil:) Co Wy na to,zeby rozmowy przelozyc na jakies piatkowo-sobotnie spotkania? I oczywiscie chyba nie musze dodawac,ze rozmowy z Wami to czysta przyjemnisc;) i Cos innego niz forum:) Taka bardzo realna forma spotkania:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 15:59 MARCIN WYMIĘKASZ?!!!! My takie grzeczne a Ty co? Myślałam, że większy twardziel z Ciebie:-) A poza tym coś obiecałeś!!!!!!!! Magda masz rację, Paweł to Anioł a nie człowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 17:22 No taaak....Marcinek mowil,ze mnie molestowal w pokoju prywatnym...a nagle zniknal:) Oj nununu:) Wejde wieczorem na czata...moze ustalimy sobie,ze jak ktos chce to od 21 godziny wolnosci na czacie? Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 18:39 He,he-widzę że trzynasty jeszcze trwa :) Szkoda że Ela dziś odsypia :) poranne rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 20:27 Eliza co ty mozesz wiedzieć o spaniu:-)) odpłynęłaś za szybko, żegnałaś sie nie z tymi co trzeba i jeszcze śmiesz mówić o mnie :-)) MARCINKU jesteś słodki :-)) a w tych oczkach można zatonąć... ale bije od Ciebie ciepełko :) Dziewczyny i cisza i spokój na forum, grzecznie do Marcinka proszę ma chłopak maniery !!! ale niestety spełnia prośby ale tylko moje i... Magdy-live... Strasznie nam przykro, ze nam nie przykro :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 20:41 eee tam ela mnie wcale nie przykro że nie nam nie przykro :D Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 20:47 I mnie też nie przykro.Tylko jak Ty jego oczy widziałaś na tym czacie?? Na kamery skoczyliście?? To co -do zobaczenia na czacie-za chwilę,jutro wolne :) PA wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 20:52 Eliza nie wnikaj jak wazne ze wiem i Magda moze potwierdzić! a to oznacza, ze wiemy więcej od nas i musicie nam wierzyć:-)) swoja drogą komputerem nieżle się posługuje i czasem cuda na nim tworzę poza obowiązkową praca oczywiście, ale do tej pory kamerki się nie dorobiłam, po co mi? chyba jestem nienormalna bo nawet w laptopie kamerki nie mam, celowo tak wybierałam :-) Mam juz prezenty na gwiazdkę dla dzieci i... siebie też, a co :D Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 21:26 Magda...heh. Może i anioł ale zbuntowany z ogonem i kopytami. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 21:39 Nooo zaciekawiłeś mnie... Chyba zacznę cię molestować o fotę... Jeśli czytałeś poprzednie wpisy to już wiesz że z Elką mamy sposoby na to by wydebić coś od kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 21:16 co wyście tam do 4 rano robili??? Kurcze ja sie paskudnie czułam i nie dałam rady potem do was dołączyć.. A można to jakoś poczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 22:16 Magdat... niestety nie dało się skopiować, oj żałujcie ale taka głupawka jak wczoraj...:-) Paweł jak diabełek to tym bardziej, fotka dla mnie i magdy-live, bo zamęczymy jak Marcina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ika.66 Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 22:19 smutno nie bylo,ale WAM sie posiedzialo do 4 rano pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 14.11.08, 23:31 nonono....ludzie...czy Wy nie pracujecie,zescie siedzieli do rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 02:07 Nie moge spac.Od tygodnia znowu nie moge spac. AWF Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 11:26 czy AWF to ma być twój nowy podpis czy nick?? Myślałam że nadałyśmy ci nock "jaskiniowczyk" Zmieniaj chłopie, zmieniaj.. zostałeś przegłosowany^^ Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 11:31 Magda nowy nick to... awuefik :-)) on mi nie moze darować tego dowcipu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 11:39 ok. niech będzie... musze chyba mniej książek czytać a więcej na necie siedzieć bo widzę że coś mnie tu omija.... A ja się wczoraj przy książce tak rozmarzyłam że spałam jak suseł... mój rekord ostatnimi czasy czyli całe 6h. PS dowcip był mój ale skoro złość skupiła się na tobie to mi to nawet pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 14:39 A co z chcecie nim dzieci straszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 14:57 No teraz to już musisz dać tą fotkę, bo mnie na maksa zaciekawiłeś... Moich chłopaków ciężko zastraszyć... szukam nowych metod... Czekam na fotkę :) (poczta gazetowa ^^) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta39.misia Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 03:34 Też nie mogę spać.Próbowałam pogadać o niczym i zorganizowałam wieczorek plotkarski.Skończyło się zmianą tematu na wywody jak powinnam żyć i ze za często chodzę na cmentarz.Czy one nie widzą ,że ja wracam? Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 09:31 Anetko tez swojego czasu slyszalam mnostwo "dobrych rad" od ludzi ktorzy nie mieli pojecia jak to jest w naszej sytuacji. Ja poprostu wpuszczalam to wszystko jednym uchem, wypuszczalam drugim. Nie ma sensu stresowac sie tym co ludzie mowia, tym bardziej, ze jest wystaraczajaco ciezko. Olej to, zyj tak jak Ty chcesz a nie tak jak ludzie oczekuja od Ciebie. To ile czasu zajmie Ci powrot do w miare normalnego zycia jest Twoja i tylko Twoja sprawa i nikt nie ma prawa mowic Ci innaczej. A jezeli chcesz to mozesz nawet spac na cmentarzu, to tez Twoja sprawa. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta39.misia Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 11:40 Miałam Edytko słaby dzień.Już dawno nie dopadła mnie taka histeria.Od kilku miesięcy nie rozmawiam o tym co sę stało,bo wiem ,ze sama muszę przez to przejść.Wczoraj dostałam szału,podziękowałam i wyszłam żeby nie wyrzucić ich z domu.Wolę być sama.Tak mnie te wszystkie słowa zabolały jak nigdy przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 11:50 Anetko, trzeba z nami wejsc na czta i ac reszte...nie dziewczyny i chlopaki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 12:09 Anetko no i masz prawo miec slaby dzien. Twoi goscie nie staneli poprostu na wysokosci zadania, zamiast stworzyc atmosfere luzu ( jako takiego) wchodza na tematy, ktore nie powinni. Pamietam jak pare miesiecy po smierci meza, kiedy juz prawie stanelam na nogi i wygrzebalam sie z tego cholernego dola, tez mialam jeden z "tych" dni, moja kolezanka powiedziala mi wtedy " Edyta przestan sie w koncu uzalac nad soba, niektorzy maja gorzej niz Ty i zyja". Miala szczescie, ze rozmawialysmy przez telefon, bo pewnie strzelila bym ja w twarz. Ludzie przybieraja rozne taktyki "pocieszania" i dawania "dobrych rad". Jezeli chodzi o mnie to moga sobie to wszystko wsadzic gleboko w d...e. Sama sie ze wszystkiego wygrzebalam i jestem cholernie dumna z siebie i wiem, ze maz tez bylby dumny. Anetko nie daj sie zwariowac innym, ucinaj krotko takie rozmowy a jak nie pomoze to grzecznie pokarz drzwi. Dasz rade, juz dajesz rade, podnosisz sie powoli, bedzie to dluga i ciezka droga ale spojrzysz na to z perspektywy czasu i bedziesz z siebie dumna. Sciskam mocno Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 12:33 "A jezeli chcesz to mozesz nawet spac na cmentarzu, to tez Twoja sprawa" Dobrze ,ze nie miałem namiotu pod reka ...bo miałem taki zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 12:37 Dzisiaj bede robił futryny w drzwiach.Czego to ja jeszcze nie wymysle. AWF Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 13:14 Marcin gdybyś miał problem z ze znalezieniem rzeczy do zrobienia, to u mnie jest całkiem sporo a i u reszty też pewnie by się męska ręka przydała :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 13:38 10 ton węgla do zrzucenia np.. A ja dzisiaj na koncert ide i mam problem... Jak ubiorę glany lub oficery.. będą się bać bo ponoć moja aparycja jest dla meżczyzn zbyt "ostra"... Jak ubiorę spódniczkę.. będą myśleć że zdesperowana... Bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze... eh chyba się przefarbuję na blond.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 13:43 Zakładaj spódniczke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 13:58 Ale oficery mogą być?? Czy znowu przegnę?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 14:14 spódniczkę i oficerki ;) Moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 15:07 Z innej beczki, czyli co zdarzyło się przed chwilą... wchodzi mój syn (Witek - 13lat) i nawija: "Wiesz, jak wyszedl ten dodatek to wszyscy level nabijają i są takie dwie grupy aliance i horda. I Paweł wbija nowy level a on jest teraz unholly ale ma taki overpower że nawala... W tej jego gildi to normalnie masakra... Mówię ci ale się lansi normalnie +200 do blasku" SKUMALIŚCIE?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dusia75 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:01 Przeczytałam 3 razy i nic - wymiękam:)) Mój ma dopiero niecałe 4 lata więc myślę, że wszystko przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola008 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:08 Super są wasze rozmowy o niczym a może o wszystkim. Czytając je stwierdzam, że chyba nie zdechłam i da się żyć. Tak trzymać droga młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:17 Magda ja mam problem ze zrozumieniem 200 blasku :-)) za cholerę nie wiem o co chodzi :D, resztę jarzę, a więc ze stykami jeszcze ok... a swoją drogę na jaki koncert idziesz? bo jak na Dodę to moze zrób jej konkurencję jeśli chodzi i długość spódniczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:21 nie kumam;) no, moze troszke;) A swoja droga, dopiero zauwazylam,ze wczesniej nie spytalam co to za koncert....bo jak Festiwal Piosenki Zolnierskiej, to chyba lepsze glany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:27 Taka jak napisała Ela .Madzia idzie na Dode. Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:30 Spódniczke rozową juz wybralismy...teraz Magda przesyła mi foty i wybieramy szpileczki. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:36 Marcin pamiętaj! lakierowane wysokie czarne kozaki za kolano, sznurowane z tyłu:-)) a bluzkę oczywiście zastąpi skąąąąpy gorsecik :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:40 Na Dode to najlepiej miniówa i adidasy, goły brzuch a w pępku kolczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:43 nie masz racji, szpilki !!!!, Marcin a jaki kolczyk Magdzie wybrałeś do pępka? Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:51 A kolczyk to nie lepiej w..języku? Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:36 Jak ma "rozmowy o niczym" to strasznie dużo się tu dzieje!! Dopiero potomstwo od kompa przegnałam i aż oczy przecieram:) Fajnie, to lubię !! Rozmowy o duperelach...komu kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:50 Prawda...Od dawno nie gadałem o takich pierdołach. Aż sam sobie się dziwie, że ciągle klikam odśwież w przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 16:58 musicie przyznać, ze pomaga takie bzdurzenie, :-)) Marcin a to Twoja zasługa, czasem coś Ci wychodzi pomimo awf :D (jak nie ty mnie zabijesz to magda na pewno za dode) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 17:03 mowicie gorsecik? nie bedzie Jej zimno? Troche pora nie taka na gorsecik:) Noo...chyba,ze Ją muzyka ma rozgrzac i facet hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 17:30 Madzia no dawaj te fotke jak sie ubrałas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 17:33 oj pewnie nam sie nie pokaze;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 17:44 nie wiem jak wkleić obrazek... taki żeby było widać że wam język pokazuję..... ale się tu ze mnie nawalacie.... no cóż.... spadam bo Doda stygnie a może jakie towary złapie na miniówę... kozaczki za kolanko sznurowane z tyłu... gorsecik różowy i kolczyk w pępku.... eh fotka po imprezie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 17:56 to fotka moze byc na Naszej-Klasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 18:14 od trzynastego codziennie tu sie imprezuje...a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
zeng Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 18:18 życie ruszyło do przodu i się rozkręca powoli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 18:39 Super Danielu:) Nigdy za wiele Slonka w naszym zyciu, jakakolwiek twarz przybiera owe slonko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeng Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 18:46 Szczególnie kiedy przybiera wyjątkowo miłą twarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 18:55 Tak -na pewno!Cieszę się że Ty się cieszysz :)Impreza tu ,faktycznie już trzeci dzień!!! Chyba na portalu wirus jakiś,bo nie wieżę że każdy tak sam z siebie...Chyba ten czat nam zaszkodził..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 19:00 Eliza...lapiemy chwile:) Uzywamy dnia! Chwilo trwaj i miej wujątkowa milą twarz;) Jak u Slonka Daniela;) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 19:32 eee tam...zawsze mozesz czapke na glowe zalozyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 15.11.08, 20:48 A teraz będzie ZONK!!!! Oto na czym byłam.... i dzięki Bogu nie ubrałam się według waszych zaleceń.... ;)) A w sumie może szkoda... Może bym jakąś płytkę darmową dostała ^^ pl.youtube.com/watch?v=M0dvQqqNDYk pl.youtube.com/watch?v=7yt-S-rPhVU&feature=related pl.youtube.com/watch?v=oBvp5aOF9JY&feature=related Znacie ich??? Chłopcy z mojego miasta... Super było... Tylko się poryczałam jak zaśpiewała Kaśka "My heart is low" Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 10:32 Marna pogoda dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 10:48 A u mnie pieknie, slonce swieci :) Az przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 10:50 u mnie też, ładna pogoda :-)), słońce lekko świeci, ale nie czuć tej smutnej jesieni :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 10:54 o czyw wy mowicie...jakie słonce? Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 10:56 jak to jakie ... takie za oknem, kuliste, żółte.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:03 Ela czekaj...odsune rolety... Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:04 Nie ma nic o czym piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:06 no wiesz, mieszkasz w takiej ładnej okolicy a masz feee pogodę :-)) dobrze ze u mnie ładnie bo dzieciaki na dworze poszaleją, inaczej rozniosą mi chatę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:11 U mnie masakra... Chyba ide dalej spac... Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:21 położyłam się było ok 4 nad ranem, maluchy wstały tradycyjnie o 6.30... moze kiedyś sie wyspię. Magda zazdoszczę Ci:-)) a swoją drogąto lepiej dziś sie czujesz? jak mi niedługo padnie moja pukawka albo dostane zawał to sięnie zdziwie. w koncu ile mozna żyć śpiac po 2-4 godz na dobe do tego kawa, czasem fajki , ech samo życie Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:30 Ja od piatku garuje w samym saercu Kaszub...okolica piekna ale dzis leje jak nie powiem co:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:44 dalej do d... ale umówiłam się dziś z pewnym osobnikiem na ryby... ja nie potrafie łowić wiec mam wiosłowac... Gentleman pełną gębą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:48 no to niezly frajer...ja bym z takim nawet nie gadał Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:50 No fakt ^^ Ale może będzie miał fajną wędkę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 11:58 piłem kawe ...poplulem monitor hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:12 trzymam za slowo!!! pamietaj przyneta zostaje w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:20 OK. Chłopcy właśnie weszli do kuchni.. zerknęli do garów.. i przedrzeźniając mój głos zapiali: "Nie przeginasz czasem z tym kompem?? Którą godzinę już tu nawalasz??" Ależ sobie prześmiewców wychowałam... Za karę nie pojadą na ryby... Gentleman! Szykuj wędkę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:12 ja tez hihi :) Magda, jestes niesamowita kobita;) Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:16 no i Wasze modły zostały wysłuchane, wyszykowałam się, zrobiłam makijaż, wyszłam z domu i... przeszłam 30 m deszcz, i biegusiem do domku ... Magda mój ojciec ma soją łódz, wędki też ... zapraszam:-)) acha i łódz z silnikiem, więc męczyć się nie trzeba :D Jakbys miała problem z pływaniem to... wez Marcina, ma uprawnienia ratownika nasz awuefik :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:20 Ela no i to sie rozumie...dlaczego wy macie miec pogode a ja nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:22 Juz mi zabrali te uprawnienia bo dawno nie podejmowałem pracy w tym kierunku...ucz sie pływac Magda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:30 to cwaniaku pomóz szukać ratownika dla Magdy :-)) cholera, zrobiłam makijaż, fryz i co, nawet nikt nie zobaczy... Magda i ty w domu pozwolisz się terroryzować? wszystkie narzekają ze mój angel na NK za młody, nie dość ze chętnych brak to marudzą i wybrzydzają :-)) Magda w komentach pod angelem jest dopisek for You :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:44 A u mnie slonce twardo swieci :) Magda Ty uwazaj z tymi rybami bo Cie jeszcze jakis szczupak wciagnie albo wiekszy wieloryb ;) A z tego co widze, na gentelmena nie ma co liczyc, skoro kaze Ci wioslowac... A wedke to sobie dobrze obadaj przed uzyciem, bo wiesz byle czego tez nie ma co brac, jeszcze zylka peknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:30 Mam kartę pływacką ^^ Poza tym przed wypłynięciem zawsze najpierw sprawdza się sprzęt ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:55 ja tam wole na żywioł Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 13:02 Marcin a możesz ten żywioł zinterpretować :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 13:09 tiaa....na zywiol moze byc interesujaco...ajajaj Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 13:17 No to w końcu się w czymś zgadzamy ^^ Elu! Żywioł to jak ziemia się trzęsie pod Tobą, widzisz gwiazdy i nie wiesz jak się nazywasz a kolana się pod tobą uginają i takie tam.. przynajmniej tak w książkach piszą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 13:58 Magda jam realistka, jak zobaczę te gwiazdy jak to będzie samo południe słonecznego dnia :D chyba, że w łeb mi ktoś palnie :-))) szukałam w literaturze, ale tam nic na ten temat, coś niezyciowo piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:25 No nie moge...Wy obie wyjte spod prawa:) Chyba bede miala dzis otwarte forum i bede jak Marcin ostatnio tylko klikała na nowe wiadomosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:30 rosoł mam z wczoraj...ide wiec robic gulasz;) Zajrze do Was za czas jakis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 12:31 a tak na marginesi..pomalu sie chyba od Was uzalezniam (od tych czatowych rozmow cholercia). W weekend to ok...gorzej w tygodniu, jak trzeba isc grzecznie do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeng Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:22 Wy jesteście nawiedzone, całą dobę przy kompie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:26 no ale widzisz przynajmniej się na ryby umówiłam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:28 A poza tym ja dzisiaj pracuję przy kompie to co szkodzi pogadac w przerwie na fajeczkę ^^ Piszę sztukę dla dzieciaków o Mikołaju... Może jakieś pomyśly mi rzucicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zeng Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:31 "Św. Mikołaj na tropie świątecznego karpia" Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:34 tylko święty Mikołaj ma dobrze, bo tylko on jeden wie gdzie na świecie mieszkają wszystkie niegrzeczne dziewczynki :-)) Daniel, ja też na kompie bo praca nie czeka, ktoś musi skończyć a poza tym egzaminy w tygodniu ;-( i dwa referaty muszę napisać. a w przerwie na dymka to się odprężam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:31 bo to co mi przychodzi na razie do głowy to zbyt niecenzuralne jak na dzieciaki z 1-2 klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
zeng Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:29 żeby Cię tylko nie zakoczył jak Ci pokaże na jakiego robaka łowi te ryby... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-live Re: Rozmowy o niczym :-)) 16.11.08, 14:35 No na ciebie to zawsze można liczyć. hahaha ^^ Chyba coś z tą wędką ruszę. Toż to w końcu temat przewodni dzisiejszej niedzieli ^^ Tylko nie wiem czy żonę św. Mikołaja czyli Mary Christmas tam dorzucić czy ją olać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś