digestast 05.01.10, 20:44 Coś na ten temat napisałem, ale chyba w nieodpowiednim miejscu i gdzieś zostało wysłane. |Adresata przepraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
digestast Re: Instruktaż na wątek ilościowy 05.01.10, 20:47 chciałeś napisać chyba "spada" Odpowiedz Link
digestast Re: Instruktaż na wątek ilościowy 05.01.10, 20:52 coś ty? na bose nogi ostrogi? Odpowiedz Link
ex.mila a to James Blake 05.01.10, 23:01 z dreadami i bez sama nie wiem który śliczniejszy Odpowiedz Link
ex.mila Będę wklejała zdjęcia swoich ulubionych chłopaków 05.01.10, 23:14 spokojnie dobiję do stu dwudziestu Mark King a przy najblizszej okazji, jak forum będzie dopijało do 20.000 wkleję zdjęcia swoich ulubionych dziewczyn Odpowiedz Link
ex.mila benicio del toro/che 05.01.10, 23:29 i niech to pozostanie w kwestii niedomówień Odpowiedz Link
ex.mila bartez 05.01.10, 23:32 oddam dwudziestu owłosionych za jednego łysola na dzisiaj wystarczy, bo mnie zmuliło ale jak wam zabraknie kilku postów do 10.000 to chętnie się dołożę Odpowiedz Link
hummer Żaden z nich to tenisista :) 05.01.10, 23:35 ex.mila napisała: > oddam dwudziestu owłosionych za jednego łysola > > > > > na dzisiaj wystarczy, bo mnie zmuliło > > > ale jak wam zabraknie kilku postów do 10.000 to chętnie się dołożę Odpowiedz Link
ex.mila Re: Żaden z nich to tenisista :) 05.01.10, 23:37 Mylisz się. Niestety jak zwykle. Odpowiedz Link
hummer Re: Żaden z nich to tenisista :) 05.01.10, 23:39 ex.mila napisała: > Mylisz się. > > Niestety jak zwykle. Ten w mundurze, czy ten w siatce? Odpowiedz Link
ex.mila to taki pan aktor 05.01.10, 23:45 młodego pokolenia. za cholerę nie przypomnę sobie jego nazwiska. ale wiem, ze ma piękne błękitne oczy i świetnie gra psychopatów. Odpowiedz Link
hummer Re: to taki pan aktor 05.01.10, 23:47 ex.mila napisała: > młodego pokolenia. za cholerę nie przypomnę sobie jego nazwiska. ale wiem, ze m > a > piękne błękitne oczy i świetnie gra psychopatów. Poszukaj w Leonie zawodowcu Odpowiedz Link
ex.mila Re: to taki pan aktor 05.01.10, 23:49 hummer napisał: > ex.mila napisała: > > > młodego pokolenia. za cholerę nie przypomnę sobie jego nazwiska. ale wiem > , ze m > > a > > piękne błękitne oczy i świetnie gra psychopatów. > > Poszukaj w Leonie zawodowcu Leona Zawodowca zatrudnię. Daj mi jeszcze jeden powód i to zrobię. > Odpowiedz Link
ex.mila Re: a co powiesz na mego kuzyna? 06.01.10, 00:04 digestast napisał: > Do naszej kolekcji zmierzającej do osiągnięci 10.000 postów spokojnie się nada Odpowiedz Link
ex.mila Rober Plant (wczoraj i dziś) 06.01.10, 00:07 w pewnym wieku nie powinno się pozwalać na to, żeby robili ci zdjęcia Odpowiedz Link
ex.mila żeby nie było 05.01.10, 23:56 że gardzę owłosionymi Pan Rasputin naprawde dobieram ich według określonego klucza Odpowiedz Link
ex.mila Podpowiem 05.01.10, 23:41 James Blake to tenisista. Model, który jak przegrywa ważne turnieje to ucieka w modeling. Stąd moja prowokacja, że łysy ładny i z dreadami ładny. Ale nawet przez chwile cię nie podejrzewałam, ze będziesz wiedział o co chodzi. wiem nawet jaki mecz osttanio przegrał, a jaki wygtrał i ile na tym zarobił. ale ty obserwujesz tenis z pozycji wszechwiedzącego kapcia. Już się lepiej do mnie nie odzywaj dzisiaj. Odpowiedz Link
hummer Re: Podpowiem 05.01.10, 23:46 ex.mila napisała: > > Już się lepiej do mnie nie odzywaj dzisiaj. Dobrej nocy życzę wszystkim. Również tym co na dyżurze Odpowiedz Link
hummer Ten wątek tylko pomieści 2500 postów :) 05.01.10, 20:52 digestast napisał: > Coś na ten temat napisałem, ale chyba w nieodpowiednim miejscu i gdzieś > zostało wysłane. |Adresata przepraszam. Będziesz musiał założyć kilka nowych Odpowiedz Link