Dodaj do ulubionych

PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZWECJI!

09.07.04, 09:17
Mam ofertę pracy, pewna. Nie mam niestety nikogo z samochodem, a to by się
przydało, gdyż wtedy opłata jest o 100 zł mniejsza. Koszta w ogóle nie są
znowu bardzo wysokie....ale szczegóły podam zainteresowanym....PROSZĘ O
SZYBKIE DECYZJE, za 10 dni muszę wysłać formularze zgłoszeniowe. Bo tak czy
siak pojadę, ale wolałbym z kierowcą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel S. Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.spray.net.pl 09.07.04, 09:52
      Jestem zainteresowany. Daj znak co i kiedy dokładnie. Auto jest, chęci też. renzzo@gazeta.pl
      • Gość: Tomek PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:15
        Bardzo chetnie wybralbym sie z Wami, koszty bylyby wtedy nizsze i w kupie
        weselej. Bardzo zalezy mi na pracy, gdyz tu mi ciezko z powodu wady sluchu.
        Serdecznie podrawiam!
    • Gość: jakub dutkowski Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:07
      moze bylbym zainteresowany ale musze znac szczegoly tzn. jak , kiedy i na ile,
      za ile , z kim , czy wystarczy kierowca aut osobowych B , itd.

moj e-mail : thalui@go2.pl
      moj tel : 605-43-44-03
    • Gość: płoczczanin Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:16
      Mam samochód, który prawie nic nie pali i jeszcze dwóch delikwentów chcących
      wyjechać. Podaj swoje namiary to może coś wypali. W razie czego pisz
      huberton@wp.pl
    • Gość: endii36@op.pl Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.chello.pl 16.07.04, 13:18
      posiadam samochód audii 100 na gaz, chętnie wyjadę ale mam osobę towazyszaca,
      jak dpowiada to czekam na info.
    • yvonna do dawidt6 16.07.04, 20:33
      tak czytam i zastanawiam sie dlaczego chcesz korzystac z uslug firmy??przeciez
      mozesz tu przyjechac na wlasna reke bez placenia oszustom!!!!
      Tyle pisalam na ten temat,ale jak widze nie kazdy czyta ,uwierz mi ta firma
      zainkasuje pieniadze i poda Ci adres campingu i na tym ich rola sie
      konczy.Potem i tak jestes zdany tylko na siebie.Zastanow sie nad tym , jesli
      chcesz jakis szczegolowych informacji na temat campingu i zbiorow to pisz na
      moj adres

yvonna@gazeta.pl
    • Gość: kaka Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.foxnet.com.pl 16.07.04, 21:42
      Mam wiadomość ze środkowej szwecji że wszystko jest przemarznięte podobno w tym
      roku będzie kicha jeśli ktoś ma inne wiadomości pilnie proszę o info
    • Gość: Kazaroo Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.retsat1.com.pl 18.07.04, 19:11
      Mam samochód i wyjeżdzam 21 lipca , mozliwa zmiana jesli bedzie trzeba. jesli
      masz jakies pytania to GG 163 01 54 lub mail kazaroo@op.pl . HEj
      • pia.ed Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW 18.07.04, 22:36
        Czy jestes pewien ze WSZYSTKO JEST PRZEMARZNIETE?
        W Szwecji nie bylo mrozoe skad to przemarzniecie?
        Moze wypowie sie na ten temat Jola. Jesli ma jakis adres to moge sie z nimi
        skontaktowac i dowiedziec sie.
      • pia.ed Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW 18.07.04, 22:40
        • Gość: bazyl Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.04, 12:19
          Jestem zainteresowana,prawo jazdy kat.B, Bazyl
    • Gość: darek92@poczta.fm Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 19.07.04, 11:34
      Jestem zainteresowany tą ofertą.proszę o pilny kontakt.
    • Gość: bazyl Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.04, 12:17
      Jestem zainteresowana ofertą,samochód kombi, Bazyl
      • skora13 Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW 21.07.04, 13:13
        bazyl, ja też szukam kogoś z samochodem, byłem trzy razy w Szwecji na zbiorach,
        wiem jak i gdzie jechać, nie płacimy nic żadnym pośrednikom, sami zrywamy i
        samy sprzedajemy z znajomym skupie. Mam wszystkie potrzebe wiadomości i
        doświadczenie. Odezwij się na adres skora13@gazeta.pl
    • Gość: jolamatyka Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: 80.244.140.* 22.07.04, 08:50
      Jestem zainteresowana ofertą pracy .
    • Gość: Ola Re: PILNIE szukamkierowcy do zbiorów owoców w SZW IP: *.customer.m-online.net 20.09.04, 18:44
      auto mozna kupic na miejscu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka