Gość: sibi IP: *.localdomain / 212.244.168.* 18.08.04, 07:13 informacje poszukuje kumatych przynajmiej z 3 letnim stazem pracy w holandii którzy sa na biezaca w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: creazy man Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.dsl.concepts.nl 19.08.04, 14:22 hej koles ,kumatych szukasz w Holandii ? no to wnioskuje ze masz problem , ja kumaty jestem i radze sobie dosc dobrze w Holandii .jakos nie ciagnie mnie to rodakow co to kumatych szukaje wiec coz musisz sobie sam radzic lub kiedys stac sie na prawde kumatym i nie zaleznym, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 15:03 a ja wlasnie jede do Holandii a dokladnie do Hagii i zupelnie nie wiem jak sie zabrac za szukanie pracy tam na miejscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: 83.238.41.* 28.08.04, 15:25 Radek daj znać na moje gg4569324 bo też mam zamiar jechać do tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 19.08.04, 14:27 widze crezy to ty jestes . wychowany w budzie do psa ? pyskaty i glowno wiedzacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy man Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.dsl.concepts.nl 19.08.04, 14:29 8 lat w holandi ,kumam co jak i gdzie .radze sobie nie najgorzej.udkrylem niesamowita luke w prawie holenderskim ktora to juz dzie mi pozwala pracowac bez zadnych pozwolen na prace , a Ty ? jak sobie radzisz w Holandii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy man Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.dsl.concepts.nl 19.08.04, 14:31 ...chyba nie nie najlepiej skoro szukasz kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy man Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.dsl.concepts.nl 19.08.04, 14:33 ...Sibi , ja tez jestem teraz w Holandii tak samo jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy man Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.dsl.concepts.nl 19.08.04, 14:34 ...spojrz tylko na moj IP adres , zamilkles ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy man Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.dsl.concepts.nl 19.08.04, 14:38 Sibi dzieciaku ,zyjesz ? sadzisz ze na prawde kumaci beda sie wychylac w internecie z pomyslami ,ideami ? tak na prawde to dzis juz za duzo napisalem w tej kwestii. Przetrzyj oczy synu i roz glowa ,bo sposobow na sukces jest wiele czy to w Holandii ,czy w Belize czy nawet Panamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 19.08.04, 21:00 spoks to ze tak napisales, kumatych chodzilo mi o informacje czasami kto pyta spoks ludzi to troche sie moze na plus dowiedziec nie jestem w niederlandach ale sie wybieram w pazdzierniku i wisz chciolbym ze mam sofi numer troche info otrzymac wiesz bylo by superowo gdyby ktos napisal cos nowego no bo kilka dni w holandii moze duzo zmenic narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 20.08.04, 18:18 co tam w holandii gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znalazl sie! Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:28 Ty pedalski polaczkowaty ryju nie myty! Stul pysk i do mamusi od cyca idz, baranie! Gon sie parchu brudny i nie wypowiadaj sie an tym forum po Polsku bo nawet go nie znasz, a strach myslec o innych jezykach u ciebie, idioto jeden. Plonk dla ciebie pawianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 20.08.04, 18:39 to ty idz w p... i naucz sie pewnych reguł ze nikogo petaku sie nie obraza na forum a ze masz z onetu internet to sie nie ciesz bo po numerre ip moge sie dowiedziec gdzie przesiadujesz i ........nie jestes niewidzialny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty durniu! Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:43 Wloz okulary na te parchawe oczka, bo tpnet myli ci sie z onet. Co za niedowidzacy polaczek-nieudacznik. Wszyscy na ciebie jada na tym forum i postaramy sie-zebys wypadl z tego forum tak szybko jak sie na nim znalazles koguciku. Mozesz mi skoczyc pawianie buhahahahahaha Plonk kolejny raz dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 20.08.04, 19:06 co z forum chcialbys mnie wyrzucic pewnie tak przeciez nie bede walczyl z twoja agresywna postawa ze strachu nie dam sie wyzucic i co chcesz sie spotkac nawet na wojennej sciezce nie ma problemu podejme wezwanie chocbys 20 lat cwiczyl pompeczki w wiezieniu nie balem sie w zyciu nikogo i nie bede niewiem co ci lezy ale psychiatre ci polecam nawet zaplace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: 83.238.41.* 20.08.04, 18:46 mozesz pare dobrych informacji znależć na www.holandia.org napisz na gg 4569324 to pogadamy bo też mam zamiar tam wyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 20.08.04, 19:13 zaloze gg i puscimy temacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: 83.238.41.* 21.08.04, 16:44 siemanko sibi odezwij sie na moje gg podałem szybciej to zawiniemy temacik narazicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.localdomain / 212.244.168.* 21.08.04, 19:08 bede maial gdzies w poniedzialek bo zmieniam kompa i numer ip kupuje nowego ten ciagle sie wlancza i wylancza spoks do poniedzialku..narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.speed.planet.nl 20.08.04, 21:33 sluchaj sofi numer to nie wszystko, mam karte pobytowa oraz sofi numer i obecnie mieszkam w Holandii ale i tak musze sie starac o pozwolenie na prace na ktore czeka sie do pol roku jezeli znajdziesz pracodawce, ktory zechce o nie wystapic a i tak mozesz dostac odmowna decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 23:18 o co chodzi z tym sofi mam sofi i szukam pracy w holandii 774825215 Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw 31.08.04, 11:51 tez mam sofi nr..i co z tego?..jestem w sumie dopiero od 2tyg w Holandii..juz na stale..szukam pracy..nie wiem-sprzatanie,prasowanie..fajnie byloby cos zalatwic przy pakowaniu..zeby miec codziennie prace w miare stala..na razie nic nie mam..ale dam ogloszenie w internecie..jesli ktos moglby zaoferowac jakas pomoc-prosze napisac...mieszkam w Alkmaar.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibi Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: 212.244.168.* 31.08.04, 12:35 serwus jestes w alkmar no cebulki zaczynaja kopac w parzierniku a teraz troche przystuj jest zapewne jestes na campie ja pracowalem w mierlo kolo eindhoven u simona van gennipa tam w tym rejonie jest duzo bauerów ja szukalem tez w tych stronach i 900 zeta na minus przywiozlem zreszta plonocna holandia njest gorsza bo tam jest ku... wszystko portugale ruski ukraincy i oni tez robia mlynek na rynku pracy. rozejrzyj sie w innych okolicach holandii na jednym miejscu to i kot usnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaasss Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: 212.85.13.* 17.09.04, 18:45 dziwni jestescie, wnioskowac mozna ze polacy sie pogryza i wybija wczesniej czy pozniej, wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: praca w Holandii sofi numer kto ma ciekaw IP: 81.58.46.* 18.09.04, 11:51 ...yes , pogryza i wybija . Panuje dziena zawisc miedzy ziomalami ,tak jakby RYWALIZACJA . Pozdrawiam z EUROPY Odpowiedz Link Zgłoś