Dodaj do ulubionych

Octi gdzie jestes ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:23
Potrzebuje helpa. Mozesz powiedziec, czy zadawano ci na interview (tym
slynnym panelu) jakies pytania marytoryczne ? Czy tez jedynie typu: czym sie
zajmujesz w zyciu, a ty z wrodzona sobie skromnoscia odpowiadales, ze
poszukiwaniem zony eurokratki :)
No moze by sie tak spotkac wreszcie w Bxl - calkiem spora grupa audytorow
bedzie tam 2/12 na rozmowach.
Obserwuj wątek
    • Gość: octi Re: Octi gdzie jestes ? IP: *.fbx.proxad.net 02.11.04, 22:31
      ello sofi :)
      byly tez pytania tak zwane merytoryczne, ale to nie o to tam chodzi na panelu
      wydaje mi sie ze bardziej chodzi o twoja motywacje do danego stanowiska
      nie zaszkodzi jak sobie przejzysz jakies notatki jak masz cos takiego
      nie przypominam sobie pytan z dziedziny matrymonialnej :-/
      jak najbardziej 2go :) chyba ze cos sie pokrzyzuje
      buziaki
    • Gość: octi Re: Octi gdzie jestes ? IP: *.fbx.proxad.net 04.11.04, 21:02
      ale ten post szwankuje haha
      napiszcie cos dla rorzywki
      bunia
      • Gość: riada Re: Octi gdzie jestes ? IP: 62.29.137.* 05.11.04, 09:03
        Octi, jak poszukiwania żony?

Generalnie polecam związki zawodowe, sama w takim jestem. Żona/parnterka
        eurokratka to dobry pomysł. Nie musisz nikogo wykorzeniać, żeby realizować idee
        Unii Europejskiej. Mi się chyba niestety nie uda przekonać chłopaka do zmiany
        kraju. Ale przynajmniej uczestniczyłam w przełomowym wydarzeniu. No i żeby nie
        było tak pompatycznie, zwiedziłam Brukselę na koszt UE ;)
      • an_bu Re: Octi gdzie jestes ? 05.11.04, 09:50
        post szwankuje?
        a ja mialam wrazenie, ze kolega dostal prace i natychmiast przestal rozmawiac ze
        zwyklymi smiertelnikami ;P
        jak tam, juz spakowany?
        • Gość: octi Re: Octi gdzie jestes ? IP: *.fbx.proxad.net 08.11.04, 22:43
          ello :-)
          jestem tu smiertelink maly
          na weekend lece do warszawy odwiedzic kolezanke
          i po papierki rozne
          zobaczymy niedlugo co z badaniami
          pozdrawiam
          • Gość: maciek dla poszukujących EUROmiłości :) IP: *.in.uj.edu.pl 10.11.04, 19:12
            właśnie pomyślałem, że najwyższy pomysł założyć biuro matrymonialne (lub more-
            than-one-night-standowe) dla ludzi z wysokimi zarobkami i aspiracjami (czyli
            eurokratami). Myślę, że OCTI nie jest jedynym który wyjedzie w sina dal, nie
            znalazłszy swojej myszki lub kotki. i przyjdzie mu teraz biednemu przesiewać
            teren zepsucia, gdzie objadają sie tłustymi frytkami. mam pomysł: po prostu
            użyjmy portalu randki w gazecie. Miejsce zamieszkania: Bruksela lub Lux. Maybe
            baby. I jakie to romantyczne gdy meżata Sofi poszukuje na necie zagubionego
            Octiego. To prawie jak 'Masz wiadomość' - aż łza kręci się w oku. (płaczę ze
            wzruszenia). Kochajmy sie wszyscy moi drodzy (jak w Panu Tadeuszu). tylko nie
            wyjeżdzajcie do PETERBURKA!!!!
            • Gość: Sofi Ale zaraz ktoś w nos zarobi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:34
              Dzięki za inicjatywę, ale z szukaniem dotychczas radziłam sobie sama. Jacyś
              strasznie nieśmiali ci faceci w obecnych czasach.

Zreszta ja do Bxl przybywam z dwoma facetami, więc trzeci na miejscu byłby
              chyba nie na miejscu :)
              • Gość: octi Re: Ale zaraz ktoś w nos zarobi :) IP: *.fbx.proxad.net 11.11.04, 10:00
                Sofi, czy to oznacza ze ja powinienem miec dwie kobiety ? narazie z jedna problem, nikt sie nie zglasza
                haha :D
                pomysl nie najgorszy tylko za duzo wiatru wokol ...
                • Gość: Sofi Wiesz, od przybytku głowa nie boli :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:52
                  Trudno powiedzieć czy powinieneś.
                  Jak potrafisz przy tym nie dostać rozdwojenia jaźni :)

He, he - ja nie takich dwóch facetów miałam na myśli, ale i tak bywało :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka