Dodaj do ulubionych

pedagog bez znajomości jezyków obcych

11.07.05, 12:11
Mam wakacje,chętnie podejmę jakąś prace.Czy ktos może zaproponować jakies
zajęcie pedagogowi szkolnemu bez znajomości jezyków obcych?
Obserwuj wątek
    • krzrudzki Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 11.07.05, 17:12
      Również mam wykształcenie pedagogiczne wyższe spec. resocjalizacja. Jeśli
      rozumiesz tekst mówiony po angielsku to ok. masz szanse na prace np a Anglii
      ale jeśli brak komunikatywnosci to sam rozumiesz...
      Pyt. Moze Pan(i) zalatwi mi pracę jako pedagog?
      • Gość: ela Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.07.05, 17:33
        Masz szanse,moja kolezanka pedagog po Jagielonce bez znajomosci jezykow obcych
        wlasnie pracuje na wakacje w Anglii,jezdzi na szmacie i miotle...
        • Gość: umathurman Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych IP: *.ipt.aol.com 11.07.05, 23:01
          no wybaczcie, ale czego sie spodziewacie?
          gdyby ktos w Polsce chcial byc pedagogiem bez znajomosci polskiego to tez by
          raczej szans nie mial....
          • pia.ed Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 00:14
            Z dziecmi gluchoniemymi nie potrzebowalby znajomosci jezyka polskiego,
            moglby rozmawiac na migi...
            Ale jak porozumialby sie z szefem?
            • Gość: ucho jezyk ang dla gluchoniemych jest chyba inny niz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 05:29
              jezyk polski dla gluchoniemych?
            • pedagog1 Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 08:55
              Zadalam tylko pytanie a dostalam po głowie.Nie pisalam, że chcę pracować w swoim
              zawodzie,myślałam np.o opiece nad dzieckiem w polskiej rodzinie.
              • pia.ed Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 13:04
                Jak na pedaoga szkolnego zadalas niezbyt precyzyjne pytanie, nie dziw sie wiec
                odpowiedziom!

• Gość: zdun Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych IP: 194.72.105.* 12.07.05, 16:22
                  Prawde mowiac z Twoim zawodem bedzie Ci trudno o prace nawet w Polsce. Bez
                  jezyka bedzie Ci bardzo trudno znalezc prace.
                  • pia.ed Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 22:57
                    Jak zrozumialam, ta pani pedagog MA prace w Polsce, tylko chce sobie dorobic
                    na wakacjach!
                    • pedagog1 Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 13.07.05, 09:04
                      Pia nareszcie zrozumialas a już myslałam,ze na to nie wpadniesz.
                      • pia.ed Re: pedagog bez umijetnosci czytania??? 13.07.05, 12:49
                        ..."Prawde mowiac z Twoim zawodem bedzie Ci trudno o prace nawet w Polsce. Bez
                        jezyka bedzie Ci bardzo trudno znalezc prace"....

Przeciez to nie ja napisalam!!!
                        Napisal to "gosc", a ja mu ODPOWIEDZIALAM!
                        ................................................................................

> Pia nareszcie zrozumialas a już myslałam,ze na to nie wpadniesz.
                        • pia.ed Re: pedagog bez umijetnosci czytania??? 13.07.05, 12:52
                          Napisal to gosc i nicku "zdun", teraz sprawdzilam...
                          A Ty mi wmawiasz te wypowiedz!

Autor: Gość: zdun IP: 194.72.105.*
                          Data: 12.07.2005 16:22

odpowiedz
                          Prawde mowiac z Twoim zawodem bedzie Ci trudno o prace nawet w Polsce. Bez
                          jezyka bedzie Ci bardzo trudno znalezc prace.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka