pedagog1 11.07.05, 12:11 Mam wakacje,chętnie podejmę jakąś prace.Czy ktos może zaproponować jakies zajęcie pedagogowi szkolnemu bez znajomości jezyków obcych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzrudzki Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 11.07.05, 17:12 Również mam wykształcenie pedagogiczne wyższe spec. resocjalizacja. Jeśli rozumiesz tekst mówiony po angielsku to ok. masz szanse na prace np a Anglii ale jeśli brak komunikatywnosci to sam rozumiesz... Pyt. Moze Pan(i) zalatwi mi pracę jako pedagog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.07.05, 17:33 Masz szanse,moja kolezanka pedagog po Jagielonce bez znajomosci jezykow obcych wlasnie pracuje na wakacje w Anglii,jezdzi na szmacie i miotle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umathurman Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych IP: *.ipt.aol.com 11.07.05, 23:01 no wybaczcie, ale czego sie spodziewacie? gdyby ktos w Polsce chcial byc pedagogiem bez znajomosci polskiego to tez by raczej szans nie mial.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 00:14 Z dziecmi gluchoniemymi nie potrzebowalby znajomosci jezyka polskiego, moglby rozmawiac na migi... Ale jak porozumialby sie z szefem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho jezyk ang dla gluchoniemych jest chyba inny niz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 05:29 jezyk polski dla gluchoniemych? Odpowiedz Link Zgłoś
pedagog1 Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 08:55 Zadalam tylko pytanie a dostalam po głowie.Nie pisalam, że chcę pracować w swoim zawodzie,myślałam np.o opiece nad dzieckiem w polskiej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 13:04 Jak na pedaoga szkolnego zadalas niezbyt precyzyjne pytanie, nie dziw sie wiec odpowiedziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdun Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych IP: 194.72.105.* 12.07.05, 16:22 Prawde mowiac z Twoim zawodem bedzie Ci trudno o prace nawet w Polsce. Bez jezyka bedzie Ci bardzo trudno znalezc prace. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 12.07.05, 22:57 Jak zrozumialam, ta pani pedagog MA prace w Polsce, tylko chce sobie dorobic na wakacjach! Odpowiedz Link Zgłoś
pedagog1 Re: pedagog bez znajomości jezyków obcych 13.07.05, 09:04 Pia nareszcie zrozumialas a już myslałam,ze na to nie wpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pedagog bez umijetnosci czytania??? 13.07.05, 12:49 ..."Prawde mowiac z Twoim zawodem bedzie Ci trudno o prace nawet w Polsce. Bez jezyka bedzie Ci bardzo trudno znalezc prace".... Przeciez to nie ja napisalam!!! Napisal to "gosc", a ja mu ODPOWIEDZIALAM! ................................................................................ > Pia nareszcie zrozumialas a już myslałam,ze na to nie wpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pedagog bez umijetnosci czytania??? 13.07.05, 12:52 Napisal to gosc i nicku "zdun", teraz sprawdzilam... A Ty mi wmawiasz te wypowiedz! Autor: Gość: zdun IP: 194.72.105.* Data: 12.07.2005 16:22 odpowiedz Prawde mowiac z Twoim zawodem bedzie Ci trudno o prace nawet w Polsce. Bez jezyka bedzie Ci bardzo trudno znalezc prace. Odpowiedz Link Zgłoś