Dodaj do ulubionych

Ciekawy artykul nt morderstwa

IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 29.04.06, 08:45
www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=102598&scroll_article_id=102598&layout
=1&page=text&list_position=1

Oczywiscie zostawiam bez komentarza,bo ktos znow powie,ze jestem rasistka.
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: Ciekawy artykul nt morderstwa IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 29.04.06, 08:52
      Moze podalam niewlasciwy temat postu,bo info nt zabojcy nie moze byc ciekawe,a
      np smutne.I tu podejrzewajacym mnie o rasizm moze otworza sie oczy,bo np
      wypowiedz matki-polskiej Cyganki,ze zabil bo zabroniono mu kontaktu z polska
      dziewczyna nie jest rasizmem???No moze nie to tylko swiadczy o jej poziomie
      • Gość: DPE Re: Ciekawy artykul nt morderstwa IP: *.dial.scarlet.be 29.04.06, 14:38
        I wreszcie na poziomie :)))
        i rasizmu brak!!
        AnBxl welcome back :)
    • Gość: dpe Re: Ciekawy artykul nt morderstwa IP: *.dial.scarlet.be 30.04.06, 17:19
      popatrz mysla podobnie :((
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=41087903&v=2&s=0
      • Gość: anbxl Re: komentarze artykulu i dzisiejsza msza IP: *.114-200-80.adsl.skynet.be 30.04.06, 20:52
        Ja dzis powiedzialam swoje zdanie po mszy dla rtbf (to poszlo w dzienniku)i vtm
        i tu...........dowiedzialam sie ze mysla jak ja (na pytanie czy czuje sie winna)
        odpowiedzialam pytaniem czy czuja sie odpowiedzialni za Dutroux i dodalam,ze to
        wina belgijskiej polityki(jeden wspoludzialowiec juz 4 krotnie byl zatrzymany
        przez policje,przebywal w poprawczaku,chodzil do tutejszej szkoly przebywajac
        wiele lat tu wraz z rodzina nielegalnie,drugi-morderca przebywal rowniez w
        tutejszym poprawczaku i kto za nich placil-tutejsi ze swoich podatkow)i
        hhhhmmmm cenzura mailem dowiedzialam sie,ze nie pojdzie bo za ostre.Faktycznie
        msza byla fantastyczna jak tak mozna o mszy powiedziec.Belgijscy dziennikarze i
        politycy nawet twierdzili,ze slowa rektora zbyt mocne-oczywiscie podpisuje sie
        obiema rekami pod jego kazaniem.Naprawde podziwiam rodzicow Joe za ich obecnosc
        na mszy.Co do tych komentarzy-poraz nty-wszedzie sa ludzie i ludziska i np ja
        znalam fantastyczna Cyganke-piesniarke i poetke-Papusze i T Debickiego szefa
        Terno

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka