Gość: Mirek IP: *.bph.pl 01.08.06, 10:17 ...bo dzwonil do mnie jeden z Unii i sie pytal, podobno potrzebuje na gwalt.. jesli tak to piszcie do mnie, to mu podrzuce kandydature.. gekontok@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eps a ty???? IP: *.cec.eu.int 01.08.06, 10:58 Juz nie jestes "wolny"??? Jakos nie pamietam zebys sie przyznawal....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: a ty???? IP: *.bph.pl 01.08.06, 11:25 nie przyznaje sie i w ogole raczej nie bywam na forum, nad czym ubolewam, ale to nie jest moja wina, tylko kilku przyjemniaczkow z ktorymi szkoda czasu gadac, bo ich poziom osiagnal poziom szamba w przydroznym rowie.. jesli masz ochote to chetnie porozmawiam, ale tylko prywatnie: gekontok@tlen.pl P.S. tym co do mnie napisali odpowiem jeszcze dzisiaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps Re: a ty???? IP: *.cec.eu.int 01.08.06, 12:09 hm... to takie troche... no wlasnie.... po takim szumie jaki ty tu robiles w sprawie zatrudnienia, a wlasciwie jego braku, i panujacych "ukladow, znajomosci" itp.... nie przyznanie sie nawet do tego ze jednak sie udalo z "ulicy" jest takie, no ..troche... no wiesz jakie...:( see ju w piatek w OO, rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: a ty???? IP: *.bph.pl 01.08.06, 12:25 No chyba mnie pomyliles z kims innym.. O zadnych ukladach, klikach nigdy nie mowilem, a owszem narzekalem na tempo zatrudniania, slamazarnosc i brak wsparcia ze strony polskich decydentow. W prywatnych rozmowach to samo co ja mowili wszyscy spotkani przeze mnie pracownicy Instytucji.. Byl jeszcze watek tempow vs pokonkursowych, ale z tego co pamietam to ludzie sie podzielili na dwa obozy i nie ustalono kto ma racje.. Z reszta kiedy to bylo.. I daleko mi do pieniactwa co niektorych tutaj. Nie zasmiecam publicznego forum swoimi myslami, bo na szczescie mam co robic.. Pracuje w Krakowie i zapraszam ale na Rynek..Jak masz ochote to wpadnij :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl poziom dyskusji na forum IP: *.europarl.eu.int 01.08.06, 13:13 Mirku - jedna z naczelnych zasad naszego forum jest, ze gdy czujesz sie urazony jakakolwiek wypowiedzia wspolforumowicza - dajesz mi znac, a ja wowczas staram sie ucywilizowac poziom dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Do EPS 01.08.06, 16:31 Wez sie o.d.p.i.e.r.d.o.l od MIRKA raz na zawsze. To czy zrezygnowal czy nie to jego prywatna sprawa. Jak nie masz nic do robiot yw pracy to idz kibel na 7 pietrze wyczysc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps nie pisz tak brzydko kapitanie IP: *.cec.eu.int 01.08.06, 17:35 to jest nieeleganckie :) ps u mnie nie ma 7go pietra :( u ciebie wiem ze jest za to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: nie pisz tak brzydko kapitanie 01.08.06, 18:55 Widze, ze wojujesz na "kwiaty" ok, niech i tak bedzie. Tak wiec tlumacze: "Zostaw Mirka w spokoju" i pytam sie? Czego ty sie go tak czepiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafff cze Mirus, jak tam akcje w gore? IP: *.128-200-80.adsl.skynet.be 01.08.06, 19:23 na piffko lepej se skocz po kielbasce kolo dworca ;D Odpowiedz Link Zgłoś