Gość: iwka_p IP: *.interka.pl 20.09.06, 07:35 Czy ktoś pracował już w firmie POLBAU z Opola. Chciałabym wiedzieć czy są uczciwi.Mój mąż podjął u nich pracę. Obiecywali 12,47 euro /godz. brutto.Czy rzeczywiście tak płacili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki78 Re: Czy zna ktoś firmę POLBAU z Opola IP: 80.51.191.* 12.11.06, 21:40 wiesz w polsce są wypłacalni ale za granica prawdopodobnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Czy zna ktoś firmę POLBAU z Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:58 mój mąż pracował miesiąc we wrześniu na noce i za tłumacza zarobek netto 5,65 po miesiącu zerwał umowę ,wypłaty nie ma do dzisiaj.warunki mieszkaniowe fatalne .Pozdrawiam buba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Czy zna ktoś firmę POLBAU z Opola IP: *.atol.com.pl 15.11.06, 23:43 Jestem z Opola i znam Ta firme ona jest z Pruszkowa pod Opolem. Pracuja tam głównie ludzie z niemieckim paszportem jak brakuje ludzi do wykonania planu bior na czarno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Czy zna ktoś firmę POLBAU z Opola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:22 CICHY MA RACJE .WARSZAWIAKI TO CWANIAKI.-DAJ SOBIE SPOKUJ. CICHY-chyba niedawno ogladałeś film "Młode Wilki"-leciał na jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
jandzwigu Re: Czy zna ktoś firmę POLBAU z Opola 06.02.22, 00:18 Wpisz w wyszukiwarke jutbe Janusz Mieszkała. Masz tam filmy z hoteli, pracy. Powodzenia i dużo euraków :) Odpowiedz Link Zgłoś