Gość: pav IP: *.6-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.11.06, 10:31 www.avalon5.com/index.php/archives/702 Ja o take Polske nie walczylem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: integracja gospodarki polskiej z EU IP: *.246-200-80.adsl-static.isp.belgacom.be 27.11.06, 10:49 Jeden robi, a dziesieciu sie gapi, o to ci chodzi? Alez to kwintesencja socjalizmu, wiec w czym rzecz? Aaa, ze niby Polak robi? No to jestes brzydki nacjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: integracja gospodarki polskiej z EU IP: *.6-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.11.06, 10:51 >> to jestes brzydki nacjonalista po to przewrot demokratyczny byl no nie? > to jestes brzydki nacjonalista jestem brzydki patriota Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 10:55 > jestem brzydki patriota A powiedz mi, jaka jest roznica miedzy nacjonalista i patriota? Ja wiem (nie, nie zamierzam odpowiadac, ze nie ma zadnej), ale jestem ciekaw czy ty wiesz. > po to przewrot demokratyczny byl no nie? Po co? Po to, zeby byc nacjonalista/patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: integracja gospodarki polskiej z EU IP: *.6-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.11.06, 11:54 do.ki napisał: > > jestem brzydki patriota > A powiedz mi, jaka jest roznica miedzy nacjonalista i patriota? Zasadnicza > Ja wiem (nie, nie zamierzam odpowiadac, ze nie ma zadnej), ale jestem ciekaw czy ty wiesz. > a mowisz o slownikowej czy forumowych zabawach semantycznych? > > po to przewrot demokratyczny byl no nie? > > Po co? Po to, zeby byc nacjonalista/patriota? szczelaj dalej, pudlo Uszanowania PD Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 11:58 > Zasadnicza Tu sie zgodze z kolega. > a mowisz o slownikowej czy forumowych zabawach semantycznych? I o tym, i o tym. W tym przypadku powinno wyjsc na to samo. > szczelaj dalej, pudlo Co bede szczelal. Powiedz pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 11:10 > jestem brzydki patriota znaczit faszysta? nie martw się, masz tak jak ja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: integracja gospodarki polskiej z EU IP: *.6-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.11.06, 11:51 od kiedy partiotyzm jest faszyzmem? faszyzm byl idea wloska. A pnie A. Mussolini zasiada teraz w socjalistycznym parlamentcie europejskim o ile sie nie myle. Uszanowania PD Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 11:57 > Mussolini zasiada teraz w socjalistycznym parlamentcie europejskim o ile sie > nie myle. Mylisz sie, to inna Mussolini, tamtego powiesili, o ile sie nie myle. Ale to ladny przyklad Twojej metody prowadzenia dyskusji- wrzucanie uwag kompletnie bez zwiazku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: integracja gospodarki polskiej z EU IP: *.6-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.11.06, 12:03 do.ki napisał: > Mylisz sie, to inna Mussolini, tamtego powiesili, o ile sie nie myle nie nie myle sie, pisalem o szacownej poslance PE, wnuczce Benito. www.europarl.europa.eu/members/expert/groupAndCountry/view.do?id=28429 en.wikipedia.org/wiki/Alessandra_Mussolini > Ale to ladny przyklad Twojej metody prowadzenia dyskusji- wrzucanie uwag komple > tnie bez zwiazku z tematem. A to nie rozumiesz co czytasz? paczula pisala o faszyzmie. Faszyzm to idea powolana do zycia przez Benito. nieslusznie utozsamiana z nazizmem. Uszanowania PD Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 12:04 Gość portalu: pav napisał(a): > nie nie myle sie, pisalem o szacownej poslance PE, wnuczce Benito. Wiec dziadek i wnuczka to ten sam Mussolini, tak? > A to nie rozumiesz co czytasz? paczula pisala o faszyzmie. Faszyzm to idea > powolana do zycia przez Benito. nieslusznie utozsamiana z nazizmem. OK, ale co to ma wspolnego z tematem watku? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 16:45 > ? paczula pisala o faszyzmie. Co? ja zaczęłam? niech bedzie, przyzwyczaiłam sie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: integracja gospodarki polskiej z EU 27.11.06, 16:43 > od kiedy partiotyzm jest faszyzmem? Od czasu kiedy PiS wygrał wybory; ale dlaczego, to juz mnie nie pytaj, ja to wyczytałam w gazecie i ... powtarzam;))) Odpowiedz Link Zgłoś