Gość: xxx IP: 213.166.211.* 26.12.06, 15:02 wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia video.google.fr/videoplay?docid=4055647749936073857 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Celina Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.06, 18:50 Panie xxx juz myslalam,ze Pan zapomnial,ale jednak nie ,obejrzalam pare filmow no sa przewspaniale,szczegolnie cieply urlop na Canary,ale nie tylko.Niestety musze czekac,az przyjdzie odpowiedni moment,kiedy bede mogla na urlop pojechac.Dziekuje bardzo za piekne zyczenia zycze Panu rowniez jak i Pana rodzinie wszystkiego najlepszego.Czy znalazl Pan prace nie dawno czytylam Pana post dotyczacy pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: 213.166.211.* 29.12.06, 20:24 video.google.fr/videoplay?docid=1388770530535872156 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 08:45 Dzieki serdeczne to wszystko jest cudowne ogladam wszystko pare razy i kiedy chce o Panu zapomniec to wlasnie mi sie Pan przypomina.Italia jest pieknym krajem szkoda,ze nie moge teraz tam jechac,no ale mysle,ze w marcu lub kwietniu pojade na Capri,bylo to zawsze moim marzeniem,a teraz po takiej reklamie zrobie to tez dla Pana,a moze i Pan przyjedzie na Capri?Zapraszam na super Capuccino.Tam jest romantycznie i bedziemy sie mogli poznac.Daje Panu slodkiego buziaka w policzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 11:37 Pani Celino...czy to tak można? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 20:10 Droga Iw tak trzeba ja musze jeszcze korzystac z okazji,ze jest ktos tak mily wysyla mi cos co uwielbiam wiesz jest to super romantyka szkoda ze to tylko tak a nie na Capri w super romantycznym lokalu.Mysle ze sie zastanowi i dojedzie na Capri.Kawa w zachodzie slonca i nad morzem wiesz jak to romantycznie.Ja go nigdy nie bede mogla zapomniec jak on jest dla mnie taki super,on wie co ja lubie zna sie na kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 20:23 Tak myślisz? Nazwałabym to inaczej ale nie powiem tego na głos bo mi się oberwie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 20:43 Nie boj sie przez komputer nic nie moge zrobic.Jak myslisz nie bylaby to romantyczna kawa pod golym niebem na tarasie pieknie ukwieconym gdzie slyszysz szum morza i oglagdasz jak mewy lataja i skrzecza jak szpaki kradna ciasto z talerzy.Tak bylo jak bylismy w Italii na urlopie wiesz jak jest to wszystko cudownie urlopy sa wspaniale zaluje ze nie zawsze mam czas na urlop kiedy chce.Chcialaby go kiedys zobaczyc uwielbiam romantykow.Ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:51 Ale skąd wiadomo że to On, może to Ona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 21:02 Nie. Mówić pięknie każdy potrafi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 21:17 A Ty co naturalnie ,ze pieknie mowi duzo ludzi ,ale nie wszyscy, a on potrafi.Widzisz to wszystko wyglada tak jak by bylo naprawde,ale na Capri pojade,on zrobil taka reklame,ze moja kumpelka jak to przeczytala to zrezygnowala z Afryki i jedzie na Capri ze swoim mezem.Jak chcesz mozesz tez pojechac to juz bedzie nas wiecej i bedzie naturalnie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 21:40 A ja...jak chce też potrafie czarować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 21:48 Iw wcale w to nie watpie Twoje odpowiedzi sa dzisiaj bardzo krotkie masz zly dzien? Moze jestes zmeczona calym tygodniem pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 22:01 Nie, skądże...Cały tydzień odpoczywałam :) Co do xxx...żebym później nie napisała "a nie mówiłam" ;p;p;p hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 22:11 Kochaniutka Ty jestes jak moj maz kiedy widzi,ze sie czyms fajnie bawie to wtedy jak Ty psuje mi cala zabawe.Oboje ,a wiec Ty jak moj maz nadajecie sie do psucia fajnej zabawy zamiast razem sie bawic i korzystac z tego.Pojedziesz z nami na Capri Ty i Ja i moj maz xxx dolaczy i zobaczysz jak bedzie fajnie. Co do xxx,a nie mowilam ,pewnie ze moze tak byc,ale co sie ubawie to sie ... Pozniej jest mi wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 22:21 Gość portalu: Celina napisał(a): "> Pozniej jest mi wszystko jedno." bla bla bla...potem będzie Iw...on się mną zabawił, a miało byc tak pięknie, tak romatycznie hihi Na Capri? hmm...jesli mogę "zająć" się xxx to chetnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 22:25 Wporzadku oddam Ci go ja tak czy inaczej mam juz meza.Na Capri mysle zeby nie bylo tak zle.Myslisz,ze jest fajny i przystojny brunet z pieknym usmiechem i pieknymi zebami.pelen poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 22:34 Tak chętnie mi go oddajesz? A cóż tak?? Pare minut wczesniej juz się widziałas z nim na plaży, a męża pewnie w Niemczech zostawiłas hihi Czy jest fajny? Nie wiem...może...jak dla mnie to za mało czasu aby ocenić ;p A co zrobiłabyś, gdyby okazało się ze to....fojtho???:):):):):) nie złosć sie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 22:41 Ojej myslisz,ze to on moze byc.Kurcze nie zastanowilam sie nad tym moze masz racje.Nie oddaje Ci go chetnie to tez tak nie jest tylko widzisz przy dwoch chlopach to jest za duzo roboty oni tylko beda mowili ladne slowka i nic wiecej.Cala robota spadnie na mnie dlatego tez sie z Toba podziele.Ja tez nie wiem czy jest fajny moze byc bardzo gruby ,bo jak xxx to Ty wiesz jak moze wygladac?nie chce mi sie myslec.Nie chce Ci go obrzydzac,ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 22:51 nie wygląd zewnętrzny świadczy o człowieku :) a gadać to se mogą....o mnie za mnie :)) Pomysl sama...nawet gdyby niezbyt odpowiadał Ci fizycznie, a uwielbiałabys każdą jego cechę charakteru, poczucie humoru itp itd...a Twój mąz...amant filmowy, bez poczucia humoru i psujący Ci każdą zabawę...oj ale miałabyś dylemat hihi...już to widze ;p A o jakiej robocie Ty mówisz? Myslałam, że to miał być odpoczynek :( W takim razie...zostane w Polsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 23:02 Jak bym miala miec dwoch chlopow w domu wiesz ile bylo by to roboty pranie ,gotowanie...Nie wyglupiaj sie jedziesz na Capri i tyle tam sobie odpoczniesz.Moj maz nie jest moim typem,ale tak sie stalo,ze jest moim mezem,no i tak musi pozostac.Ty znow swoje nie mozna zyc z czlowiekiem ,ktory jest troche ladniejszy od malpy,charakter to jest bardzo duzo,ale wyobraz sobie kogos o 160 kg wagi jak sobie noge zlamie i musisz takiego podniesc,to nawet sluzba zdrowia bedzie miala problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 23:13 Ale się ubawiłam hihi Co do prania, gotowania...to chyba teraz żartujesz ;p O nieeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 23:17 Naturalnie ze zartuje ja caly czas zartuje,myslalas,ze jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 30.12.06, 23:25 To ja wiem...ale im bardziej się rozkręcasz tym dziwaczniejsze pomysły CI sie w głowie "kocą" ;p Jak zwykle miło było sobie z Tobą poklikać. Śpiaca mnie łapie, więc uciekam... Życzę Ci spokojnej nocy i dużo .....snów o....;)) Pozdrawiam. Przyjemnej niedzieli.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 23:31 zycze Ci spokojnej nocy.Ja tez ide spac stawy mnie bola,bo dzisiaj duzo pracowalismy,a do tego mamy obrzydliwa pogode,bo pada deszcz i na takie zmiany pogodowe zawsze tak reaguje.Mysle,ze jutro znow popiszemy.Idziesz gdzies na sylwestra? Ja siedze w domu bo chce sie troche polenic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.06, 12:26 mysle,ze dzisiaj tez cos od niego dostane.Moze i cos dla Ciebie wysle zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.centertel.pl 31.12.06, 14:41 Tobie może....ja dziekuję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.06, 17:02 A no szkoda chcialabym,zebys tez cos miala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gruby z brzuchem IP: 213.166.212.* 09.01.07, 19:18 Pani Celino,chce uspokoic pani obawy,na dolaczonym filmiku to nie ja www.dailymotion.com/tag/beach/video/xxrp4_humour-beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: gruby z brzuchem IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 21:21 O wielka szkoda,bo on jest bardzo fajny.Moj typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gruby z brzuchem IP: 213.166.212.* 09.01.07, 23:02 mnie sie wydaje ze marzeniem kobiety jest miec romans z wysportowanym,umiesnionym mezczyznom,a jeszcze lepiej jak jest ksiedzem,nie chce sklamac mowiac ze to nie ja....... www.dailymotion.com/tag/Femme/video/xxcgq_pub-coca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: gruby z brzuchem IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 14:13 musze Pana rozczarowac za ksiezmi nie przepadam wrecz przeciwnie.Wyobrazam sobie jaka wojne tym moge wywolac na forum.No coz kazdy ma prawo miec swoje zdanie.Umiesnieni mezczyzni tak owszem czy tez jest Pan umiesniony? a moze tak razem na Capri?mmhh.Krotki urlop dobrze by mi zrobil po tym stresie co mam no wiec zdecyduje sie Pan? Mala kawa przy swiecach nad morzem moglo by byc interesujace spotkanie nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustra a. Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:13 to fajnie,ja też jestem lesbijką dołącze do was.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.07, 23:19 Jak taka jestes to sobie badz jesli Ci to sprawia ,ze jestes szczesliwa nie ublizaj innym,o takich jak Ty mam swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 23:22 Nie ma co się przejmować,po prostu ludzka zawiść i głupota.Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino a moze Italia,Wenecja,Capri? IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.07, 23:37 hallo Poldeusz dzieki ,ale zawsze sie znajdzie jakas gnida,ktora chce zepsuc cala fajna zabawe,ja uwazam,ze ludzie ,z ktorymi piszemy wszyscy na forum sa fajni weseli bez wzgledu na wiek,a tu taka wsza lessbijska sie wlacza,i co ona soba reprezentuje,ze jest nie atrakcyjna i ze zaden chlop nawet taki bez dachu nad glowa kopnac w d... nie chce,to sie przezuca na dziewczyny zeby gdzies sie wyrzyc.Pies z kulawa noga sie za czyms takim nie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Pani Celino odzwzajemniam sie IP: 213.166.212.* 08.01.07, 22:20 posylajac Pani "french kiss",slynny "francuski pocalunek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino odzwzajemniam sie IP: *.centertel.pl 08.01.07, 23:12 no nieźle...Celina znów będzie cała w skowronkach hihi...Oby dziś tu nie wpadła bo z wrażenia nie zaśnie ;)) Prawda Pani Celino?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino odzwzajemniam sie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 07:14 Iw nie badz zlosliwa naturalnie ze go uwielbiam.Pocalunek zawsze przyjmuje. Tak to jest prawda Pani Iw z wrazenia mozna nie zasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino odzwzajemniam sie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 13:50 Nikogo nie ma na forum Ty zajelas sie praca, wieczorami nie wchodzisz,Ronina wcielo,Marty i Annyjustyny juz dlugo tez niema.Z nikim nie mozna pisac wszyscy szukaja tylko robote ,a pracodawcy to nic innego jak tylko hieny czekajace,az ktos znow glupio w jakas ulapke wpadnie.Dobrze,ze xxx sie odezwal,bo nie byloby co czytac na tym forum,ani nie byloby fajnych filmow,nikt by nie dawal buziakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino odzwzajemniam sie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 16:59 A jak Ci dzień mija? Na rozmyslaniu o tajemniczym wielbicielu? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: xxx IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 07:17 O wielkie dzieki przyjmuje,poniewaz mieszkam niedaleko Francji wiec pozwole sobie od francuza na pocalunek,ale w tym momencie bede o Panu myslala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.proxy.aol.com 30.12.06, 14:45 On ja najwyrazniej rwie:))..jaka para golabkow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 20:04 No Ronin widzisz inni tez moga podrywac nie tylko Ty,on ma gracje jest cudowny szkoda,ze go nie znam,i ze tak krotko ze mna pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:40 Pani Celino pozazdrościć takiego wielbiciela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.proxy.aol.com 09.01.07, 17:49 Celino jak tak dalej pojdzie to i do tarmoszenia jeswzcze dojdzie ,a ty mezata:O))Ciekawi mnie co iw 78 w sylwestra robila??Na pewno byla ze swoim ukochanym na jakiejs imprezie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.centertel.pl 09.01.07, 20:24 A Ty jak spędziłeś sylwestra? Tęskniłeś za mną? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ronina IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 21:28 Czytales zyczenia od nas wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ronin IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 21:33 Ty sie tak tym tekstem przejales,ze wielkiego byka strzeliles jeswzecze zamiast jeszcze,co innego gdybym to ja zrobila, z wrazenia,ale Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:55 Ronin przecież to nic wielkiego,zwykłe wyrazy sympatii...;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: No wreszcie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 21:27 Na cale szczescie sie cos poruszylo na tym forum wreszcie jest znow wesolo.Ja ten wielbiciel jest wspanialy coraz bardziej chce go poznac.Ronin o mnie sie nie martw ten xxxjest super.Iw no co sie z Toba dzialo caly czas.Widze,ze mamy nowego kumpla Poldeusz tez dobrze fajnie pisze bierzemy go tez do naszego stada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: No wreszcie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 21:43 To może byś się tak z nim umówiła, co? Co z tym Capri? A co do Poldeusza...tak od razu? Nie zgadzam się :):):) Ale może przejść okres próbny...zobaczymy co z niego będzie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: No wreszcie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 21:51 No dobra ,no niech Ci bedzie okres probny zobaczymy,mysle,ze ten Poldeusz jest w porzadku,ale poczekajmy. Co do xxx chetnie Capri natychmiast kawa lub dobre wino super to jest moje marzenie z nim naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: No wreszcie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:13 hmm...zaśniesz dzisiaj?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: No wreszcie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:24 Ja nie ,a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: No wreszcie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:28 Ja tak. Czemu miałoby być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: No wreszcie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 21:51 No dobra ,no niech Ci bedzie okres probny zobaczymy,mysle,ze ten Poldeusz jest w porzadku,ale poczekajmy. Co do xxx chetnie Capri natychmiast kawa lub dobre wino super to jest moje marzenie z nim naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: No wreszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:06 Widze że warto tu zaglądać,forum odżyło.I nawet zaczyna ktoś mnie "obgadywać":),muszę chyba zaskarbić sobie sympatię drogich forumowiczek.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: No wreszcie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:11 Tak łatwo Ci nie pójdzie ;p Na początek poprosimy o parę słow o sobie...:) Pare...to nie znaczy dwa czy trzy zdania...dziesiec to minimum...wtedy mozna powiedzieć, ze jestes na "dobrej" drodze :) Oczywiście potem będzie jeszcze narada w Twojej sprawie ;)) Co Ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: No wreszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:19 Cóż ja mogę o sobie napisać,wszystko wyjdzie w praniu...Taki ze mnie podróznik,szukam swojego miejsca na tym świecie i staram się aby Polacy byli na nim dobrze postrzegani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: No wreszcie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:26 To się okaże...ale pomijając...mimo, że jest to forum musisz powiedzieć jak masz na imię, skąd jesteś i ile masz lat...takie życie...nawet na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: No wreszcie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:37 No,ale Ty jestes ciekawa wszystko chcesz o nim wiedziec, popatrz ,popatrz cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: No wreszcie IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:40 No wiesz...a Ty jesteś lepsza?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: No wreszcie IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:41 No co tez musze cos wiedziec o nowym kumplu przeciez nie bede pisac calkiem z obcymi,musi byc troche znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:32 No teraz musisz sie przedstawic numer butow ,kolnierzyka.Dlaczego jestes podroznikiem, czego szukasz czy chcesz prace tylko nie pisz,ze kazdy pracodawca to oszust,to jest ostatnio taka moda na forum wszyscy sa oszusci,tylko pracobiorcy nie chca pracowac ,a chca pieniadze dostawac.ten rozdzial zamykamy.Teraz ile masz lat zonaty z dziecmi?gdzie byles i po co ? Potym wszystkim uzgodnimy z xxx naturalnie z Iw I oczywiscie Ronin damy Ci odpowiedz w najblizszym czasie ustnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re:Poldeusz IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:38 Juz mu wspólczuje...on nie przejdzie tego testu :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:40 Myslisz.No to co robimy w takim przypadku, poczekajmy moze sproboje ten test zaliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re:Poldeusz IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:43 jeśli ma w sobie trochę odwagi, to spróbuje hihi...czas pokaże :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:48 Iw fajnie sie z Toba pisalo,ale musze sie troche przespac,bo jutro musze o 6 rano juz byc na objekcie mam nadzieje,ze jutro bedzie ciag dalszy.Jednym slowem poczekajmy czy ten Poldeusz przejdzie test moze on juz poszedl spac.Iw zycze Ci dobrej i spokojnej nocy do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:53 Wzajemnie...Ja też juz uciekam spać. Jestem zmęczona, a też musze wstać wcześnie. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.:) p.s. Tobie Poldeusz tez zyczymy kolorowych snów.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re:Poldeusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:47 Zaraz,zaraz a co niby uzgodnicie?:)Poldeusz lat23,gdzie i po co- Anglia,Niemcy,USA(w celach zarobkowych jak i turystycznych),pochodzenie- lubelszczyzna.Reszta detali chyba zbędna jak narazie, no chyba że ktoś będzie szczególnie dociekliwy.Jeśli chodzi o pracę i pracodawców to mam dość pozytywne doświadczenia,chociaż nie zawsze jest kolorowo.Czekam na rewanż z Waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re:Poldeusz IP: *.centertel.pl 09.01.07, 22:51 Czekać to Ty możesz...:))) ...swoją drogą ...dzieciak jesteś :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:55 Daj spokoj on ma 23 lata.Jeszcze sie obrazi i stracimy kumpla.Znow kilka dni nie pokaze sie nikt z was na forum i nie bedzie co czytac, a tak to chociaz on pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re:Poldeusz IP: *.centertel.pl 09.01.07, 23:01 Przesadzasz ;p...przecież nie skreslam go bo jest dzieciakiem...to dopiero I etap :):):) Dobranoc ;) P.S. Jak ktoś się obraża o pierdoły to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Do iw78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:05 Ale ja się przecież nie obraziłem dziewczynko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Do iw78 IP: *.centertel.pl 09.01.07, 23:09 masz kreche dzieciaku u mnie...notowania Ci spadają :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Do iw78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:34 Oj nie obrażaj się tak,pozdrowienia od dzieciaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Do iw78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:01 Hmmm dzieciak,chyba zbyt pochopnie mnie oceniasz.Wydaje mi się że nie jesteś duzo starsza,swoją drogą mam wielu znajomych 20 czy 30 lat starszych i jakoś mój wiek nie stanowi dla nich problemu.I wcale się nie obraziłem,bo nie jestem takim typem człowieka.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Do iw78 IP: *.centertel.pl 09.01.07, 23:06 Na ocenianie czas jeszcze przyjdzie :) Na początku nigdy tego nie robię. Nie musisz się martwić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Do iw78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:08 Dobranoc dziewczynki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina do was IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 13:28 Awantura gotowa.Iw on chce byc dorosly i daj mu ta mozliwosc prosze.Dyskuje czy go do klanu wezmiemy czy tez nie musimy troche odlozyc przynalmniej na pare dni. Tutaj Ty zadecydujesz ja sie wstrzymuje narazie z glosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 22:51 Ales sie zerwal,ja chcialam isc spac a Ty przechodzisz wolnymi krokami test,z mojej strony jest ok.Iw musi wyrazic swoje zdanie.Pozniej cala zgraja przedyskutujemy i zdecydujemy.Mysle,ze bedziesz fajny kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.proxy.aol.com 10.01.07, 18:06 Nie deprawujcie dzieciaka:))......zwlaszcza ty Iw 78:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:00 Teraz to już jestem "dzieciak" pełną gębą, za sprawą "Wielkiej Trójcy" heh.Widać tak musi być i muszę się podporządkować starszyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pan Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 20:53 Ja Ciebie akceptuje takim jakim jestes,no ale Iw musi miec troche czasu do akceptacji.Wiem,ze to przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 20:58 Wreszcie sie odezwales.Ty wpadasz na forum jak po ogien,piszesz pare slow i uciekasz,musisz cos napisac zeby bylo mozna cos poczytac.Z ta nasza Iw to jest maly problem ona nie szybko wszystkich akceptuje,ale jesli zaakceptuje to jest super kumplem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.centertel.pl 10.01.07, 21:37 Co to za obgadywanie mnie tutaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 21:53 Ty tez bys mogla troche wiecej napisac,bo nie mam co odpisywac.To co my o Tobie piszemy to sa superlatywy,wszystko zostawiam na Twoja glowe cale posiedzenie i dyskusja na temat nowego kumpla.Jest mlody to fakt,ale sympatyczny to tez fakt.Ja go przyjmuje do stada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.centertel.pl 10.01.07, 21:34 Ronin...przecież Ty juz miales swoją szanse ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: uwazajcie na"iw78" IP: 213.166.212.* 10.01.07, 22:03 to jest "la femme fatale" www.dailymotion.com/tag/Femme/video/xxbrx_la-femme-fatale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: uwazajcie na"iw78" IP: *.centertel.pl 10.01.07, 23:23 xxx znasz piosenkę Alicji Majewskiej "Być kobieta"? :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:04 Ooo widze że coś się ruszyło w temacie,myślałem że wszyscy już śpią.Tylko Ronin coś rzadko tu zagląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pan xxx. IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 22:25 No widzisz poldeusz ja dostaje od tego xxx piekne piosenki sfilmowane,ale mam problem,on nie chce ze mna na Capri moze go przekonasz.Nie odpdowiada na moje posty kiedy go o cos pytam.Powiedz gdzie robie blad?Ty jestes mlody mezczyzna wiec moze poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pan Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 22:27 W jednym slowie zrobilam blad,ale mi chodzi o inny blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pan xxx. IP: *.centertel.pl 10.01.07, 22:32 Gość portalu: Celina napisał(a): > Nie odpdowiada na moje > posty kiedy go o cos pytam.Powiedz gdzie robie blad? Ty nie odpisuj na jego i po sprawie...może się obudzi :):):) Czasem kubeł zimnej wody na głowe swoje zrobi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pan xxx. IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 22:45 Masz racje.Koniec.Nigdy wiecej nie odpisze na zadne posty,chyba,ze zaproponuje Capri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pan xxx. IP: *.centertel.pl 10.01.07, 23:12 Pomarzyć możesz...nigdy Ci nie zaproponuje Capri,a nawet gdyby...coś mu w tym czasie potem wypadnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pan xxx. IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 16:20 Do niczego z takim chlopem teraz Tobie przesyla muzyke.Ja sie z takich znajomosci z nim wylaczam,moze przysylac co chce,z mojej strony juz odpowiedzi nie bedzie.Na Capri tez nie.Trudno sam tego chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Pan xxx. IP: *.centertel.pl 11.01.07, 17:33 Ja nie mam z tym nic wspólnego :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx La Femme Fatale IP: 213.166.212.* 11.01.07, 18:59 Szanowna Kolezanko z przykroscia pisze iz wspomnianego utworu,zatytulowanrgo "Byc kobieta" nie znam,jednoczesnie kozystajac z okazji uspokoic obawy Szanownej Kolezanki i zapewnic iz spelnie kazdy "kaprys" Pani Celiny,a wiec i ten wsplnych wakacji na przepieknej wyspie Capri. Tego co pragnie Kobieta,pragnie Bog. Przesylam pozdrowienia xxx video.google.fr/videoplay?docid=-8398419673761667973&q=la+femme+fatale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: La Femme Fatale IP: *.centertel.pl 11.01.07, 19:22 Ja nie mam żadnych obaw...zwłaszcza w tej sprawie. Co do Capri...obiecywanie nic nie kosztuje :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: La Femme Fatale IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 19:26 Masz racje.Ja mysle,ze on jest ksiedzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: La Femme Fatale IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 19:28 Jest Pan ksiedzem? No to kiedy na Capri? Ja moge juz w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: La Femme Fatale IP: *.centertel.pl 11.01.07, 20:04 Jesteś niemożliwa hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: La Femme Fatale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:51 Ksiądz też człowiek:) prawda Panie xxx ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Ti Amo (Kocham Cie) IP: 213.166.212.* 11.01.07, 21:14 Pani Celino, w oczekiwaniu na moment naszego jakze ekscytujacego i owianego tajemniczoscia spotkania na przepieknej wyspie,wyspie dla zakochanych,"Capri" zasylam dwie melodie; "Ti Amo"(Kocham Cie) i druga francusko-wloska;"Avec Toi je veux tout" (Z Toba Chce wszystko) video.google.fr/videoplay?docid=7741900956754679851&q=ti+amo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aagusia Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: 62.47.141.* 11.01.07, 21:21 Wwitam Pani Celino...od pewnego czasu sledze , to co sie dzieje na tym forum i musze przyznac, ze jest Pani rozchwytywana.......gratuluje . to pewnie zasluga intelektu i swietnego poczucia humoru...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 21:44 O wielkie dzieki na codziennym stresie jaki mam odprezam sie bardzo piszac takie rozne posty robi mi to naturalnie wielka przyjemnosc.Musze dodac,ze jestem tez bardzo powazna czasem krzykliwa na moich pracownikow kiedy nie wszystko funkcjonuje jak chce,ale na forum sa tak cudowni mlodzi ludzie,ktorzy potrafia mile spedzic wieczor przy pieknej muzyce od xxx pieknych zyczeniach noworocznych od Iw i rowniez muzyce od Poldeusza,dziekuje rowniez za bardzo mily post.Zycie jest bardzo skomplikowane i ciezkie ja probuje dac nam wszystkim to zeby zapomnieli o troskach dnia codziennego,zeby sie wszyscy smiali,mogli zartowac prowadzic fajne dyskusje nie obrazajac nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Agusia IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 22:35 mysle ze czytala Pani moja odpowiedz kierowana do Pani.Musze Pani jeszcze napisac duzo listow dostaje z Polski na moj prywatny emeil,pisze tez z Polakami ,ktorzy mieszkaja we Wloszech,jak i w wielu innych krajach,duzo ludzi prosi o porady prawne,na ile wiem na tyle odpowiadam,ciesze sie ,ze maja ludzie do mnie zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Agusia IP: 80.123.51.* 14.01.07, 23:48 Bardzo dziekuje Pani Celinko ,ze poswiecila Pani troszke czasu na odpowiedz, bardzo mi milo. Ja rowniez przebywam zagranica a dokladnie w Wiedniu i tak jak Pani koresponduje z wieloma Polaki rozrzuconymi po swiecie , nie moge udzielac porad prawnych bo sie na tym najzwyczajniej nie znam..co najwyzej moge oprowadzic po Wiedniu, polecic miejsca godne zobaczenia, zagrac na pianinie heheheh.... i.......najzwyczajniej, po ludzku pogadulic.......Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:do Agusia IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.07, 12:16 Austria jest pieknym krajem bylam pare razy na urlopie w Austrii,ale w gorach bardzo lubie gory.Mieszka Pani na stale w Austrii?Ja mieszkam juz prawie 20 lat w niemczech i tez sobie chwale.Mieszkam na granicy Schwarzwald sa tutaj piekne okolice,ale moim marzeniem,ktorego nigdy napewno nie osiagne no chyba,ze mi pomoze w tym xxx( naturalnie zart) to poludniowa Francja zwiedzilam bardzo duzo roznych krajow,wszedzie jest cudownie kazdy kraj ma w sobie cos czym sie mozna zauroczyc, zakochac,ale Francja dla mnie to jest cudo na ziemi.Byla tam Pani juz? jesli nie namawiam Pania goraco.Saint Tropez,Nicca,Monaco,Cann...,w tym roku jak juz wszystko poukladam sobie tak jak chce w firmie to napewno tam jeszcze pojade. Bardzo milo sie z Pania pisze ,a wiec czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re:do Pani Celinki IP: *.adsl.highway.telekom.at 16.01.07, 09:27 Niestety , nie mialam przyjemnosci podrozowac po swiecie, choc......jest to moim marzeniem.Oczywiscie bylam w kilku naprawde pieknych miejscach i mam nadzieje tam jeszcze kiedys powrocic. Jak mowia- marzenia to sens zycia wiec nie trace nadziei. Tak jak Pani, uwielbiam gory. Urodzlem sie w Jeleniej Gorze , a to miasta u stop Sniezki.....z mojego okna rozciaga sie przepiekny widok na Karkonosze...tam tez mieszka nadal moja rodzina. W Austrii mieszkam dopiero od roku ,pomagam opiekowac sie dwojka chlopcow i udzielam lekcji gry na pianinie. Z wyksztalcenia jestem pedagogiem i muzykiem .Mieszka Pani w przepieknym miejscu.....naprawde zazdroszcze...choc Wieden rowniez bardzo mi sie podoba . Mam nadzieje, ze sie uda Pani spelnic marzenia i bez pomocy Pana xxx, choc we dwojke napewno byloby przyjemniej heheheh.............Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina do Agusia IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.07, 12:26 Ja mam z kim jechac,do poludniowej Francji,bo jestem mezatka ten xxxto jest bardzo fajny,mily i romantyczny,bardzo go lubie i fajnie sie z nim pisze.na Capri bede chciala tak czy inaczej w Neapolu mieszkaja fajni znajomi tez z internetu z gazety forum ciagle nas zapraszaja, a wiec jesli nie z xxx to mam tak czy inaczej z kim na Capri jechac.Do poludniowej Francji tez.Pani pisze ,ze jest Pani z Jeleniej ,ja sie urodzilam kolo Zielonej-Gory.Bardzo Pania prosze to co pisze z xxxtraktowac z przymruzeniem oka.Jesli mi ktos podaje temat i wiem,ze moge zartowac to ,to chetnie robie, jak mi ktos pisze ,ze mnie kocha (naturalnie rodzaj meski) to ja tez kocham,ale sa to wszystko zarty.ja wiem,ze robie sporo bledow w pisowni prosze sie tylko nie smiac,ale codziennym jezykiem jest u mnie niemiecki.Nie znam Wiednia nigdy tam nie bylam,ale slyszalam,ze jest piekny i wielki.fajnie,ze ma Pani prace czy jest Pani ciezko,bo praca przy dzieciach nie nalezy do najlatwiejszej,po za tym mentalnosc i jezyk jak Pani sobie z tym wszystkim radzi?Prosze chociaz po krotce opisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: do Pani Celinki IP: *.adsl.highway.telekom.at 16.01.07, 13:10 Pani Celinko...oczywiscie doskonale rozumiem Pani poczucie humoru i fajnie, ze potrafi Pani tak swobodnie rozmawiac na wiele tematow, tych sercowych tez heehe...a Pan XXX rzeczywiscie, z tego co czytalam , wydaje sie bardzo sympatycznym i milym czlowiekiem....dobrze , ze jeszcze takich ludzi mozna spotkac na necie .Ja rowniez lubie w ten sposob rozmawiac , bo uwazam , ze smiech to zdrowie a taki niewinny flirt jest naprawde przyjemny i nieszkodliwy. Jesli o chodzi o Pani pisownie , to prosze sie nie przejmowac, wszystko jest oki a ewentualne bledy....hmmm ....wszyscy je robimy.Wieden to rzeczywiscie piekne i duze miasto i naprawde warto sie tu wybrac , najlepiej na wiosne lub latem...ogrody i parki Wiednia sa wowczas urzekajace . Architektura zapiera dech w piersiach a ludzie sa sympatyczni .Bardzo sie ciesze , ze w takim miejscu, miescie muzykow i artystow mam mozliwosc przebywac i pracowac. Praca nie jest ciezka, chlopcy bardzo grzeczni a i rodzina , u ktorej pracuje naprawde mila.Chlopcy maja 7 i 10 lat i wiekszosc dnia przebywaja w szkole lub na zajeciach pozalekcyjnych.Ja glownie zajmuje sie odbieraniem ze szkoly, odrabiam z nimi lekcje, udzielam lekcji gry na pianinie,ucze poprawnej polszczyzny, bo musze zaznaczyc , ze to rodzina polska mieszkajaca w Wiedniu od 6 lat. Chlopcy przyjechali tu jako bardzo male dzieci i naprawde maja spore trudnosci z jezykiem polskim. Wiele czasu i pracy nalezy wlozyc , by nauczyc ich poprawnego wyslawiania, jak to sie mowi......zostali zniemczeni przez szkole, telewizje , srodowisko...ale pracujemy nad tym i efekty sa juz widoczne. Och ...jak czytam, gdzie sie Pani wybiera na urlop .. to naprawde zazdroszcze..piekne miejsca...mam nadzieje, ze wypoczynek bedzie udany.. Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: do Pani Agusia IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.07, 15:06 Czy mozemy przejsc na prywatny email to Pani podaje adres,zeby tym wszystkim pracusiom nie blokowac naszymi postami,bo szukaja pracy wiec niech sobie szukaja. Moj adres:info@hawie.de tylko jezeli jest to mozliwe jezeli nie to mozemy dalej tak pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 21:34 Ti Amo il mio grande Amore.Io Tu dolce Baciare.Tue Celina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 21:53 No to drogi Panie xxx w kwietniu? Bene?Io po co italiano parlare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 22:15 Z wrazenia ze sie ktos we mnie zakochal zapomnialas tekstu napisac.Zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.centertel.pl 11.01.07, 22:24 Nie. Ale chciałabym was widzieć na tym Capri ;p Pozdrawiam Was oboje ;))I życze przyjemnych snów. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 22:29 Przyzekam Ci,ze jezeli do tego dojdzie to jesli nie osobiscie to na zdjeciu Ci pokaze,a najlepiej na forum to wszyscy w to uwierza.Zycze Ci dobrej nocy i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Ti Amo (Kocham Cie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:30 Tak więc dobranoc wszystkim zakochanym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 22:36 Jeszcze nie zaczales pisac,a juz mowisz dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Czy mnie jeszcze pamietasz? IP: 213.166.217.* 14.01.07, 18:08 Droga Pani Celino,czy poznam odpowiedz?-Mio Amore youtube.com/watch?v=PJG9EY2Rglc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Czy mnie jeszcze pamietasz? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.07, 23:02 O tak i czekalam na ten post z utesknieniem.Dal mi Pan recete na zycie.W momentach kiedy mam jakis problem czytam wszystkie posty od Pana i brakuje mi nastepnych.Dolce bacci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Dla mojego xxx IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.07, 23:08 Dla Pana ode mnie www.ewa.bicom.pl/zyczenia/codzienne/rn31.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Flamenco (plomienny taniec) IP: 213.166.219.* 16.01.07, 20:58 Droga Pani Celino Ze lzami wzruszenia o oczach przeczytalem ostatni message od Pani.Teraz obiecuje nie tylko sloneczna Italie,Capri(wyspe dla zakochanych) ale koniecznie nie mozemy ominac przepieknej Hiszpani,ojczyzny Flamenco (plomiennego tanca)ktory pragne z Pania zatanczyc w blasku ksiezyca na zlotopiaszczystej hiszpanskiej plazy przy dzwiekach cyganskich gitar. Cio Amore Mio www.youtube.com/watch?v=aHEgW8Vu2B0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Flamenco (plomienny taniec) IP: 62.47.151.* 16.01.07, 21:52 Pani Celino.....przepraszam, ze otworzylam ten post i przeczytalam , ale nie moglam sobie odmowic wysluchania ten pieknej..zreszta mojej ulubionej, melodii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re:do Pana xxx IP: 62.47.151.* 16.01.07, 21:54 gratuluje wyboru melodii.....wspaniale wyczucie smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:do Pana xxx IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.07, 22:19 Agusia on jest juz dla mnie zarezerwowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re:do Pani Celinki IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.01.07, 09:07 Oczywiscie, ze Pan xxx nalezy do Pani i tylko do Pani, Celinko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re:do Pani Agusi IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 10:36 Naturalnie to byl zart w zyciu nikt nie jest niczyja wlasnoscia.Co tam slychac w Wiedniu? U nas jest cieplo zaczynaja wychodzic krokusy,przebisniegi i zaczyna sie troche robic zielono.Dla nas jest to szczescie,bo nie musimy odsniezac,ja nie lubie zimy natomiast uwielbiam wiosne,no i lato jesli nie jest za goraco.Czesto mysle o ludziach,ktorzy wyjezdzaja na zachod pozostawiajac rodziny w Polsce zeby tutaj zarabiac mysle,ze jest to ciezkie rozstanie,nie wiem czy na dluzsza mete moglabym tak.Moja corka tez tutaj mieszka wiec ja tego problemu nie mam.Czy nie zechcialaby Pani na moj prywatny adres przejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re:do Pani Celinki IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.01.07, 10:53 Pani Celinko napisaam wczoraj do Pani e maila, ale widocznie nie doszedl...podaje wiec tutaj swoj adres... luma@buziaczek.pl Ja rowniez uwielbiam wiosne a lato jeszcze bardziej, jak dla mnie, upaly moga byc przez caly rok .....a moze ja w poprzednim wcieleniu mieszkalam na jakies goracej wyspie heheheheheheehhe....W Wiedniu rowniez piekna wiosna tej zimy zawitala, ptaszki spiewaja, trawa sie zieleni, stokrotki nawet widac na trawniku przed domem, na weekend zapowiadaja 17 st....hoho, to sie bedzie dzialo nad Dunajem Popzdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Flamenco (plomienny taniec) IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.07, 22:34 Ciesze sie niezmiernie z kazdego postu od Pana.Uwielbiam wszystko co Pan do mnie pisze mysle,ze zeczywiscie bedziemy mogli sie spotkac i rzeczywiscie stoimy przed pierwszym pocalunkiem dotknieciem drzacych rak wymianie wspanialych spojrzen.Szkoda,ze tak malo Pan pisze to znaczy nie tak czesto,z utesknieniem czekam na kazdy post.A moze we Francji,Francja tez jez cudowna znam Francje dla mnie jest to najpiekniejszy zakatek na ziemi. www.ewa.bicom.pl/zyczenia/codzienne/rn14.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pan xxx. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:33 Zauważyłem że jest strasznie tajemniczy,ciężko go rozgryżć.Może ma jakieś obawy? sam już nie wiem.Mam nadzieję że w końcu się ujawni... youtube.com/watch?v=cRJ6Vajy93g to dla was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pan xxx. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:37 Panie xxx Pan się zgłosi do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pan Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 22:46 Dzieki za muzyke i pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:44 Ja już zmykam,jutro powrócę do tematu.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fojtho Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny 17.01.07, 13:01 ronin wysyła te piosenki. Juz kiedyś pisał spod tego adresu:213.166.211. Facet ma nie po kolei. Jak pisałem towarzystwo moherowe , sami ze soba piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 15:02 Moze i masz racje.Tak wiec zabawa juz sie skonczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:35 Szkoda,chociaż nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 16:13 Ja tez zaluje,ale widac tak musialo byc.Na Capri pojade tak czy inaczej bez niego no trudno.Fajtho ma byc moze racje i chyba tak jest.Ja pozostane na Forum,zeby jak zawsze troche pozartowac czy dac Wam jakies rady,a wiec powracamy znow do starej poczty.Poldeusz jestes fajny chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Pani Celino zycze dla Pani oraz rodziny IP: *.proxy.aol.com 17.01.07, 18:13 Trzeba byc kompletnym debilem zeby oskarzac mnie o wysylanie jakichs piosenek.Ale widac ze ten idiota fajtlapa nic do roboty nie ma to wymysla swoim chorym umyslem takie rzeczy.Celino to naprawde nie ja,xxx sie w tobie na pewno zakochal.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Do Ronina IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 19:08 Ronin ,ale powiedz nie jest to fajne takie pisanie niz ciagle uskarzanie sie ze cos jest nie tak.Gdzie Ty sie podziewales tak dlugo?Juz Ciebie pare dni na forum nie bylo Iw tez zniknela nikt nie pisze.Ja tak przypuszczalam,ze to nie Ty ,bo sprzed kilku miesiecy byly teksty od Ciebie i od niego w jednym czasie,a wiec przypuszczalnie nie moglbys w jednym czasie z dwoch adresow pisac.Myslisz ze sie we mnie ten xxx zakochal? cos podobnego,ale ja go bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Do Ronina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:52 Coś się zaczyna dziać,juz powiewało nudą.Ronin się odnalazł,tylko gdzie się Iw podziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Do Poldeusza IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 20:06 Ty uwazaj sobie te teksty co my piszemy z xxx wcale nie sa nudne sa piekne i sa super.Ty sie kolego nie znasz na milosci bo zreszta skad mozesz sie znac jak jestes taki mlody.Milosc to jest dla dwojga dojrzalych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Do Celiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:15 Chyba mnie trochę żle zrozumiałaś.To przeciez nie był żaden atak na Ciebie czy kogokolwiek innego.Nie napisałem ze Twoje teksty czy teksty Pana xxx są nudne.Chodziło mi po prostu o to że rzadko udziela się Ronin,zaginęła iw,i wszystko troszkę ucichło.A co do miłości to nie wierzę w prawdziwą,bezinteresowną miłość i mam do tego podstawy.Chodż mam nadzieję ze się to z czasem zmieni...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Do Poldeusz IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 20:23 przypuszczam,ze wiem o czym myslisz i jakie masz podstawy.Poldeusz dopoki sa to slowa nie jest to niczym groznym jesli zamienia sie w czyny no to juz nie wiadomo jak sie moze to skonczyc.Mnie sprawia to ogromna przyjemnosc w jako takie uczucia nie wierze naturalnie bardzo lubie tego czlowieka dal mi duzo sily wiary w siebie.Jezeli znasz sie troche na psychologii to powinienes wiedziec oco chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś