Gość: bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 23:17 proszę o opinię małżeństwa,które pracowały w Holandi za pośrednictwem biur Otto,na jeden paszport UE, czy warto podpisywać kontrakt na rok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: supernova Re: wyjazd z OTTO dla małżeństw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:06 jezu, ale ty leniwa... tyle razy sie pisze na ten temat na forum, o OTTO... Poszukaj sobie, bo mi sie nie chce powtarzac : > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: wyjazd z OTTO dla małżeństw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:40 Po co piszesz skoro ci się nie chce,pytałam małżenstwa z jednym paszportem UE o opinie ,narazie wiem że wyjeżdżający na polski paszport są niezadowoleni,może ktoś czeka na ofertę pracy tak jak my,jesteśmy z okolic Gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
markimark1981 Re: wyjazd z OTTO dla małżeństw 11.01.07, 17:24 Spotkalem duzo osob na niemieckim paszporcie, pary i malzenstwa tez. Nawet dla nich sie pogorszylo w Holandii (wiecej nie pisze bo na necie jest juz duzo o OTTO CZYTAĆ!!!). Jak chcesz to sprobuj wyjechac z HOLLAND CONTRACTING moja rada lub innego . Odpowiedz Link Zgłoś
markimark1981 Re: wyjazd z OTTO dla małżeństw 11.01.07, 17:41 sorry z holland contracting te mozecie miec przygody Odpowiedz Link Zgłoś
oboski2 Re: wyjazd z OTTO dla małżeństw 17.01.07, 16:49 nie radze mam znajomych na hotelu ona ue on pl jebia caly miesiac i wiecznie na minusie wiem bo siedze w tym gó..e od 3 miesiecy i nie moge rozwiazac tej umowy bo dostaje odmowe i strasza kara 10 tys e otto to wielka pomyłka jak chcesz zarobic to idz do innej agencji a jak chcesz drogie wakacje idz do otto oni tez podpisali na rok nic tylko sie powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
oboski2 Re: wyjazd z OTTO dla małżeństw 17.01.07, 16:53 nie radze mam znajomych w otto ona ue on pl nic tylko sie powiesic wiecznie na minusie Odpowiedz Link Zgłoś