Gość: karolinawasiel3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 08:22 Ej czy ktoś mi skasował moj wontek? Nie mogę go znajść;/ Czyżby było za dużo komentarzy albo coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem IP: *.proxy.aol.com 26.05.07, 08:37 Podziekuje Monrose,ta zaczyna sie robic nieprzyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinawasiel3 Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 08:43 No ale ktoś musi być cholernie wredny* za przeproszeniem, żeby kasowac MI wontek;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinawasiel3 Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 08:44 Tyle było komentarzy, w połowie tematy niedotyczyły mojego wontku, ale było zabawnie i można było sobie pogadać....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinawasiel3 Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 08:49 Ciekawe jakby się czuła ta osoba, która mi skasowała wontek, jakby jej ktoś skasował wypowiedz na której by jej zależało, bo tak sie składa ze wontek o mojej pracy był od serca i bardzo mi zależało na tym, żeby znajść prace...dużo osób pisało do mnie gadu itd.... W takim razie niech ta osoba mi wysle wsyztkie moje komenatrze na gadu i caly post wraz z komentarzami innych na e-maila...bo nie zycze sobie takiego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem IP: *.proxy.aol.com 26.05.07, 11:05 Wez napisz maila zwe skarga,adres jest podany w watku"specjalnie dla ronina". Twoj watek skasowala monrose,nowa "opiekunka" tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinawasiel3 Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:58 Dziekuje za info:) Wiesz co...nie mam nic do Ciebie juz..jestes spoko ziomek..:) Odpowiedz Link Zgłoś
1katarzyna26 Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem 29.10.13, 23:54 Prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
ateuszkosmatyy12 Re: Szukam pracy jako opiekunka do dzieci !w Niem 17.05.21, 00:24 Też szukałam pracy w Niemczech, ale nie przez agencje bo to one na nas zarabiają. :-( Znalazłam ciekawy portal praca.dojczland.info/. Można ta dać darmowe ogłoszenie, że szuka się pracy i można samodzielnie skontaktować się z osobami oferującymi pracę. Najlepsze jest to że dogadujesz się bezpośrednio a nie przez pośredników. Napisało do mnie kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś