GoĹÄ: Mike IP: 88.147.10.* 13.11.07, 22:43 Czy ktos zna w Bxl sklep stacjonarny (nie-internetowy) z aparatami cyfrowymi, w dodatku z przystepnymi cenami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: waldek Re: Zakup aparaty cyfrowego w Bxl IP: *.upc.chello.be 19.11.07, 22:41 ja kuplem w mediamarkt. nie wiem czy warto ryzykowac w malych sklepikach? Odpowiedz Link Zgłoś
kwaheri Re: Zakup aparaty cyfrowego w Bxl 20.11.07, 12:57 www.vandenborre.be www.photohall.be Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Zakup aparaty cyfrowego w Bxl 20.11.07, 13:45 No to dorzuce www.actionshop.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anbxl Re: Zakup aparaty cyfrowego w Bxl IP: *.cec.eu.int 20.11.07, 13:48 Ja mam ostatnio nie zbyt dobre doswiadczenie z Media Markt i polecam MAKRO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cccp Re: Zakup aparaty cyfrowego w Bxl IP: *.cec.eu.int 20.11.07, 14:04 Bron boze nie na lotnisku Mam okropne doswiadczenia z aparatem kupionym na lotnisku w Zawentem. Ann a w Makro to kazdy moze robic zakupy? Jak to z tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anbxl Re: Zakup aparaty cyfrowego w Bxl IP: *.cec.eu.int 20.11.07, 14:52 Ty mozesz bo jestes z instytucji UE-jedziesz do sklepu z badgem i dowodem tutejszym i na miejscy bardzo grzeczna obsluga robi ci od reki karte.Jak nie chcesz sam czekac,to zostan czlonkiem AFILIATIS (warto za 5 € rocznie)i oni zrobia za ciebie karte Belgijscy urzednicy tez maja prawo do karty,,od reki,,Inni-musza miec tzw numer TVA lub maja jakas tam zgode na posiadanie karty ze wzgledow profesjonalnych Osobiscie nie lubie MAKRO,ale moj maz bardzo lubi.......I faktycznie czasem sa ciekawe reklamy....POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś