amy111 14.08.10, 15:24 Od osoby z okolic Wrocławia kupię używane łóżko na antresoli lub ewentualnie piętrowe. Powinno być przeznaczone do spania dla dorosłej osoby. Najchętniej nie za drogie. Proszę pisać na amy111@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i ja pytam ???? Re: Kupię łóżko na antresoli lub piętrowe IP: *.chello.pl 22.09.10, 23:05 i ja pytam czy to aktualne????????? Odpowiedz Link Zgłoś
maga-mis posiadam takowe jesli kogoś interesuje to jeszcze 22.09.10, 23:09 na górze jest spanie (dł 2m) a dół jest zabudowany (pojemna , duża szafa , biurko i półki plus szafka ) ładne. i bardzo praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy111 Re: posiadam takowe jesli kogoś interesuje to jes IP: 90.156.119.* 01.10.10, 14:47 Aktualne. Magis, odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga-mis Re: posiadam takowe jesli kogoś interesuje to jes IP: *.chello.pl 03.10.10, 02:32 i ja również odpisałam. podam jutro albo pojutrze zdjęcia, jestem z wrocławiam (śródmieście) pozdrawiam cieplutko. jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga-mis Re: Nadal aktualne IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.10, 20:18 witam bardzo serdecznie, niestety stracIłam (zgubiłam hasło) nie moge sie zalogować. moja oferta nadal aktualna , prosze zainteresowanych podać e-maila a przyślę zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś