Dodaj do ulubionych

Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław

27.09.11, 18:56
Witam!
Oferuję usługi księgowe w zakresie niezbędnym szczególnie małym i średnim przedsiębiorstwom. Posiadam certyfikat księgowy uprawniający do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych wydany przez Ministra Finansów oraz obowiązkowe ubezpieczenie OC wymagane przepisami Ustawy o Rachunkowości. Oferuję zaangażowanie oraz indywidualne podejście do Klienta.
Pracuję w dni powszednie do 20:00 a także w weekendy. Istnieje możliwość zdalnej realizacji zlecenia (e-mail, poczta).

Proponuję m.in.:
- usługi księgowe (księgi rachunkowe, księga przychodów i rozchodów, ryczałt, rozliczenia podatku VAT)
- usługi kadrowo-płacowe
- pomoc w założeniu działalności gospodarczej, wyborze formy opodatkowania, przejęcie kontaktów z US, ZUS, GUS.

Serdecznie zapraszam do współpracy!
kontakt@ksiegowa-wroc.pl.
Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie ksiegowa-wroc.pl

Pozdrawiam!
Ewa Polarczyk-Szmalec
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekspert Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław IP: *.itvision.pl 22.12.11, 09:44
      Więcej informacji dotyczących księgowości, rachunkowości itp. dostępne na www.plkb.pl. Sprawdż co radzą eksperci!!
    • Gość: Tomek Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 11:52
      Polecam to biuro rachunkowe Wrocław
      • zur.ekk Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław 07.08.14, 12:28
        ja teraz korzystam z www.mitaxx.pl/ i jestem bardzo zadowolona!
    • Gość: AnnaK Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław IP: *.adsl2.static.versatel.nl 25.10.16, 14:00
      Ja i moi znajomi korzystamy z biura SzOk sp. zoo we Wroclawiu (Szybka Obsluga Klienta). Pan Adam jest profesjolanista! Mozna do niego rowniez zadzwonic z kazdym pytaniem, zawsze ma czas na wytlumaczenie i przypomina o dokumentach z wyprzedzeniem.
      Ja mam bardzo dobre doswiadczenie jesli chodzi o ksiegowosc :)

Szok szybka obsluga ksiegowa sp zoo we Wroclawiu (Slezna chyba) ale wiem ze ma strone www i facebooka wiec mozna tez zobaczyc opinie i ceny i negocjowac.
      biuro@szok-ksiegowosc.pl lub www.facebook.com/szokksiegowos

Zajmuje sie tez ksiegowoscia na odleglosc i dojezdzaja z tego co wiem.
      +48663 527 065 lub dzwonie tez na +48 548 527 065

Powodzenia
      Anna Kajman
      • paauulaa44 Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław 09.08.17, 11:14
        Ja najbardziej zadowolona jestem ze współpracy z Biurem Rachunkowym Iwony Ewerman. Dzięki niej otrzymałam bardzo szybki zwrot podatku z Niemiec. Ponadto, Pani Ewerman obsługuję klientów z całego kraju- wszystko można załatwić drogą elektroniczną. Polecam.
    • fajnyksiegowy Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław 19.09.21, 13:29
      Szukasz sprawdzonego księgowego? Mieszkasz we Wrocławiu, bądź okolicach? Jeśli tak, skontaktuj się z nami już dzisiaj! Oferujemy nowatorskie i różnorodne usługi z zakresu rachunkowości, ze specjalizacją w spółkach prawa handlowego. Dzięki nowoczesnemu podejściu i wykwalifikowanemu zespołowi z pewnością spełnimy Twoje oczekiwania i ułatwimy sprawny rozwój Twojej firmy. Ponadto pomożemy Ci na płaszczyźnie analityki, doradzimy, a także otrzymasz od nas wsparcie w zakresie zakładania działalności z ograniczoną odpowiedzialnością i zmiany formy prawnej.
    • Gość: Martynika Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław IP: *.net.internetunion.pl 07.03.22, 13:49
      Dzień dobry,
      razem z siostrą założyłyśmy spółkę z o.o. Szukamy dobrego biura rachunkowego we Wrocławiu, które pomoże ogarnąć tematy księgowe w naszej firmie. Może ktoś nam kogoś polecić?
      • Gość: fokolopik Re: Księgowa / biuro rachunkowe Wrocław IP: *.43.126.47.ipv4.supernova.orange.pl 14.06.22, 09:58
        witaj , byłem do niedawna w infakt niestety obsluga nie obejmowała wszystkiego czego potrzebowałem , potem w innym gdzie pani liczyła na piechotę - o zgrozo , slyszałem na innym forum bardzo dobre opinie o biurze rachunkowo - podatkowym Koksztys & Koksztys Sp. z zo.o. we wrocku , jestem teraz co prawda w innej firmie , ale najprawdopodobniej moje nastepne kroki będą w tym kierunku , musisz ich sobie wygooglować
        pozdrawiam Roman Szabe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka