Dodaj do ulubionych

Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż

04.04.12, 12:25
Chciałbym zaproponować Państwu
Serwis i montaż klimatyzacji dla domu i biura

www.klima24h.pl
kom 666-666-442
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Palmowski Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.centertel.pl 25.06.13, 21:37
      Letnia promocja na urządzenia LG - 666-666-442

www.klima24h.pl
    • Gość: Mieczysław Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 08:29
      Ja ze swojej strony chciałbym zaproponować inną firmę PEFRA Sp. z o .o
      Naprawdę polecam! Znalazłem tam bardzo dobre części i zostałem bardzo miło obsłużony!!
      • Gość: KLIENT Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: 78.9.7.* 03.02.14, 14:05
        Witam Serdecznie
        Nie robię reklamy, ale chciałem zaproponować profesjonalną firmę która zajmuje się serwisem i montażem techniki grzewczej i chłodniczej to www.serwis-ciepla.pl we Wrocławiu.
        Jak chcesz mieć dobrą opiekę swojej instalacji to nr tel: 600-666-398
        Pozdrawiam
    • Gość: wrocław Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: 78.9.7.* 03.02.14, 14:06
      Witam Serdecznie
      Chciałem zaproponować profesjonalną firmę która zajmuje się serwisem i montażem techniki grzewczej i chłodniczej to www.serwis-ciepla.pl we Wrocławiu.
      Jak chcesz mieć dobrą opiekę swojej instalacji to nr tel: 600-666-398
      Ja jestem zadowolony
      Pozdrawiam
      • Gość: sei Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.volvo.com 07.02.17, 10:23
        A ja nie jestem zadowolony i nie polecam. Facet się umawia i nie pojawia. Umawia się na telefon i nie oddzwania. STRATA CZASU!!!
    • ajsza9 Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż 18.04.14, 14:53
      Dobry sprzęt klimatyzacyjny i od razu jego serwisowanie mają we Wrocku w Gastalu na Swojczyckiej. Polecam, ostatnio mi naprawili moją instalację bo zaczęła nawalać.
      • Gość: mirko Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.14, 13:33
        Bazując na własnych doświadczeniach z zakładaniem klimatyzacji mogę polecić usługi tej firmy - www.klima-venta.pl Mają siedzibę przy ul. Kasztanowej i naprawdę znają się na swojej robocie.
    • mgsol Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż 19.04.16, 16:53
      W firmie ANG znajdziecie szeroką gamę klimatyzatorów, produkowanych przez renomowanych producentów, i innych urządzeń tj. wentylatorów i central wentylacyjnych, kształtki i kanały okrągłe oraz prostokątne, nawiewniki i kratki, kurtyny powietrzne, aparaty grzewczo-wentylacyjne, materiały izolacyjne i osprzęt montażowy. Kontakt na www.ang.com.pl lub pod nr tel. 071 782 86 68
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka