klima24hpl 04.04.12, 12:25 Chciałbym zaproponować Państwu Serwis i montaż klimatyzacji dla domu i biura www.klima24h.pl kom 666-666-442 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Łukasz Palmowski Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.centertel.pl 25.06.13, 21:37 Letnia promocja na urządzenia LG - 666-666-442 www.klima24h.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mieczysław Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 08:29 Ja ze swojej strony chciałbym zaproponować inną firmę PEFRA Sp. z o .o Naprawdę polecam! Znalazłem tam bardzo dobre części i zostałem bardzo miło obsłużony!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KLIENT Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: 78.9.7.* 03.02.14, 14:05 Witam Serdecznie Nie robię reklamy, ale chciałem zaproponować profesjonalną firmę która zajmuje się serwisem i montażem techniki grzewczej i chłodniczej to www.serwis-ciepla.pl we Wrocławiu. Jak chcesz mieć dobrą opiekę swojej instalacji to nr tel: 600-666-398 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wrocław Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: 78.9.7.* 03.02.14, 14:06 Witam Serdecznie Chciałem zaproponować profesjonalną firmę która zajmuje się serwisem i montażem techniki grzewczej i chłodniczej to www.serwis-ciepla.pl we Wrocławiu. Jak chcesz mieć dobrą opiekę swojej instalacji to nr tel: 600-666-398 Ja jestem zadowolony Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sei Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.volvo.com 07.02.17, 10:23 A ja nie jestem zadowolony i nie polecam. Facet się umawia i nie pojawia. Umawia się na telefon i nie oddzwania. STRATA CZASU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajsza9 Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż 18.04.14, 14:53 Dobry sprzęt klimatyzacyjny i od razu jego serwisowanie mają we Wrocku w Gastalu na Swojczyckiej. Polecam, ostatnio mi naprawili moją instalację bo zaczęła nawalać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirko Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.14, 13:33 Bazując na własnych doświadczeniach z zakładaniem klimatyzacji mogę polecić usługi tej firmy - www.klima-venta.pl Mają siedzibę przy ul. Kasztanowej i naprawdę znają się na swojej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
mgsol Re: Klimatyzacja Wrocław - Tani serwis i montaż 19.04.16, 16:53 W firmie ANG znajdziecie szeroką gamę klimatyzatorów, produkowanych przez renomowanych producentów, i innych urządzeń tj. wentylatorów i central wentylacyjnych, kształtki i kanały okrągłe oraz prostokątne, nawiewniki i kratki, kurtyny powietrzne, aparaty grzewczo-wentylacyjne, materiały izolacyjne i osprzęt montażowy. Kontakt na www.ang.com.pl lub pod nr tel. 071 782 86 68 Odpowiedz Link Zgłoś