Dodaj do ulubionych

Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgii

17.06.13, 22:22
Międzynarodowy przewóz osób z adresu pod adres!!!

Wyjazd z Polski: niedziela, środa, sobota

Powrót do Polski: poniedziałek, czwartek, niedziela

ATRAKCYJNE KARTY RABATOWE! DO 50ZŁ. TANIEJ ZA PRZEJAZD!

CAŁE WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE, ŚLĄSKIE, OPOLSKIE +MAŁOPOLSKIE( KRAKÓW), LUBELSKIE (południe)

ODWIEDŹ NAS NA www.liput-tour.pl

KOMFORTOWO, BEZPIECZNIE, SZYBKO, TANIO- ZAPRASZAMY!

730-300-301

LIPUT-TOUR

Liput-tour, Przejazd, przewozy, busy, transport bus, przewóz osób, przewozy bus, Polska, Niemcy, Holandia, Belgia, Katowice, Częstochowa, Zawiercie, Myszków, Lubliniec, Kluczbork, Olesno, Ozimek, Jelenia, Góra, Zawadzkie, Strzelce Opolskie, Gogolin, Krapkowice, Opole, Brzeg, Lewin Brzeski, Oława, Jelcz-Laskowice, Strzelin, nysa, Paczków, Ząbkowice Śląskie, Dzierżoniów, Świdnica, Głuchołazy, Prudnik, Głubczyce, Kędzierzyn-Koźle, Racibórz, Rybnik, Tarnowskie Góry, Pyskowice, Radzionków, Piekary Śląskie, Bytom, Chorzów, Świętochłowice, Ruda Śląska, Zabrze, Gliwice, Knurów, Mikołów, Łaziska górne, Czerwionka-Leszczyna, Orzesze, Tychy, Żory, Pszczyna, Wojkowice, Będzin, Czeladź, Siemianowice, Mysłowice, Sosnowiec, Świerklany, Piasek, Tychy, Dąbrowa Górnicza, Jaworzno, Lędziny, Bieruń, Wrocław, Trzebnica, Oleśnica, Piasek, Psary, Brzeg Dolny, Wołów, Środa Śląska, Kąty Wrocławskie, Lubin, Legnica, Ścinawa, Chojnów, Jawor, Strzegom, Polkowice, Chocianów, Bolesławiec, Złotoryja, Lwówek śląski, Świerzawa, Wleń, Lubomierz, Gryfów, Mirsk, Lubań, Leśna, Nowogrodziec, Zawidów, Zielona Góra, Lubsko, Żary, Żagań, Nowa Sól, Kożuchów, Bytom Odrzański, Nowe Miasteczko, Szprotawa, Przemków, Wschowa, Leszno, Góra, Rawicz, Żmigród, Milicz, Kalety, Miasteczko Śląskie, Praca, tanio, bezpiecznie, tanie bilety, codziennie, codzienne przewozy

Obserwuj wątek
    • Gość: Sebi Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 18:04
      proponuje porównac czas przejazdu który zazwyczaj brzmi (jak dojedziemy to bedziemy) z czasem rejsowych autokarów czesto dluzszy o kielka godzin a co najgorsze to jest on nie do przewidzenia. Czasy przejazdów autokarów sa dostepne np na autokary24.pl i wielu innych stronach oferujących tego typu transport. A w busach scisk, paarówa i smrod( w zaleznosci od pasazerow)...
      • artsuski Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi 15.04.18, 09:56
        Nie masz racji, a już jeżeli to tylko w kilku procentach. Małe busy zabierają z adresu zamieszkania i dowożą bezpośrednio pod wskazany adres. Jak policzysz czas takiego przejazdu autobusem rejsowym? Nie uwzględniasz czasu dotarcia na dworzec, a później z dworca do miejsca docelowego. Duże autobusy nie mogą zatrzymywać się gdzie im się chce, tylko w wyznaczonych przystankach, których jest niewiele.

Poza tym, małe busy często przewożą pasażerów bez przesiadek.

Może raz pojechałeś i źle trafiłeś. No i nie musiałeś dostać się samodzielnie 100 km od dworca, na obcym terenie, bez znajomosci języka obcego.

W dobrych, szanujących się przewoźnikach typu busy Polska-Niemcy z drzwi pod drzwi, komfort podróży jest znacznie wyższy niż autobusach typu SINDBAD.
        Jechałem dwa razy autobusem rejsowym i niestety w jedną stronę była "wesoła ekipa", która nie dała w nocy pospać. Mimo, że pili alkohol, to dostali tylko upomnienie. Śmierdziało zgorzelą alkoholową jak pod PGR-owskim sklepem spożywczym. W małych busach renomowanych firm, dba się bardziej o pasażerów. Pijaków nie zabierają, a juz jeżeli w drodze ktoś się nienagannie zachowuje, to wysadzają na pierwszej lepszej stacji paliw. Prz`yznam jednak, że w jednym i drugim przypadku można żle trafić. Tak samo w pociągu a nawet samolocie zdarzają się burdy alkoholowe.

Zachowując neutralność, to są dwa różne środki komunikacji, które uzupełniają się. Różnice są większe, aniżeli porównując pociąg do autobusu rejsowego.

Zapraszam na witrynę Busemzagranice z wieloma przewoźnikami, gdzie można w jednym miejscu wyszukać odpowiedniego.

• Gość: Rafal Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.14, 19:20
      Ja polecam tylko i wyłącznie firmę ENERGYTOUR !

Szybko sprawnie można się umówić przez telefon albo przez internet jak kto woli. Byłem 3 razy i dobrze wspominam. Punktualnie i bezpiecznie
    • artsuski Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi 15.04.18, 10:13
      Polecam Komfortowebusy Busy do Holandii
    • olgax7 Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi 21.05.18, 12:49
      Warto skorzystać z ofert, gdzie przewoźnik podjeżdża po was na wskazany adres i nie musicie się tułać z bagażami po całym mieście. Korzystałam z usług www.domsupelek.pl/jak-dojechac-do-holandii/ i polecam. Wszystko bezproblemowo.
    • parabens Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi 17.09.18, 18:38
      nie polceam cobrabus..mam bardzo złe doświadczenie z tą firmą
    • eliza.kraszynska Re: Przewóz osób busy do Niemiec, Holandii, Belgi 29.11.18, 16:26
      Ja jeździłam busami z Lublina do Holandii z firmą www.prestigebus.pl/ i jestem zadowolona. Kiedyś jeszcze jeździłam pociagami, ale przesiadki i długi czas podróży zupełnie mnie do tego zniechęciły.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka