Dodaj do ulubionych

Potrzebuje pomocy finansowej

10.03.19, 20:41
Witam!Zwracam sie z prosba o wsparcie fin.a mianowicie ,mam ciezka sutuacje fin, splacam dwa kredytu I karte kredytowa ktora na moje konto zaciagnal moj maz bez mojej zgody.Dwa lata jakos to ciagnelam ale juz nie daje rady ani fiz ani psych.Mam dwie corki (18i15lat)Probowalam sama to ogarnac ale niestety to jest ponad moje sily.Dodam ze przebywam za granica chce to jakos ogarnac ,nie chce jak wiekszosc polakow zostaiwc to I uciec bo to nie jest rozwiazanie .Moje corki tu sie ucza I nie chce im mieszac w glowach kolejna przeprowadzka.Moze znajdzie sie tu ktos kto bedzie mi w stanie pomoc:-(moj email to martydwa@o2.pl .Pierwszy raz prosze o pomoc moj nr konta to 93109027920000000137089091,Jezeli ktos chcialby na konto zagraniczne to moge podac w emailu .
Obserwuj wątek
    • Gość: tfinance Re: Potrzebuje pomocy finansowej IP: 197.211.58.* 07.11.19, 18:36
      Dobry dzień, proszę pana,
      Czy potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, takiej jak pożyczka na biznes, pożyczka osobista, pożyczka konsolidacyjna, pożyczka na samochód, pożyczki studenckie

itp.
      Jeśli jesteś zainteresowany pożyczkami, napisz do nas dzisiaj na adres tffinance01@gmail.com, aby uzyskać pożyczkę
      SZCZEGÓŁY APLIKACJI KREDYTOWEJ:

Imię:
      Drugie imię:
      Nazwisko:
      E-mail:
      Telefon domowy:
      Telefon biurowy:
      Mobilny:
      Adres zamieszkania:
      Miasto:
      Stan / Prowincja:
      Kraj:
      Numer faksu:
      Stan cywilny:
      Zawód:
      Miesięczny przychód:
      Imię najbliższych krewnych:
      Adres następnego krewnego:
      Potrzebna kwota pożyczki: ........
      Czas trwania pożyczki (maksymalnie 25 lat):
      Cel pożyczki:..........
      kontaktowy adres e-mail: (tffinance01@gmail.com)
    • Gość: JOHNSON Re: Potrzebuje pomocy finansowej IP: 41.203.73.* 26.11.19, 15:50
      Czy potrzebujesz pożyczki na lepsze życie lub pomoc finansową, pożyczki? Oferujemy wszelkiego rodzaju kredyty, jeśli jesteś zainteresowany wiadomość nam więcej szczegółów (Via email: bj6325221@gmail.com)
    • Gość: Martha Albert Re: Potrzebuje pomocy finansowej IP: 104.238.36.* 09.12.19, 07:56
      Czy jesteś zainteresowany pożyczką? RITS LOANS Inc. oferuje różnorodne pakiety pożyczek o niskim oprocentowaniu z 3-miesięcznymi okresami karencji na rozpoczęcie spłaty kredytu.

Możesz pożyczyć od 2 000,00 EUR do 1 000 000,00 EUR na okres od 1 do 20 lat. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt za pośrednictwem

E-mail: ritsloans@outlook.com, loans@ritsloans.com.

WhatApp: +1(702)763-6793

Strona internetowa: www.ritsloans.com
    • marcin.szyler Re: Potrzebuje pomocy finansowej 12.02.20, 09:25
      :( przykra sprawa
      jak sam odbije od dna postaram sie pomóc
    • Gość: megan austin Re: Potrzebuje pomocy finansowej IP: 197.211.61.* 13.03.20, 22:13
      Czy potrzebujesz pożyczki?
      Czy masz potrzeby finansowe?
      Na wszystko, na co potrzebujesz pieniędzy, bez względu na to, jak zła jest twoja zdolność kredytowa, możemy ci pożyczyć.
      Możemy pożyczyć od 2000 do 50 000 000 PLN

Skontaktuj się z nami:
      Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się z nami.

Napisz do nas przez:

up_start@outlook.com

Wyślij do nas e-mail za pośrednictwem;
      upstarts.loan@gmail.com
      pozdrowienia

Grupa Upstart
    • okfin110 Re: Potrzebuje pomocy finansowej 29.04.20, 19:44
      Nowa, szybka pożyczka dla firm do 20 000 000.
      Do dowolnego celu, w tym konsolidacji.
      Stopy procentowe od 2% rocznie.
      Decyzja i płatność w ciągu 24 godzin (1 dzień).
      Minimalne formalności.
      Dla prywatnych firm, urzędników państwowych i spółek publicznych.
      Bez umiejętności, ale z dobrym BIK.
      Obsługujemy firmy i osoby prywatne z całego kraju.
      Zapraszamy do kontaktu z nami. E-mail: frolex.okfinance110@gmail.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka