Dodaj do ulubionych

Medycyna estetyczna Wrocław

07.07.21, 12:57
Cześć Dziewczyny! Od dziecka mam brzydką bliznę na brzuchu, niestety bikini latem odpada. Lekarz pierwszego kontaktu zawsze mówił, ze skoro to od dziecka to nic strasznego i mogę usunąć jak mi się nie podoba. I teraz pytanie – do kogo najlepiej zgłosić się we Wrocławiu? Dermatolog czy bardziej jakiś lekarz medycyny estetycznej? Słyszałam, że Estee Medic na Dokerskiej zajmuje się takimi przypadkami. Któraś z Was była i może się wypowiedzieć?

Centrum Medycyny Estetycznej
Obserwuj wątek
    • kajkabajka Re: Medycyna estetyczna Wrocław 12.07.21, 16:46
      Możesz próbować to robić operacyjnie, ale ja bym najpierw spróbowała umówić się na konsultację. Może się okazać, że wystarczy mezoterapia igłowa, żeby zredukować bliznę.
    • daguskaprop Re: Medycyna estetyczna Wrocław 12.07.21, 17:12
      A duża jest ta blizna? Ja miałam podawany preparat Demapen 4 na moje rozstępy w Estee Medic właśnie i poprawa była widoczna od razu po zabiegu. Efekt jest naprawdę zadowalający. Zadzwoń do nich to pokierują Cię odpowiednio na konsultacje, naprawdę znają się na rzeczy.
      • ckardanka Re: Medycyna estetyczna Wrocław 12.07.21, 17:48
        daguskaprop napisał(a):

> A duża jest ta blizna? Ja miałam podawany preparat Demapen 4 na moje rozstępy w
        > Estee Medic właśnie i poprawa była widoczna od razu po zabiegu. Efekt jest nap
        > rawdę zadowalający. Zadzwoń do nich to pokierują Cię odpowiednio na konsultacje
        > , naprawdę znają się na rzeczy.

Właśnie wiele dobrego słyszałam o tym dermapenie. Jak przeglądam zdjęcia przed i po zabiegu to wydaje mi się, że takie nakłuwanie mogłoby wystarczyć, bo to nie jest jakaś bardzo duża blizna. Mam duże kompleksy na jej punkcie i chciałabym to zrobić raz, a porządnie.
    • derbuuusia Re: Medycyna estetyczna Wrocław 15.07.21, 12:37
      Estee Medic powinno się sprawdzić bo z tego co widze na stronie to mają lekarzy, dermatologa i kosmetolożki - także, jak nie drzwiami to oknem ;) umów się na konsultację i sama sprawdzisz czy Ci odpowiada ;)
    • j00leczka Re: Medycyna estetyczna Wrocław 15.07.21, 14:02
      Byłam tam na lipolizie i do tej pory to najlepsza klinika medycyny estetycznej w jakiej byłam. Ładnie urządzona, przemili pracownicy, wywiad przed i po zabiegiem przeprowadzony bardzo dokładnie :)
    • nammenamme Re: Medycyna estetyczna Wrocław 20.07.21, 15:42
      Szukam informacji na temat zabiegu z wykorzystaniem argoplazmy, tak, jak w tej klinice blog.mandalaclinic.com/najpopularniejsze-zabiegi-w-mandala-beauty-clinic/. Czy to jest w 100% bezpieczne? Potrzebuję jakiegoś niezależnego źródła, aby to zweryfikować, bo sama nie mogę znaleźć żadnych oficjalnych informacji.
    • kajaczyk Re: Medycyna estetyczna Wrocław 02.06.22, 20:31
      We Wrocławiu zdecydowanie warta uwagi jest magiczna klinika. W niej usuwałam drugi podbródek :D Opieka medyczna, doradztwo są tutaj na najwyższym poziomie. Efekt powala na kolana, polecam!
      • powiczka Re: Medycyna estetyczna Wrocław 03.06.22, 22:55
        Jak długo utrzymuje się taki zabieg?
        • chiczka3211 Re: Medycyna estetyczna Wrocław 05.06.22, 21:29
          Ja wykonywałam powiększenie ust, ale rozmawiałam z lekarzem tej kliniki o lipolizie i efekt jest permanentny, natomiast na pełny efekt zabiegu należy poczekać nawet do 10 tygodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka