Dodaj do ulubionych

Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW

07.11.05, 00:13
Jestem studentka stomatologi i obecnie w ramach praktyk wykonujemy bezplatne
leczenei stomatologiczne refundowane przez NFZ. Obejmuje to wypelnienia
amalgamatem( czyli opcja podstawowa). Jesli ktos jest zainteresowany
wypelnieniem dobranym kolorystycznie (swiatlo lub chemoutwardzalnym) to koszt
obejmuej tylko materiały czyli od 25 - 40 zl w zaleznosci od rozleglosci
ubytku.Wykonujemy tez leczenie kanałowe.
Jesli jestes zainteresowana,(mozesz tez wyslac brata,siostre, kolezanke,
mame, tate albo i nawet babcie:)
to napisz do mnie na nm2214@wp.pl a udziele Ci wiecej informacji.
Pozdrawiam i zapraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 07:53
      Pani doktor - tak trzymać !!!
      • Gość: a Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 08:49
        popieram
        • Gość: tada Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW IP: *.wroclaw.mm.pl 12.11.05, 11:30
          Moja babcia, która była bardzo biedna, zawsze mówiła, że nie stać jej na
          oszczędzanie i kupowanie tanich produktów i usług. Z tego prostego powodu, że
          są niskiej jakości i nie będą długo służyć, a ona jest za biedna, by co chwilę
          płacić za ten sam produkt, czy usługe. W życiu nie powierzyłbym swojego zdrowia
          studentowi.Koszt poźniejszych poprawek będzie z pewnością wielokrotnie większy
          niż koszt wizyty u dobrego specjalisty na początku leczenia.
          • Gość: NADZÓR Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:47
            To się odbywa pod nadzorem doświadczonych specjalistów. Jutro ta studentka
            dostanie dyplom i pójdziesz do niej...do Pani Doktor. Lepiej jeżeli będzie
            uczyła się na studiach pod nadzorem, niż po studiach bez nadzoru. Życzę dobrego
            zdrowia, zdrowych zębów i dobrego samopoczucia.
            • wielki_czarownik No nie wiem 12.11.05, 16:05
              Kilka lat temu dłubała mi w zębach studentka. Myślałem, że skonam na fotelu dentystycznym :/ Koniec końców po iluś tam minutach usilnych prób nic nie wskórała (oprócz wywołania krwawienia) i do akcji musiała wkroczyć jej opiekunka. Od tamtej pory nie zgadzam się aby jakikolwiek student, praktykant czy młody doktorek mnie leczył czy nawet wypisywał receptę.
    • neti13 Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW 12.11.05, 15:58
      Prosze mi wytlumaczyc taka rzecz , pani doktor. Moja mama miala robiony zab
      amalgamatem jakies 30 latek temu , dopiero teraz wymieniala, bo troszke zaczal
      sie wyplukiwac. Moja mlodsza siostrzyczka niedawno tez poszla do takiego "
      darmowego " , zalozono jej amalgamat i wylecial z obu zabkow po miesiacu. Jak
      to jest ? To nie jest tylko moja opinia, wielu ludzi ma taki problem. Kiedys "
      za friko " , nie znaczylo " byle jak " , a teraz widac , ze te za friko sa po
      to , aby zmusic pacjenta do placenia za takie , ktore mu troche w buzce pobeda
      i nie zje ich przy ktoryms sniadaniu.

Pozdrawiam :)
      • Gość: Smyssssss Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:08
        Żeby nie zostać łysym na dziąsłach po studenckich wyczynach.
        Lekarz z dyplomem jest droższy ale to jest lekarz
      • Gość: MLECZAK Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:09
        W zębach mlecznych to normalka. Kiedyś ich się w ogóle nie leczyło.
        • neti13 Re: Bezpłatne leczenie stomatologiczne - WROCŁAW 12.11.05, 16:13
          Gość portalu: MLECZAK napisał(a):

> W zębach mlecznych to normalka. Kiedyś ich się w ogóle nie leczyło.

Moja siostrzyczka ,jak na nastolatke przystalo nie posiada juz mleczakow ;)

Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka