gelzbieta 14.03.06, 17:29 Mam do sprzedania buty męskie i damskie skórzane o różnych wzorach,wszystkie zakupione były w hurtowniach włoskich.Zainteresowanym osobom prześlę zdjęcia z cenami.Ceny do negocjacji...proszę pisać na maila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxie7 Re: Tanio-buty włoskie-likwidacja sklepu. 15.03.06, 19:16 Dzień dobry, interesowały by mnie czarne lub jasne - pastelowe pantofelki na obcasie max. w wysokości 5 cm. Rozmiar 37. Czy posiada Pani taki asortyment? Odpowiedź prosze przesłac na maila: olmonika@poczta.onet.pl Pozdrawiam i dziękuję Roxie Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Tanio-buty włoskie-likwidacja sklepu. 19.03.06, 23:14 Witam Mnie tez interesuja buty damskie nr 37 ,informacje i zdjeci prosze wyslac na email Odpowiedz Link Zgłoś
roxie7 Re: Tanio-buty włoskie-likwidacja sklepu. 20.03.06, 08:22 Dzień dobry, Pani Elżbieto dziękuję za zdjęcia i wyczerpujące informacje. Niestety w Warszawie bywam rzadko, dlatego nie skorzystam z oferty, choć wiem, że w przypadku złego rozmiaru można odesłać towar i liczyć na zwrot pieniędzy. Pozdrawiam, Roxie Odpowiedz Link Zgłoś
miszenka7 Re: Tanio-buty włoskie-likwidacja sklepu. 31.03.06, 10:40 poprosze o oferte na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Tanio-buty włoskie-likwidacja sklepu. IP: *.mamut.static.3s.pl 07.04.15, 10:42 Witam, jestem zainteresowana obuwiem damskim w rozmiarze 40 , 40,5 i 41 proszę jakieś fotki na maila; iskra43@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś