Dodaj do ulubionych

Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa

28.05.06, 16:22
Witam Państwa.
Oto link do zdjęć kolczyków: www.voila.pl/1r0hf/
Osoby zainteresowane ich kupnem prosze o kontakt mailowy: brzossi@tlen.pl
Mogę je wystawić na allegro na życzenie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 16:30
      ehehhee ale gó..
      • brzossi Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa 28.05.06, 16:58
        Nie nazwałabym to konstruktywną kulturalną krytyką he he. Ale cóż.....to już
        świadczy o tobie ewo...
        • pressforum Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa 28.05.06, 17:31
          na miejscu admina od razu w kosmos wywaliłbym tego posta z oferta sprzedaży. sa
          na to inne miejsca w sieci.
          • Gość: raf Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:24
            Wiesz, akurat w Twoich ustach to brzmi conajmniej dziwnie. Sam pamiętam jak Ty reklamowałeś wszędzie gdzie się dało swoją "twórczość". Jakoś nie przeszkadzało Ci to wtedy...
            • Gość: gratka Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.06, 19:17
              No tak.....nic konstruktywnego nie wnosicie Panowie. Mnie sie podoba. Prosze o
              więcej zdjęć brzoskwinko!
              • pressforum Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa 28.05.06, 20:52
                na swojej twoprczosci nie zarabiałem ani centa, byla to reklama niekomercyjna.
                jak kilka innych, ktore tu widzialem. a widzialem tez czystą komerchę i tego nie
                pochwalam. poza tym moja tworczosc byla scisle zwiazana z walbrzychem. kolczyki
                chyba niekoniecznie... to tyle do kogos, kto chciał cos wyrazic, ale mu nie
                wyszło ;)
                • Gość: raf Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:26
                  Co mi nie wyszło? Częstotliwośc Twojego reklamowania swoich wspominków w różnych miejscach była (przynajmniej dla mnie) bardziej uciązliwa niz te nieszczęsne kolczyki.

A że nie zarobiłeś na swojej "twórczości" ani grosza, to mnie raczej nie dziwi. Nie sądzę, aby znalazł się ktoś, kto chciałby to wydać (chociaż niektórych namawiałeś do tego usilnie). A internet przyjmie wszystko...
                  • pressforum Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa 28.05.06, 22:20
                    :) ja po prostu nie składałem w tym miejscu oferty komercyjnej i temu
                    sprzeciwiam się odnośnie początku tego wątku. a że reklamowałem sie powszechnie
                    - to chyba jasne.
                    po prostu dziwi mnie nieumiejętnośc odróżnienia linkowania niekoemrcyjnego,
                    dotyczącego tematyki forum od linkowania komercyjnego na tematy nijak wałbrzyskie.
    • Gość: Anett Re: Sprzedam kolczyki hand made mojego autorstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 01:03
      w sumie zadna rewelacja . wole dolozyc ze 2 dychy i kupic cos co mi sie
      bardziej podoba...

rozni ludzie rozne gusta :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka