Dodaj do ulubionych

sprzedam opel astra 2 sportive

IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:03
Opel astra 2 wersja sportive ( fabryczne sportowe akcenty tj. białe
zegary, sportowe fotele itp ) pełne wyposażenie oprócz skóry.
bezwypadkowy, alufelgi . stab bdb . nadwozie 3 drzwiowe, 515 972 307
Obserwuj wątek
    • Gość: więcej szczegółów Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.07.08, 14:17
      Który rok, jaki przebieg, w jakim wieku był kierowca?
      • Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:23
        rok 1998 pierwsza rejestracja październik 98.

przegieg 175 tyś km.

silnik 1,8 benzyna 116 KM

średnie spalanie miasto ok 8,5 / 100 km trasa 6 l 100 km

kierowca 23 lata o spokojnym usposobieniu !!!

na chwilę obecną na samochodzie są NOWE alufelgi kupione w kwietniu
        br. i nowe opony fulda carrat progresso też kupione w kwietniu za
        koła dałem 2000 zł wszystko na gwarancji !.

do tego komplet felg alu. z oponami zimowymi .

autko serwisowane nowe klocki przó i tył świece itp .
        udokumentowane !

cena 13999 zł
        • Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:26
          link do otomoto

otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5716095

tam jest chyba wyczerpujący opis co jest ;-)

• Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:27
            na otomoto na fotce astra stoi na zimowych kołach na dniach będę
            robił sesję więc powinno być więcej zdjęć .

• Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 14:31
              no i co ważne nie ma róży bez kolców ...

autko nei obeszło uwadze wałbrzyskich skó__ynów 4 elementy są
              porysowane troszkę ;-( co ważne przy póbie polerowania udaję się ich
              pozbyć ale nie wiem czy wszystkich .

z tąd też cena niska !
              • Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 18:18
                wiele osób zapewne zastanawia się nad tym ile można utargować ?
                przynajmniej osoba zainteresowana autkiem z którą się dziś widziałem
                zaczęła się targować ... otóż ... te astry chodzą po 16 000 zł ! to
                raz dwa .. jak są tańsze to są do opłat a to 1200 zł i długi
                czas ... trzy ... na samochodzie są NOWE alufelgi i NOWE opony za
                które dopiero co dałem 2000 zł i po czwarte ... do auta są alufelgi
                z oponami zimowymi ... więc jak widać nie ma z czego się targować !
                • Gość: coś tu nie gra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.07.08, 18:47
                  Zastanawia mnie, po co kupowałeś felgi i opony nowe a teraz sprzedajesz okazyjnie?
                  Czyżby w tym aucie była ukryta wada?
                  Czy po prostu masz gest?
                  • Gość: astra Re: sprzedam opel astra 2 sportive IP: *.wlb.vectranet.pl 06.07.08, 19:05
                    gest ? w żadnym razie ... tak auto ma wade ! są rysy na lakierze !
                    mało ? a robić tego nie chcę bo zaraz przyjdzie mi wielkii "znawca"
                    i powie że auto miało spotkanie z walcem ... i jest posklejane z 4
                    innych . ludzie chcą 10 letnie auto wyglądające jak nowe ... wiesz
                    co ? ostatnio ludzie oglądali autko już chcieli brać cena była 14000
                    zł ale na kołach zimowych ! no i te rysy ich bolały ... wyliczyli że
                    malowanie wyniesie ok 1000 zł no i słusznie bo taki będzie mniej
                    więcej koszt tłumacze .... te astry chodzą po 16 usłyszałem ... więc
                    jest 2000 tyś. taniej .

"no tak ale .... "

do tego auto cały czas jeździ na kołach letnich tych nowych .

i ci ludzie oglądali auto na tych kołach na tych kołach chciałem 15
                    000 zł

i też grymas ... że te koła ładniejsze od zimowych i że te są
                    nowe ... ale za nowe koła nie chcieli dopłacić proponowałem 15 000
                    zł i oba komplety kół i grymas .

więc się nie dziw !

a chcę sprzedać astre bo chce coś większego kupić często woże 3/4
                    osoby i autko 3 drzwiowe okazuje się nie praktyczne szczególnie jak
                    chce kogoś szybko zabrać a z przodu siedzą dwie osoby .

tak na marginesie ... to jest moje drugie podejście do sprzedaży
                    autka . za 3 razem to chyba przełoże te zimówki , zabiorę radio ,
                    zapas i dam cenę 16 000 zł ,a rysy zamaluję kredką i polece po tym
                    jakimś woskiem koloryzującym wtedy chyba będzie najłatwiej
                    sprzedać .

bo jak widać jak daję uczciwą cenę to już za tanio i domysły ... ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka