1zorro-bis 30.12.09, 07:13 a za czyje pieniadze to badziewie wydaja? Za pieniadze podatnikow.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
31paluszkow Cztery lata prezydenta w broszurze 30.12.09, 09:49 Cha, cha, cha; to największa blaga dla mas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sipah Zbyt pompatyczne 30.12.09, 10:21 Nie jestem przeciwny takim >broszurą< ale po jej przeczytaniu uważam, że kancelaria prezydenta nie powinna tego robić. Jeśli to ma być widomy znak tego jak wydawane są publiczne pieniądze na chwalipięctwo i tworzenie wizerunku osoby, która publicznie prezentuje się zupełnie inaczej, to ja mam poważne zastrzeżenia. By dokończyć tego Opus Magnum proponuje panu Lechowi Kaczyńskiemu by na końcówkę swojej prezydentury wydał jeszcze tomik poezji sławiącej jego czyny w formie średniowiecznego moralitetu oraz opublikował w końcu drzewo genealogiczne, w którym ukarze, iż w prostej jak strzała linii wywodzi się od Piastów (oczywiście tych najbardziej szlachetnych i mądrych). Bowiem to jakim dla ojczyzny jest On błogosławieństwem udowodnił już we wspomnianej broszurze. Odpowiedz Link Zgłoś
smarek12 Cztery lata prezydenta w broszurze 30.12.09, 11:59 Zdaje sie mi, ze kiedys to sie nazywalo "propaganda sukcesu" Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Cztery lata prezydenta w broszurze 05.01.10, 22:40 Aktywny?! Aż za bardzo...w tym sęk że "aktywność" swoją drogą a skuteczność w interesie Polski to druga. Dlaczego te dwie sprawy mają przeciwne sobie znaki? Oto jest pytanie... PS.A jaką ma piękną minę, pozę Lech K. na okładce broszury...bardzo mi przypomina pozę pewnego dyktatora pewnego państwa europejskiego sprzed kilkudziesięciu lat... Odpowiedz Link Zgłoś
kr-ok Cztery lata prezydenta w broszurze 25.01.10, 17:54 Przeczytałam tę przydługą laurkę jaką sobie wystawił pan prezydent Kaczyński.Co z tego mi wyszło;samochwała w kącie stała...".no bo co tego, że 43 inicjatywy,ale ile zostało przyjętych przez sejm tego już nie wiemy.Wnioski do trybunału 17,ile zasadnych o tym broszurka nie wspomina. Mianowanie ambasadorów,a ilu powinno być mianowanych ile jest wakatów to też pominięto a może dlatego, iż nie ma się tak naprawdę czym chwalić.Zastanawia mnie jedno, czy pan prezydent nie zapomni podać kosztów wydania tej broszurki w kosztach kampanii wyborczej,bo za taką ją uważam i nie sądzę,iż będzie ona sfinansowana z budżetu kancelarii prezydenta byłby to wielki wstyd.Internet nie oddaje jakości papieru na jakim została ona wydana,więc trudno mi ocenić koszt wydania tych 56-57 stron,ale patrząc na ilość i jakość zdjęć myślę ,że to całkiem przyzwoity papier a tym samym dość drogi.Ale co tam pan prezydent tak bogatego państwa może sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś