depegie 19.01.10, 15:46 Czyli nie bedzie mozna pograc na pokerstars itd ? Nosz ... czemu to niby ma sluzyc? Wychowywac na sile ludzi beda? Taki byl PIS. Nie lubie komuchow, ale nast. razem sld ma moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
premier.z.krakowa Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w Inte... 19.01.10, 15:47 Czyli cenzura wraca. HAHAHAHAHAHA. Urzędnicy będą decydować jaką stronę, blog zablokować czyli PRL w czystej postaci. Potem katalog się rozszerzy na strony godzące w godność partii i rządu. Potem niepokornych odetnie się od internetu i będzie 100 % poparcia dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w In 19.01.10, 15:50 Dokładnie tak. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
lutski oczywiście że będziesz mógł grać na PS 19.01.10, 15:52 nikt ci się nie każe przyznawać że grasz i zarabiasz, kaskę przecież możesz wypłacać na netellera. Pokerstars na pewno nie będzie polskim instytucjom donosiło na graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
damanloox Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w inte... 19.01.10, 15:54 jak widac lobby hazardowe siega znacznie glebiej niz sie wydawalo... chcesz pograc w pokera - tylko w kasynie kolegow premiera/poslow. brawo! i pomyslec ze kiedys (dawno temu) uwazalem PO za partie z najliczniejsza populacja uczciwych ludzi.. jak bardzo sie mylilem (nie pierwszy i nie ostatni raz zreszta). polska gola! Odpowiedz Link Zgłoś
zbukov Re: Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w In 19.01.10, 15:54 O ile się orientuję poker (i zakłady sportowe) zalicza się do gier/zakładów wzajemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo łyso wam teraz wyborcu PełO :P 19.01.10, 15:57 macie "liberalnego" premiera, "mądrych" (p)osłów - nie narzekajcie :P a zakazują wam wydawania włsnych pieniędzy. To się dopiero nazywa kretyznizm. Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: a Kaczyński czego chce? 19.01.10, 16:42 www.tvn24.pl/-1,1627437,0,1,pis-chce-ustawy-radykalnej-trzeba-wyeliminowac-hazard,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl Re: a Kaczyński czego chce? 19.01.10, 16:49 A gdzie on napisał, że popiera PiS? Kaczorom i tuskom udało się jedno - zrobili wam kompletnie wodę z mózgów, kto nie jest z jednymi, ten koniecznie z drugimi musi być. żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Re: jakiś niekumaty jesteś, zajmij sie czymś innym 19.01.10, 16:56 a gdzie ja napisałem ze popieram PO? Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Właśnie chodzi dokładnie o taką reakcję!!! 19.01.10, 16:00 Przy okrągłym stole ustalili z Kiszczakiem, że będą się wymieniać sztafetowo. Właśnie dlatego robią podwałki, aby wywołać taką reakcję, jak u Ciebie. Bo jest kolej SLD. Na psychologii, to się czerwoni znają. Odpowiedz Link Zgłoś
bestmisio44 czyli cenzura ale jakim sposobem ? ja uważam iż ni 19.01.10, 16:04 nie ma takiej możliwości,jest przecież UE.A gdzie wolna konkurencja bez niej niedaleko zajdziemy,pozatym hazard zawsze był i będzie a jak się zabroni to przejdzie do podziemia a wtedy nie państwo będzie zarabiało tylko mafia i gangi,a może o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w inte... 19.01.10, 16:04 jak w chinach Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Wyborcom PO gratuluję socjalistycznej rewolucji, 19.01.10, 16:11 jaką przeprowadza ich premier. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Komuno wróć :( 19.01.10, 16:11 Nie wolno grać w gry hazardowe? A na zagranicznych portalach też? I co, będzie lista stron, których nie można odwiedzać jak w Chinach? I jeszcze 6 godzin na odłączenie strony... czyli firma musi mieć administratorów przez 24h/dobę... Zaczynam się bać tego systemu. Niedługo by uzyskać dostęp do internetu trzeba będzie składać podanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mok999 Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w inte... 19.01.10, 16:12 Przedsiębiorca telekomunikacyjny będzie musiał zablokować taką stronę w ciągu 6 godzin od udostępnienia mu danych z rejestru. A niby jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ldmochowski Re: Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w in 19.01.10, 16:39 Pojebani! Teraz czekam aż uchwalą że słońce wstaje na zachodzie, dzień to noc a noc to dzień.... Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Rząd ma moje pełne poparcie 19.01.10, 16:18 On wie co dla mnie dobre mam tylko cichą nadzieję że już długo nie porządzi bo ja wolę sam wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w inte... 19.01.10, 16:21 rząd chce nam stworzyć raj tam też było drzewo poznania dobra i zła (to od zakazanych owoców) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Na taką decyzję tylko czekały hazardowe mafie 19.01.10, 16:30 ======================= Głupole z rządu sądzą, że wystarczy zakazać i już po problemie? Nic bardziej błędnego! Zastępowanie braku chęci, umiejętności i zorganizowanej kontroli chowaniem głowy w piasek, niczego nie rozwiąże. Zamiast czerpać korzyści podatkowe, rządowi lenie (a może wielkie cwaniaki?) poszerzają czarną strefę dojenia olbrzymiej kasy z pominięciem udziału fiskusa. Przykładowo, zakaz dokonywania szeregu przestępstw i wykroczeń eliminuje je ze społecznego życia? Nie chodzi o dyskusję nad legalizacją przestępstw, lecz o odróżnienia ziarna od plew. Pędzenie bimbru, posiadanie "trawki", ograniczenia sprzedaży alkoholu z najróżniejszych przyczyn, lub zakaz palenia w niektórych miejscach są skuteczne? Oczywiście, że nie. Tak samo będzie z hazardem w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl Re: Na taką decyzję tylko czekały hazardowe mafie 19.01.10, 16:52 > ograniczenia sprzedaży alkoholu z najróżniejszych przyczyn, lub > zakaz palenia w niektórych miejscach są skuteczne? W normalnym świecie są. I o ile ten pierwszy jest głupi, o tyle drugi wydatnie zwiększa komfort życia niepalących. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Na taką decyzję tylko czekały hazardowe mafie 19.01.10, 17:17 fc_pl napisał: > > ograniczenia sprzedaży alkoholu z najróżniejszych przyczyn, lub > > zakaz palenia w niektórych miejscach są skuteczne? > > W normalnym świecie są. I o ile ten pierwszy jest głupi, o tyle > drugi wydatnie zwiększa komfort życia niepalących. ================================ Nie opowiadaj bzdur. Te dyrdymałki wciskaj początkującym gimnazjalisto, a nie ludziom, którzy stąpają po ziemi i chmury nie powodują przyjęcia idealistycznych marzeń jako priorytetowe założenia egzystencji. Nie przeszkadza ci ustawiczne wdychanie hektolitrów spalin z maszyn i pojazdów, a miotasz się na gostka palącego pod otwartą (bez ścianek) wiatą przystankową, po której hula wiatr, tak? Co to znaczy: normalny świat? Nie żyjemy na Księżycu i to my jesteśmy cząstką tego świata, który sami tworzymy. A to, że mamy od lat bandę niedouczonych oszołomów na stołkach tymczasowych zarządców, nie powinno powodować poczucia izolacjonizmu od reszty świata. Naród, to my, a nie rząd i towarzysko-biznesowe koterie nazywające siebie partiami reprezentującymi nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w In 19.01.10, 16:31 A zapłacimy za to my, użytkownicy, w abonamencie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
plastus82 Gnoje!!! 19.01.10, 16:31 Po tym to chyba na PIS wole glosowac niz na tych chinskich cenzorow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.europa To teraz napewno bedzie sie nam zylo lepiej... 19.01.10, 16:31 Czego by tu jeszcze zakazac aby glupi polak myslal ze panstwo o nim pamieta? Po papierosach i e-papierosach juz niewiele zostanie. No ale od czego mamy wybranych demokratycznie polskich p-osłów? Napewno cos jescze znajda, dla naszego dobra oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 TUSKaszenko z Ryśkiem dogadali się 19.01.10, 16:32 Teraz pójdzie skarga do ETS bo nie było notyfikacji i państwo (w sensie głupi podatnicy) będą Ryśkowi płacili odszkodowanie. Dobry układ TUSKaszenki. Może Rysiek kolejny raz wpłaci kasę na kampanię PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig2004 Ciekawe ile kasy dostali twórcy ustawy 19.01.10, 16:32 za tego bubla i ciekawe czy zapłaca ewentualne kary za jej wprowadzenie w zycie ( czas na Ustawę o dpowiedzialności urzedników państwa ( w tym posłów) za nieodpowiedzialne decyzje.... Trzeba byc kretynem aby taki projekt forsować w UE i serwować Polakom. Przypominam,ze to Polacy pokonali komunę wiec dadzą sobie rade z PO.... Mamy tez najlepszych informatyków na swiecie wiec wątpie aby firmy telekomunukacyjne wprowadzały jakies specjalne zabezpieczenia, które i tak nie mają szans. A na żywo dowoli mozemy sobie pograc np. w Texas Holdem w Czechach, na Słowacji, Ukrainie itd.itp. Wnioski nasuwaja się same... Prezydentem Olechowski a do władzy chyba SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Ciekawe ile kasy dostali twórcy ustawy 19.01.10, 17:27 =========================== >zbig2004< Generalnie: zgoda. Ale do władz ŻADNYCH odgrzewanych, starych kartofli. Także tych ze skorumpowanej, sprzedajnej "lewicy", bo to będzie jak w wierszyku: "Zamienił stryjek siekierkę na kijek". Odpowiedz Link Zgłoś
bulorz Rząd przyjął projekt: Nie będzie hazardu w inte... 19.01.10, 16:41 Po pierwsze: to jest projekt, musi przejść przez Sejm, Senat i.. Prezydenta. Mam nadzieję, że nie przejdzie (będą też naciski z UE). Po drugie: Rodacy! Nie głosujemy na żadną partię, której politycy brali w tym udział!!! O ile w d* mam hazard (nie korzystam, nie znam nikogo, kto korzysta) o tyle nie pozwolę na to, by w Polsce budowano nam drugie Chiny komunistyczne z cenzurą w Internecie (do tego taką, którą można obejść na kilka sposobów, poczynając od VPNu do ISP za granicą Polski, poprzez proxy itd). PRECZ Z CENZURĄ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
djemen Wydadzą kase w zagranicznym internecie 19.01.10, 16:44 A rząd nie dostanie nic z podatku. Granie za granica w necie jest normalne. Bardzo dziwny kraj ta nasza Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania "Liberał" Tusk hahahaha 19.01.10, 16:48 Jak jeszcze raz usłyszę od kogoś, że Tusk jest liberałem, to normalnie strzele w pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
gamma_m Re: "Liberał" Tusk hahahaha 19.01.10, 17:07 Znajdź mi wypowiedź, gdzie Tusk sam się określa jako liberała(od czasów UW). Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: "Liberał" Tusk hahahaha 19.01.10, 17:30 gamma_m napisał: > Znajdź mi wypowiedź, gdzie Tusk sam się określa jako liberała(od czasów UW). ========================= Za dużo wymagasz, bo sTrusiek sam nie wie, co (kim) on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gamma_m Re: "Liberał" Tusk hahahaha 19.01.10, 20:03 Dla niego dobrze że nie wie, bo byłby to strzał w kolano. Może 10% wyborców deklaruje się jako zwolennicy takiej a nie innej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
filopolityk Wolny internet? hahahah nie rozmieszajcie mnie 19.01.10, 16:50 ..bo dopiero co się najadłem..:D Odpowiedz Link Zgłoś