infectious 27.04.10, 22:35 To mój kandydat na prezydenta - szkoda ze nie startuje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slavik222 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:36 Kaczyński nie podpali, ale Cimoszewicz by utopił. Obok Bieleckiego najsłabszy premier IIIRP Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia [...] 27.04.10, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Zaczyna się straszenie i jątrzenie. Wstyd Cimocha! 27.04.10, 22:59 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks celne uwagi panie cimoszewicz 27.04.10, 23:26 u kaczynskiego i w pisie ic nowego. tylko oni sa prawdziwymi patriotami, prawdziwymi polakami, jedynymi slusznymi elitami itp. niestety media same wykreowaly po katastrofie zero na bohatera i teraz pis bedzie sie tym wizerunkiem bylego pseudoprezydenta podpieral. tak naprawde to jaroslaw kaczynski juz byl prezydentem. bo jego brat to byla kukielka, za ktorej sznurki cale zycie pociagal. poczawszy od tego, kiedy sam kawaler tchorzliwie wystawial zonatego brata do dzialalnosci opozycyjnej. a teraz dobra wiadomosc. kaczynski startuje bo wie, ze nie ma szans. on nie chce byc prezydentem, bo wtedy musialby oddac wladze w partii. startuje z przegranej pozycji tylko zeby nie wystawic np. ziobry. dobry wynik ministra zero moglby powaznie zagrozic jego pozycji absolutnego wladcy w pisie. brat lech byl jedyna kukielka ktorej ufal kaczynski. po jego smierci jaroslaw bedzie gral na wybory parlamentarne Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis Nie płakalem po kaczyńskim! 28.04.10, 05:53 i po drugim kaczym też łzy nie uronię Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 00:31 Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz. Tak, tak to widać kto tutaj jest podpalaczem i kto bawi się zapałkami. Panowie Komorowski, Cimoszewicz i spółka nie muszą podpalać oni tak wysusza Polskę z wszelkich witalnych soków ze sama się zapali od wstydu. Pan J.Kaczyński na pewno nigdy nawet by nie pomyślał sobie o podpalaniu czegoś ale pan Cimoszewicz to już wie co mówi. Pan J.Kaczyński na pewno nigdy by nie dopuścił żeby polskie samoloty zapalały eis przy podchodzeniu do lądowania. Panowie Tusk, Komorowski, Cimoszewicz i okolice maja jak widać wielkie doświadczenia w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński to nacjonalista. Nie. 28.04.10, 08:53 Wiecie do czego doprowadził nacjonalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
legenda67 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 01:14 Jasiu, a może byś poszedł krowy wydoił a nie popisywał się tym, że Ci Unia internet założyła. Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Bezczelny hochsztapler z SLD! 28.04.10, 07:26 Ja tylko dodam parafrazując bezczelne słowa pana C.: Kaczyński Polski nie okradnie, Komorowski ze swoja bandą do spółki z SLD na pewno TAK. Jak juz PO bedzie miała w swoich rękach całą władzę po wygranych wyborach prezydenckich, to nikt im nie podskoczy. Prezydenckich aktów łaski będzie więcej niż za kryminalisty-zakapiora Olka... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Bezczelny hochsztapler z SLD! 28.04.10, 07:58 KŁAMIESZ. Wbrew twoim słowom, to Kaczyński ze swoimi sługusami już kilka razy Polskę okradł: począwszy od drobnych sum (po 300zł dla każdego posła za uczestnictwo w komisji, na której ich nie było), poprzez różne przekręty na fundacjach i spółkach (np. Srebrna), poprzez wielkie szwindle (np. zawłaszczenie gigantycznego majątku RSW Ruch). I na koniec w biały dzień - dług 40mln bezczelnie umorzony przez min. Jasińskiego w ostatnich dniach urzędowania. Wiesz dobrze, że Kaczyński to bezczelny złodziej, i jeszcze masz czelność rzucać oskarżenia na jego rywali. Akurat Komorowski jest na wskroś uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 01:18 Cimoszewicz jest wyjątkowo kulturalny i powściągliwy nie nazywając Kczyńskiego po imieniu. To błąd, powinno się mówić prosto z mostu: Kaczyński to łajdak i psychopata, który nie cofnie się przed niczym, żeby sięgnąć po władzę. A jak już tę władzę zdobędzie to niszczy ludzi, depcze wszystkich wokół, tępi przeciwników niczym bezwzględny dyktator, a otacza się samymi lizusami. Kaczyński to dokładnie taki sam człowiek jak Hitler, Stalin, Polpot. W żadnym wypadku nie można pozwolić, żeby ten psychopata wygrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 01:35 Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz i kto ci to tak ładnie napisał i poukładał w twojej obolałej z nienawiści główce. Używasz terminów o których nie masz najmniejszego pojęcia. Proponuje żebyś zaczął myśleć o własnych silach jeżeli już nie jest za późno. Myślenie przecież nie boli no i jeszcze jedno, daj sobie póki co na zatrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
proch32 Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 02:05 Jarku - ty swinski chamie. Znow chowasz sie za "janek007" jak to jest w twoim zwyczaju. Niestety twoj ewentualny adwersarz bedzie staral sie zachowywac kulturalnie i nie potrafi ci przylac jak to ty masz w zwyczaju,po chamsku. Tak to przegral poprzednim razem D.Tusk. Twoja rzeczniczka juz pokazala jak sie prowadzi "kultaralna" dyskus- je polityczna naskakujac na Komorowskiego. Panowie! Zdjac rekawiczki i lac kaczora w kuper... Widocznie publicznosc lubi chamstwo i jak sie komus dokopie. Po to jest przeciez demorkacja... no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 02:11 Wiem, bo mam oczy i widzę, w przeciwieństwie do bezmózgich lizusów otumanionych przez psychopatę, takich jak ty. Właśnie, myślenie nie boli, więc zacznij myśleć, póki nie za późno (ale pewnie za późno, bo zachowujesz się jak klasyczne pisuarowe zombie) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 02:29 Stąd, ze ta psychopatyczna kanalia nazwała kilka milionów Polaków ZOMO-wcami i porównała ich do morderców księdza Popiełuszki. Stąd, że ten parszywy drań i łajdak chory z nienawiści psychopata nigdy nie powiedział słowa prawdy. Oskarżał śmieć sędziów TK i SN o to, że byli współpracownikami SB bez najmniejszych dowodów, a nawet wbrew nim. Stąd, że ten tchórzliwy łajdak nie był internowany w stanie wojennym, bo podpisał lojalkę i żeby zatuszować ten fakt rozpoczął ohydną kampanię pomówień i insynuacji wobec prawdziwych opozycjonistów, którzy w tym czasie nadstawiali głowy, bo był zerem i nie może tego ścierpieć, Szkoda mi więcej na niego tracić czasu. A teraz wyciągnął trupa z trumny, parszywa kreatura i się nim zasłania. janek-007 napisał: > Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz i kto ci to tak ładnie napisał i poukładał > w twojej obolałej z nienawiści główce. Używasz terminów o których nie masz > najmniejszego pojęcia. Proponuje żebyś zaczął myśleć o własnych silach jeżeli > już nie jest za późno. Myślenie przecież nie boli no i jeszcze jedno, daj sobie > póki co na zatrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 02:43 No chyba się Pan myli co do charakteru Pana J.Kaczyńskiego. Gdyby był taki jak Pan to sugeruje to już dawno by go w polskiej polityce nie było a jednak jest i walczy o wolna Polskę. Trochę więcej umiaru z tymi inwektywami bo gdyby nie tacy politycy jak JK to Polska byłaby juz którąś tam gubernia Rosji albo landem niemieckim. Polska potrzebuje takich jak JK. GO! GO! GO! JAROSŁAW KACZYŃSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Zaślepieni miłością do wodza Jarka jesteście zdol- 28.04.10, 04:43 -ni do każdego nawet najgorszego czynu. Rozliczani będziecie mówić jak Niemcy o Hitlerze myśmy wykonywali tylko rozkazy. My niewinni. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 07:50 janek-007 napisał: > No chyba się Pan myli co do charakteru Pana J.Kaczyńskiego. Gdyby był taki jak > Pan to sugeruje to już dawno by go w polskiej polityce nie było a jednak jest i > walczy o wolna Polskę. Trochę więcej umiaru z tymi inwektywami bo gdyby nie tac > y > politycy jak JK to Polska byłaby juz którąś tam gubernia Rosji albo landem > niemieckim. Polska potrzebuje takich jak JK. GO! GO! GO! JAROSŁAW KACZYŃSKI. człowieku - co ty chrzanisz ? Nie żyjesz w wolnej Polsce ??? no to JAKIEJ ??? i czym przysłuzył sie do wolności Jarosław- podpisaniem lojalki ? Odpowiedz Link Zgłoś
pika-100 Re: No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 13:32 janek-007 napisał: > No chyba się Pan myli co do charakteru Pana J.Kaczyńskiego. Gdyby był taki jak > Pan to sugeruje to już dawno by go w polskiej polityce nie było a jednak jest i > walczy o wolna Polskę. No i z kim on tak walczy?? Przypominam, że II wojna światowa skończyła się już dawno temu, komunizm tez padł (przy bardzo małym udziale Pana Jarka), to możne niech już lepiej schowa szabelkę, karabin, granaty i to wszystko czym on tak walczy,bo sobie krzywdę biedak zrobi. Może lepiej nich zakasa rękawy i się za robotę jakąś uczciwą weźmie, a nie żyje i "zbroi" się z podatków ludzi których wyzywa od ZOMO,od "nie patriotów" "nie polaków" bo mają inne zdanie jak on sam jaśnie oświecony. ja chcę żyć w tym kraju normalnie, spokojnie, a nie zbroić się i walczyć z "niewiadomojakim" wrogiem. Prywatne wojny to za prywatne,własnymi rękami zarobione pieniądze, nie za moje Odpowiedz Link Zgłoś
maksiu73 Re: No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 15:28 Zgadzam sie w pelni... Polske mamy wolna, a jak zyje sie w tej wolnej polsce zalezy ostatecznie tylko od nas obywateli, no i oczywiscie przedstawicieli naszej szanownej wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 09:30 Ad rem: janek-007 (zgłoś się ?) Mam ws Cimoszewicza zdanie odrębne: z wyjątkiem wątku "trzeba było się ubezpieczyć !") zawsze słuchałem Go z przyjemnością i podzielałem Jego opinię. Jest rozumny, taktowny, wypowiada się z szacunkiem do słuchaczy i ze znajomością przedmiotu. Wydaje się, że gdyby kandydował, zyskałby przewagę. Można Go nie lubić, ale na szacunek zasługuje ! <pikorababcd> Odpowiedz Link Zgłoś
pitor24 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 01:39 Ale ty jesteś ścierwo, heil Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis psychopata z Żoliborza 28.04.10, 06:09 zgoda co do diagnozy kaczy to psychopata o mentalności stalina i obłąkańczym pieniactwie adolfa pe11 napisała: > Cimoszewicz jest wyjątkowo kulturalny i powściągliwy nie nazywając Kczyńskiego > po imieniu. To błąd, powinno się mówić prosto z mostu: Kaczyński to łajdak i > psychopata, który nie cofnie się przed niczym, żeby sięgnąć po władzę. A ja > k > już tę władzę zdobędzie to niszczy ludzi, depcze wszystkich wokół, tępi > przeciwników niczym bezwzględny dyktator, a otacza się samymi lizusami. > Kaczyński to dokładnie taki sam człowiek jak Hitler, Stalin, Polpot. W żadnym > wypadku nie można pozwolić, żeby ten psychopata wygrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawa dla Cimoszewicza. Mówi prawdę! 28.04.10, 08:56 pe11 napisała: > Cimoszewicz jest wyjątkowo kulturalny i powściągliwy nie nazywając Kczyńskiego > po imieniu. To błąd, powinno się mówić prosto z mostu: Kaczyński to łajdak i > psychopata, który nie cofnie się przed niczym, żeby sięgnąć po władzę. A ja > k > już tę władzę zdobędzie to niszczy ludzi, depcze wszystkich wokół, tępi > przeciwników niczym bezwzględny dyktator, a otacza się samymi lizusami. > Kaczyński to dokładnie taki sam człowiek jak Hitler, Stalin, Polpot. W żadnym > wypadku nie można pozwolić, żeby ten psychopata wygrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
ratell2010 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 07:09 Może to i prawda co piszesz. Pewny nie jestem, ale może...? Pewny jestem jednego. Jesteś idiota, Janek 007 - wiesz o tym. Szybciutko pędź do specjalisty póki czas. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 07:58 janek-007 napisał: Pan J.Kaczyński na > pewno nigdy by nie dopuścił żeby polskie samoloty zapalały eis przy podchodzeni > u > do lądowania. Panowie Tusk, Komorowski, Cimoszewicz i okolice maja jak widać > wielkie doświadczenia w tej materii. I znów to samo: PiS to Prawdziwi Polacy a reszta to zdrajcy, złodzieje, pedały. Jak wy pisowcy chcecie aby Polska była silnym krajem jeżeli odmawiacie wielu milionom obywateli tego kraju prawa do bycia patriotami? I to tylko i wyłącznie z powodu innego zdania. Moim zdaniem zarówno Kaczyński jak i Komorowski, i Cimoszewicz maja pełne prawo być polskimi patriotami zgodnie z własnymi poglądami. Tak jak nie cierpię Cimoszewicza tak uważam, że ta jego wypowiedź to 100% trafna analiza obecnej sytuacji. A twój post tylko to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Zaczyna się straszenie i jątrzenie. Wstyd Cim 28.04.10, 00:45 Gratuluje p.Cimoszewiczowi,że ma jasny umysł i precyzyjne wnioski.Jedeny rozmówca w ostatnich 2 tygodniach,który,małoże nie pozwolił na zakrakanie p.m.Olejnik,ale ignorował jej przygłupie,powielane przez setki innych,pytania.Żałuje,że Pan nie chce byc tym kołem ratunkowym dla Polski,obiecał Pan,że Kaczynskiemu stanie na przeciw,a przeciez Jarosław jest grozniejszy dla naszego raju,niz Lech. Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Re: Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. 27.04.10, 23:00 > Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. Cima? Cima??? Jesteś pewien każdej litery w tej ksywce? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. 28.04.10, 00:52 Mam nadzieje, ze kaczyzm przejdzie do historii! www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vince11 Re: Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. 28.04.10, 01:58 ursynow33 napisał: > Mam nadzieje, ze kaczyzm przejdzie do historii! wygladasz na osowialego psychicznie. szacunek. zawsze mam go do chorych Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.l Głos mędrców z lewicy 27.04.10, 22:49 Mnie też zastanawia ten to wypowiedzi osób które przegrały swoją partię tak że nie może się wygrzebać z marności ... poprostu oni przemawiają jak jacyś mędrcy a są przegranymi na własne zyczenie i siedza na tej ławce rezerwowych i udają niewiadomo kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.l Kim są SLDowcy? 27.04.10, 22:50 Można by się też zampytać głośno o to kim są SLDowcy ? No kim ? 8% poparcia ? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kim są SLDowcy? 28.04.10, 00:50 Znajdziemy sie znów,po wyborach z ręką w nocniku.Ja wtedy juz na zadne wybory nie pójdę.To ludziska zadeptali SLD,na drodze emocji komisji rywinowskiej,która notabene była skomasowana awanturą,teraz My dopiero mamy telewizyję i radyja hahhhha.Dobrze wam tak! Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.l Re: Kim są SLDowcy? 28.04.10, 01:16 ja po sld nie płacze ... :) mnie bawi upadek tej formacji i to jak dawni wielcy dzis przegrani płacza Odpowiedz Link Zgłoś
business3 [...] 27.04.10, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadsledczy Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 08:28 A oprócz pustosłowia masz jakieś argumenty?Oczywiście nie masz, ale bredzić musisz. Ile razy się odezwiesz, to zawsze jak łysy włosami o beton - mówiąc barwnym jezykiem młodzieżowym... Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:37 Mam swoje zasady - na komuchów nie głosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:42 Nie ważne, że głupi byle był niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 00:31 eba_k napisał: > Nie ważne, że głupi byle był niebieski. a trzeba bylo konsekwentnie napisac, nie bieski uuuhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sick_chicken Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:56 Dokładnie... Kroczem do socjalizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 02:15 ch3heg napisał: > Mam swoje zasady - na komuchów nie głosuję. Nie kłam, głosowałeś na komucha Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:37 Ten wywiad to balsam dla duszy po tych wszystkich Pospieszalskich.Dziękuję Panie Cimoszewicz i bardzo żałuję że Pan nie startuje w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 00:55 Tzn.,że elity intelektualne i prawdziwi Polacy nie polecieli tym feralnym samolotem.Wiem,że pozostało duzo,duzo więcej,niz PiSowcom sie wydaje.Nie damy sie zwariowac i ogłupić waszą afirmacją kaczorlandu. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy a ten znowu cimoszy 27.04.10, 22:37 czepia sie Kluzik-Rostowskiej a sam wyjatkowo merytorycznie ocenia kandydata Kaczynskiego - podpali kraj..... - lepiej niech wraca Cimoszewicz karmic żubry gdzies gleboko w puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Syn oficera komunistycznej Informacji Wojskowej 27.04.10, 22:41 To Cimoszewicz (ksywka Cimoszcze), pamiętajmy o tym wsłuchując się w jakże merytoryczny głos "Czerwonego Palikota". Odpowiedz Link Zgłoś
business3 A kto w tamtych czasach jeździł na zachód ??? 27.04.10, 22:59 A kto w tamtych czasach jeździł na zachód ??? na studia ??? renifer_lopez napisała: > To Cimoszewicz (ksywka Cimoszcze), pamiętajmy o tym wsłuchując się w jakże > merytoryczny głos "Czerwonego Palikota". Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: A kto w tamtych czasach jeździł na zachód ??? 28.04.10, 09:17 aaa, tu cię boli, prymitywie bez matury Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 27.04.10, 22:58 Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 3miastowy napisał: > czepia sie Kluzik-Rostowskiej a sam wyjatkowo merytorycznie ocenia > kandydata Kaczynskiego - podpali kraj..... - lepiej niech wraca > Cimoszewicz karmic żubry gdzies gleboko w puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 27.04.10, 23:05 Ciekawe czy komputer masz kradziony? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 27.04.10, 23:49 spytaj pana jacka "lesniczowke za 20tys kupie" kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Skoro Kurski lesniczowke wyludzil to 28.04.10, 00:35 myslicie szanowni pisowcy, ze wszyscy tak robia? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:40 Cimoszewicz,Kaczyński to ci powiedział czy taki wiersz napisałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Jak oni pięknie dbają o rozedrgane emocje 27.04.10, 22:41 tego społeczeństwa. Wyjaśnią mu co ma myśleć, jak powinno przeżywać żałobę, na czym polega jego szczęście i że na drodze do tego szczęścia oczywiście trzeba ponieść pewne ofiary. Wszystko dla (ich) dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
p.boecker Re: Jak oni pięknie dbają o rozedrgane emocje 28.04.10, 00:06 Ale sie sie nie opkresliles Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:44 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie podpali, Kaczyński byłby w stanie nudni jesteście towarzysze z wybiórczej, myślicie, że po tym wszystkim co się ostatnio zdarzyło ludzie nadal będą tacy głupi, żeby łykać tę waszą prymitywną, gebelsowską propagandę? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:51 O kim piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 23:55 jesli o goebbelsie to musowo o narodowo-socjalistycznej parti pis. kaczynski i s-ka to zwykli nazisci, tylko niemca aryjczyka zamienieli na polaka katolika Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:44 aleś ty cimek stuknięty Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:52 Sam jesteś stuknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
soshy Panie Premierze Cimoszewicz: Jestem za Panem! 27.04.10, 22:45 Kandyduj Pan w następnych wyborach - służę swoją osobą. A póki co, niech będzie marsz. Komorowski... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny_swir Szkoda, że Pan nie kandyduje... 27.04.10, 23:09 Mój głos miałby Pan jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
su45-240 Jestem w rozterce. Komorowski to pacynka Tuska no 27.04.10, 22:46 ale konstytucja daje mu jednak konkretne uprawnienia. I jeśli zawsze w chwilach zawahania prezydent ma dzwonić do premiera to ja nie chcę powtórki z prezydeta PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Jestem w rozterce. Komorowski to pacynka Tusk 27.04.10, 22:53 Dlatego zagłosujesz na prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:47 Dokładnie - nie każdy chciałby być NERONEM.... Odpowiedz Link Zgłoś
chirurg55 Wybory 2010.Kto to jest Cimoszewicz 27.04.10, 22:47 Komunistyczno PEŁowski sprzedawczyk. Gdyby był prawdziwym komuchem miałbym dla niego więcej szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010.Kto to jest Cimoszewicz 27.04.10, 22:54 A ty rozum gdzie sprzedałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
chirurg55 Re: Wybory 2010.Kto to jest Cimoszewicz 28.04.10, 08:26 Ty już go nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Patriota nie podpala Polski. A to grozi przy... 28.04.10, 09:05 ...Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Kaczynski i zlotowka. 27.04.10, 22:48 Swoja kandydatura Kaczynski juz podpalil Polske i wzniecil burze antagonizmow, nienawisci, konfliktow i niemocy. Swiat juz wspolczuje nam i wrozy ogrom problemow. Zlotowka leci na pysk, a do wyborow jeszcze 7 tygodni. Bedzie bardzo zle. Odpowiedz Link Zgłoś
langston zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio:) 27.04.10, 22:52 zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio:) Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio: 27.04.10, 22:56 A co, chcesz się zamienić? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio: 27.04.10, 23:35 Złotówka akurat nie leci! Jak juz chcesz kłamać, to rób to zręczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Re: zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio: 28.04.10, 02:01 Leci i to na morde. O godz 2 rano za dolca trzeba placic 2.99 zeta. A bedzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
johniii [...] 27.04.10, 22:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 22:57 A polskie litery zna? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 23:49 Nie musi znać bo to na pewno prawdziwy Polak. Taki z certyfikatem oryginalności :D Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 23:42 >>>>>>>A ja znalazlem taka opinie w necie>>>>>>>>>>>>>>>>: . .WYBIERZMY KANDYDATA PiS JESLI CHCEMY, afer, przestepczosci, narkotytkow, propagandy i polityki medialnej, JESLI CHCEMY zaklamania, manipulacji i slabej zlotowki. JESLI CHCEMY zyc ubogo w zwasnionej Polsce, w SZPONACH: nacjonalizmu, rozbitej rodziny, zepsutego kosciola. Jesli chcemy bezrobocia i emigracji, rosnacego zadluzenia Polski, chcemy zyc na kredyt, chcemy byc rynkiem zbytu na buble z Chin, chcemy zyc w niepewnosci i pracowac dorywczo, . .... Nie dla wladzy aktora. Pora wybrac profesjonaliste. Glosuj na Kononowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 23:56 Bzdura! Polacy go na pewno nie wybiora, bo to normalni ludzie, za to na mur wybierze go polactwo i tu zaczyna sie problem, kogo jest wiecej. Mam nadzieje, ze Polakow. johniii napisał: > JAROSLAW KACZYNSKI POLSKIM PREZYDENTEM POLAKOW......... BOG GO > OCHRONIL, A POLACY GO WYBIORA !!! ----------------------------------- > ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 złotówka leci przez Jarka ? 27.04.10, 23:24 Ty chyba Nobla z ekonomii dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Przeczytaj. 27.04.10, 23:44 Nie musisz byc noblista, zeby zauwazyc, ze sytuacja w kraju dyktuje kurs jego waluty. Wybor Kaczynskiego bylby dowodem na niestabilnosc polityczna Polski a w zwiazku z tym niestabilnosc finansowa. Ponial? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 chyba dla spekulantów 28.04.10, 00:03 o stabilności finansowej decydują finanse, reszta to spekulacje albo masz 60 mld deficytu albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Re: chyba dla spekulantów 28.04.10, 01:58 >>>o stabilności finansowej decydują finanse<<<< Bredzisz bez sensu. Nie masz zielonego pojecia o ekonomii, polityce, grze rynkowej, gieldzie, walutach itd. Doksztalc sie i potem tu wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Po ile jabłka?? Po ile benzyna? 28.04.10, 06:35 Ot, takie standartowe pytania wyborcze... Odpowiedz Link Zgłoś
johniii Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:50 CO MOZE MIEC DO POWIEDZENIA, HARCERZYK BEZ WYKSZTALCENIA ??? KOMOROWSKI KANDYDACIE W CZERWCU MACIE PELNE GACIE Jak patrze na Cimoszewicza to mysle, ze trudno znalezc tak bezczelnego cwaniaczka jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:56 Za to łatwo znaleźć pajaca na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Jedno wazne Pytanie 27.04.10, 22:50 Czy Jaroslaw bedzie kiedykolwiek mial odwage cywilna aby ujawnic dokladnie cala, ostania swoja rozmowe z bratem, ktora odbyla sie na 15 min przed katastrofa? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof484 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:50 Chory na umysle czlowiek wypowiadajacy te slowa.I on mialbyc kandydatem na prezydenta .Nam potrzebny jest czlowiek ktory jednoczy narod ,a takich nie widac ................. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:59 Sam jesteś chory na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
morgenroth Cytując klasyka: "Wszystkie ręce na pokład" 27.04.10, 22:50 Na początku "śpiochy", potem zaatakują "autorytety", a nam sam koniec wyskocza partyjne opluwaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
langston i oficerowie propagandy poprzebierani za "dziennik 27.04.10, 22:54 i oficerowie propagandy poprzebierani za "dziennikarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 A po drugiej stronie? Ty ze szwagrem? 28.04.10, 00:46 Razem we dwóch stawicie czoła śpiochom, autorytetom i opluwaczkom. W imię czego? W imię kogo? Kto jest Twoim bohaterem? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Nie ma Palikota, jest Cimoszewicz. 27.04.10, 22:51 Pluje na Jarosława nie gorzej niż Palikot na Lecha. Palikota pogonili lublinianie i ma zakaz publicznego pokazywania się, ale Cimoszewicz nic z tej lekcji nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Nie ma Palikota, jest Cimoszewicz. 27.04.10, 23:00 Widać, że nie zrozumiałeś co powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
alinam_18 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:52 Jestem przeciw wybraniu kogoś na prrezydenta kto służy Rosji w każdym calu i za nic ma Polske. Jestem przeciw Komorowskiemu i mam ogromną nadzieję, że nie zostanie prezydentem bo to może oznaczać koniec wolnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 23:01 Chcesz wojny domowej? Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Dało by się tak zrobić 27.04.10, 22:53 Żeby już nic nie mówił?Jak już nie chce pomagać lewicy to przynajmnie niech nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Dało by się tak zrobić 27.04.10, 23:02 Lewicy nic już bardziej nie zaszkodzi. Równie dobrze mogli na kandydata wystawić Misia Uszatka. Odpowiedz Link Zgłoś
eba-k Cimoszko za bardzo lubi kłamać i obrażać, ażeby 27.04.10, 23:05 zamilknać. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Cimoszko za bardzo lubi kłamać i obrażać, aże 27.04.10, 23:07 Ty też masz rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
eba-k Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:16 Pomijając zupełnie twoje preferencje polityczne, spamujesz nie mając nic do napisania. Byle dać znać o sobie. Prezentujesz znienawidzony na tym forum styl niesławnego funny5. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:22 Próbuj dalej. Jak w końcu napiszesz coś merytorycznego ta ja Ci merytorycznie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eyeofthe Re: Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:40 On wcale nie spamuje, zwyczajnie wykonuję pracę za którą mu płacą :) Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:45 Mniej słuchaj, więcej myśl. Nie zawsze jest tak jak Ci mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatynina Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:55 Zgadzam się z panem Cimoszewiczem. Ja to widzę podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ...alez sie boja tego Jarka:))) strach kolo d 27.04.10, 23:01 TO nie Jarka sie boja ale jego wrodzonej glupoty i nienawisci do wszystkich,a swoja droga ,jak wygra bedziemy mieli prezydenta -pedalka,fajna perspektywa langston czy ty tez chodzisz za tecza? Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Homofob? Fuj! Pewnie antysemita? Fuj! GW...? 27.04.10, 23:12 Faktycznie, Bozia Cię mocno pokarała. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Homofob? Fuj! Pewnie antysemita? Fuj! GW...? 27.04.10, 23:18 Pomyliłeś się. To jest odpowiedz na post. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Klony. Świetne. Dzierżyński jest z was dumny& 27.04.10, 23:42 Sory, ale ja jestem oryginał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś