Dodaj do ulubionych

Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie...

27.04.10, 22:35
To mój kandydat na prezydenta - szkoda ze nie startuje :(
Obserwuj wątek
    • slavik222 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:36
      Kaczyński nie podpali, ale Cimoszewicz by utopił.
      Obok Bieleckiego najsłabszy premier IIIRP
      • pogromca_gamonia [...] 27.04.10, 22:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lewar_30 Zaczyna się straszenie i jątrzenie. Wstyd Cimocha! 27.04.10, 22:59
          j.w.
          • noducks celne uwagi panie cimoszewicz 27.04.10, 23:26
            u kaczynskiego i w pisie ic nowego. tylko oni sa prawdziwymi
            patriotami, prawdziwymi polakami, jedynymi slusznymi elitami itp.
            niestety media same wykreowaly po katastrofie zero na bohatera i
            teraz pis bedzie sie tym wizerunkiem bylego pseudoprezydenta
            podpieral.
            tak naprawde to jaroslaw kaczynski juz byl prezydentem. bo jego brat
            to byla kukielka, za ktorej sznurki cale zycie pociagal. poczawszy od
            tego, kiedy sam kawaler tchorzliwie wystawial zonatego brata do
            dzialalnosci opozycyjnej.
            a teraz dobra wiadomosc. kaczynski startuje bo wie, ze nie ma szans.
            on nie chce byc prezydentem, bo wtedy musialby oddac wladze w partii.
            startuje z przegranej pozycji tylko zeby nie wystawic np. ziobry.
            dobry wynik ministra zero moglby powaznie zagrozic jego pozycji
            absolutnego wladcy w pisie. brat lech byl jedyna kukielka ktorej ufal
            kaczynski. po jego smierci jaroslaw bedzie gral na wybory
            parlamentarne
            • pissonpis Nie płakalem po kaczyńskim! 28.04.10, 05:53
              i po drugim kaczym też łzy nie uronię

• wrojoz Kaczyński napewno podpali Polskę! 28.04.10, 08:52
          • janek-007 Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 00:31
            Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz. Tak, tak to widać kto tutaj jest
            podpalaczem i kto bawi się zapałkami. Panowie Komorowski, Cimoszewicz i spółka
            nie muszą podpalać oni tak wysusza Polskę z wszelkich witalnych soków ze sama
            się zapali od wstydu. Pan J.Kaczyński na pewno nigdy nawet by nie pomyślał sobie
            o podpalaniu czegoś ale pan Cimoszewicz to już wie co mówi. Pan J.Kaczyński na
            pewno nigdy by nie dopuścił żeby polskie samoloty zapalały eis przy podchodzeniu
            do lądowania. Panowie Tusk, Komorowski, Cimoszewicz i okolice maja jak widać
            wielkie doświadczenia w tej materii.
            • exy szakal palił Polskę przsez pół wieku i dalej gada 28.04.10, 00:44
              • krzych.korab Piszesz o Kaczyńskim, kto nie z nim,nie Polak. 28.04.10, 04:36

• wrojoz Kaczyński to nacjonalista. Nie. 28.04.10, 08:53
                  Wiecie do czego doprowadził nacjonalizm?
            • legenda67 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 01:14
              Jasiu, a może byś poszedł krowy wydoił a nie popisywał się tym, że
              Ci Unia internet założyła.
              • al_paga Bezczelny hochsztapler z SLD! 28.04.10, 07:26
                Ja tylko dodam parafrazując bezczelne słowa pana C.:
                Kaczyński Polski nie okradnie, Komorowski ze swoja bandą do spółki z SLD na
                pewno TAK.

Jak juz PO bedzie miała w swoich rękach całą władzę po wygranych wyborach
                prezydenckich, to nikt im nie podskoczy. Prezydenckich aktów łaski będzie więcej
                niż za kryminalisty-zakapiora Olka...
                • pe11 Re: Bezczelny hochsztapler z SLD! 28.04.10, 07:58
                  KŁAMIESZ. Wbrew twoim słowom, to Kaczyński ze swoimi sługusami już kilka razy
                  Polskę okradł: począwszy od drobnych sum (po 300zł dla każdego posła za
                  uczestnictwo w komisji, na której ich nie było), poprzez różne przekręty na
                  fundacjach i spółkach (np. Srebrna), poprzez wielkie szwindle (np. zawłaszczenie
                  gigantycznego majątku RSW Ruch). I na koniec w biały dzień - dług 40mln
                  bezczelnie umorzony przez min. Jasińskiego w ostatnich dniach urzędowania.

Wiesz dobrze, że Kaczyński to bezczelny złodziej, i jeszcze masz czelność rzucać
                  oskarżenia na jego rywali. Akurat Komorowski jest na wskroś uczciwy.
            • pe11 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 01:18
              Cimoszewicz jest wyjątkowo kulturalny i powściągliwy nie nazywając Kczyńskiego
              po imieniu. To błąd, powinno się mówić prosto z mostu: Kaczyński to łajdak i
              psychopata
              , który nie cofnie się przed niczym, żeby sięgnąć po władzę. A jak
              już tę władzę zdobędzie to niszczy ludzi, depcze wszystkich wokół, tępi
              przeciwników niczym bezwzględny dyktator, a otacza się samymi lizusami.
              Kaczyński to dokładnie taki sam człowiek jak Hitler, Stalin, Polpot. W żadnym
              wypadku nie można pozwolić, żeby ten psychopata wygrał wybory.
              • janek-007 Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 01:35
                Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz i kto ci to tak ładnie napisał i poukładał
                w twojej obolałej z nienawiści główce. Używasz terminów o których nie masz
                najmniejszego pojęcia. Proponuje żebyś zaczął myśleć o własnych silach jeżeli
                już nie jest za późno. Myślenie przecież nie boli no i jeszcze jedno, daj sobie
                póki co na zatrzymanie.
                • proch32 Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 02:05
                  Jarku - ty swinski chamie. Znow chowasz sie za "janek007" jak to
                  jest w twoim zwyczaju. Niestety twoj ewentualny adwersarz bedzie
                  staral sie zachowywac kulturalnie i nie potrafi ci przylac jak to ty
                  masz w zwyczaju,po chamsku. Tak to przegral poprzednim razem D.Tusk.
                  Twoja rzeczniczka juz pokazala jak sie prowadzi "kultaralna" dyskus-
                  je polityczna naskakujac na Komorowskiego. Panowie! Zdjac rekawiczki
                  i lac kaczora w kuper... Widocznie publicznosc lubi chamstwo i jak
                  sie komus dokopie. Po to jest przeciez demorkacja... no nie?
                • pe11 Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 02:11
                  Wiem, bo mam oczy i widzę, w przeciwieństwie do bezmózgich lizusów otumanionych
                  przez psychopatę, takich jak ty. Właśnie, myślenie nie boli, więc zacznij
                  myśleć, póki nie za późno (ale pewnie za późno, bo zachowujesz się jak klasyczne
                  pisuarowe zombie)
                  • janek-007 No to zesmy sobie pogadali. 28.04.10, 02:17
                • akkj Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 02:29
                  Stąd, ze ta psychopatyczna kanalia nazwała kilka milionów Polaków ZOMO-wcami i
                  porównała ich do morderców księdza Popiełuszki. Stąd, że ten parszywy drań i
                  łajdak chory z nienawiści psychopata nigdy nie powiedział słowa prawdy. Oskarżał
                  śmieć sędziów TK i SN o to, że byli współpracownikami SB bez najmniejszych
                  dowodów, a nawet wbrew nim. Stąd, że ten tchórzliwy łajdak nie był internowany w
                  stanie wojennym, bo podpisał lojalkę i żeby zatuszować ten fakt rozpoczął ohydną
                  kampanię pomówień i insynuacji wobec prawdziwych opozycjonistów, którzy w tym
                  czasie nadstawiali głowy, bo był zerem i nie może tego ścierpieć, Szkoda mi
                  więcej na niego tracić czasu. A teraz wyciągnął trupa z trumny, parszywa
                  kreatura i się nim zasłania.

janek-007 napisał:

> Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz i kto ci to tak ładnie napisał i poukładał
                  > w twojej obolałej z nienawiści główce. Używasz terminów o których nie masz
                  > najmniejszego pojęcia. Proponuje żebyś zaczął myśleć o własnych silach jeżeli
                  > już nie jest za późno. Myślenie przecież nie boli no i jeszcze jedno, daj sobie
                  > póki co na zatrzymanie.
                  • janek-007 No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 02:43
                    No chyba się Pan myli co do charakteru Pana J.Kaczyńskiego. Gdyby był taki jak
                    Pan to sugeruje to już dawno by go w polskiej polityce nie było a jednak jest i
                    walczy o wolna Polskę. Trochę więcej umiaru z tymi inwektywami bo gdyby nie tacy
                    politycy jak JK to Polska byłaby juz którąś tam gubernia Rosji albo landem
                    niemieckim. Polska potrzebuje takich jak JK. GO! GO! GO! JAROSŁAW KACZYŃSKI.
                    • krzych.korab Zaślepieni miłością do wodza Jarka jesteście zdol- 28.04.10, 04:43
                      -ni do każdego nawet najgorszego czynu. Rozliczani będziecie mówić jak Niemcy o
                      Hitlerze myśmy wykonywali tylko rozkazy. My niewinni.
                    • bogda35 Re: No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 07:50
                      janek-007 napisał:

> No chyba się Pan myli co do charakteru Pana J.Kaczyńskiego. Gdyby był taki jak
                      > Pan to sugeruje to już dawno by go w polskiej polityce nie było a jednak jest i
                      > walczy o wolna Polskę. Trochę więcej umiaru z tymi inwektywami bo gdyby nie tac
                      > y
                      > politycy jak JK to Polska byłaby juz którąś tam gubernia Rosji albo landem
                      > niemieckim. Polska potrzebuje takich jak JK. GO! GO! GO! JAROSŁAW KACZYŃSKI.
                      człowieku - co ty chrzanisz ? Nie żyjesz w wolnej Polsce ??? no to JAKIEJ ??? i
                      czym przysłuzył sie do wolności Jarosław- podpisaniem lojalki ?
                    • pika-100 Re: No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 13:32
                      janek-007 napisał:

> No chyba się Pan myli co do charakteru Pana J.Kaczyńskiego. Gdyby był taki jak
                      > Pan to sugeruje to już dawno by go w polskiej polityce nie było a jednak jest i
                      > walczy o wolna Polskę.

No i z kim on tak walczy?? Przypominam, że II wojna światowa skończyła się już dawno temu, komunizm tez padł (przy bardzo małym udziale Pana Jarka), to możne niech już lepiej schowa szabelkę, karabin, granaty i to wszystko czym on tak walczy,bo sobie krzywdę biedak zrobi. Może lepiej nich zakasa rękawy i się za robotę jakąś uczciwą weźmie, a nie żyje i "zbroi" się z podatków ludzi których wyzywa od ZOMO,od "nie patriotów" "nie polaków" bo mają inne zdanie jak on sam jaśnie oświecony.
                      ja chcę żyć w tym kraju normalnie, spokojnie, a nie zbroić się i walczyć z "niewiadomojakim" wrogiem. Prywatne wojny to za prywatne,własnymi rękami zarobione pieniądze, nie za moje
                      • maksiu73 Re: No chyba się Pan myli co do charakteru... 28.04.10, 15:28
                        Zgadzam sie w pelni... Polske mamy wolna, a jak zyje sie w tej wolnej polsce
                        zalezy ostatecznie tylko od nas obywateli, no i oczywiscie przedstawicieli
                        naszej szanownej wladzy...
                • wrojoz Cimoszewicz to klasa. Precz z Jarkopodobnymi. 28.04.10, 08:58
                • prawdziwypragmatyk Re: Skąd ty to wszystko tak ładnie wiesz... 28.04.10, 09:30
                  Ad rem: janek-007 (zgłoś się ?) Mam ws Cimoszewicza zdanie odrębne:
                  z wyjątkiem wątku "trzeba było się ubezpieczyć !") zawsze słuchałem Go z
                  przyjemnością i podzielałem Jego opinię. Jest rozumny, taktowny, wypowiada się z
                  szacunkiem do słuchaczy i ze znajomością przedmiotu.
                  Wydaje się, że gdyby kandydował, zyskałby przewagę. Można Go nie lubić, ale na
                  szacunek zasługuje ! <pikorababcd>
              • pitor24 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 01:39
                Ale ty jesteś ścierwo, heil Tusk
              • pissonpis psychopata z Żoliborza 28.04.10, 06:09
                zgoda co do diagnozy kaczy to psychopata o mentalności stalina i
                obłąkańczym pieniactwie adolfa

pe11 napisała:

> Cimoszewicz jest wyjątkowo kulturalny i powściągliwy nie nazywając
                Kczyńskiego
                > po imieniu. To błąd, powinno się mówić prosto z mostu:
                Kaczyński to łajdak i
                > psychopata
                , który nie cofnie się przed niczym, żeby sięgnąć po
                władzę. A ja
                > k
                > już tę władzę zdobędzie to niszczy ludzi, depcze wszystkich wokół,
                tępi
                > przeciwników niczym bezwzględny dyktator, a otacza się samymi
                lizusami.
                > Kaczyński to dokładnie taki sam człowiek jak Hitler, Stalin,
                Polpot. W żadnym
                > wypadku nie można pozwolić, żeby ten psychopata wygrał wybory.
              • wrojoz Brawa dla Cimoszewicza. Mówi prawdę! 28.04.10, 08:56
                pe11 napisała:

> Cimoszewicz jest wyjątkowo kulturalny i powściągliwy nie nazywając
                Kczyńskiego
                > po imieniu. To błąd, powinno się mówić prosto z mostu:
                Kaczyński to łajdak i
                > psychopata
                , który nie cofnie się przed niczym, żeby sięgnąć po
                władzę. A ja
                > k
                > już tę władzę zdobędzie to niszczy ludzi, depcze wszystkich wokół,
                tępi
                > przeciwników niczym bezwzględny dyktator, a otacza się samymi
                lizusami.
                > Kaczyński to dokładnie taki sam człowiek jak Hitler, Stalin,
                Polpot. W żadnym
                > wypadku nie można pozwolić, żeby ten psychopata wygrał wybory.
            • ratell2010 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 07:09
              Może to i prawda co piszesz. Pewny nie jestem, ale może...?
              Pewny jestem jednego. Jesteś idiota, Janek 007 - wiesz o tym.
              Szybciutko pędź do specjalisty póki czas.
              pozdrawiam
            • az100 Re: Co za obrzydliwy gość ten pan Cimoszewicz... 28.04.10, 07:58
              janek-007 napisał:

Pan J.Kaczyński na
              > pewno nigdy by nie dopuścił żeby polskie samoloty zapalały eis przy podchodzeni
              > u
              > do lądowania. Panowie Tusk, Komorowski, Cimoszewicz i okolice maja jak widać
              > wielkie doświadczenia w tej materii.

I znów to samo: PiS to Prawdziwi Polacy a reszta to zdrajcy, złodzieje, pedały.
              Jak wy pisowcy chcecie aby Polska była silnym krajem jeżeli odmawiacie wielu
              milionom obywateli tego kraju prawa do bycia patriotami? I to tylko i wyłącznie
              z powodu innego zdania.
              Moim zdaniem zarówno Kaczyński jak i Komorowski, i Cimoszewicz maja pełne prawo
              być polskimi patriotami zgodnie z własnymi poglądami.

Tak jak nie cierpię Cimoszewicza tak uważam, że ta jego wypowiedź to 100% trafna
              analiza obecnej sytuacji. A twój post tylko to potwierdza.
          • cleryka Re: Zaczyna się straszenie i jątrzenie. Wstyd Cim 28.04.10, 00:45
            Gratuluje p.Cimoszewiczowi,że ma jasny umysł i precyzyjne
            wnioski.Jedeny rozmówca w ostatnich 2 tygodniach,który,małoże nie
            pozwolił na zakrakanie p.m.Olejnik,ale ignorował jej
            przygłupie,powielane przez setki innych,pytania.Żałuje,że Pan nie chce
            byc tym kołem ratunkowym dla Polski,obiecał Pan,że Kaczynskiemu stanie
            na przeciw,a przeciez Jarosław jest grozniejszy dla naszego raju,niz
            Lech.
        • aardvaark Re: Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. 27.04.10, 23:00
          > Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla.

Cima? Cima??? Jesteś pewien każdej litery w tej ksywce? :D
        • ursynow33 Re: Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. 28.04.10, 00:52
          Mam nadzieje, ze kaczyzm przejdzie do historii!

www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY
          pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu
          www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm
          • vince11 Re: Brawo Cima, wal po ryju ohydnego kurdupla. 28.04.10, 01:58
            ursynow33 napisał:

> Mam nadzieje, ze kaczyzm przejdzie do historii!

wygladasz na osowialego psychicznie. szacunek. zawsze mam go do
            chorych
      • sadowski.l Głos mędrców z lewicy 27.04.10, 22:49
        Mnie też zastanawia ten to wypowiedzi osób które przegrały swoją partię tak że nie może się wygrzebać z marności ... poprostu oni przemawiają jak jacyś mędrcy a są przegranymi na własne zyczenie i siedza na tej ławce rezerwowych i udają niewiadomo kogo.
        • sadowski.l Kim są SLDowcy? 27.04.10, 22:50
          Można by się też zampytać głośno o to kim są SLDowcy ? No kim ? 8% poparcia ? heheh
          • cleryka Re: Kim są SLDowcy? 28.04.10, 00:50
            Znajdziemy sie znów,po wyborach z ręką w nocniku.Ja wtedy juz na zadne
            wybory nie pójdę.To ludziska zadeptali SLD,na drodze emocji komisji
            rywinowskiej,która notabene była skomasowana awanturą,teraz My dopiero
            mamy telewizyję i radyja hahhhha.Dobrze wam tak!
            • sadowski.l Re: Kim są SLDowcy? 28.04.10, 01:16
              ja po sld nie płacze ... :) mnie bawi upadek tej formacji i to jak dawni wielcy dzis przegrani płacza
      • business3 [...] 27.04.10, 22:57
      • nadsledczy Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 08:28
        A oprócz pustosłowia masz jakieś argumenty?Oczywiście nie masz, ale
        bredzić musisz. Ile razy się odezwiesz, to zawsze jak łysy włosami o
        beton - mówiąc barwnym jezykiem młodzieżowym...
    • ch3heg Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:37
      Mam swoje zasady - na komuchów nie głosuję.
      • eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:42
        Nie ważne, że głupi byle był niebieski.
        • zgryzliwy1 Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 00:31
          eba_k napisał:

> Nie ważne, że głupi byle był niebieski.

a trzeba bylo konsekwentnie napisac, nie bieski

uuuhahaha
      • sick_chicken Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:56
        Dokładnie... Kroczem do socjalizmu!
      • pe11 Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 02:15
        ch3heg napisał:

> Mam swoje zasady - na komuchów nie głosuję.

Nie kłam, głosowałeś na komucha Kaczyńskiego
    • alicjalawendowa Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:37
      Ten wywiad to balsam dla duszy po tych wszystkich
      Pospieszalskich.Dziękuję Panie Cimoszewicz i bardzo żałuję że Pan
      nie startuje w wyborach.
      • cleryka Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 28.04.10, 00:55
        Tzn.,że elity intelektualne i prawdziwi Polacy nie polecieli tym
        feralnym samolotem.Wiem,że pozostało duzo,duzo więcej,niz PiSowcom sie
        wydaje.Nie damy sie zwariowac i ogłupić waszą afirmacją kaczorlandu.
    • 3miastowy a ten znowu cimoszy 27.04.10, 22:37
      czepia sie Kluzik-Rostowskiej a sam wyjatkowo merytorycznie ocenia
      kandydata Kaczynskiego - podpali kraj..... - lepiej niech wraca
      Cimoszewicz karmic żubry gdzies gleboko w puszczy.
      • renifer_lopez Syn oficera komunistycznej Informacji Wojskowej 27.04.10, 22:41
        To Cimoszewicz (ksywka Cimoszcze), pamiętajmy o tym wsłuchując się w jakże
        merytoryczny głos "Czerwonego Palikota".
        • business3 A kto w tamtych czasach jeździł na zachód ??? 27.04.10, 22:59
          A kto w tamtych czasach jeździł na zachód ??? na studia ???

renifer_lopez napisała:

> To Cimoszewicz (ksywka Cimoszcze), pamiętajmy o tym wsłuchując się w jakże
          > merytoryczny głos "Czerwonego Palikota".
          • pe11 Re: A kto w tamtych czasach jeździł na zachód ??? 28.04.10, 09:17
            aaa, tu cię boli, prymitywie bez matury
      • eba_k Re: a ten znowu cimoszy 27.04.10, 22:43
        A nie podpali?
      • business3 Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 27.04.10, 22:58
        Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie???

3miastowy napisał:

> czepia sie Kluzik-Rostowskiej a sam wyjatkowo merytorycznie ocenia
        > kandydata Kaczynskiego - podpali kraj..... - lepiej niech wraca
        > Cimoszewicz karmic żubry gdzies gleboko w puszczy.
        • eba_k Re: Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 27.04.10, 23:05
          Ciekawe czy komputer masz kradziony?
          • krzych.korab Gdyby nabył ją jak Kurski, CBA by go rozliczyło. 28.04.10, 04:46
        • noducks Re: Ciekawe czy tą leśniczówkę nabył legalnie??? 27.04.10, 23:49
          spytaj pana jacka "lesniczowke za 20tys kupie" kurskiego.
        • lamerka Skoro Kurski lesniczowke wyludzil to 28.04.10, 00:35
          myslicie szanowni pisowcy, ze wszyscy tak robia?
      • wrojoz Kaczyńskopodobni-wyginające plemiono z Wolski. 28.04.10, 09:01
    • podkanclerzy Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:40
      Cimoszewicz,Kaczyński to ci powiedział czy taki wiersz napisałeś ?
    • adam_l27 Jak oni pięknie dbają o rozedrgane emocje 27.04.10, 22:41
      tego społeczeństwa.

Wyjaśnią mu co ma myśleć, jak powinno przeżywać żałobę, na czym polega jego
      szczęście i że na drodze do tego szczęścia oczywiście trzeba ponieść pewne
      ofiary. Wszystko dla (ich) dobra.
      • p.boecker Re: Jak oni pięknie dbają o rozedrgane emocje 28.04.10, 00:06
        Ale sie sie nie opkresliles
    • brutalny.magazynier Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:44
      Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie podpali, Kaczyński byłby w stanie

nudni jesteście towarzysze z wybiórczej, myślicie, że po tym wszystkim co się ostatnio zdarzyło ludzie nadal będą tacy głupi, żeby łykać tę waszą prymitywną, gebelsowską propagandę?
      • eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:51
        O kim piszesz?
        • noducks Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 23:55
          jesli o goebbelsie to musowo o narodowo-socjalistycznej parti pis.
          kaczynski i s-ka to zwykli nazisci, tylko niemca aryjczyka zamienieli
          na polaka katolika
    • siekiera-live Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:44
      aleś ty cimek stuknięty
      • eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:52
        Sam jesteś stuknięty.
    • miroo 100% racji ma Włodek... 27.04.10, 22:44

• soshy Panie Premierze Cimoszewicz: Jestem za Panem! 27.04.10, 22:45
      Kandyduj Pan w następnych wyborach - służę swoją osobą. A póki co, niech
      będzie marsz. Komorowski...
      • spokojny_swir Szkoda, że Pan nie kandyduje... 27.04.10, 23:09
        Mój głos miałby Pan jak w banku!
      • wrojoz Panie Premierze Cimoszewicz: Jestem za Panem! 28.04.10, 09:03
        Brawo.
    • su45-240 Jestem w rozterce. Komorowski to pacynka Tuska no 27.04.10, 22:46
      ale konstytucja daje mu jednak konkretne uprawnienia. I jeśli zawsze w
      chwilach zawahania prezydent ma dzwonić do premiera to ja nie chcę powtórki z
      prezydeta PiSu.
      • eba_k Re: Jestem w rozterce. Komorowski to pacynka Tusk 27.04.10, 22:53
        Dlatego zagłosujesz na prezesa?
      • wrojoz Byle nie Kaczyński. Podpali. 28.04.10, 09:04
    • judas1 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:47
      Dokładnie - nie każdy chciałby być NERONEM....
    • chirurg55 Wybory 2010.Kto to jest Cimoszewicz 27.04.10, 22:47
      Komunistyczno PEŁowski sprzedawczyk. Gdyby był prawdziwym komuchem miałbym dla
      niego więcej szacunku
      • eba_k Re: Wybory 2010.Kto to jest Cimoszewicz 27.04.10, 22:54
        A ty rozum gdzie sprzedałeś?
        • chirurg55 Re: Wybory 2010.Kto to jest Cimoszewicz 28.04.10, 08:26
          Ty już go nie masz
      • wrojoz Patriota nie podpala Polski. A to grozi przy... 28.04.10, 09:05
        ...Kaczyńskim.
    • konbar Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski nie polski 27.04.10, 22:47
    • jagopa Kaczynski i zlotowka. 27.04.10, 22:48
      Swoja kandydatura Kaczynski juz podpalil Polske i wzniecil burze
      antagonizmow, nienawisci, konfliktow i niemocy. Swiat juz wspolczuje
      nam i wrozy ogrom problemow. Zlotowka leci na pysk, a do wyborow
      jeszcze 7 tygodni. Bedzie bardzo zle.
      • langston zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio:) 27.04.10, 22:52
        zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio:)
        • eba_k Re: zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio: 27.04.10, 22:56
          A co, chcesz się zamienić?
        • wikal Re: zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio: 27.04.10, 23:35
          Złotówka akurat nie leci! Jak juz chcesz kłamać, to rób to
          zręczniej.
          • jagopa Re: zlotowka leci, deficyt rosnie-a rzadzi tusio: 28.04.10, 02:01
            Leci i to na morde. O godz 2 rano za dolca trzeba placic 2.99 zeta.
            A bedzie jeszcze gorzej.
      • johniii [...] 27.04.10, 22:53
        • eba_k Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 22:57
          A polskie litery zna?
          • unhappy Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 23:49
            Nie musi znać bo to na pewno prawdziwy Polak. Taki z certyfikatem oryginalności :D
        • jagopa Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 23:42
          >>>>>>>A ja znalazlem taka opinie w necie>>>>>>>>>>>>>>>>:
          .
          .WYBIERZMY KANDYDATA PiS JESLI CHCEMY, afer, przestepczosci,
          narkotytkow, propagandy i polityki medialnej, JESLI CHCEMY
          zaklamania, manipulacji i slabej zlotowki. JESLI CHCEMY zyc ubogo w
          zwasnionej Polsce, w SZPONACH: nacjonalizmu, rozbitej rodziny,
          zepsutego kosciola. Jesli chcemy bezrobocia i emigracji, rosnacego
          zadluzenia Polski, chcemy zyc na kredyt, chcemy byc rynkiem
          zbytu na buble z Chin, chcemy zyc w niepewnosci i pracowac
          dorywczo, . .... Nie dla wladzy aktora. Pora wybrac profesjonaliste.
          Glosuj na Kononowicza.
        • gburiaifuria Re: Kaczynski, profesjonalizm, prawda, patriotyzm 27.04.10, 23:56
          Bzdura! Polacy go na pewno nie wybiora, bo to normalni ludzie, za to na mur
          wybierze go polactwo i tu zaczyna sie problem, kogo jest wiecej. Mam nadzieje,
          ze Polakow.

johniii napisał:
          > JAROSLAW KACZYNSKI POLSKIM PREZYDENTEM POLAKOW......... BOG GO
          > OCHRONIL, A POLACY GO WYBIORA !!! -----------------------------------
          > ----------------
      • adam_l27 złotówka leci przez Jarka ? 27.04.10, 23:24
        Ty chyba Nobla z ekonomii dostaniesz.
        • jagopa Przeczytaj. 27.04.10, 23:44
          Nie musisz byc noblista, zeby zauwazyc, ze sytuacja w kraju dyktuje
          kurs jego waluty. Wybor Kaczynskiego bylby dowodem na niestabilnosc
          polityczna Polski a w zwiazku z tym niestabilnosc finansowa. Ponial?
          • adam_l27 chyba dla spekulantów 28.04.10, 00:03
            o stabilności finansowej decydują finanse, reszta to spekulacje
            albo masz 60 mld deficytu albo nie
            • jagopa Re: chyba dla spekulantów 28.04.10, 01:58
              >>>o stabilności finansowej decydują finanse<<<< Bredzisz bez sensu.
              Nie masz zielonego pojecia o ekonomii, polityce, grze rynkowej,
              gieldzie, walutach itd. Doksztalc sie i potem tu wroc.
      • tuitam_online Po ile jabłka?? Po ile benzyna? 28.04.10, 06:35
        Ot, takie standartowe pytania wyborcze...
    • johniii Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:50
      CO MOZE MIEC DO POWIEDZENIA, HARCERZYK BEZ WYKSZTALCENIA ???

KOMOROWSKI KANDYDACIE W CZERWCU MACIE PELNE GACIE
      Jak patrze na Cimoszewicza to mysle, ze trudno znalezc tak
      bezczelnego cwaniaczka jak on.
      • eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:56
        Za to łatwo znaleźć pajaca na forum.
    • hetman131 Jedno wazne Pytanie 27.04.10, 22:50
      Czy Jaroslaw bedzie kiedykolwiek mial odwage cywilna aby ujawnic dokladnie cala,
      ostania swoja rozmowe z bratem, ktora odbyla sie na 15 min przed katastrofa?
    • krzysztof484 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:50
      Chory na umysle czlowiek wypowiadajacy te slowa.I on mialbyc kandydatem na
      prezydenta .Nam potrzebny jest czlowiek ktory jednoczy narod ,a takich nie
      widac .................
      • eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 22:59
        Sam jesteś chory na umyśle.
    • morgenroth Cytując klasyka: "Wszystkie ręce na pokład" 27.04.10, 22:50
      Na początku "śpiochy", potem zaatakują "autorytety", a nam sam koniec wyskocza
      partyjne opluwaczki.
      • langston i oficerowie propagandy poprzebierani za "dziennik 27.04.10, 22:54
        i oficerowie propagandy poprzebierani za "dziennikarzy"
      • zz09 A po drugiej stronie? Ty ze szwagrem? 28.04.10, 00:46
        Razem we dwóch stawicie czoła śpiochom, autorytetom i opluwaczkom. W
        imię czego? W imię kogo? Kto jest Twoim bohaterem?
    • l.o.r.t.e.a Nie ma Palikota, jest Cimoszewicz. 27.04.10, 22:51
      Pluje na Jarosława nie gorzej niż Palikot na Lecha.

Palikota pogonili lublinianie i ma zakaz publicznego pokazywania się, ale
      Cimoszewicz nic z tej lekcji nie zrozumiał.
      • eba_k Re: Nie ma Palikota, jest Cimoszewicz. 27.04.10, 23:00
        Widać, że nie zrozumiałeś co powiedział.
    • alinam_18 Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:52
      Jestem przeciw wybraniu kogoś na prrezydenta kto służy Rosji w każdym calu i
      za nic ma Polske.
      Jestem przeciw Komorowskiemu i mam ogromną nadzieję, że nie zostanie
      prezydentem bo to może oznaczać koniec wolnej Polski
      • eba_k Re: Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski n 27.04.10, 23:01
        Chcesz wojny domowej?
    • st1111 Dało by się tak zrobić 27.04.10, 22:53
      Żeby już nic nie mówił?Jak już nie chce pomagać lewicy to przynajmnie niech
      nie szkodzi.
      • eba_k Re: Dało by się tak zrobić 27.04.10, 23:02
        Lewicy nic już bardziej nie zaszkodzi. Równie dobrze mogli na kandydata wystawić
        Misia Uszatka.
      • eba-k Cimoszko za bardzo lubi kłamać i obrażać, ażeby 27.04.10, 23:05
        zamilknać.
        • eba_k Re: Cimoszko za bardzo lubi kłamać i obrażać, aże 27.04.10, 23:07
          Ty też masz rozdwojenie jaźni?
          • eba-k Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:16
            Pomijając zupełnie twoje preferencje polityczne, spamujesz nie mając nic do
            napisania. Byle dać znać o sobie. Prezentujesz znienawidzony na tym forum styl
            niesławnego funny5.
            • eba_k Re: Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:22
              Próbuj dalej.
              Jak w końcu napiszesz coś merytorycznego ta ja Ci merytorycznie odpowiem.
            • eyeofthe Re: Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:40
              On wcale nie spamuje, zwyczajnie wykonuję pracę za którą mu płacą :)
              • eyeofthe WykonujE, bo zaraz się ktoś przyczepi :) 27.04.10, 23:41
              • eba_k Re: Nie znoszę takich nicków jak ty. 27.04.10, 23:45
                Mniej słuchaj, więcej myśl. Nie zawsze jest tak jak Ci mówią.
    • kreatynina Wybory 2010. Cimoszewicz: Komorowski Polski nie... 27.04.10, 22:55
      Zgadzam się z panem Cimoszewiczem. Ja to widzę podobnie.
      • eba-k Zupełnie nie masz racji. 27.04.10, 23:04
    • langston ...alez sie boja tego Jarka:))) strach kolo dupy! 27.04.10, 22:55
      .
      • yanfhowah Re: ...alez sie boja tego Jarka:))) strach kolo d 27.04.10, 23:01
        TO nie Jarka sie boja ale jego wrodzonej glupoty i nienawisci do
        wszystkich,a swoja droga ,jak wygra bedziemy mieli
        prezydenta -pedalka,fajna perspektywa
        langston czy ty tez chodzisz za tecza?
        • fly8171 Homofob? Fuj! Pewnie antysemita? Fuj! GW...? 27.04.10, 23:10
          • eba_k Re: Homofob? Fuj! Pewnie antysemita? Fuj! GW...? 27.04.10, 23:12
            Faktycznie, Bozia Cię mocno pokarała.
            • fly8171 Re: Homofob? Fuj! Pewnie antysemita? Fuj! GW...? 27.04.10, 23:18
              Pomyliłeś się. To jest odpowiedz na post.
            • fly8171 Klony. Świetne. Dzierżyński jest z was dumny> 27.04.10, 23:31
              • eba_k Re: Klony. Świetne. Dzierżyński jest z was dumny& 27.04.10, 23:42
                Sory, ale ja jestem oryginał ;-)
                • fly8171 Sory :) 27.04.10, 23:43
      • eba-k Salon w totalnej panice i popłochu. 27.04.10, 23:04
        • wikal Re: Salon w totalnej panice i popłochu. 28.04.10, 00:00
          Marzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka