st1111 30.05.10, 09:41 Na czym polega ta powaga tych kościelnych kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salgold Koń by się uśmiał! I Bronek udał się po 30.05.10, 09:48 głosy do kościoła!Co na to elektorat PO? Chyba jednak podpisy poparcia też zbierali w kościołach a tak krytykowała michnikowska gazeta i tvn PiS. To jest dopiero hipokryzja.Przecież z tego Lichenia powinni go pogonić on powinien robić wiece przed budynkami byłych komitetów PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia8501 Przecie Bronek to hipokryta 30.05.10, 14:10 Ostatnio zmusili go do zerwania z myślistwem, żeby się przypodobać obrońcom zwierząt. Teraz Licheń... Bronek wejdzie w tyłek każdemu, byle się dostać na żyrandol :D Odpowiedz Link Zgłoś
mnbvcx Bronek bedzie przyjmowal komunie? 30.05.10, 09:52 chyba dam sobie spokoj z glosowaniem w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Nie straszcie dzieci Mielczarków!!! 30.05.10, 10:00 Uwaga dzieci! Przychodzi dzisiaj do was BUKA! Odpowiedz Link Zgłoś
kombin123 Wybory 2010. Kaczyński u Mielczarków, Komorowsk... 30.05.10, 10:03 Bronek posze3dł do kościoła nie po zbieranie głosów, lecz poszedł baranie do spowiedzi u księdza zaprzyjażnionego z Platformą Nieobywatelską. Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Wybory 2010. Kaczyński u Mielczarków, Komorowsk... 30.05.10, 10:06 LicheńGigantomania na miarę wielkości Boga. Czyżby ta Najjaśn iejsza Bronka miała jej równać i wielkością i myśleniem. Jeśli tak to rezygnuję z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 I tak wygląda niedziela dwóch najwazniejszych 30.05.10, 10:06 kandydatów na prezydenta - pielgrzymki sołtysów i straszenie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
skuba2 Komorowski - nie wygłupiaj się! 30.05.10, 10:21 Wiem, że Komorowski to "Gowinowiec" ale niech raczej nie przesadza, bo już się waham, czy (w razie czego) poprzeć go w drugiej turze! I serdecznie odradzam mu wizyty w Radiu Maryja czy TV Trwam! Mohery i tak na niego nie zagłosują! Odpowiedz Link Zgłoś
kde44 Wybory 2010. Kaczyński u Mielczarków, Komorowsk... 30.05.10, 10:58 No to Komorowski naprawdę przesadził. To był mój negatywny wybór, ale mam już dość i nawet w konfrontacji z JK na niego głosować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Bronek, kiedy do Rydzyka? 30.05.10, 11:09 nie ma na kogo zagłosować, dość mam wybierania mniejszego zła. 20 czerwca spędzę na rodzinnej wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Wybory 2010 Komorowski na sołtysa? 30.05.10, 12:14 Chyba Nowak POmylił się,mówił,że bim-Bronek startuje na prezydenta a tu chodzi o sołtysa.(bim-Bronek=bimber-Bronek) Odpowiedz Link Zgłoś
quaga Dlaczego lewica ma głosować na hrabiego? 30.05.10, 13:55 Ja chcę głosować na Napieralskiego i dlatego podobno popieram nieprawdziwą lewicę. Może dlatego ,że pewnych kwestii nie potrafię pojąć. Uprzejmie proszę przedstawiciela prawdziwej lewicy o udowodnienie mi ,że głosowanie na hrabiego z dwururką który kobiety służące w wojsku nazywa kaszalotami, który przez dwa lata nic nie zrobił dla rozstrzygnięcia problemu in vitro i który w ramach dbania o konstytucyjną zasadę świeckości państwa odbywa ostentacyjną pielgrzymkę do Lichenia, ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Jak mam cię przekonać 30.05.10, 16:14 kiedy też głosuję na GN albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Wybory 2010. Kaczyński u Mielczarków, Komorowsk... 30.05.10, 15:22 Komorowski w Licheniu!... Lichen - to kwintesencja zdebilnialego katolstwa sw. Wojtyly od Prezerwatyw. Aj cudownie. Czemu nikt tego debilnego narodku powtornie nie rozbierze. Czemu nie moge nalezec do Czech, Niemiec, do Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Kaczynski bierze dzisiaj udzial w pielgrzymce. 30.05.10, 16:20 Jest to doroczna pielgrzymka mezczyzn i mlodziencow do sanktuarium w Piekarach Slaskich. Kaczynski zostal powitany dlugimi brawami ale nie wypowiadal sie publicznie. Twierdzil, ze w Pikarach jest PRYWATNIE. Dopiero po pobycie w Piekarach odwiedzi Rodzinny Dom Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
korngold co p. Komorowski robil w kościele ? 30.05.10, 22:33 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś