Dodaj do ulubionych

Rączki do góry!

• zdzwoj7412 Rączki do góry! 10.05.12, 20:10
      Jeżeli dyrekcja i kuratorium nie chce samosądu ze strony rodziców, niech coś zrobi konkretnego.
      13 razy zmieniała pracę! W szkole! To coś znaczy, to ważna informacja. Ja pracuję w szkole 25 lat, w jednej szkole. I dzieci nie boją się mnie.
    • druga_tozsamosc Rączki do góry! 10.05.12, 20:11
      Moi drodzy,

wychodzi polskie zaufanie mediom. Opisana sytuacja wcale nie musiała mieć miejsca. Dzieciaki są teraz cwane i różne rzeczy mogą wymyślić - wystarczy, że nauczyciel "za dużo wymaga" i już mogą powstać nieziemskie historie. Sam wielokrotnie byłem świadkiem spraw, które GW wybitnie przekłamała, więc apeluję o powstrzymanie się od zaszczuwania nauczycielki i wydawania na nią wyroku. Od tego jest sąd.
      • herkja Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:35
        Dokładnie to chciałam napisać. Słowo pisane jest niemal święte, a jeszcze jak to napisze jakiś dziennikarz - bezdyskusyjne. Nie osądzajcie, bo i was osądzą w taki sam sposób.
        • unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:37
          herkja napisała:

> Dokładnie to chciałam napisać. Słowo pisane jest niemal święte, a jeszcze jak t
          > o napisze jakiś dziennikarz - bezdyskusyjne. Nie osądzajcie, bo i was osądzą w
          > taki sam sposób.

Ale co tu osądzać? Przecież to nie pierwszy i nie ostatni nauczyciel sadysta.
          • herkja Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:44
            unhappy napisał:
            > Ale co tu osądzać? Przecież to nie pierwszy i nie ostatni nauczyciel sadysta.
            >

To nie jest ani pierwszy ani ostatni nauczyciel, tylko konkretna kobieta. Najlepiej najpierw wsadzić na krzesło elektryczne, a dopiero potem sprawdzić, czy był powód? Ludzie...
            • unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:31
              herkja napisała:

> To nie jest ani pierwszy ani ostatni nauczyciel, tylko konkretna kobieta. Najle
              > piej najpierw wsadzić na krzesło elektryczne, a dopiero potem sprawdzić, czy by
              > ł powód? Ludzie...

Ale o co ci chodzi z tym krzesłem? Za znęcanie się nad dziećmi w Polsce nie sadzają na krzesło elektryczne.
      • unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:36
        druga_tozsamosc napisał:

> Moi drodzy,
        >
        > wychodzi polskie zaufanie mediom. Opisana sytuacja wcale nie musiała mieć miejs
        > ca. Dzieciaki są teraz cwane i różne rzeczy mogą wymyślić - wystarczy, że naucz
        > yciel "za dużo wymaga" i już mogą powstać nieziemskie historie.

Z dziećmi radzi sobie psycholog oceniając czy konfabulują czy nie i porównując zeznania.

> Sam wielokrotni
        > e byłem świadkiem spraw, które GW wybitnie przekłamała, więc apeluję o powstrzy
        > manie się od zaszczuwania nauczycielki i wydawania na nią wyroku. Od tego jest
        > sąd.

Nauczycielka już sama dała podstawy kłamiąc i robiąc w klasie kretyńskie hece. Na szczęście dała się nagrać. My tu sobie jednak trochę ją pozaszczuwamy PRZED prawomocnym wyrokiem jak pozwolisz :)
        • druga_tozsamosc Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:50
          Psycholog mógł być po prywatnej uczelni w Pcimiu Dolnym i trzech szkoleniach/podyplomówkach na prywatnej uczelni w Pcimiu Górnym. Jakoś nie ufam takim osobom. Psychiki dziecka nie rozgryziesz kluczem z gó...anej książki :). Psychologia to paranauka.
          • stefaniszyn Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:08
            druga_tozsamosc napisał:
            > Psycholog mógł być po prywatnej uczelni w Pcimiu Dolnym i trzech szkoleniach/po
            > dyplomówkach na prywatnej uczelni w Pcimiu Górnym. Jakoś nie ufam takim osobom.
            > Psychiki dziecka nie rozgryziesz kluczem z gó...anej książki :). Psychologia t
            > o paranauka.

Za to pani matematyczka rozgryzła psychikę dzieci, mądralo z Nowego Jorku.
            • depepoz Re: Rączki do góry! 11.05.12, 00:58
              Słuchaj ćmoku! Psychologia to kierunek uniwersytecki, a nie słyszałem o takowej uczelni w Pcimiu. Czy psychologia jest nauką czy nie rozsądzili dawno mądrzejsi od ciebie, a twoim problemem jest to, że nie ukończyłeś żadnego kursu, nawet w Pcimiu.
        • herkja Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:51
          > Na szczęście dała się nagrać.

A ktoś to nagranie słyszał już? Jest gdzieś dostępne? Czy ślepo ufasz słowu pisanemu?

My tu sobie jednak trochę ją pozaszczuwamy PRZED
          > prawomocnym wyrokiem jak pozwolisz :)

Życzę miłego spędzania czasu wolnego. Ja się wypisuję.
          • stefaniszyn Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:10
            herkja napisała:
            > > Na szczęście dała się nagrać.
            > A ktoś to nagranie słyszał już? Jest gdzieś dostępne? Czy ślepo ufasz słowu pis
            > anemu?

Twojemu słowu pisanemu, nie wiedzieć czemu, nie ufam:).
          • unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:32
            herkja napisała:

> > Na szczęście dała się nagrać.
            >
            > A ktoś to nagranie słyszał już? Jest gdzieś dostępne? Czy ślepo ufasz słowu pis
            > anemu?

Wyciągam wnioski z tego co przeczytam. Jeśli czytam o nauczycielce sadystce, która 13 razy zmieniała miejsce pracy i kłamała zapytana czy organizowała w klasie kretyński plebiscyt to nie zakładam, że wszyscy kłamią. Kłamią ci których na kłamstwie złapano. Jak ową nauczycielkę.

>
            > My tu sobie jednak trochę ją pozaszczuwamy PRZED
            > > prawomocnym wyrokiem jak pozwolisz :)
            >
            > Życzę miłego spędzania czasu wolnego. Ja się wypisuję.

Nie obiecuj, nie obiecuj :)
    • sadhu_satana666 Rączki do góry! 10.05.12, 20:27
      Dobrze, że teraz takie rzeczy się ściga, bo gdy ja chodziłem do szkoły -połowa lat 80tych na wsi - to podobne rzeczy na nikim nie robiły wrażenia, były niemal czymś normalnym ;-(
    • a-inka Rączki do góry! 10.05.12, 20:38
      Dzięki podobnej pani wylądowałam swego czasu w szpitalu z silna nerwicą i podejrzeniem wady serca;/,moje wspomnienia z podstawówki to jedna,wielka trauma,zero oparcia w dorosłych,w dodatku czasy były inne,wtedy dopiero dzieciaki miały przechlapane;/.
      I widzę,ze od tamtego czasu nic się nie zmieniło,tyle szczęscia,że znalazła się jakaś przytomna nauczycielka i odpowiednio zareagowała.
      Mam nadzieję,ze owa pani juz nigdy nie będzie pracowała w szkole....
      • zuk-w-mrowisku Re: Rączki do góry! 10.05.12, 23:59
        a-inka napisała:

.
        > Mam nadzieję,ze owa pani juz nigdy nie będzie pracowała w szkole....

ja mam nadzieje ze ta "pani"(lol..eufemizm w odniesieniu do tej qrwy) w ogole juz nigdy nigdzie nie bedzie pracowala..a skonczy jako przyautobahnowa qrwa ciagnaca druta tirowcom i zdechnie na hiva w ciagu najblizszych paru lat.
    • toms69 Rączki do góry! 10.05.12, 20:42
      Jest na to wszystko jeden prosty sposób : KAMERA. Wtedy nie ma wątpliwości, jak było. A najlepiej, dla zainteresowanych transmisja online. Wolę utratę prywatności, niż takie akcje. Tylko wtedy, bardzo wielu osobom, pootwierałyby się oczy.
    • pl2512 Matka aktora M. Czajki - Krystyna Czajka biła ... 10.05.12, 20:45
      uczniów szkoły nr 320 w Warszawie po dłoniach grubym plastykowym wskaźnikiem. Robiła to tylko z chłopcami, którzy z bólu nie mogli pisać. Ta sadystka powinna dawno siedzieć w więzieniu.
      • zuk-w-mrowisku Re: Matka aktora M. Czajki - Krystyna Czajka biła 10.05.12, 23:50
        pl2512 napisała:

> uczniów szkoły nr 320 w Warszawie po dłoniach grubym plastykowym wskaźnikiem. R
        > obiła to tylko z chłopcami, którzy z bólu nie mogli pisać. Ta sadystka powinna
        > dawno siedzieć w więzieniu.

powinna zgadzam sie absolutnie. i co to ma do tematu? wiesz o tym to dlaczego prokuratury nie zawiadomiłes? ..jestes w tym momencie wspolwinny ukrywania przestepstwa.
    • future2000 Re: Udowodnione FAKTY: 10.05.12, 20:55
      no i co z tego? to nie jest równanie. bez względu na przewinienia dyrektorki ta kretynka, która znęca się nad dziećmi powinna zostać usunięta ze szkoły i dostać zakaz wykonywania zawodu.
    • smokpz Jak jesteś w solidarności i masz papieża w pokoju 10.05.12, 21:00
      to znaczy że pewnie bijesz dzieci i każesz im chodzić w kucki, oj nieładnie! Tego się dowiedziałem z artykułu między wierszami. Po prostu cała GW. Czemu nie napisać po prostu, biła, wywalili ją i tyle. Za moich czasów niektóre panie nauczycielki należały za to do PZPR i nie były święte, oj nie były!
      • stefaniszyn Re: Jak jesteś w solidarności i masz papieża w po 10.05.12, 21:14
        smokpz napisał:

> to znaczy że pewnie bijesz dzieci i każesz im chodzić w kucki, oj nieładnie! Te
        > go się dowiedziałem z artykułu między wierszami. Po prostu cała GW. Czemu nie n
        > apisać po prostu, biła, wywalili ją i tyle. Za moich czasów niektóre panie nauc
        > zycielki należały za to do PZPR i nie były święte, oj nie były!

No dobra: powinni byli napisać w GW, że w pokoju kobita ma pełno zdjęć Michnika. Wtedy by ci pasowało, co?
      • zuk-w-mrowisku Re: Jak jesteś w solidarności i masz papieża w po 10.05.12, 23:55
        smokpz napisał:

> to znaczy że pewnie bijesz dzieci i każesz im chodzić w kucki, oj nieładnie! Te
        > go się dowiedziałem z artykułu między wierszami. Po prostu cała GW. Czemu nie n
        > apisać po prostu, biła, wywalili ją i tyle. Za moich czasów niektóre panie nauc
        > zycielki należały za to do PZPR i nie były święte, oj nie były!

co ma jedno do drugiego? komunistyczna wywłoka =katolickiej qrwie..obydwa scierwa nalezy zdeletowac.
        tu mamy doczynienia z parszywa dziwka katolicka , ty miales z komuchami... majac tylko jedna kule ustawilbym ich tak zeby sie potylicami stykali i strzelał w otwarte usta.
    • skns ... 10.05.12, 21:04
      W tym kraju żeby uwierzyć trzydziestce dzieci trzeba wezwać psychologa, który spłodzi opinię opartą o metodologie rodem z wróżbiarstwa... Śmiech na sali.
    • aeris Re: Udowodnione FAKTY: 10.05.12, 21:08
      lecz sie
      choc nie wiem czy to twoj stan jest wyleczalny, psychopatko

jestes jak pedofil uczacy wiedzy o seksie w szkole
    • ziutekliv21 Re: Udowodnione FAKTY: 10.05.12, 21:11
      Wyglada na porzadna osobe co walczy z solidarnosciowa mafia nauczycielska, ktora uwaza, ze szkloly sa po to, zeby oni mogle zarabiac pieniadze. A nie po to zeby uczyc i porzadnie traktowac dzieci
    • mielis autor wyciągnął coś z prehistorii 10.05.12, 21:11
      W dzisiejszej polskiej szkole nie uczy się matematyki i nie zatrudnia nauczycieli o tej specjalności.
      Wiodącym przedmiotem jest religia i gimnastyka. Uczennica widocznie jest opóźniona i gimnastykę nazywa matematyką !
    • asocjacja_w Takiej właśnie polski chcieliście to taką macie !! 10.05.12, 21:11
      Takiej właśnie polski chcieliście to taką macie !!!
      A gdzie są posłowie z tej okolicy ????
      • zuk-w-mrowisku Re: Takiej właśnie polski chcieliście to taką mac 10.05.12, 23:55
        asocjacja_w napisał:

> Takiej właśnie polski chcieliście to taką macie !!!
        > A gdzie są posłowie z tej okolicy ????

na pielgrzymce.. a gdzie maja qrwa byc?
    • masia97 ale się na tym forum żrą 10.05.12, 21:55
      sami ze soba miłosnicy GW - poziom oczywisty
    • masia97 Analfabeci 10.05.12, 21:57
      widocznie jest, bo nie umie czytać
    • fraaa matka klamie 11.05.12, 07:43
      i tyle w temacie
      • unhappy Re: matka klamie 11.05.12, 09:45
        fraaa napisał:

> i tyle w temacie

Wszyscy kłamią a jedna sadystyczna nauczycielka mówi prawdę. Co prawda została przyłapana na kłamstwie, ale cóż to za problem?
    • maja.wd40 Rączki do góry! 11.05.12, 10:38
      Ci, którzy piszą teksty w stylu "typowa katolicka szmata" , reprezentują poziom, który zasadniczo niewiele odbiega od poziomu, prezentowanego przez bohaterkę artykułu- zakładając oczywiście , że informacje tu podane są zgodne z prawdą. Owszem, wśród uczniów w szkołach podstawowych, a szczególnie w gimnazjach jest wielu, którzy nie są "aniołkami", a rodzice swoją postawą nie zawsze wspierają nauczycieli, jednak nie jest to powód , aby nauczyciel w ten sposób manifestował swoją "władzę" nad uczniami, bo sądzę, że tu o taką manifestację sfrustrowanego człowieka chodzi.Jeśli doświadczony nauczyciel, z wieloletnim stażem nie potrafi w inny sposób egzekwować wiedzy czy szacunku od tak małych dzieci, oznacza to , że emocjonalnie nie odbiega od poziomu 10-latka, zatem, moim zdaniem nie nadaje się do wykonywania tego zawodu.
      Charakterystyczne, że, jak wynika z artukułu, owa nauczycielka sama nie wykonywała kar cielesnych, lecz kazała to robić innym dzieciom.Wydaje się to być działaniem przemyślane- być może na skutek doświadczeń z poprzednich szkół.
    • topiramax Na wymioty sie zbiera 11.05.12, 18:43
      Uprzywilejowani bez potrzeby i powodu, bezkarni, bezczelni, bez wyobraźni, bez skrupułów, rozpuszczone towarzycho.Grono pedagogiczne. Przyjaciele dzieci. Ludzie z misją. Niegodziwcy są wśród nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka