zdzwoj7412 Rączki do góry! 10.05.12, 20:10 Jeżeli dyrekcja i kuratorium nie chce samosądu ze strony rodziców, niech coś zrobi konkretnego. 13 razy zmieniała pracę! W szkole! To coś znaczy, to ważna informacja. Ja pracuję w szkole 25 lat, w jednej szkole. I dzieci nie boją się mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
druga_tozsamosc Rączki do góry! 10.05.12, 20:11 Moi drodzy, wychodzi polskie zaufanie mediom. Opisana sytuacja wcale nie musiała mieć miejsca. Dzieciaki są teraz cwane i różne rzeczy mogą wymyślić - wystarczy, że nauczyciel "za dużo wymaga" i już mogą powstać nieziemskie historie. Sam wielokrotnie byłem świadkiem spraw, które GW wybitnie przekłamała, więc apeluję o powstrzymanie się od zaszczuwania nauczycielki i wydawania na nią wyroku. Od tego jest sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
herkja Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:35 Dokładnie to chciałam napisać. Słowo pisane jest niemal święte, a jeszcze jak to napisze jakiś dziennikarz - bezdyskusyjne. Nie osądzajcie, bo i was osądzą w taki sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:37 herkja napisała: > Dokładnie to chciałam napisać. Słowo pisane jest niemal święte, a jeszcze jak t > o napisze jakiś dziennikarz - bezdyskusyjne. Nie osądzajcie, bo i was osądzą w > taki sam sposób. Ale co tu osądzać? Przecież to nie pierwszy i nie ostatni nauczyciel sadysta. Odpowiedz Link Zgłoś
herkja Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:44 unhappy napisał: > Ale co tu osądzać? Przecież to nie pierwszy i nie ostatni nauczyciel sadysta. > To nie jest ani pierwszy ani ostatni nauczyciel, tylko konkretna kobieta. Najlepiej najpierw wsadzić na krzesło elektryczne, a dopiero potem sprawdzić, czy był powód? Ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:31 herkja napisała: > To nie jest ani pierwszy ani ostatni nauczyciel, tylko konkretna kobieta. Najle > piej najpierw wsadzić na krzesło elektryczne, a dopiero potem sprawdzić, czy by > ł powód? Ludzie... Ale o co ci chodzi z tym krzesłem? Za znęcanie się nad dziećmi w Polsce nie sadzają na krzesło elektryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:36 druga_tozsamosc napisał: > Moi drodzy, > > wychodzi polskie zaufanie mediom. Opisana sytuacja wcale nie musiała mieć miejs > ca. Dzieciaki są teraz cwane i różne rzeczy mogą wymyślić - wystarczy, że naucz > yciel "za dużo wymaga" i już mogą powstać nieziemskie historie. Z dziećmi radzi sobie psycholog oceniając czy konfabulują czy nie i porównując zeznania. > Sam wielokrotni > e byłem świadkiem spraw, które GW wybitnie przekłamała, więc apeluję o powstrzy > manie się od zaszczuwania nauczycielki i wydawania na nią wyroku. Od tego jest > sąd. Nauczycielka już sama dała podstawy kłamiąc i robiąc w klasie kretyńskie hece. Na szczęście dała się nagrać. My tu sobie jednak trochę ją pozaszczuwamy PRZED prawomocnym wyrokiem jak pozwolisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
druga_tozsamosc Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:50 Psycholog mógł być po prywatnej uczelni w Pcimiu Dolnym i trzech szkoleniach/podyplomówkach na prywatnej uczelni w Pcimiu Górnym. Jakoś nie ufam takim osobom. Psychiki dziecka nie rozgryziesz kluczem z gó...anej książki :). Psychologia to paranauka. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniszyn Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:08 druga_tozsamosc napisał: > Psycholog mógł być po prywatnej uczelni w Pcimiu Dolnym i trzech szkoleniach/po > dyplomówkach na prywatnej uczelni w Pcimiu Górnym. Jakoś nie ufam takim osobom. > Psychiki dziecka nie rozgryziesz kluczem z gó...anej książki :). Psychologia t > o paranauka. Za to pani matematyczka rozgryzła psychikę dzieci, mądralo z Nowego Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
depepoz Re: Rączki do góry! 11.05.12, 00:58 Słuchaj ćmoku! Psychologia to kierunek uniwersytecki, a nie słyszałem o takowej uczelni w Pcimiu. Czy psychologia jest nauką czy nie rozsądzili dawno mądrzejsi od ciebie, a twoim problemem jest to, że nie ukończyłeś żadnego kursu, nawet w Pcimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
herkja Re: Rączki do góry! 10.05.12, 20:51 > Na szczęście dała się nagrać. A ktoś to nagranie słyszał już? Jest gdzieś dostępne? Czy ślepo ufasz słowu pisanemu? My tu sobie jednak trochę ją pozaszczuwamy PRZED > prawomocnym wyrokiem jak pozwolisz :) Życzę miłego spędzania czasu wolnego. Ja się wypisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniszyn Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:10 herkja napisała: > > Na szczęście dała się nagrać. > A ktoś to nagranie słyszał już? Jest gdzieś dostępne? Czy ślepo ufasz słowu pis > anemu? Twojemu słowu pisanemu, nie wiedzieć czemu, nie ufam:). Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Rączki do góry! 10.05.12, 21:32 herkja napisała: > > Na szczęście dała się nagrać. > > A ktoś to nagranie słyszał już? Jest gdzieś dostępne? Czy ślepo ufasz słowu pis > anemu? Wyciągam wnioski z tego co przeczytam. Jeśli czytam o nauczycielce sadystce, która 13 razy zmieniała miejsce pracy i kłamała zapytana czy organizowała w klasie kretyński plebiscyt to nie zakładam, że wszyscy kłamią. Kłamią ci których na kłamstwie złapano. Jak ową nauczycielkę. > > My tu sobie jednak trochę ją pozaszczuwamy PRZED > > prawomocnym wyrokiem jak pozwolisz :) > > Życzę miłego spędzania czasu wolnego. Ja się wypisuję. Nie obiecuj, nie obiecuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadhu_satana666 Rączki do góry! 10.05.12, 20:27 Dobrze, że teraz takie rzeczy się ściga, bo gdy ja chodziłem do szkoły -połowa lat 80tych na wsi - to podobne rzeczy na nikim nie robiły wrażenia, były niemal czymś normalnym ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
a-inka Rączki do góry! 10.05.12, 20:38 Dzięki podobnej pani wylądowałam swego czasu w szpitalu z silna nerwicą i podejrzeniem wady serca;/,moje wspomnienia z podstawówki to jedna,wielka trauma,zero oparcia w dorosłych,w dodatku czasy były inne,wtedy dopiero dzieciaki miały przechlapane;/. I widzę,ze od tamtego czasu nic się nie zmieniło,tyle szczęscia,że znalazła się jakaś przytomna nauczycielka i odpowiednio zareagowała. Mam nadzieję,ze owa pani juz nigdy nie będzie pracowała w szkole.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuk-w-mrowisku Re: Rączki do góry! 10.05.12, 23:59 a-inka napisała: . > Mam nadzieję,ze owa pani juz nigdy nie będzie pracowała w szkole.... ja mam nadzieje ze ta "pani"(lol..eufemizm w odniesieniu do tej qrwy) w ogole juz nigdy nigdzie nie bedzie pracowala..a skonczy jako przyautobahnowa qrwa ciagnaca druta tirowcom i zdechnie na hiva w ciagu najblizszych paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
toms69 Rączki do góry! 10.05.12, 20:42 Jest na to wszystko jeden prosty sposób : KAMERA. Wtedy nie ma wątpliwości, jak było. A najlepiej, dla zainteresowanych transmisja online. Wolę utratę prywatności, niż takie akcje. Tylko wtedy, bardzo wielu osobom, pootwierałyby się oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Matka aktora M. Czajki - Krystyna Czajka biła ... 10.05.12, 20:45 uczniów szkoły nr 320 w Warszawie po dłoniach grubym plastykowym wskaźnikiem. Robiła to tylko z chłopcami, którzy z bólu nie mogli pisać. Ta sadystka powinna dawno siedzieć w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuk-w-mrowisku Re: Matka aktora M. Czajki - Krystyna Czajka biła 10.05.12, 23:50 pl2512 napisała: > uczniów szkoły nr 320 w Warszawie po dłoniach grubym plastykowym wskaźnikiem. R > obiła to tylko z chłopcami, którzy z bólu nie mogli pisać. Ta sadystka powinna > dawno siedzieć w więzieniu. powinna zgadzam sie absolutnie. i co to ma do tematu? wiesz o tym to dlaczego prokuratury nie zawiadomiłes? ..jestes w tym momencie wspolwinny ukrywania przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
future2000 Re: Udowodnione FAKTY: 10.05.12, 20:55 no i co z tego? to nie jest równanie. bez względu na przewinienia dyrektorki ta kretynka, która znęca się nad dziećmi powinna zostać usunięta ze szkoły i dostać zakaz wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Jak jesteś w solidarności i masz papieża w pokoju 10.05.12, 21:00 to znaczy że pewnie bijesz dzieci i każesz im chodzić w kucki, oj nieładnie! Tego się dowiedziałem z artykułu między wierszami. Po prostu cała GW. Czemu nie napisać po prostu, biła, wywalili ją i tyle. Za moich czasów niektóre panie nauczycielki należały za to do PZPR i nie były święte, oj nie były! Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniszyn Re: Jak jesteś w solidarności i masz papieża w po 10.05.12, 21:14 smokpz napisał: > to znaczy że pewnie bijesz dzieci i każesz im chodzić w kucki, oj nieładnie! Te > go się dowiedziałem z artykułu między wierszami. Po prostu cała GW. Czemu nie n > apisać po prostu, biła, wywalili ją i tyle. Za moich czasów niektóre panie nauc > zycielki należały za to do PZPR i nie były święte, oj nie były! No dobra: powinni byli napisać w GW, że w pokoju kobita ma pełno zdjęć Michnika. Wtedy by ci pasowało, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zuk-w-mrowisku Re: Jak jesteś w solidarności i masz papieża w po 10.05.12, 23:55 smokpz napisał: > to znaczy że pewnie bijesz dzieci i każesz im chodzić w kucki, oj nieładnie! Te > go się dowiedziałem z artykułu między wierszami. Po prostu cała GW. Czemu nie n > apisać po prostu, biła, wywalili ją i tyle. Za moich czasów niektóre panie nauc > zycielki należały za to do PZPR i nie były święte, oj nie były! co ma jedno do drugiego? komunistyczna wywłoka =katolickiej qrwie..obydwa scierwa nalezy zdeletowac. tu mamy doczynienia z parszywa dziwka katolicka , ty miales z komuchami... majac tylko jedna kule ustawilbym ich tak zeby sie potylicami stykali i strzelał w otwarte usta. Odpowiedz Link Zgłoś
skns ... 10.05.12, 21:04 W tym kraju żeby uwierzyć trzydziestce dzieci trzeba wezwać psychologa, który spłodzi opinię opartą o metodologie rodem z wróżbiarstwa... Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Udowodnione FAKTY: 10.05.12, 21:08 lecz sie choc nie wiem czy to twoj stan jest wyleczalny, psychopatko jestes jak pedofil uczacy wiedzy o seksie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
ziutekliv21 Re: Udowodnione FAKTY: 10.05.12, 21:11 Wyglada na porzadna osobe co walczy z solidarnosciowa mafia nauczycielska, ktora uwaza, ze szkloly sa po to, zeby oni mogle zarabiac pieniadze. A nie po to zeby uczyc i porzadnie traktowac dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mielis autor wyciągnął coś z prehistorii 10.05.12, 21:11 W dzisiejszej polskiej szkole nie uczy się matematyki i nie zatrudnia nauczycieli o tej specjalności. Wiodącym przedmiotem jest religia i gimnastyka. Uczennica widocznie jest opóźniona i gimnastykę nazywa matematyką ! Odpowiedz Link Zgłoś
asocjacja_w Takiej właśnie polski chcieliście to taką macie !! 10.05.12, 21:11 Takiej właśnie polski chcieliście to taką macie !!! A gdzie są posłowie z tej okolicy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuk-w-mrowisku Re: Takiej właśnie polski chcieliście to taką mac 10.05.12, 23:55 asocjacja_w napisał: > Takiej właśnie polski chcieliście to taką macie !!! > A gdzie są posłowie z tej okolicy ???? na pielgrzymce.. a gdzie maja qrwa byc? Odpowiedz Link Zgłoś
masia97 ale się na tym forum żrą 10.05.12, 21:55 sami ze soba miłosnicy GW - poziom oczywisty Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: matka klamie 11.05.12, 09:45 fraaa napisał: > i tyle w temacie Wszyscy kłamią a jedna sadystyczna nauczycielka mówi prawdę. Co prawda została przyłapana na kłamstwie, ale cóż to za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
maja.wd40 Rączki do góry! 11.05.12, 10:38 Ci, którzy piszą teksty w stylu "typowa katolicka szmata" , reprezentują poziom, który zasadniczo niewiele odbiega od poziomu, prezentowanego przez bohaterkę artykułu- zakładając oczywiście , że informacje tu podane są zgodne z prawdą. Owszem, wśród uczniów w szkołach podstawowych, a szczególnie w gimnazjach jest wielu, którzy nie są "aniołkami", a rodzice swoją postawą nie zawsze wspierają nauczycieli, jednak nie jest to powód , aby nauczyciel w ten sposób manifestował swoją "władzę" nad uczniami, bo sądzę, że tu o taką manifestację sfrustrowanego człowieka chodzi.Jeśli doświadczony nauczyciel, z wieloletnim stażem nie potrafi w inny sposób egzekwować wiedzy czy szacunku od tak małych dzieci, oznacza to , że emocjonalnie nie odbiega od poziomu 10-latka, zatem, moim zdaniem nie nadaje się do wykonywania tego zawodu. Charakterystyczne, że, jak wynika z artukułu, owa nauczycielka sama nie wykonywała kar cielesnych, lecz kazała to robić innym dzieciom.Wydaje się to być działaniem przemyślane- być może na skutek doświadczeń z poprzednich szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Na wymioty sie zbiera 11.05.12, 18:43 Uprzywilejowani bez potrzeby i powodu, bezkarni, bezczelni, bez wyobraźni, bez skrupułów, rozpuszczone towarzycho.Grono pedagogiczne. Przyjaciele dzieci. Ludzie z misją. Niegodziwcy są wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś