Dodaj do ulubionych

Michał Figurski. Życie celebryty po upadku

• kamilsakalus przepis na sushi specjalnie dla Michała Figurskieg 19.09.12, 18:06
      Panie Michale, jestem poruszony Pana historią o braku funduszy na wyjście na sushi. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale podstawy potrafię. Przygotowałem więc bardzo prosty, a w zasadzie banalny przepis na sushi dla Pana. Jest przede wszystkim tanio :-)
    • ajpitoajpi12 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:30
      W czasach, gdy słówko ' CELEBRYTA/CELEBRYTKA" nie istniało,o takich osobach mówiło się SKANDALISTA. I wcale nie było to dobrze odbierane.
    • dopracowanywkazdymcalu Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:36
      On wypłynie. Na tle wielu miernot jest naturalny i przyciąga uwagę. Prostu nadaje się na prowadzącego i tyle
    • cillian1 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:36
      Profesor pie..li jak to profesor.
      Bo można wrócić - jak do polityki wracają niedojdy i nieudaczniki!

Panie Michale - to nie jest porównanie!
    • hetmanwiechu kto mieczem wojujue, tego na sushi nie stac 19.09.12, 18:37
      tak mowi stare Polskie przyslowie.
    • feminus Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:57
      Gazeciarze! To ma byc INFORMACJA?! Dlaczego tak namietnie wracacie do tej Figury? Nie kumam tego, naprawde. Komentarze pod salezjanskim pedofilem mi nie nie odmykaja, co jest?!
      • kruszon73 Czy jest możliwy powrót do życia celebryty ...? 19.09.12, 19:02
        Mam nadzieję, że nie
    • jkredman miotła, szpadel. grabie 19.09.12, 18:59
      przestańcie urabiać opinię publiczną, miejsce pana NIKT jest przy prostych pracach porządkowych, może nawet u jakiegoś ukraińskiego geja - gwałciciela
    • ch3heg Re: Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:02
      Główny news na:
      wp.pl - "To nie jest ciało mamy" - szokujące oświadczenie syna Anny Walentynowicz
      onet.pl - Syn Walentynowicz: to nie są szczątki mojej matki
      interia.pl - Wiadomość dnia: Syn Anny Walentynowicz po ekshumacji: To nie była moja mama
      tvn24.pl - Syn Anny Walentynowicz: To nie jest moja mama
      rp.pl - Walentynowicz: To nie są szczątki...
      Rmf24.pl - Syn Anny Walentynowicz: To nie ciało mojej mamy było w trumnie

gazeta.pl - Michał Figurski: Życie po upadku. Czy celebryta po wpadce jest skazany na medialną śmierć?

Dajcie tu jakieś Piano!
      • feminus Re: Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:06
        Ale dostrzegasz te subtelna nic laczaca Figure z Walentynowicz?...Podpowiem, chodzi o eschatologie ;-).
    • rilwen1 Jakim upadku? 19.09.12, 19:07
      Jest o nim teraz glosniej niz kiedykolwiek! Moze zaczac pisac ksiazke.
      A z drugiej strony to stara polska wiocha, ze tak probuja z niego i jego zony zrobic kozly ofiarne.

• feminus Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:08
      Kuzwa, a nie daloby sie tego artykuliku na jakies Piano czy co?...OBUDZ SIE GAZETO!!! (choc raz krzycze cos modnego ;-))
    • tygryzja Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:08
      A kto to jest?
    • togo13 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:28
      Co to za celebryta ? Ani rozumu, ani inteligencji, ani dowcipu. U nas jest wolny etat w Biedronce. Zapraszamy.
    • june-of-44 Michał Figurski = smutna pustka 19.09.12, 19:29
      Przeczytałem wywiad błagalno-lizusowski "gwiazdy" Figurskiego. Szarpie się, szlocha, pyrga - domagajac się powrotu na szczyt, powrotu do talarów, powrotu do gó...anego blichtru. I im bardziej się szarpie w tym błocie tym głębiej grzęźnie....w sumie to wesoło na to patrzę....parę miesiecy temu "król mediów", a teraz "żebrak"....Już nie jest wielkim-kumplem Wojewódzkiego? Czyżby Kuba wypiął się na loozera? To nie była jednak "przyjaźń" wielkich gwiazd błahahaha?
      Wnioski i rady:
      #1. Michał i Odetta to puści i próżni ludzie. Jedyne ich hobby: kasa. Za nią zrobią a-b-s-o-l-u-t-n-i-e wszystko, nie cofną się przed niczym. Smutne.
      #2. Druga rada tylko dla Michała (wiem, że to czytasz = you know monitoring mediów;))... Michał, jak stoisz po usta w gnojówce to się nie pyrgaj tak ostro bo ci się w usta naleje i bedziesz wyglądał jeszcze żałośniej...
      Trzymaj się "pusty celebryto" :)
    • costa3500 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:32

Tylko w Polsce z faceta o fizis downa robi się celebrytę
      • feminus Re: Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:34
        costa3500 napisał:

>
        >
        > Tylko w Polsce z faceta o fizis downa robi się celebrytę

Pociesze Cie - nie tylko ;-).
    • yattawawa <a href="http://kwejk.pl/obrazek/1418242/komiks.html" target="_bla 19.09.12, 21:33

• yattawawa Zdaje sie ze forum ma problem z linkami 19.09.12, 21:35
        kwejk.pl/obrazek/1418242/komiks.html
    • bystry_bronek A kto to jest Figurski? 19.09.12, 22:14
      ??
    • curious2003 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 22:52
      Nie rozumiem dlaczego Wojewodzki dalej może gadać głupoty w radiu, a Figurski odbywa zasluzona karę. To ja się pytam: "komu wojewódzki wylizał kolano w piance?".
    • awe26 dno moralne 20.09.12, 08:13
      śmieć, dno moralne, kompletne zero...
      Wywindowany po jakichś układach, żonka kolejne dno, kompletny brak profesjonalizmu oglądając studio olimpijskie nie wiedziałam co jest grane, ignorancja do potęgi i jeszcze tekst o gwałcącym ją mężu.
      Niech znikną na stałe z przestrzeni publicznej.
      A Wyborczej się dziwię, codziennie artykuł, codziennie strona główna. Co, Michaś zatrudnił o PR'owców i mają mu załatwić nowy rynsztok kasy?
    • be32 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 20.09.12, 08:15
      Dlaczego Wyborcza go lansuje? Po co ten wywiad z profesorem, który mu doradzał?
      Nie dla takich wiadomości was czytam i jeszcze typka na pierwsza stronę wklejacie.
    • azeta7 Głupi i TELEbryta 20.09.12, 08:17
      Przestańcie ludziom wciskać kit, że jakiś idiota jest celebrytą! W najlepszym razie to jeden z tysiąca głupawych TELEbrytów
    • emeryt21 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 20.09.12, 10:01
      Szczerze mowiac to do tego "skandalu" u Wojewodzkiego nie slyszalem nic o Figurskim.
      Trudno wiec nazywac go celebryta.....Dopiero teraz prasa nadaje mu taki status......
      Musial byc dotad niewielkim celebryta skoro tak latwo wylali go z posady a Wojewodzki nadal bryluje w mediach.....
      Lubie wyglupy Wojewodzkiego.......i zaluje,ze tego "odcinka" nie widzialem.Z opisow w prasie oceniam to jako zwykly wyglup w stylu Wojewodzkiego a nie jakis miedzynarodowy skandal,bo taka range nadaje mu prasa przy okazji reklamujac jakiegos nieznanego Figurskiego.....
    • azeta7 Rany! To celebryta? 22.09.12, 13:58
      Półgłupek, który dzięki zapraszaniu do różnych telewizji dla idiotów zrobił karierę. Nigdy nie będzie celebrytą. Najwyżej - TELEbrytą. I tego się trzymajmy...
    • barbarella37 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 22.09.12, 15:23
      od miesiąca ciągle czytam newsy jaki to biedny ten figurski marny celebryczyna, czy naprawdę nie ma ciekawszych tematów i mądrzejszych ludzi ?byle matołek robi wokół siebie tyle szumu bo poszedł w odstawkę. Taka poważna gazeta a zajmuje się takimi bzdetami !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka