kamilsakalus przepis na sushi specjalnie dla Michała Figurskieg 19.09.12, 18:06 Panie Michale, jestem poruszony Pana historią o braku funduszy na wyjście na sushi. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale podstawy potrafię. Przygotowałem więc bardzo prosty, a w zasadzie banalny przepis na sushi dla Pana. Jest przede wszystkim tanio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:30 W czasach, gdy słówko ' CELEBRYTA/CELEBRYTKA" nie istniało,o takich osobach mówiło się SKANDALISTA. I wcale nie było to dobrze odbierane. Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:36 On wypłynie. Na tle wielu miernot jest naturalny i przyciąga uwagę. Prostu nadaje się na prowadzącego i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:36 Profesor pie..li jak to profesor. Bo można wrócić - jak do polityki wracają niedojdy i nieudaczniki! Panie Michale - to nie jest porównanie! Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu kto mieczem wojujue, tego na sushi nie stac 19.09.12, 18:37 tak mowi stare Polskie przyslowie. Odpowiedz Link Zgłoś
feminus Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 18:57 Gazeciarze! To ma byc INFORMACJA?! Dlaczego tak namietnie wracacie do tej Figury? Nie kumam tego, naprawde. Komentarze pod salezjanskim pedofilem mi nie nie odmykaja, co jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
kruszon73 Czy jest możliwy powrót do życia celebryty ...? 19.09.12, 19:02 Mam nadzieję, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman miotła, szpadel. grabie 19.09.12, 18:59 przestańcie urabiać opinię publiczną, miejsce pana NIKT jest przy prostych pracach porządkowych, może nawet u jakiegoś ukraińskiego geja - gwałciciela Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Re: Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:02 Główny news na: wp.pl - "To nie jest ciało mamy" - szokujące oświadczenie syna Anny Walentynowicz onet.pl - Syn Walentynowicz: to nie są szczątki mojej matki interia.pl - Wiadomość dnia: Syn Anny Walentynowicz po ekshumacji: To nie była moja mama tvn24.pl - Syn Anny Walentynowicz: To nie jest moja mama rp.pl - Walentynowicz: To nie są szczątki... Rmf24.pl - Syn Anny Walentynowicz: To nie ciało mojej mamy było w trumnie gazeta.pl - Michał Figurski: Życie po upadku. Czy celebryta po wpadce jest skazany na medialną śmierć? Dajcie tu jakieś Piano! Odpowiedz Link Zgłoś
feminus Re: Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:06 Ale dostrzegasz te subtelna nic laczaca Figure z Walentynowicz?...Podpowiem, chodzi o eschatologie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
rilwen1 Jakim upadku? 19.09.12, 19:07 Jest o nim teraz glosniej niz kiedykolwiek! Moze zaczac pisac ksiazke. A z drugiej strony to stara polska wiocha, ze tak probuja z niego i jego zony zrobic kozly ofiarne. Odpowiedz Link Zgłoś
feminus Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:08 Kuzwa, a nie daloby sie tego artykuliku na jakies Piano czy co?...OBUDZ SIE GAZETO!!! (choc raz krzycze cos modnego ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryzja Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:08 A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:28 Co to za celebryta ? Ani rozumu, ani inteligencji, ani dowcipu. U nas jest wolny etat w Biedronce. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
june-of-44 Michał Figurski = smutna pustka 19.09.12, 19:29 Przeczytałem wywiad błagalno-lizusowski "gwiazdy" Figurskiego. Szarpie się, szlocha, pyrga - domagajac się powrotu na szczyt, powrotu do talarów, powrotu do gó...anego blichtru. I im bardziej się szarpie w tym błocie tym głębiej grzęźnie....w sumie to wesoło na to patrzę....parę miesiecy temu "król mediów", a teraz "żebrak"....Już nie jest wielkim-kumplem Wojewódzkiego? Czyżby Kuba wypiął się na loozera? To nie była jednak "przyjaźń" wielkich gwiazd błahahaha? Wnioski i rady: #1. Michał i Odetta to puści i próżni ludzie. Jedyne ich hobby: kasa. Za nią zrobią a-b-s-o-l-u-t-n-i-e wszystko, nie cofną się przed niczym. Smutne. #2. Druga rada tylko dla Michała (wiem, że to czytasz = you know monitoring mediów;))... Michał, jak stoisz po usta w gnojówce to się nie pyrgaj tak ostro bo ci się w usta naleje i bedziesz wyglądał jeszcze żałośniej... Trzymaj się "pusty celebryto" :) Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:32 Tylko w Polsce z faceta o fizis downa robi się celebrytę Odpowiedz Link Zgłoś
feminus Re: Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 19:34 costa3500 napisał: > > > Tylko w Polsce z faceta o fizis downa robi się celebrytę Pociesze Cie - nie tylko ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
yattawawa <a href="http://kwejk.pl/obrazek/1418242/komiks.html" target="_bla 19.09.12, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
yattawawa Zdaje sie ze forum ma problem z linkami 19.09.12, 21:35 kwejk.pl/obrazek/1418242/komiks.html Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 19.09.12, 22:52 Nie rozumiem dlaczego Wojewodzki dalej może gadać głupoty w radiu, a Figurski odbywa zasluzona karę. To ja się pytam: "komu wojewódzki wylizał kolano w piance?". Odpowiedz Link Zgłoś
awe26 dno moralne 20.09.12, 08:13 śmieć, dno moralne, kompletne zero... Wywindowany po jakichś układach, żonka kolejne dno, kompletny brak profesjonalizmu oglądając studio olimpijskie nie wiedziałam co jest grane, ignorancja do potęgi i jeszcze tekst o gwałcącym ją mężu. Niech znikną na stałe z przestrzeni publicznej. A Wyborczej się dziwię, codziennie artykuł, codziennie strona główna. Co, Michaś zatrudnił o PR'owców i mają mu załatwić nowy rynsztok kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
be32 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 20.09.12, 08:15 Dlaczego Wyborcza go lansuje? Po co ten wywiad z profesorem, który mu doradzał? Nie dla takich wiadomości was czytam i jeszcze typka na pierwsza stronę wklejacie. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Głupi i TELEbryta 20.09.12, 08:17 Przestańcie ludziom wciskać kit, że jakiś idiota jest celebrytą! W najlepszym razie to jeden z tysiąca głupawych TELEbrytów Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 20.09.12, 10:01 Szczerze mowiac to do tego "skandalu" u Wojewodzkiego nie slyszalem nic o Figurskim. Trudno wiec nazywac go celebryta.....Dopiero teraz prasa nadaje mu taki status...... Musial byc dotad niewielkim celebryta skoro tak latwo wylali go z posady a Wojewodzki nadal bryluje w mediach..... Lubie wyglupy Wojewodzkiego.......i zaluje,ze tego "odcinka" nie widzialem.Z opisow w prasie oceniam to jako zwykly wyglup w stylu Wojewodzkiego a nie jakis miedzynarodowy skandal,bo taka range nadaje mu prasa przy okazji reklamujac jakiegos nieznanego Figurskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Rany! To celebryta? 22.09.12, 13:58 Półgłupek, który dzięki zapraszaniu do różnych telewizji dla idiotów zrobił karierę. Nigdy nie będzie celebrytą. Najwyżej - TELEbrytą. I tego się trzymajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
barbarella37 Michał Figurski. Życie celebryty po upadku 22.09.12, 15:23 od miesiąca ciągle czytam newsy jaki to biedny ten figurski marny celebryczyna, czy naprawdę nie ma ciekawszych tematów i mądrzejszych ludzi ?byle matołek robi wokół siebie tyle szumu bo poszedł w odstawkę. Taka poważna gazeta a zajmuje się takimi bzdetami !!! Odpowiedz Link Zgłoś