Dodaj do ulubionych

Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim...

• janczar42 Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 19.09.12, 23:55
      raczej słusznie prokurator traktuje te wybryki (stosowane od lat) jako tzw.inne czynności seksualne,bo dyrektor-klecha wyraźnie uczy swoje owieczki-małolaty od którego miejsca w górę należy zlizywać wszelką śmietankę (piankę,lody) u innych zboczonych klechów.!!!!!!!!!!!!!!!
      A że małolaty (a nawet rodzice!!!) grzmią to nie dziwota,bo uważają ten rytuał za bardzo fajny i rozwijający wyobraźnię dziecka;oby tego niedługo nie żałowali.!!!!!!!
    • searam Rydzykowe medialne dzieci... 20.09.12, 01:00
      pracuja nad tym lizanym problemem zeby sie owieczki nie znarowily...eh frajerzy..propaganda
    • tow_rydzyk Apel Kosciola do Polskiej Mlodziezy 20.09.12, 01:26
      Mlodzi Polacy, martwicie sie o swoja przyszlosc i kariere zawodowa?
      Tylko edukacja katolicka zapewni wam bezpieczna i...podniecajaca przyszlosc

Tekst linka
    • waldi.2 Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 02:34
      Och! Wielkie mecyje, od czegoś trzeba zacząć (tzn. od kolan wielebnego) Potem już pójdzie jak z płatka, szczególnie jak już panienki podrosną, gdzieś tak w wyższych klasach, to zabawy będą napewno weselsze i ciekawsze, tym bardziej że ojciec-dyrektor napewno ma coś jeszcze bardziej poważnego do oblizania. Tak ciut, powyżej kolan.
      Jak by nie popatrzył, akcja toczy się wartko......
    • tomaselli Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 06:07
      Nic dodac nic ujac...poprostu zboczeniec ! Ciekaw tylko jestem, w imie czego dajecie upadlac siebie i swoje dzieci , bo chyba nie w imie boga?
      • terleo Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 06:50
        tomaselli napisał:

> Nic dodac nic ujac...poprostu zboczeniec ! Ciekaw tylko jestem, w imie czego da
        > jecie upadlac siebie i swoje dzieci , bo chyba nie w imie boga?
        Nikt rodziców nie pytał, a kuratorium "nie widzi przeciwwskazań", jak się wyraził jego nie-do-rzecznik.
    • 123jna Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 06:49
      Nie trudno jest przeanalizowac zdjecie, gdzie ksiadz, stary satyr, rozkoszuje sie zlizywaniem jakby spermy z jego kolan. Czy tylko ukryty pedofil? Stad juz niedaleko do slynnego "loda" galerianek u staruchow za pieniadze. Czy zamiarem ksiedza byla edukacja nastolatek do odwiecznego zawodu? Skandal, degrengolada i wykolejenie spoleczenstwa lubinskiego. Slask jest troche kulturowo wycofany, wulgaryzmy, prostactwo pozwalaja na akceptacje takich zachowan, potepianych juz od dawna w cywilizowanym swiecie. Kosciol pokazuje swa brzydka twarz coraz bardziej.
    • martagawryluk Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 08:05
      jak zobaczyłam te zdjęcia to myslałam,że zwymiotuję. I niech nie wmawiają ludziom,że dzieci musiały dotknąć nosem pianki do golenia bo wyraźnie widać na zdjęciu co stoi na podłokietniku (bita śmietana, mozna sprawdzić w pierwszym, lepszym sklepie spożywczym) . to samo tyczy się zdjęcia gdy ksiądz dzieciom które stały z otwartymi ustami wpuszczał tą "piankę" to buzi. Zachowanie poniżej krytyki.
    • bogdan1032 Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 08:42
      matura oczywiśćie z ustnego iręcznego,a praktyki przy trasie szybkiego ruchu,ale to katolicka szkoła więc chyba norma.
      • jestem-z-miasta Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 09:00
        Twoje komentarze świadczą o tym, że jesteś zdrowo pojebany (-a).
    • jestem-z-miasta Kompletny debilizm! 20.09.12, 08:49
      Czy ktoś ma pojęcie na czym polegają otrzęsiny? Taki obyczaj jest powszechny! To młodzież organizuje "imprezę" a gościnnie występuje przełożony w roli "patriarchy". Obyczaj do mądrych nie należy ale każdy, kto w nim uczestniczył zwykle wspomina go z sentymentem (do dziś).
      Lewackie media wykorzystały nieostrożność księdza i rzuciły się do gardła. Taka gratka: ksiądz pedofil każe lizać się po nogach!
      Tyle, że durne media największą krzywdę robią dzieciakom, które teraz znalazły się pod ostrzałem. Ksiądz to zniesie ale dzieciaki będą miały traumę. Zamiast fajnej zabawy na obozie będą zaszczute. Podłość mediów i głupota naszej prokuratury są bezgraniczne.
      • pis_busters Re: Wyobraź sobie piskołku, ze coś takiego byłoby 20.09.12, 09:13
        Wyobraź sobie piskołku, ze coś takiego byłoby w świeckiej szkole. Zaplulibyście się na śmierć piętnując lewackie zboczone zwyczaje !!! Uważasz, że księdzu wolno więcej? Społeczeństwo uważa zaś dokładnie odwrotnie. Jeśli ma uczyć moralności to niech zacznie wymagać jej od siebie !
        • jestem-z-miasta Re: Wyobraź sobie piskołku, ze coś takiego byłoby 20.09.12, 10:46
          Jeżeli wierzysz w to co piszesz jesteś zwykłym głupkiem i szkoda z tobą dyskutować.
          Sądzę jednak, że jesteś po prostu złośliwą mendą lubiącą obrażać i szufladkować innych więc tym bardziej nie zamierzam podejmować dyskusji.
      • ubiquitousghost88 Ty lizałeś, to i tobie poliżą... 20.09.12, 09:13
        jestem-z-miasta napisał:

> Czy ktoś ma pojęcie na czym polegają otrzęsiny? Taki obyczaj jest powszechny! T
        > o młodzież organizuje "imprezę" a gościnnie występuje przełożony w roli "patria
        > rchy". Obyczaj do mądrych nie należy ale każdy, kto w nim uczestniczył zwykle
        > wspomina go z sentymentem (do dziś).
        > Lewackie media wykorzystały nieostrożność księdza i rzuciły się do gardła. Taka
        > gratka: ksiądz pedofil każe lizać się po nogach!
        > Tyle, że durne media największą krzywdę robią dzieciakom, które teraz znalazły
        > się pod ostrzałem. Ksiądz to zniesie ale dzieciaki będą miały traumę. Zamiast f
        > ajnej zabawy na obozie będą zaszczute. Podłość mediów i głupota naszej prokurat
        > ury są bezgraniczne.
    • jestem-z-miasta Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 08:53
      Ale z was tłuki, aż żal bierze. Myślicie, że ta impreza ustawiana była przez księdza? To starsze klasy organizują i wymyślają "konkurencje" na otrzęsinach. Ksiądz powinien być ostrożniejszy i przewidzieć, że durne lewaki wykorzystają okazję aby z głupawej zabawy zrobić pedofilski skandal. A wy to wszystko lemingi łykacie!
      • zdybka Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 16:50
        jestem-z-miasta napisał:

> Ale z was tłuki, aż żal bierze. Myślicie, że ta impreza ustawiana była przez ks
        > iędza? To starsze klasy organizują i wymyślają "konkurencje" na otrzęsinach. Ks
        > iądz powinien być ostrożniejszy i przewidzieć, że durne lewaki wykorzystają oka
        > zję aby z głupawej zabawy zrobić pedofilski skandal. A wy to wszystko lemingi ł
        > ykacie!

No nie wiem kto tu jest tlukiem ,my swoje dzieci chronimy przed pedofilami ,ty za to ?
        • kolter-xl Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 16:56
          zdybka napisała:

>
          > No nie wiem kto tu jest tlukiem ,my swoje dzieci chronimy przed pedofilami ,ty
          > za to ?

On liczy na miejsce w niebie ,więc wielebnemu niczego nie odmówi .
          • zdybka Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 18:11
            kolter-xl napisał:

> On liczy na miejsce w niebie ,więc wielebnemu niczego nie odmówi .

Niczego a i nikogo nie odmowi ,to sie nazywa poswiecenie .
    • bardzoharakterny Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 09:04
      Co za szambo i głupota tych rodziców szykująca swoje dzieci do nierządu!
      • ubiquitousghost88 Głupota? Na swój obraz i podobieństwo ich szykują. 20.09.12, 09:16
        bardzoharakterny napisał:

> Co za szambo i głupota tych rodziców szykująca swoje dzieci do nierządu!
        > ]
    • vito3 Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 09:19
      jak to wytlumaczyc,w obronie zboczenca krolopa tez stawali rodzice,syndrom sztokholmski czy jakas inna cholera,po tych wszystkich zboczeniach czarnych o ktorych slychac od co najmniej dwudziestu lat ktos kto zostawia dziecko pod opieka czarnym jezeli nie jest swiadomym streczycielem to ryzykantem na pewno wiec niech ryzykuje wlasna dupa
    • bkn5 grzechomierz 20.09.12, 09:32
      na zdjęciach widać że jemu nastroszył się grzechomierz jak mu liżą kolana i ma bieliznę(majtki) na wierzchu
      ohydny i obleśny ksiądz ze zboczonymi odpałami
      czy on jeszcze jest dyrektorem gimnazjum ?
    • jimir Prokuratura, czy aby uczciwa ? i odważna ? 20.09.12, 09:40
      Zaprzestać finansowania wszelkich placówek dydaktycznych prowadzonych przez zboczeńców z Sekty rzymsko-katolickiej !!!!!!
      Zakazać w ogóle prowadzenia żłobków, przedszkoli, gdzie dochodzi do molestowania i prania mózgów dzieciom !!!!!!!!!!!!
      Zakazać prowadzenia szkół i wyższych uczelni na terenie Kraju Sekcie !!!!!!!!!!!!!!
      • adherent1 Re: Prokuratura, czy aby uczciwa ? i odważna ? 20.09.12, 10:13
        jimir napisał:
        > Zaprzestać finansowania wszelkich placówek dydaktycznych prowadzonych przez
        > zboczeńców z Sekty rzymsko-katolickiej !!!!!!

Wyhamuj trochę. Też uważam siebie za ateistę ale należy pamiętać o ludziach
        przeważnie starych, niedołężnych dla których wiara to jedyny sens który trzyma
        ich przy życiu. Co z domami opieki? pomocy? społecznej prowadzonej przez
        zakonników i zakonnice - przejmiesz ich obsługę z dnia na dzień?
        Patologii wśród kleru jest więcej niż w innych grupach społecznych ale trzeba
        walczyć z przyczynami tych przestępczych zachowań, ich źródłem jest
        hierarchia kk. Hierarchów trzeba reedukować lub odsunąć od wpływu na życie
        społeczne.
    • krzychs4 Syndrom sztokholmski 20.09.12, 10:03
      Mamy jak na dłoni syndrom sztokholmski.Opisana w artykule sytuacja jest nie do pomyślenia w państwowej placówce oświatowej.
    • pawlan Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 10:23
      na zdjęciu dokładnie widać puszkę z "pianką do golenia"... Nawet kłamać nie potrafią...
    • obi-1 Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 10:24
      A na zakończenie nauki "selezjańskie lody"
    • realizmforte Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 10:26
      Dlaczego rodzice i nauczyciele nie reagowali na tak poniżające praktyki własnych dzieci, zwane " zabawami " ???
      To proste, wcześniej też byli wiele razy " koceni" przez katolicki kler, a jeszcze wcześniej ich rodzice i dziadkowie. I tak paranoja upodlania człowieka trwa od pokoleń, nawet nie wiedzą jak i kiedy. Tym ludziom, tym szkołom potrzebna jest intensywna, fachowa pomoc terapeutyczna.
      Nagłośnienie sprawy przez media może otworzy oczy tym biednym, krzywdzonym ludziom i całej Polsce - jaką zarazą jest enklawa krypto homoseksualistów, różnej maści dewiantów nazywających siebie namiestnikami Boga na Ziemi.
    • jabmax Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 10:37
      Dwie sprawy: Czy to pianka do golenia czy bita śmietana jest sprawą trzeciorzedną( jeśli wogóle). Zwracam uwagę, że mógł być to element zabawy - blef, zmyłka -stoi opakowanie - bita śmietana, a na kolanie - mydło. Jeszcze raz powtarzam - nie ma to większego znaczenia.
      Mnie najbardziej zasmuciło to, że Ci młodzi ludzie sami uznali całe to zajście za zabawę.
      Może jestem stary( i nie pamiętam już co to znaczy dobra zabawa), ewentualnie nie "kumam" żartów młodzieży( zwłaszcza związanej z prawdziwymi wartościami).
      Sprawa druga:
      Jak ktoś tu zauważył, organizacją podobnych imprez zajmują się zwykle uczniowie - starsze roczniki. Dlaczego żadnemu z nich nie przyszło do głowy przebrać się za dyrektora - księdza, a może nawet biskupa? Nie przystoi? Mało śmieszne?
      Skoro już sam dyrektor-ksiadz, uświetnił swoją osobą pyszną zabawę katolickich latorośli, mógł włożyć kwiecistą sukienkę, blond perukę i szpilki - zamiast służbowej, czarnej kiecy.
      Wtedy można by wziąć całe to zdarzenie w nawias - uznać to za żart, zabawę.
      Analogicznie w wojsku - żołnierze(nierzadko oficerowie) przebierają się za kobiety, towarzyszą temu - czasami(często) niewybredne i nieprzyzwoite żarty.
      Wszystko zależy od ludzi, ich wyobraźni, dystansu do siebie.
      Wyobraźcie sobie I oficera jako żonę Neptuna, czy grubego bosmana w charakterze nimfy...
      A co mamy w tej szkole?
      Oto pan dyrektor był... sobą, czyli facetem w czarnej służbowej-kiecy.
      Rzeczywiście, gdyby dyrektor świeckiej placówki spuścił spodnie i wysmarował kolano mydłem przypominajacym bitą śmietanę, wszyscy byliby ...wniebowzięci.
      • ale.sobie.konto.wymyslilem Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 11:30
        > Mnie najbardziej zasmuciło to, że Ci młodzi ludzie sami uznali całe to zajście
        > za zabawę.
        > Może jestem stary( i nie pamiętam już co to znaczy dobra zabawa), ewentualnie n
        > ie "kumam" żartów młodzieży( zwłaszcza związanej z prawdziwymi wartościami).

A mnie to nie dziwi. Młodzi ludzie patrzą na wiele rzeczy inaczej. Kiedyś, jeszcze w PRLu, ksiądz katecheta (w salce katechetycznej) dał każdemu chłopcu kilka razy pasem (coś tam przeskrobaliśmy). Mieliśmy - bo ja wiem? - 12 lat? I... nic. Ja sam uważam się za osobę nadwrażliwą, a o całym zdarzeniu po prostu zapomniałem (a męczy mnie wiele rzeczy jeszcze z przedszkola), przypomniał mi to niedawno w żartach były kumpel z klasy. Zresztą dla innych chłopców całe zdarzenie było raczej rodzajem zabawy, możliwością wykazania się kozactwem etc. O wiele bardziej bolał wpi..dol od kolegi (zwykłe bijatyki chłopców, bez udziału księży, rodzicó czy nauczycieli).

> Skoro już sam dyrektor-ksiadz, uświetnił swoją osobą pyszną zabawę katolickich
        > latorośli, mógł włożyć kwiecistą sukienkę, blond perukę i szpilki - zamiast słu
        > żbowej, czarnej kiecy.

A tu się zgodzę. Całe zdarzenie jest po prostu niesmaczne i nieestetyczne. Mnie by to odrzuciło. 12-13 latka - niekoniecznie. A doszukiwanie się syndromu sztokholskiego u rodziców - bez jaj proszę.

Natomiast faktem jest że ksiądz powinien pomyśleć z czym się to może kojarzyć.
        • 6.smiech Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 12:11
          ale.sobie.konto.wymyslilem napisał:
          ......................
          > Natomiast faktem jest że ksiądz powinien pomyśleć z czym się to może kojarzyć.

I mozesz byc spokojny ze sobie dobrze myslal i kojarzyl bo nawet na tym niewyraznym zdjeciu
          widac jak mu lizak stal.
        • zdybka Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 16:44

> A mnie to nie dziwi. Młodzi ludzie patrzą na wiele rzeczy inaczej.

Kazdy ma taki swiat jaki widza jego oczy.
          Kto jak nie rodzice powinni dzieci chronic przed pedofilami ?
          Gdzie masz gwarancje ,ze wlasnie ten ksiadz nie jest jakims zbokiem ?
          Wybacz, ale na brak zaufania to oni sobie dobrze zapracowali .
          • ale.sobie.konto.wymyslilem Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 17:46
            > Kto jak nie rodzice powinni dzieci chronic przed pedofilami ?
            > Gdzie masz gwarancje ,ze wlasnie ten ksiadz nie jest jakims zbokiem ?
            > Wybacz, ale na brak zaufania to oni sobie dobrze zapracowali

Gwarancji że ksiądz nie jest zbokiem nie mam. Tak samo nie wiem czy zbokiem nie jest nauczyciel w szkole (info z portalu Gazety z wczoraj - na wolność wyjdzie wkrótce były nauczyciel, zabił kilku chłopców) czy lekarz (info z portaly Gazety sprzed kilku tygodni czy miesięcy - pewien lekarz z Krakowa który jeszcze w latach 80tych zabił swoją żonę, teraz molestował seksualnie pacjentki, a jedną z nich chciał porwać). Wiem jednak że pedofil raczej nie będzie dobierał się do dziecka na oczach iluś tam świadków.

A tak swoją drogą - ileś lat temu przez prasę przetoczyła się sprawa Polaka, który w USA dostał kolosalny wyrok za to że mył swoją przybraną córkę i przypadkiem wsadził jej palec do pochwy. Na forum GWyborczej jeden krzyk - 'Jankesi to idioci!'. Podobnie rozbawienie wzbudza zakładanie staników 2-3 letnim dziewczynkom. A tu okazuje się że w/w opisane - powtarzam, niewątpliwie żenujące i niesmaczne - zachowanie księdza jest dowodem na pedofilię, pranie mózgu, uczenie włazidoopstwa wobec kleru, syndrom sztokholmski i bóg wie co jeszcze.
            • zdybka Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 18:32

> Gwarancji że ksiądz nie jest zbokiem nie mam.

Raczej zachowanie sie jego czy wymyslny sposob " zabawy " skazuje na to ,ze jest .

>Tak samo nie wiem czy zbokiem nie
              > jest nauczyciel w szkole (info z portalu Gazety z wczoraj - na wolność wyjdzie
              > wkrótce były nauczyciel, zabił kilku chłopców) czy lekarz (info z portaly Gaze
              > ty sprzed kilku tygodni czy miesięcy -

O mamy jednego .... w porownaniu z klechami to kropla w morzu .

>Wiem jednak że pedofil raczej nie będzie dobierał się do
              > dziecka na oczach iluś tam świadków.

I niech bedzie podciagniete pod " tajemnice spowiedzi "

> A tu okazuje się że w/w opisane - powtarzam, niewątpliwie żenujące i niesma
              > czne - zachowanie księdza jest dowodem na pedofilię, pranie mózgu, uczenie właz
              > idoopstwa wobec kleru, syndrom sztokholmski i bóg wie co jeszcze.

Jak kto ! Sa tacy ktorzy chronia swoje dzieci ,sa i tacy ktorzy lubia je poswiecac " Bogu " ?

• 6.smiech Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 19:19
                ci rodzice w Lubinie widac do takich naleza, albo boja sie o wlasne zbawienie i wtedy lepiej
                poswieci corki na oltarzu wiary o swoj wlasna dusze. Jestem szczesliwy ze nie mam nic z Lubiniem do czynienia.
                • zdybka Re: Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolick 20.09.12, 20:44
                  6.smiech napisał:

>Jestem szczesliwy ze nie mam nic z Lubiniem do czynienia.

A ja z kosciolem .

• bardzoharakterny Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 20.09.12, 11:19
      Pomyliłeś pojęcia! Przecież te złodzieje doją nasz budżet państwa na ponad miliard - co wielokrotnie przewyższa utrzymanie takich domów opieki.

Należy pozbyć się ogniem i mieczem patologi społecznej !
    • kumoszka8410 Prokuratura zajmie się otrzęsinami w katolickim... 21.09.12, 10:33
      Sporo lat temu TV emitowała film amerykański (tytułu nie pamiętam), w którym sądzono ciocię, fotografującą bawiące się małe dzieci. Dzieci - jak to dzieci, bawiły się, było ciepło, były na wpół rozebrane. Zdjęcia trafiły do prokuratora, który w y k a d r o w a ł niektóre fragmenty zdjęć. No i porobiła się afera na całe Stany, media wzięły się do roboty.
      W tym filmie był hapy end, bo sprawa trafiła na rozsądnego sędziego, który obejrzał własne rodzinne zdjęcia i wyciągnął odpowiednie wnioski.
      A jak będzie u nas?
      Coś wam to mówi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka