profil_anonima 16.02.15, 12:04 na początek kilkadziesiąt milionów złotych tak rerowata oszacowała straty wstepnie o które zwróci się do starej rozwódki czyli Bronek ma zapewnioną kasę na kampanie wyborczą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Hofman by sam "wackiem " ugasił 16.02.15, 12:08 niestety go nie ma , jest za to taki ekspert od gaszenia jak ty. Wiem, ze takich jak ty radość z powodu tego nieszczęścia rozpiera, ale na to niestety nic nie mogę poradzić! Co najwyzej mogę ci tylko współczuć, ze most się nie zawalił, a twoje szczęście jest tylko częściowe Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 12:25 profil_anonima napisała: Jaka akcja ratownicza? Jak się spaliło wszystko co było paln, to pożar sam zgasł. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 12:25 w tym czasie Bufetowa składała pokłony Bronkowi na Śląsku...jak widać nie potrzeba terrorystów by sparaliżować wszafkę i ważne ministerstwa jak to w kraju kolonialny jeden światłowód i wszystko zipie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 15:40 ... a teraz się podetrzyj... Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 12:34 ale jakie oni mają wspaniałe cysterny z pianą na występach strażackich a jakie rękawy żeby tą pianą zalać pomieszczenia a skończyło się qrwa na drabinkach malarskich i hydronetkach Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon PiSdy ekspertami od wszystkiego 16.02.15, 13:01 tym razem od pożarnictwa. Są jednakowoż analogie: Służba nie drużba - SMS przyszedł, trzeba pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 13:05 Daj pan jakikolwiek link, czy co. Co było przyczyną pożaru? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj pewnie PiSi podpalili, bo Sasin kopa dostał 16.02.15, 13:15 jane-panzram napisała: > Daj pan jakikolwiek link, czy co. Co było przyczyną pożaru? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Stałem 30m od tęczy gdy się ze wstydu spaliła 16.02.15, 13:23 podobnie może być z mostem a tak na serio ktoś testuje światłowód do MON ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Nie spalił się całkiem !! 16.02.15, 13:21 A Pisuary już się modlili by się zwalił do Wisły.Niestety,strażacy zadziałali sprawnie i modły nie odniosły skutku.Pewnie Pan Bóg już nie lubi Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 13:40 Prokuratorzy przerwali oględziny mostu. Ze względów bezpieczeństwa bo teraz trzeba zdjąć garniturki i pantofelki do tej roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 13:59 Bufetowa wytrzeźwiała i mówi o moście w TV Republika Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 14:30 Nie uprawiaj krypciochy, glucie. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 14:33 wnioski po browningu Bufetowej są takie że:wie że nic nie wie a most będzie wyłączony na parę miesięcy ku uciesze mieszkańców i przejezdnych przez wszafkę Mam nadzieję ze będzie gotowy na 11 Listopada ,amen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 14:43 rerowata jeśli nie objawia ruszaniem rzęs to należy natychmiast potraktować ją przyrządem do zabijania koni, wtedy się ocknie jak normalny człowiek po solach na otrzeźwienie Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 14:36 Anonimie, trza było ze swoją sikawką lecieć pod most i gasić udolnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 14:48 Znamy już podstawową część przekazu dnia. Było coś jeszcze? Ja bym dodał pasaż o prezesie strażaku z wielkim... no,... instrumentem do gaszenia. Tym, który przy pomocy wiernych, kandydata na premiera, prezydenta, takich jak Ty wyrobników forumowych itd. gasi w kraju wszelkie kłopoty, wszelkie spory... Żeby nie było nic. Widać postęp i zrodzoną przez prezesa coraz większą wielkość: W 2005 głównym bohaterem był unabomber, dziś jest nim most. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: skutki nieudolnego gaszenia mostu 16.02.15, 15:29 Duża wpadka Straży Pożarnej...zawsze tak chętni do wywiadów dzisiaj umykają przed dziennikarzami ale może to być efektem przepracowania w końcu robią 7 dni w miesiącu a tu jeszcze im każą zostać po godzinach i dogaszać Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima teraz szukanie podpalaczy będzie takie samo jak 16.02.15, 15:28 nagran i nagrywających biesiady "U Sowy" Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: teraz szukanie podpalaczy będzie takie samo j 16.02.15, 15:32 Gdzie był Duda, dlaczego nie gasił ? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: teraz szukanie podpalaczy będzie takie samo j 16.02.15, 15:36 to Duda miał gasić dwu kadencyjne zaniedbania Bufetowej ??? Dobre aż mi zajady pękły chłe,chłe Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus sam 16.02.15, 15:46 ze sobą na sam, najlepiej się masz.... ... kiedy jesteś sam... to sobie grasz... i śpiewasz... *** kilku było "tenorów": ty ... potem długo, długo nikt i ... wSieci... i GaPa i ... Rydzyk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel akcja gaszenia mostu z pontonu bezcenna 16.02.15, 16:16 Bufetowa oddawaj łódź gaśniczą którą sprzedałaś na złom...co za wstyd :-))) Odpowiedz Link Zgłoś