bomall 02.04.05, 12:17 jest w stanie cieżkim,może nawet rzeczywiście krytycznym(kto wie to naprawdę?),ale JEST i cieszmy się z tego bo nie wiemy co będzie jutro,za chwilę...Wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 12:20 > jest w stanie cieżkim,może nawet rzeczywiście krytycznym(kto wie to > naprawdę?),ale JEST i cieszmy się z tego bo nie wiemy co będzie jutro,za > chwilę...Wszystko jest możliwe Z czego tu się cieszyć??? Że się człowiek męczy konając???? A może byś chciała się tak jeszcze z miesiąc "cieszyć"??? Papieżowi potrzebna jest tylko i wyłącznie szybka i bezbolesna śmierć. No ale bóg nie jest tak łaskawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
malanow74 Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 12:25 mysle, ze twoj nick w obecnej sytuacji swiadczy o Tobie nawet wiecej niz Twoje wypowiedzi na tym forum. Powinienes juz skonczyc kariere. szybko i bezbolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 12:26 Typowo chrześcijański sposób oceniania człowieka po nazwisku czy nicku, a nie po tym, że dobrze życzy drugiemu człowiekowi. Zastanów się sekundę co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
malanow74 troszke szacunku... 02.04.05, 12:36 szacunek dla b.ciezko chorej osoby powinien obowiazywac kazdego, nawet krytykujacych typowo chrzescijanski sposob oceniania (nie sadze, zeby ten watek byl wlasciwy do prowadzenie tej krytyki). naprawde tego nie czujesz, ze taki nick jest nie za bardzo jest na miejscu? ja tez sie moge nazwac np. zafszone_jajka albo inaczej ale tego nie zrobie ze wzgledu na szacunek dla Papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
zedd Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 13:19 Co za durne gadanie. Co ma ocenianie po nicku czy nazwisku do chrześcijaństwa. ("typowo chrześcijańskie")... To, że Twój nick do najmądrzejszych, najwłaściwszych ani najzabawniejszych nie należy, to zupełnie osobna kwestia od wyznania osoby oceniającej. Nick świadczy o tobie i twoim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
bomall Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 12:29 0golone_jajka napisał: > > jest w stanie cieżkim,może nawet rzeczywiście krytycznym(kto wie to > > naprawdę?),ale JEST i cieszmy się z tego bo nie wiemy co będzie jutro,za > > chwilę...Wszystko jest możliwe > > > Z czego tu się cieszyć??? Że się człowiek męczy konając???? A może byś chciała > się tak jeszcze z miesiąc "cieszyć"??? Papieżowi potrzebna jest tylko i wyłączn > ie szybka i bezbolesna śmierć. No ale bóg nie jest tak łaskawy.... > chciałabym się cieszyć jak najdłużej.skąd ty możesz wiedzieć co czuje Papież i jaka śmierć jest Mu potrzebna.nie czuj się zobowiązany do jakiejkolwiek odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
happygirl32 Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 12:38 Dlaczego tak mówisz? Tylko i wyłącznie bezbolesna śmierć? Nie! On jest radosny, nie mów z taką pewnościa! Nie jesteś nim! On potrzebuje też siły, by w ostatnich chwilach nie zwątpić, potrzebuje naszej modlitwy - ja sie modlę za Niego, o to co jest mu potrzebne, a nie o życie czy szybką śmierć, bo nie wiem czego naprawdę on od nas teraz oczekuje, ale wiem, że na pewno pamięci nie tylko o nim samym ale też o jego Przesłaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Papa umrze kiedy Watykan bedzie na to gotowy! 02.04.05, 12:56 Ludzie nie dajcie sobą manipulować! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja tez caly czas mam takie wrazenie... Od tego 02.04.05, 12:59 naglego mianowania na lozu smierci 18 nowych kardynalow... Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Ja tez caly czas mam takie wrazenie... Od teg 02.04.05, 13:01 Zawsze tak jest że w zamieszaniu cwaniacy załatwiają swoje interesy. Ustępujący prezydenci Polski (nie będe wymieniał nazwisk, żeby ktoś sie do mnie nie przyczepił), też w ostatnim dniu mianowali ministrów, po to tylko, żeby za kilka dni ich zmieniono. Ale odprawy zostały... Tu jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Ja tez caly czas mam takie wrazenie... Od teg 02.04.05, 13:13 Te dożywocie to czysty feudalizm... Widać Polacy zatrzymali się na tej epoce w rozwoju społecznym ludzkości! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c3 Re: PAPIEŻ żyje! a oni ciągle "był" 02.04.05, 17:33 Kiedys bylo ONO, teraz sa ONI. Odpowiedz Link Zgłoś