yetti50 Re: Platforma Obywatelska powol....-hihihihihi 13.01.06, 18:11 No i ambicje zaspokojone-Panowie z PO róbcie dalej kabaret-jak widac zacietrzewiną "elitę"PP.Tuska,Rokite,Chlebowskiego-bleble-Komorowskiego_z min.obrony-->min.spr.zagr-to nawet śmiać się nie chce-Panowie toż to żałosne co robicie Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Platforma Obywatelska powol....-hihihihihi 13.01.06, 18:18 yetti50 napisał: > No i ambicje zaspokojone-Panowie z PO róbcie dalej kabaret-jak widac > zacietrzewiną "elitę"PP.Tuska,Rokite,Chlebowskiego-bleble-Komorowskiego_z > min.obrony-->min.spr.zagr-to nawet śmiać się nie chce-Panowie toż to żałosn > e co > robicie Obojętna jest mi PO jak i Twoje zdanie żałosny PiSiorku;D Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci6 Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 18:19 To jest smieszne,zabawa dzieci w mame i tate Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Faryzeusze "łagiewniccy"- żal mi was , a może ... 13.01.06, 18:19 ... by tak do Lichenia pojechać ? .... Odpowiedz Link Zgłoś
wbobruk Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 18:22 Rokita tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 18:27 No to niech to nazwą "agenturą" do spraw rządzenia a nie rządem cieni. Raczej cieniem rządu, czyli tym, któy ich szpieguje. No, to może być ciekawe. Bo, że trzeba patrzyć na ręce to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk nowa zabawa dla dzieci: ZABAWA W RZĄD 13.01.06, 18:32 Zasady gry : wszyscy, którzy uwazają sie za madrych wstępuja do PO , tam przydzielone zostają im stanowiska w zaleznosci od "madrosci " , potem rzucamy kostką i wybieramy Króla Lula .... - hihihii, Odpowiedz Link Zgłoś
me-e NIE CHCIELI KOALICJI Z PiS...POwolali CIENIE... 13.01.06, 18:34 ...czy to nie...OSZOLOMSTWO...w krystalicznej swej postaci.... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: ciekawy jestem jakie ich zarobki - tych cien 13.01.06, 18:38 .. to nasz Parlament im za tę cieniowa pracę zapłaci .... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KOALICJA CIENI'ASOW...Z LSD 13.01.06, 18:40 ...ta koalicja jestjuz dawno zawiazana...tylko...gazeta...nic o tym nie pisze...dlaczego zachodzi tu pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mistago cień rzecznika rządu 14.01.06, 20:36 a ja chce być cieniem rzecznika rządu !!! mam nadzieje , że Jaś-Marysia przyjmie mnie pod swój cien. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 RZAD......Podziemny 13.01.06, 18:37 Czy PO to formacja faszystowska?Za nic ma wyniki wyborow? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: RZAD......Podziemny 13.01.06, 18:41 presentation1 napisał: > Czy PO to formacja faszystowska?Za nic ma wyniki wyborow? ...to RZĄD PIEKIELNY POD RZĄDAMI LUCYPERA I RZĄD FARYZEUSZY Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: RZAD......Podziemny 13.01.06, 18:44 Tak sadzilem ale zawsze mialem nadzieje(pomimo roznicy pogladow)ze PO to formacja ktora TAKZE chce dobra Polski.Bylem im przeciwny z kilku wzgledow-brak programu oraz osobistosci w tej partii-nie z Polski. NIE MYLILEM SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: RZAD......Podziemny...REWOLUCJONI SCI... 13.01.06, 18:42 ...beda wyprowadzac ludzi na ulice...tak jak kiedys wyprowadzili chlopa leppera...przeciwko premierowi buzkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: RZAD......Podziemny...REWOLUCJONI SCI... 13.01.06, 18:46 Wielkie nieszczescie dla POLSKI.Szkoda bo Lepper gral jak gra a PO gra....szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas JASIU " PREMIERZE" ! IDŹ DO WRÓŻKI .... 13.01.06, 18:51 ....może ci przepowie , kiedy zostaniesz tym upragnionym , wyśnionym , wymarzonym premierem. Może przepowie Platformie kiedy wreszcie zdobędzie włądze. Może przepowie wam kiedy odejdą co źli Kaczyńscy i ich partia ... Idź do wróżki Jasiu. Bo się zpałaczesz z Donaldem na śmierć. Szkoda by was było. Tacy eleganccy , tacy europejscy , tacy jedynie słuszni.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PREMIER BIS... 13.01.06, 18:49 ...to taka tradycja a zaczelo sie za walesy...konstytucja bis...nato bis...demokracja bis...a dzisiaj jego klon , ktory tez uczesniczyl w obalaniu rzadu olszewskiego w nocnej zmianie...oglosil sie premierem bis...mee...to przypomina wypisz wymaluj... odzial zamkniety czubkow... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PREMIER BIS... 13.01.06, 18:54 me-e napisał: > ...to taka tradycja a zaczelo sie za walesy...konstytucja bis...nato > bis...demokracja bis...a dzisiaj jego klon , ktory tez uczesniczyl w obalaniu > rzadu olszewskiego w nocnej zmianie...oglosil sie premierem bis...mee...to > przypomina wypisz wymaluj... odzial zamkniety czubkow... Ano właśnie. Jeszcze wczoraj Tusk "obwieszczał" zamach stanu - a zapomniał co sam kiedyś robił ... Zapomniało dziecko o "nocnej zmianie" ... Tusk nawet sobie nie zdaje sprawy jak bardzo jest żałosny . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PREMIER BIS... 13.01.06, 19:00 ...rycerz...cien herr tusk...na siwym hudym koniu o dzwiecznej nazwie kobyla cien ...niczym don kichot...wybiera sie na wojne ...o polska demokracje...a u boku jego druch w potrzebie cieni... cien marysia ...jego wierny germek... mordzinas napisał: > me-e napisał: > > > ...to taka tradycja a zaczelo sie za walesy...konstytucja bis...nato > > bis...demokracja bis...a dzisiaj jego klon , ktory tez uczesniczyl w obal > aniu > > rzadu olszewskiego w nocnej zmianie...oglosil sie premierem bis...mee...t > o > > przypomina wypisz wymaluj... odzial zamkniety czubkow... > > Ano właśnie. > Jeszcze wczoraj Tusk "obwieszczał" zamach stanu - a zapomniał co sam > kiedyś robił ... > Zapomniało dziecko o "nocnej zmianie" ... > Tusk nawet sobie nie zdaje sprawy jak bardzo jest żałosny . Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: PREMIER BIS... 13.01.06, 19:09 me-e napisał: > ...rycerz...cien herr tusk...na siwym hudym koniu o dzwiecznej nazwie kobyla > cien ...niczym don kichot...wybiera sie na wojne ...o polska demokracje...a u > boku jego druch w potrzebie cieni... cien marysia ...jego wierny > > > me-e napisał: > > > > > ...to taka tradycja a zaczelo sie za walesy...konstytucja bis...nat > o > > > bis...demokracja bis...a dzisiaj jego klon , ktory tez uczesniczyl > w obal > > aniu > > > rzadu olszewskiego w nocnej zmianie...oglosil sie premierem bis Me-e Ty jakąś historyczną powieść piszesz pod dyktando......kochanki z Krakówka?Uważaj na nią bo się tantiemami nie podzieli!;D > > Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: PREMIER BIS... 13.01.06, 19:35 Rokita wkrótce ze swoimi ludźmi pójdzie w ślady Gilowskiej. A Tusk zostanie ze swoim strachem i 70 poprawkami ... i tak to się skończy. ----------------------------------------------------------------------- Dość znany intelektualista Od dłuższego czasu Jarosław Kaczyński twierdzi, że w czasie ubiegłorocznych negocjacji koalicyjnych pewien tajemniczy polityk PO w nieformalnej rozmowie uzależnił porozumienie partyjne od abolicji dla ludzi związanych z PO, czyli mówiąc po ludzku pozostawienie w spokoju aferzystów. W wywiadzie dla "Wprost" Kaczyński podał trochę szczegółów W dodatku kilka dni wcześniej zaszło dziwne zdarzenie: przychodzi do mnie dosyć znany intelektualista, od niedawna polityk PO. Jego pozycja w platformie wskazuje, że to rodzaj nieoficjalnej misji, choć on zaprzecza. Rozmawiamy, a on nagle wypala: "Platforma się was boi". - Spytał pan, czego się boi? - Spytałem, ale nie uzyskałem jasnej odpowiedzi. Poza wymienieniem jednego nazwiska, o którym się słyszy, ale w kontekście - nazwijmy to - "grzeszków", a nie poważnych spraw. Taka jest przynajmniej moja wiedza. Odpowiedziałem mu: "Abolicji nie przewidujemy". Zaraz po tym Rokita ogłosił w telewizji, że się nie zgodzi, by trzech panów z PiS podejmowało o piątej rano decyzję, kogo danego dnia aresztować. Do dziś nie wiem, o co mu chodziło. misio123.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: PREMIER BIS... 14.01.06, 03:08 ten propagandowy gniot puszczaja wam chyba na okraglo, co? zadalem sobie trud i obejrzalem ten "obiektywny" "dokument", ale nie mam pojecia, czemu mialby akurat Tuska stawiac w zlym swietle - widac go tam przez moment, mowi "policzmy glosy". i juz. za to kaczorow tam pelno, kwacza nad wyraz belkotliwie i metnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mistago Re: PREMIER BIS... 14.01.06, 20:39 no to w sumie mamy dobrych genetykow. w świecie klonuja koty, owce, a w Polsce klonuja już cały rząd- tacy jesteśmy wybitni Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 18:52 I wreszcie ambicje polityczne spełnione. Szkoda tylko,ze premier- cień. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Widac zreszta, jakie durnie popieraja PiS 13.01.06, 19:30 pantanat - Ty nawet sobie nie zdajesz sprawy jaki jestes zarozumiały , te opinie tutaj sa równiuez opiniami członków PO , wiec może choc ich bys nie obrazał ... Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Pała z matematyki, Brynk! 13.01.06, 19:00 gdyby tym *cieniom* tak naprawde chodzilo o Polske to dawno by byli razem z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Pała z matematyki, Brynk! 13.01.06, 19:05 muraszka1 napisała: > gdyby tym *cieniom* tak naprawde chodzilo o Polske to dawno by byli razem z PiS ...dokladnie...ale oni ci z uw a dzisiaj POto sie zebrali...zeby robic destrukcje...z korzyscia dla nich i bolszewikow z kc lsd...wystarczy zwrocic uwage w jakim sa szoku...powyborczym chociaz mija juz trzy miesiace...przeciez to oni mieli rzadzic i rozdawac karty... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Fakty przecza teorii, panowie mee, brynk i inni? 13.01.06, 21:17 Tym gorzej dla faktow, prawda. Jarek Kaczynski to cynik i klamca. NIGDY nie chcial koalicji z PO Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 PO moglaby obalic budzet i wyslac PIS do opozycji 13.01.06, 19:01 ale brak strategicznego myslenia, brak woli dzialania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=34929449&a=34931615 Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Nie ma innego wyjścia niż koalicja PiS i PO. 13.01.06, 19:30 Obalenie budżetu = wcześniejsze wybory, a w nich miazga z opozycji - za wyjątkiem PiS i PO. I co dalej : z kim koalicja :-) Sami widzicie że w KAŻDYM wariancie " wszystkie drogi prowadzą do Nashville" - czyli koalicji Kaczora z Donaldem. Nie ma wyjścia - TRZEBA SIĘ DOGADAĆ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tantal1 Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 19:13 Chłopcy z Platformy bawią się w grę Mały Rządzik i to jest właśnie ich poziom uprawiania polityki. Tusk wszystko przegrywa jego nieskuteczność polityczna jest żenująca a Platforma wkrótce zatonie. Polityka to sztuka realizacji możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 19:16 GABINET CIENI - CIEŃ PLATWORMY! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 19:20 Czy PO naprawdę zgłupiała? Zachowują sie jak gó..arze na podwórku. A może jak dzieci zabawią się w gabinet lekarski? Czy brak władzy naprawdę uszkodził im mózgi? To co wyprawiają zakrawa na kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:36 rece opadaja, kultura polityczna (0),humor na poziomie (0), pewnosc siebie i samozadowolenie ( badz madry i szukaj racjonalego uzasadnienia ) jest to o tyle bardziej surrealistyczne, ze PiS uzyskal poparcie 25% wyborcow ktorzy stanowili 40% uprawnionych do glosu. wyglada mi to na 10%, troche pokory ( co sie wznosi, musi spasc.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:39 gasior1st napisał: > rece opadaja, kultura polityczna (0),humor na poziomie (0), pewnosc siebie i > samozadowolenie ( badz madry i szukaj racjonalego uzasadnienia ) > jest to o tyle bardziej surrealistyczne, ze PiS uzyskal poparcie 25% wyborcow > ktorzy stanowili 40% uprawnionych do glosu. > wyglada mi to na 10%, troche pokory ( co sie wznosi, musi spasc.... ) ... a sio gąsior , a sio .... czy Ty gąsior jestes od płynu czy jako tata gąsek ? Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:41 ty na pewno potrzebujesz calodobowej opieki lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:42 gasior1st napisał: > ty na pewno potrzebujesz calodobowej opieki lekarskiej hihihihihi, dziekuje za rade , jestes lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:44 wybacz ale nie chce mi sie z toba gadac, jestes jednym z moich "ulubionych" bywalcow tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:46 gasior1st napisał: > wybacz ale nie chce mi sie z toba gadac, jestes jednym z moich "ulubionych" > bywalcow tego forum gąsior - dziekuje bardzo , ciesze sie , ze mnie czytasz , to jest własnie mój cel , jestes miły, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:52 pudlo, ciebie akurat nie czytam od kiedy wyrobilem sobie zdanie na twoj temat ( jestes jednym z rekordzistow,wystarczylo mi to kilka minut ) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Brynk to zwykly prymityw, szkoda dyskusji 13.01.06, 21:19 gasior1st napisał: > pudlo, ciebie akurat nie czytam od kiedy wyrobilem sobie zdanie na twoj temat > ( jestes jednym z rekordzistow,wystarczylo mi to kilka minut ) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 19:56 To, że nie pałasz miłością do "PiSmaków" to już wiemy. Kogo w takim razie obdarzasz swym uczuciem ( jeśli można spytać) i kto byłby lepszym koalicjantem dla PO w parlamencie RP ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 20:03 odpowiedz jest oczywista - PiS ci panowie i panie powinni ( jedni i drudzy )po prostu zejsc na ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 20:14 Czytając posty odnoszę wrażenie że przydałoby się to również ich elektoratowi :-) Wyraźnie im zależy na tym żeby PiS stracił poparcie, Platforma się rozpadła i Lepper z Giertychem tworzyli nowy rząd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Forum zdominowane przez PiSmakow 13.01.06, 21:13 Ociec prać ... :-) Do roboty :-))) Wyłazimy z piaskownicy - powinniśmy być mądrzejsi od tych co nami rządzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci6 Re: Platforma Obywatelska powołała gabinet cieni 13.01.06, 19:47 tylko niech pamietaja o kasie fiskalnej Odpowiedz Link Zgłoś