olias 03.09.06, 16:43 ja: nie uważam by zdanie pana Giertych cokolwiek mnie obchodziło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarkoni Re: Giertych: Nie uważam, że Kuroń był agentem SB 03.09.06, 16:51 Popieram.... Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Znaleźliście sobie POpłuczyny nowego "delegata" 03.09.06, 17:06 Na iskrach ukazał sie kiedyś taki artykuł "Dlaczego Delegat i dlaczego teraz?" mądry, mówiacy że tych "delegatów" będzie więcej i naprawdę było, nie będę wymieniał po kolei bo po co. Głównym celem jednak jest nadal i wciąż niedopuszczenie do lustracji, pokazanie jak głupi to pomysł. A pomysł nie jest głupi jeżeli chcemy niedopuścić do rozgrabienia naszej Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Pis sam się degraduje 03.09.06, 17:46 Prawda jest taka że rządząca koalicja boi się Platformy jak ognia,która ma pomysły, ludzi wykształconych i wizję świata opartą na jawności. więc atakując osobę o liberalnych poglądach, giertych chciał to środowisko zapowietrzyć i skazać na izolację. jest to przekaz dla wszystkich funkcyjnych żeby nie wazyli się rozmawiać z liberałami. To co najmniej drugi przekaz intencji koalicji rządzącej, po zdegradowaniu marcinkiewicza który spotkał się z platformą. Pisuary niech rozliczają za przeszłość, więcej nie będzie okazji, mają na to duzo czasu, a później samych wrogów i miejsce w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef6 Inteligencjo!!! Obudź się!!! Nie pozwól na.. 03.09.06, 18:19 faszyzację naszego Kraju. Kurduple zawładęły moherowym łbem - postawmy opór ich działaniom.... Potrafiliśmy walczyć z okupantem, potrafimy walczyć dziś o WOLNĄ POLSKĘ, wolną od ptasiej grypy... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Znaleźliście sobie POpłuczyny nowego "delegat 03.09.06, 19:14 conkret napisał: > Na iskrach ukazał sie kiedyś taki artykuł "Dlaczego Delegat i dlaczego teraz?" > mądry, mówiacy że tych "delegatów" będzie więcej i naprawdę było, nie będę > wymieniał po kolei bo po co. Głównym celem jednak jest nadal i wciąż > niedopuszczenie do lustracji, pokazanie jak głupi to pomysł. A pomysł nie jest > głupi jeżeli chcemy niedopuścić do rozgrabienia naszej Ojczyzny Jakieś dziwne pierdoły... jak na "conkreta"... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
j.sliz Re: Znaleźliście sobie POpłuczyny nowego "delegat 03.09.06, 21:05 Sama Prawda, szczególnie podoba mi się ta o biednej złodziejskiej Platformie, która znalazła sobie boczną drózkę do "samorządowego koryta" i ma juz koalicję z komuchami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Giertych: Nie uważam, że Kuroń był agentem SB 03.09.06, 21:06 ja to mowi maciereiwicz yo byl taki skrot myslowy jeszcze kanalie klamia ze mieli cos innego na mysli pojdziesz do piekla Odpowiedz Link Zgłoś
5t3f4n Sztuka dezinformacji 03.09.06, 23:04 warto przeczytać www.starwon.com.au/~korey/sztuka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
antoniw2 Re: Giertych: Nie uważam, że Kuroń był agentem SB 03.09.06, 23:53 Dla tych b. rozgarnietych gorąco polecam: www.glos.com.pl/Archiwum_nowe/Rok%202006/031/index.html Kuron nie byl moze i agentem, ale nie prowadzil tych rokowan w interesie wiekszosci rodaków. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś