Dodaj do ulubionych

Artur Zawisza unika procesu

• stagaz To możliwe, że kłamał... 16.09.06, 14:11
      ...ale "GW" też często kłamie i tylko naiwni prostaczkowie mogą jej wierzyć.
      No, przepraszam, są jeszcze fanatyczni wyznawcy. Wyborcy ocenią Zawiszę, tak
      jak czytelnicy Gazetę, ci drudzy chyba już zaczęli, sądząc po zwrotach...
      • smierc666 Re: To możliwe, że kłamał... 16.09.06, 15:01
        stagaz napisał:

> ...ale "GW" też często kłamie i tylko naiwni prostaczkowie mogą jej wierzyć.
        > No, przepraszam, są jeszcze fanatyczni wyznawcy. Wyborcy ocenią Zawiszę, tak
        > jak czytelnicy Gazetę, ci drudzy chyba już zaczęli, sądząc po zwrotach...

Może to i prawda moze i nie ale rekordy napewno naleza do klamczuszkow i
        wyznawcow "ND"
    • devotional Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 14:12
      trzeba zwolac komisje sledcza i wezwac p. Zawisze, a jak nie przyjdzie to
      sprowadzic go sila!
    • mandaryna65 Re: Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 14:17
      Gość portalu: zzamiedzy napisał(a):

> Rzygac sie chce sluchajac i ogladajac kaczych synow!

no to rzygaj synu, tylko się nie zarzygaj... a zresztą.... :-))
    • cztp Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 14:18
      Bardzo ciekawa wiadomość gospodarcza.
    • ssssssm Jestem w szoku, myślałem, że 16.09.06, 14:19
      ultrakatolikowi, zwolennikowi odprawiania mszy po łacinie, pyskiem do ołtarza,
      kłamstwo nie przejdzie przez usta. Ach ta wybiórcza, zawsze zweryfikuje moje
      sądy...
    • iaculator Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 14:25
      Temu głupkowi IV RP całkowicie odbiło. Luuuuuudzie kogo my wybieramy. Same
      miernoty. Mniej niż zero.
    • kvakva Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 14:28
      Zawisza. Zawisza Czarny. Zawisza Czarny Charakter.
      • 1zorro a "buzka" taka, ze tylko lac w pysk i patrzec.. 16.09.06, 14:56
        czy mu sie fryzjerski wasik przekrecil. Parlamentarzysta od piatej bolesci,
        cholera jasna!
    • kabu12 Kłamczuch ......! 16.09.06, 14:56
      Postawa tego bubka jest typową dla Polaka-katolika ! Jednym słowem draństwo w
      różnych odcieniach !
      • obrokon Re: Kłamczuch ......! 16.09.06, 15:04
        To nie jest żaden dowód. To jedynie potwierdzenie, że poczta przekazała jakąś korespondencję.
        Sąd mógł przesłać nawet pustą kopertę.
        Takie kombinacje sądowe są mi znane.
        Sąd np. załącza w takim piśmie informacji, że w korespondencji znajduje się odpis wyroku lub inne dokumenty, których faktycznie w kopercie nie ma.

Sądy dokonują wiele tego typu oszustw.
        Np. zwrócono mi wniosek o sporządzenie sentencji wyroku wraz z uzasadnieniem, ponieważ Sąd, który ten wniosek otrzymał przekazał go zbyt późno sądowi właściwemu. Sąd właściwy zażądał bym złożył wniosek o przywrócenie terminu, a następnie spiął moje dokumenty razem, z tym wnioskiem i oddalił wniosek o przywrócenie terminu z powodu nie doręczenia tego wniosku.
        W tych spiętych razem dokumentach odesłanych mi przez Sąd, znajduje się również mój wniosek o przywrócenie terminu, którego niby Sąd nie otrzymał.

Tego już nawet nie można nazwać matactwem. Jest to bowiem typowo bolszewicki sposób na okradanie i odbieranie wolności dla każdego, kto się odważy napisać prawdę lub walczyć o swoje prawa.

Po bolszewickie sądy nie mają żadnych praw do wydawania orzeczeń w Imieniu Rzeczypospolitej Polskiej.

Ponadto należy natychmiast zmienić Konstytucje i usunąć z niej wszelkie immunitety.
        Człowiek stojący ponad prawem stanowi takie same zagrożenie dla narodu jak komunizm i faszyzm.

• ar.co Re: Kłamczuch ......! 16.09.06, 15:53
          Człowieku, opanuj się. To, że ty masz manię wielkości i spiskową teorię
          dziejów, nie oznacza, że wszyscy cierpią na to samo. A jak rozumiem do "po
          bolszewickich sądów" (tak na marginesie, pobolszewicki pisze się razem)
          zaliczasz również miłościwie nam panujących, którzy w końcu nie tylko kończyli
          prawo w "bolszewickiej" PRL, to jeszcze cytowali bolszewickiego Lenina?
    • altro2611 [...] 16.09.06, 15:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • czarek702 Co za pisiorsko-pisuarowe kanalie. Powinni wszystk 16.09.06, 15:22
      ich kaczych synów pozamykać w zakładach psychiatrycznych.
    • krwawy.zenek Skrzyżowanie Ziobry z Kur...skim 16.09.06, 15:37
      Skrzyżowanie Ziobry z Kur...skim
    • wrojoz Re: Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 16:11
      A ja wymiotuję jak patrzę na Zawiszę. Zakazać pokazywania jego zdjęć.
    • pomidor30 Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 16:18
      No wreszcie cos ciekawego w sprawie komisji bankowej - zajmijcie sie Zawisza i
      Skokami - Panstwo duzo zyska na tym jak sie jednego i drugiego pozbedziecie !!!
    • emar2 [...] 16.09.06, 20:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • aquarium1 Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 20:35
      To oczywiste ze kłamał. W PiSie tylko tacy są co mówia na swoją korzyść. PO nie
      przyjmuje do siebie takich dwulicowych i malo inteligentnych ludzi
    • babunia42 Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 20:48
      Czy prawo obowiązuje wszystkich jednakowo ?Kaczyńscy twierdzą ,że tak,a życie
      pokazuje coś innego.Robi się niedobrze słuchając wypowiedzi posłów PISu i
      LPRu.Czy dla nich jest inne prawo?Szkoda ,że doczekaliśmy się takiej
      Polski.Wstyd panowie u władzy. Trochę pokory i szacunku dla obywateli.
    • zoran4 Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 21:18
      Szkoda ze nosi "imie" Zawiszy - Czarnego i choc jest brunetem to i tak dupek
      tylko z niego. Panie,kim on "byl" 4 lata temu i "kim" bedzie za 4---nikim =
      zero !!!!
    • d2creation Artur Zawisza unika procesu 16.09.06, 22:43
      Banda bezkarnych złodzieji i decydentów
    • arek83lbn Re: Artur Zawisza unika procesu 17.09.06, 01:16
      To diabeł w ludzkiej skórze!
      arek83lbn.blox.pl/html
      • claudiusz oj..polaczki..polaczki 17.09.06, 08:37
        plakac sie chce......jak na was patrze ,
        czwarty rozbior sie szykuje..tylko kto was wezmie?
        a rozwiazanie jest proste ,juz stosowane w krajach z glowa....oskarzony nie
        przychodzi ..ok ale musi go reprezentowac prawnik (Prawo) i zapada wyrok....
        • krwawy.zenek nie masz racji 17.09.06, 15:52
          claudiusz napisał:

> a rozwiazanie jest proste ,juz stosowane w krajach z glowa....oskarzony nie
          > przychodzi ..ok ale musi go reprezentowac prawnik (Prawo) i zapada wyrok...

U nas też tak jest w drobnych sprawach (jak ta). Tyle tylko, że sąd może uznać
          obecność oskarzonego za potrzebną, co zapewne nastąpiło w tym przypadku. I
          słusznie, ponieważ skoro sąd II instancji uchylił poprzedni wyrok i nakazał
          (jak to się dzieje w takich wypadkach) wyjasnienie określonych okoliczności,
          których nie wyjaśniono, to nic niezwykłego, że sąd chciał przesłuchać
          oskarżonego. Choćby po to, żeby sprawa po raz drugi nie została przekazana do
          ponownego rozpoznania. Wtedy zresztą pewnie miałbyś pretensje, że tak banalna
          sprawa ma być po raz trzeci rozpoznawana, zaś pretensje te kierowałbyś pewnie
          do sądu.

• kapollo1 Artur Zawisza unika procesu 17.09.06, 12:44
      To i tak nic nie da, ludzie PiSu i tak dalej beda zapatrzeni slepo w ,,wujka
      Jarka'' i nie wyciagna z calej tej sytuacji zadnych konkretnych wnioskow. Fakt
      jest faktem, ze zaden praktyczie polityk nie ma jakichs tam grzeszkow na
      sumieniu (z reszta jak kazdy z nas, niezaplacony mandat, zalegle alimenty, itd,
      itp.), ale w momencie kiedy nazwa partii to Prawo i Sprawiedliwosc, a jej
      czlonek jawnie lamie prawo i kpi sobie z wymiaru sprawiedliwosci to cala ta
      sytuacja zaczyna przypominac Gombrowicza, a to juz naprawde nie jest dobrze.
      Najgorsze w tymwszystkim jest to, ze cala ta sprawa skonczy sie tak samo jak z
      Kurskim, czy Wassermanem, tj. ,,zatryumfuje'' Sprawiedliwosc, a Prawo sie jakos
      wyklepie. Pamietajcie, ze Nike jest slepa, ale potrafi czytac Braillem...
      • krwawy.zenek przecież to u nich reguła 17.09.06, 15:54
        kapollo1 napisał:

> To i tak nic nie da, ludzie PiSu i tak dalej beda zapatrzeni slepo w ,,wujka
        > Jarka'' i nie wyciagna z calej tej sytuacji zadnych konkretnych wnioskow. Fakt
        > jest faktem, ze zaden praktyczie polityk nie ma jakichs tam grzeszkow na
        > sumieniu (z reszta jak kazdy z nas, niezaplacony mandat, zalegle alimenty,
        itd,

No nie wiem. Ja na przykład nie mam :))) No ale nie jestem politykiem...

> itp.), ale w momencie kiedy nazwa partii to Prawo i Sprawiedliwosc, a jej
        > czlonek jawnie lamie prawo i kpi sobie z wymiaru sprawiedliwosci to cala ta
        > sytuacja zaczyna przypominac Gombrowicza

Dopiero teraz zaczyna? Przecież to u nich reguła a nie wyjątek.
        Kto to taki: kompetentny i kulturalny jak ziobro, inteligentny jak edgar,
        prawdomówny jak kur...ski?
    • ella115 Re: Artur Zawisza unika procesu 17.09.06, 13:07
      Niedlugo wszyscy bedziemy miewac kacze sny... a ludzie PISu pozostana ponad
      prawem, ich reka praw nie dosiegnie bezwzgledu, co zlego zrobili:((
    • walbrzych Nie mogę zrozumieć polskiego Sejmu 17.09.06, 13:45
      Gość portalu: zzamiedzy napisał(a):

> Rzygac sie chce sluchajac i ogladajac kaczych synow!

Artur Zawisza 26 kwietnia br. został ukarany prawomocną uchwałą Komisji Etyki
      Poselskiej za NARUSZENIE ZASADY DBAłOśCI O DOBRE IMIę SEJMU!!! Teraz ta kanalia
      poniżająca Sejm RP jest przewodniczącym sejmowej komisji śledczej.
      Czy w normalnym, demokratycznym kraju taka sytuacja byłaby możliwa?
      Dodatkowo ten poseł ma sprawę karną za pobicie... Chociaż za pobicie polski
      bandzior jest teraz wicepremierem polskiego rządu, którego posłem jest ten sam
      Artur Zawisza.
      Czy można bardziej upokarzać Polskę na arenie międzynarodowej? A może tak ma być
      w IV Rzeczypospolitej?
      • krwawy.zenek Re: Nie mogę zrozumieć polskiego Sejmu 17.09.06, 15:56
        walbrzych napisał:

> Gość portalu: zzamiedzy napisał(a):
        >
        > > Rzygac sie chce sluchajac i ogladajac kaczych synow!
        >
        > Artur Zawisza 26 kwietnia br. został ukarany prawomocną uchwałą Komisji Etyki
        > Poselskiej za NARUSZENIE ZASADY DBAłOśCI O DOBRE IMIę SEJMU!!! Teraz ta
        kanalia
        > poniżająca Sejm RP jest przewodniczącym sejmowej komisji śledczej.
        > Czy w normalnym, demokratycznym kraju taka sytuacja byłaby możliwa?

Nie. Jak niesłychanie trafnie zauważył Lis w swoim programie, w każdym
        normalnym kraju po takich wygłupach Zawisza zostałby odsunięty PRZEZ WŁASNĄ
        PARTIĘ - w trosce o uniknięcie kompromitacji i w dbałości o własny wizerunek.

> Dodatkowo ten poseł ma sprawę karną za pobicie... Chociaż za pobicie polski
        > bandzior jest teraz wicepremierem polskiego rządu, którego posłem jest ten sam
        > Artur Zawisza.
        > Czy można bardziej upokarzać Polskę na arenie międzynarodowej? A może tak ma
        być
        > w IV Rzeczypospolitej?

Tak. Na tym właśnie ma polegac IV Rzeczpospolita. A myślałeś, że na czym?
    • aptymista na słowie PiS-dzielca polegaj jak na Zawiszy...... 17.09.06, 16:14
      Ja przepraszam za tego PiS-dzielca, ale PiS-men czy PiSiak czy też PiSowszczyk
      nie oddają prawdziwej natury tej partii i tych ludzi...

• kerry1 Artur Zawisza unika procesu 17.09.06, 21:04
      Moherowa wesz Zawisza jest ponad prawda. Moze klamac do woli. A moze moherowy
      rydzyk dal mu juz rozgrzeszenie na dozywotnie grzeszki i grzechy. \\\\\\\\\cel
      uswieca srodki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka