palestrina2005 15.02.07, 14:49 Smutna konieczność... Ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jas jak brzmi po angielsku zdanie... 15.02.07, 14:50 Urodziłem sie aby zostac ministerm spraw wewnętrznych *Tłumaczenie:* I was born to be Dorn. *Inne zadanie:* Jak brzmi po angielsku zdanie: byłem minstrem spraw wewnętrznych *Tłumaczenie:* I was Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Naprawdę niezłe... 15.02.07, 14:54 Gratuluję, jeśli sam to wymyśliłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus [...] 15.02.07, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A Profesor lepper, I Ogier IV RO jak dociął!!! 15.02.07, 15:01 aplus napisał: > manipuluje. Ogladalem relacje z Sejmu i Kaczor niezle docial Herr Tuske ktory > az poczerwienial To Bulgotek poczerwieniał z zazdrosci. Uczen prześcignał mistrza:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: A Profesor lepper, I Ogier IV RO jak dociął!! 15.02.07, 15:05 "Herr Tusk" powiadasz. A pamietasz kto powiedzial:"Ciemny lud to kupi."? arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A Profesor lepper, I Ogier IV RO jak dociął!! 15.02.07, 15:10 arek83lbn napisał: > "Herr Tusk" powiadasz. A pamietasz kto powiedzial:"Ciemny lud to kupi."? > > arek83lbn.blox.pl/html Pamietam doskonale. Ten, który nazwał własną matkę kobietonem. Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Tusk zanudzał i nawet Po wychodziło z sali. 15.02.07, 15:22 Nudny jest Tusk, a dzisiejsze przemowienie albo wczorajsza rozmowa z monika Olenik tak zanudzilo ze nawet PO nie slucha swojego niechcianego wodza. PO sie konczy bo nie ma juz o czym mowic. "Mistrzowie gospodarki" widzo wysoki wzrost gospodarczy i niska inflacje spadajace bezrobocie i co moga powiedziec. Tusk nie odniusl sie do pracy w Resorcie rolnictwa bo nie ma sie do czego przyczepic. A jeszcze Ukraina dopuscila do obrotu polskie mięso..... Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Re: Tusk zanudzał i nawet Po wychodziło z sali 15.02.07, 15:23 Tusk = plusk PLATFORMA NIE TYM "RAZEM" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Skad ten pomysł, ze ja sympatyzuje z Platformą.. 15.02.07, 16:03 tancezr napisał: > nic Wam sie nie udaje Kto Ci tak namieszał w głowie?:-((( Po jednej stroni Ty w mydlanym uscisku z prezesem a po drugiej ja czająca się na ciebie z pałą? Zacznij myslec samodzielnie, ja Cie bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Skad ten pomysł, ze ja sympatyzuje z Platform 15.02.07, 16:40 "kłamiemy ale czasem tak trzeba" - no PRowsko świetny tekst :) ostre, kontrowersyjne, szczere - zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Skad ten pomysł, ze ja sympatyzuje z Platform 15.02.07, 16:40 pirulo napisał: > "kłamiemy ale czasem tak trzeba" - no PRowsko świetny tekst :) świetny do porzygania > > ostre, kontrowersyjne, szczere - zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Skad ten pomysł,mieli POPiSzczeć, a tylko mysz 15.02.07, 17:35 Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą! Kaczorki, osiołki, baranki, wierni, niemiłosierni! Rosną buraki, wzlatują anioły, a napęd moherkowy ! Etyka, radio i telewizja, jedynej prawdy i wiary wizja. Moherowe stado tryka, owieczki Ojca Rydyka, żeby oddali się hosannie, rodakom beczą zarannie, całodobowo nachalnie beczą, beczą nienormalnie o liberałach, homolkach, komuchach no i o Bolkach. Beczą o polskojęzycznych, obywatelach plastycznych, co są chciwymi żydami, libertynami, masonami, takimi niby Polakami i zawsze udawanymi. Polakami prawdziwymiiiiiiiiiiii, owieczkami namaszczonymi do wskazywania kierunku, oceny twego wizerunku, jesteśmy my wybrani, aby ciebie do bani pouczyć jak żyć masz, tak aż staniesz się nasz! Czy ty Boga w sobie masz, czy ty nasze konto znasz? Nowe wybory, więc czinownik z czynownikiem robi sobie i nam kampanię z męczennikiem. Skoro przykład męczeństwa idzie z góry, no od tego co to wanny, z gazem rury i przynosi to jemu, i nam efekty, więc co w tym złego Boże Święty? Bóg jest w nich. Bóg jest ich. Bóg wskazuje wiele dróg. Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg. To nasz wspólnik , a nie wróg, no bo ukraść to nasz Bóg! Podajmy sobie ręce my jądro narodu, my sól tej ziemi postraszymy zza grobu. Patrzę i odnawiam oblicze tej ziemi, kocham Was, lecz kropię łzami swojemi. Ciągnie księżulo i radyja deerektor, kościelny, ministrant jakby był ejektor. Wyssie, poda konto, jak własnego sprawi, wśród stada baranów żyje i się bawi! My już żyjemy w boskiej malignie rydzykomoheroiny i żadne racjonalne argumenty nie mają sensu. Płacz Izauro przed boskim i śmiej się z satyry. Wybór polecony z ambony! Za Polaków wybory wygrał kościelny głupek, z logo jego radia w drodze prawie każdy słupek. Dla wiernych całej Polski poszła wieść oczywista liberał to libertyn, satyryk satanista. W obronie polskości nie wybierajcie wehrmachta, rzucili wiedząc, że działa jak na byka płachta. Tak w Polsce zasadził kartofle , czyli ciemniaki, do tego jeszcze faszolki, czerwone buraki. Z tej kleru różnorodności wyszło takie danie, że Europa w śmiechu, my płacz, a prezydent pranie (gaci). Piszą szukamy złodzieji jak Maryji i wszystko jasne, że swój złodziej wiecznie dziewica, teraz i zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: almagus - rób migawki z tych swoich wierszy 15.02.07, 17:54 almagus napisał: takie flash'e, jak w MTV. Nikt nie jest w stanie ogarnąc tylu metafor naraz:-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kardio-bydlak Wermahta__S_k_r_ę_c_a__z__Z_a_w_i _ś_c_i__!:))))))) 15.02.07, 18:36 Nic z tego Hertusku :) Przez takie intrygi koryto się tylko oddala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: "Ukradłem. Tak bywa" Gdzie skrucha złodzieju? 15.02.07, 18:25 Kaczynski i skrucha.? To fanatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
powiatowainfo nie chciałem ale tak to bywa 16.02.07, 08:22 nie chciałem ale tak to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Czasem daję dupy komu popadnie. Wszystk dla władzy 16.02.07, 08:19 Sprzedam się za większość w sejmie. Będę waszą dupą za głosy Samoobrony. Możecie mnie wszyscy potraktować jak pospolitą .... osbę dbającą o własne interesy. Cel uświęca środki. Czasem tak trzeba. Trzeba się sprzedać żeby mieć zyski, podgrzewany chodnik i żeby policja po bułki jeździła. Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: Tusk zanudzał i nawet Po wychodziło z sa 15.02.07, 15:25 Z tą gospodarką to zasluga PIS? bo jakos nie zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Tusk zanudzał i nawet Po wychodziło z sa 15.02.07, 15:34 Galba, palestrina, reszta kundelków, do nogi! Służ! Daj głos! Bardzo dobrze! Jacuś Kurski ma dla was kolejne kłamstwo do wklejenia na forum! Łap! Aport! Daj łapę! Bardzo dobrze! A teraz do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum najgorsze jest to, 15.02.07, 16:06 ned_pap napisał: > Galba, palestrina, reszta kundelków, do nogi! Służ! Daj głos! Bardzo dobrze! > Jacuś Kurski ma dla was kolejne kłamstwo do wklejenia na forum! Łap! Aport! Daj > > łapę! Bardzo dobrze! A teraz do pracy! że oni są tak struci tą pisowska propagandą, że nie do uratowania:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klamia 15.02.07, 16:26 Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klamia, radze przyjac to do wiadomosci. Delikatna wpadka z billbordami to wypadek przy pracy, J. Kurski rzadko rozmija sie z prawda jak powiedzial L. Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Czy Jacek Kurski nazwał własną matkę kobietonem 15.02.07, 16:29 czy nie? tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klamia 15.02.07, 16:33 Nie znam p. Kurskiej, zapytaj ja osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum CzyJacek Kurski nazywajac własną matkę kobietonem 15.02.07, 16:35 junkier napisał: > Nie znam p. Kurskiej, zapytaj ja osobiscie. kłamał czy nie? rozumiesz pytanie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Daj spokój... 15.02.07, 16:38 To tak jak byś próbowała dyskutować z magnetofonem, na którym ktoś nagrał jakiś bełkot. junkier, galba i im podobni są niereformowalni... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: wiem 15.02.07, 16:45 steve69 napisał: > To tak jak byś próbowała dyskutować z magnetofonem, na którym ktoś nagrał jakiś > bełkot. > junkier, galba i im podobni są niereformowalni... ale postronni czytają, rozumiesz? trzeba reagować na tę ich faszystoska propagandę. Wiesz o czym mówie? Nie jestem Doktorem Judymem, daleko mi to niego, ale nie moge pozwolić na to, zeby rozpanoszyli się na jedynym w miarę przyzwoitym portalu. Mam ciekawsze zajecia, ale nie chcę, zeby przez takiego junkiera, galbę i kataryne cała inteligencja wyemigrowała z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier "postępowa inteligencja" niech emigruje nawet dzis 15.02.07, 16:53 Wara od tradycji endeckiej. Endecja w swej historii zrobiła wiele rzeczy wspaniałych, wśród których były jej zasługi dla odzyskania przez Polskę niepodległości i wniosła wiele wartości w nasze życie duchowe. Winy endecji są niczym wobec tego, z przeproszeniem, gnoju, jaki ma na sumieniu polska lewica. ONR-wcy bywali bandytami, ale nigdy nie byli zdrajcami swojej ojczyzny, podczas gdy członkowie KPP czy KomPartii Zachodniej Ukrainy (nawet nazwą podkreślającej swą wrogość wobec państwa polskiego) byli nimi co do jednego z zasady. Narodowcy ginęli z rąk hitlerowców i komunistów, ale niewielu z nich poszło na kolaborację ze stalinizmem, gdy postępowi intelektualiści, w typie Miłosza, Słonimskiego, Dąbrowskiej czy Tuwima płaszczyli się przed Stalinem na wyścigi i wypisywali peany przed tronem zbrodniarza. To, że uświniona kolaboracją polska "postępowa inteligencja" dla usprawiedliwienia swych podłości stworzyła potem mit strasznego, endeckiego ciemnogrodu, od którego jakoby wszystko inne było lepsze, to w jakiś sposób psychologicznie zrozumiałe. To, że ten mit wciąż w Polsce pokutuje i że słowa endek mogą używać jako epitetu jednym głosem potomkowie KPP-owców i gó..arze obnoszący portrety Che Guevary to rzecz obrzydliwa i budząca najgłębszy sprzeciw. RAZ/interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: "postępowa inteligencja" niech emigruje nawet 15.02.07, 17:16 junkier napisał: > Endecja w swej historii zrobiła wiele rzeczy > wśród których Winy endecji są > niczym wobec tego, z przeproszeniem, gnoju, jaki ma na sumieniu ONR-wcy > bywali bandytami, nawet nazwą podkreślającej swą wrogość wobec państwa > polskiego) > byli nimi co do jednego z zasady. > Narodowcy > wypisywali peany przed tronem zbrodniarza. to są cytaty z twojej wypowiedzi. 1. odciąłem kłamstwa 2. tak postępują politycy i inni oszuści przedstawiając historię, licząc na to, że ciemny lud to kupi. jak widać kupują, vide j. ... itd. już mi się nie chce, i tak nie pojmą Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Chodzi o B.Piaseckiego? i całą ekipę z PAX, która 15.02.07, 17:46 najpierw pisała faszystowskie teksty w "Prosto z Mostu", a następnie stalinowskie w "Walce Młodych", "Kierunkach", "WTK" ? Zamiast pić prytkę w rowie trzeba było chodzić do szkół. Nawet w zawodówce czegoś byś się nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: "postępowa inteligencja" niech emigruje nawet 15.02.07, 18:03 bla bla bla... zmien taśme... Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: "postępowa inteligencja" niech emigruje nawet 16.02.07, 11:24 te kolo ktory mamy rok? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: wiem 16.02.07, 08:37 Właśnie, ludzie muszą wiedzieć, że takie mało warte, zawistne kundelki znajdą się zawsze. Kąsają uczciwych i pracujących ludzi po kostkach z zazdrości że sami nic nie potrafią i zazdroszczą że innym się w życiu wiedzie. Swoje nieudacznictwo próbują zwalić na wszystko wkoło tylko nie na siebie. Takie aspołeczne jednstki nie mają szans na przetrwanie ani na rozmnażanie dlatego wystarczy je ignorować jak anomalię pogodową. Same przeminą. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klamia - 15.02.07, 16:43 W odroznieniu od lewicowcow brak mi bezczelnosci aby wtracac sie w czyjes sprawy rodzinne, w tym wypadku w sprawy pp. Kurskich. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Czy Jacek Kurski nazwał swoją matkę kobietonem 15.02.07, 16:47 junkier napisał: > W odroznieniu od lewicowcow brak mi bezczelnosci aby wtracac sie w czyjes > sprawy rodzinne, w tym wypadku w sprawy pp. Kurskich. czy nie? Ostatni raz cię pytam. zresztą, dalej sobie trolluj w najlepsze. Tylko osmieszasz Kurskiego, Bulgotka, Marotka i całą tą podejrzaną katofaszystowską ferajnę. Ja emir i Ty emir. Kto więc będzie poganiał osły??afgańskie Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klam 15.02.07, 17:18 junkier napisał: > W odroznieniu od lewicowcow brak mi bezczelnosci aby wtracac sie w czyjes > sprawy rodzinne, w tym wypadku w sprawy pp. Kurskich. nie przeszkadza ci to wtrącać się w sprawy pp. tusków. jesteś zakłamany, wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klam 15.02.07, 18:06 junikier to prosty maly katozuczek o moralnosci kalego. To jest ta rewolucja moralna ktora przynosi pisowska partia. takich po korytarzach sejmowych peta sie codziennie cala masa. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klam 15.02.07, 17:44 junkier napisał: > W odroznieniu od lewicowcow brak mi bezczelnosci aby wtracac sie w czyjes > sprawy rodzinne, w tym wypadku w sprawy pp. Kurskich. Sugerujesz, że Kurski, który wtrącał się w sprawy rodzinne innych (dziadek Tuska), nie wspominając o tym, że kłamał o tych sprawach, jest lewicowcem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klam 16.02.07, 11:28 jestes zalosnym upartym zapyzialym betonem. nawet nie wiesz jak mi przykro ze sa tacy ludzie... jak ktos ci zadaje proste pytanie ktorego jedyna prawdziwa odpowiedz godzi w twoich bogow z pizdu to zaczynasz krecic i rzucasz sie byleby nie odpowiedziec. jestes sliskim hipokryta. daruj sobie ciete riposty bo nic co napiszesz juz nie zmieni twoich poprzednich wypowiedzi. moze przemysl swoje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klam 15.02.07, 17:08 junkier napisał: . Delikatna wpadka z billbordami to wypadek przy pracy, J. Kurski > rzadko rozmija sie z prawda jak powiedzial L. Kaczynski.< Mijając się, rzecz jasna z prawdą, rzadko!??? Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Nie J. Kurski klamie, tylko o J. Kurskim klam 15.02.07, 18:01 to fakt rzadko rozmija sie z prawda bo jej nigdy nie mowi. prosty klamliwy szczekasz pisowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 @ned_pap - nie lubię galby, ale to co napisałeś... 15.02.07, 17:06 to żenujące ... pan g i tp nickowie mają zakręcone pomysły i poglądy, proste porównania, jak im brak argumentów to obrażają, ale to : "ned_pap napisał: > Galba, palestrina, reszta kundelków, do nogi! Służ! Daj głos! Bardzo dobrze! > Jacuś Kurski ma dla was kolejne kłamstwo do wklejenia na forum! Łap! Aport! Daj > > łapę! Bardzo dobrze! A teraz do pracy!" brak słów. (twój poziom wypowiedzi): dawniej byłeś tym drugim do pary dla pieska na patrolu? Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.s Bullterier 15.02.07, 15:10 Jesteśmy umoczeni w gó..e, ale cóż - tylko śmierdzimy taka parafraza słów premiera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Spełniać obietnice wyborcze??? Buhahahaaaa 15.02.07, 15:05 Przecież Wielki Wódz Jarosław (w skrócie WWJ) nigdy nie obiecywał że będzie wykonywał obietnice wyborcze, a WWJ nawet nie pomyślał że ktoś może brać jego słowa na serio i mu uwierzyć (w jego dotychczasowej karierze to się nie zdarzało). Więc czego wy ludzie chcecie od WWJ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamara "Zostałem świnią i kanalią. Ale tak to bywa. Nikt 15.02.07, 15:11 nie ma prawa mieć do mnie o to pretensji. Kiedys może zostanę złodziejem. Wtedy też powiem - tak to bywa". Brawo Panie Kaczyński. "Arytmetyka sejmowa jest ważniejsza niz wydumene zasady przyzwoitości" p.Cymański Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: "Zostałem świnią i kanalią. Ale tak to bywa. 15.02.07, 15:56 Na tym polega "genetyczny patriotyzm". Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Spełniać obietnice wyborcze??? Buhahahaaaa 15.02.07, 15:12 jimmyjazz napisał: > > Więc czego wy ludzie chcecie od WWJ???? Posłanka Szczypińska chce buzi, Profesor Lepper też chce buzi i Roman Giertych chce buzi. Czego inni chcą to nie wiem. > Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mówi tak bo chce mieć dobre samopoczucie 15.02.07, 16:33 Niestety, od dawna go nie ma, to widać. A do błędów jak nie umiał się przyznawac tak dalej nie umie. Brnijcie towarzyszu, brnijcie dalej, tylko po co? Ci którzy mieli nadzieję juz wam nie wierzą, sprzedaliscie ich za cząstke władzy. Powazne słowa w róznych miejscach, świetych dla polaków zostały okryte kpiną. To jest prawda panie premierze, zostałes towarzyszem Leppera, naszym juz nie. Władza za czapke sliwek robaczywek Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Spełniać obietnice wyborcze??? Buhahahaaaa 15.02.07, 18:08 chcemy zeby poszedl w pisdu, i dal porzadnym ludziom przywrocic w tym kraju normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 [...] 15.02.07, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
juzek_sz Re: Nie każda kobieta jest prostytutką. 16.02.07, 12:02 Skubi6 - twój tekst z listu to doksonała syganturka. popatrz! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A Profesor lepper, I Ogier IV RO jak dociął!! 15.02.07, 15:40 bio.mum napisała: Co najwyżej nędzna chabeta z czerwonym ryjem, jak jego komuszy zleceniodawcy z Moskwy. Ci sami, którzy patronują grzybicy z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Oni nie tylko mu patronują Mareczku 15.02.07, 15:58 mark.parker napisał: > bio.mum napisała: Co najwyżej nędzna chabeta z czerwonym ryjem, jak jego > komuszy zleceniodawcy z Moskwy. Ci sami, którzy patronują grzybicy z Torunia. > Oni mu smarują z panswowego budżetu. Chociaz to hochsztapler i przestępca. Polski rząd walczy z patologami... Nóż się w kieszenie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: To jest zdanie wyrwane z kontekstu, GW-wno zn 15.02.07, 15:02 "Herr Tusk"? A kto to powiedział: "Ciemny lud to i tak kupi."? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus POprancy tylko tyle potrafia: obrazac i cenzurowac 15.02.07, 18:29 mozesz sobie wlazic w dupe tym swoim Niemcom moze rzuca ci jakies ochlapy arek83lbn napisał: > "Herr Tusk"? A kto to powiedział: "Ciemny lud to i tak kupi."? > > Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Zabolało, co? 15.02.07, 18:31 I to wszystko na co cię stać ciemny ludzie?... Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: To jest zdanie wyrwane z kontekstu, GW-wno zn 15.02.07, 15:14 Ku mojemu zaskoczeniu bylo to dobre przemowienie, rzeczowe i merytoryczne.Bez emocji ! Gazeta wybrala z niego maly watek. To wyglada na cenzure przemowienia a nie komentowanie go !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: To jest zdanie wyrwane z kontekstu, GW-wno zn 15.02.07, 18:11 slowo sie rzeklo. taka jest modus operandi pisu, przeciez ciemny lud i tak to kupil... ale do czasu. Wtedy i was spala na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: To jest zdanie wyrwane z kontekstu, GW-wno zn 16.02.07, 12:38 Brawo Panie Premierze przemówienie było super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Ten rząd jest wyrwany z kontekstu 15.02.07, 15:51 A premier-Kaczor żenująco żałosny. To, że broni chama-Leppera jest zrozumiałe. W końcu swój ciągnie do swego. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Naprawdę niezłe... 15.02.07, 14:59 Źle, że ktoś taki jak Lepper jest wicepremierem. Z drugiej strony Lepper stracił pozycje trybuna ludowego i został zmarginalizowany, a to duzy plus. arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Naprawdę niezłe... 15.02.07, 15:03 arek83lbn napisał: Z drugiej strony Lepper > stracił pozycje trybuna ludowego i został zmarginalizowany, a to duzy plus. > Fakt. Stracił rolę trybuna ludowego na rzecz reprezentowania Polaków na świecie. To nie jest duzy plus. To plus większy od jego libido. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 To już ostatnia kadencja Leppera 15.02.07, 15:06 Tuż przed następnymi wyborami Kaczyński wywali go z rządu i uchwali wraz z PO zakaz kandydowania do Sejmu ludzi z wyrokami... Cóż w polityce nie ma sentymentów... Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: To już ostatnia kadencja Leppera 15.02.07, 15:29 palestrina2005 napisał: > Tuż przed następnymi wyborami Kaczyński wywali go z rządu i uchwali wraz z PO > zakaz kandydowania do Sejmu ludzi z wyrokami... > Cóż w polityce nie ma sentymentów... Nie ma, więc platfusy nie POprą tego wniosku, bo to przecież też w większości przestępcy i nie będą kręcić bata na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mir66 Re: To już ostatnia kadencja Leppera 15.02.07, 15:32 Byly sobie swinki trzy, swinki trzy, swinki trzy. Sport, muzyka oraz gry. Oraz gry -to my. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: To już ostatnia kadencja Leppera 15.02.07, 18:15 oszywiscie... sami zlodziejami z pisu to poloza. Ktorzy juz okradaja obywateli kraju wydaja fortune na nikomu niepotrzebna swiatynie opacznosci i inne bzdurne pomysly. nie mowiac juz o niszczeniu pieknej przyrody. Coz jak rzadzi nami stado kretynow, przekonanych ze sa bogami to coz sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: To już ostatnia kadencja Leppera 15.02.07, 16:02 Zakaz kandydowania do sejmu moze tez objąć Kaczynskiego.Do nastepnych wyborow jeszcze daleko.Nie wiadomo co ukrywa w rękawie Macierewicz - jakiś hak na Kaczorów? Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Jeśli stanowisko wicepremiera to marginalizacja 15.02.07, 15:14 to i ja chcę zostać zmarginalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jas Re: Naprawdę niezłe... 15.02.07, 14:59 Spoko. Dzieki.palestrina2005 napisał: > Gratuluję, jeśli sam to wymyśliłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: jak brzmi po angielsku zdanie... 15.02.07, 14:55 jas napisał: > Urodziłem sie aby zostac ministerm spraw wewnętrznych > > *Tłumaczenie:* > > I was born to be Dorn. > > *Inne zadanie:* > Jak brzmi po angielsku zdanie: byłem minstrem spraw wewnętrznych > > > *Tłumaczenie:* > > I was Dorn. dobre, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: KRN = Koalicja i Rząd Nikodemów 15.02.07, 15:21 zdjecie dołączone do artykułu - "Twarz Polskiego Kołtuna" - Odpowiedz Link Zgłoś
klara93 Pic na wodę fotomontaż 15.02.07, 14:51 Kaczyński potrzebuje w koalicji idiotów do podawania kapci a nie partnerów do rzadzenia.Kij ma dwa końce,przypominam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
langston przypominasz? hihihi uch Kasandra sie znalazla 15.02.07, 14:58 ...dobra teraz juz bedziemy pamietac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
klara93 A przypominam bo skleroza ma sie dobrze 15.02.07, 15:52 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem (JK). 2. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (J) 3. Nie będzie koalicji z Samoobroną (J). 4. Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa (J). 5. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną (J). 6. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy (J). 7. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne (J). 8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS (J) 9. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70 (J). 10. Nie zmienia się ordynacji wyborczej na krótko przed wyborami. 11. Nie podniesiemy akcyzy na paliwa. 12. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 13. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 14. To będzie tanie państwo, zredukujemy administrację. 15. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 16. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję. 17. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 18. Afera bilboardowa. 19. Chcemy koalicji z PO. 20. PO jest w koalicji z SLD. 21. To wszystko wina PO i SLD. 22. Nie bedzie TKM-u. 23. Moja teczka jest sfałszowana (J). 24. Większość byłych szefów dyplomacji była na usługach KGB. 25. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 26. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. ............. 99. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Re: A przypominam bo skleroza ma sie dobrze 15.02.07, 16:26 klara93 napisała: [ciach] Do tej listy warto by dorzucić jeszcze: * powód odwołania Leppera z funkcji v-ce premiera: "Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk, co trzeba określić jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować". * przyrzeczenie, które JK złozył w stoczni gdańskiej: "I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi (ludźmi o marnej reputacji - przyp.) rozmawiać nie będziemy." . Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Pic na wodę fotomontaż 15.02.07, 15:11 wyobrażam sobie nawet jak w takiej sytuacji zachowałby się Jarosław,gdyby był w opozycji.On i jego lokaje nie zostawiliby suchej nitki np. na SLD gdyby SLD utworzyło koalicję z Samoobroną. Z ust Jarosława padałyby dzisiaj oskarżenia o zdradzie polskiej racji stanu, o targowicy o niszczeniu bytu narodu itp,itd. A tak mamy pełne nieśmiałości wytłumaczenie,że czasami trzeba iść za głosem rozsądku a nie serca. Jakie to romantyczne !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marwlo Premier: Zawarliśmy koalicję wbrew naszym dekla.. 15.02.07, 14:51 "Niszczymy Polskę naszym działaniem, tak bywa...." ... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus ..."chcielismy dobrze, a wyszło jak zawsze!!!" 15.02.07, 16:45 Dosyc tego cyrku! Wyborcy do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Premier: Zawarliśmy koalicję wbrew naszym dekla.. 15.02.07, 14:51 premier robi wrażenie mniej zakłamanego niż jego krytycy z PO i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Na Tobie robi wrażenie 15.02.07, 14:57 loppe napisał: > premier robi wrażenie mniej zakłamanego niż jego krytycy z PO i SLD ale tak to bywa jak się nie widzi nic poza przewodnią rolą partii. Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: Premier: Zawarliśmy koalicję wbrew naszym dek 15.02.07, 15:27 może by się tak wziąłdo roboty, a nie tylko "robił wrażenie"? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Sejmowa opozycja prowadzi czystą destrukcję i za w 15.02.07, 14:52 J. Kaczynski, wywiad prasowy z 2 lutego 2007 r.: "Sejmowa opozycja prowadzi czystą destrukcję i za wszelką cenę stara się wszystko uniemożliwić. To już nie jest zwyczajne bycie w opozycji, ale totalna wojna, którą nam wypowiedziano." Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Sejmowa opozycja prowadzi czystą destrukcję i 15.02.07, 15:01 J. Kaczyński w Gdańsku. Już nigdy nie będziemy rozmawiac z ludźmi o miernej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destrukcję 15.02.07, 15:02 Sojusz z Lepperem lepszy niz z rozowo-czerwonymi bandytami, którzy nie dość że przez lata sprzedawali Polskę, to jeszcze dziś robią wszystko żeby Polska zapomniała o tradycji, interesie narodowym i racji stanu, przyjęła skrajnie niekorzystną dla Polski Eurokonstytucję, i krótko mówiąc 'rozpuściła' się w UE. Jedno jest pewne, Lepper z pewnością nie poprze ani Eurokonstytucji ani euro, i chociażby dlatego porozumienie partyjne z nim ma sens. I nie brzydzi się, jak różowa hołota wykształciuchów, pojęcia polskiego interesu narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Masz racje Gromek1... 15.02.07, 15:05 Już nigdy nie będziemy rozmawiac z ludźmi o miernej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:06 To interpretacja. Odpowiedz mi czy w Gdańsku JK zwyczajnie p...ł czy świadomie oszukiwał ludzi? Jeżeli p...ł to żaden z niego strateg Jezeli łgał to cyniczny kabotyn i demagog. Tertium non datum. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:07 Premier pytany, jak ocenia powrót do rządu szefa Samoobrony powiedział, że Lepper "doszedł w pewnym momencie do wniosku, że z punktu widzenia jego i jego partii lepsze byłoby jakieś inne rozwiązanie, a później się przekonał, że najlepszym rozwiązaniem jest bycie w tym rządzie". Dziennikarka przywołała słowa J.Kaczyńskiego z początku października ze Stoczni Gdańskiej, kiedy to premier odniósł się do sprawy tzw. taśm Renaty Beger. Zapewnił, że ze sprawy wyciągnięto wniosek: "Nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji" - powiedział wówczas J.Kaczyński. W piątek premier zaprzeczył, jakoby mówiąc o ludziach o marnej reputacji, mówił o Lepperze. "Mówiłem o pewnej posłance, i nikt z nią nie będzie prowadził żadnych rokowań" - oświadczył. Zaprzeczył też, jakoby nazwał Leppera "warchołem". www.wprost.pl/ar/?O=96173 Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 18:43 To kogo pan kaczynski mial na mysli wypowiadajac slowa o ludziach z mierna reputacja nikogo nie obchodzi. Zdanie jest proste, jasne i przejrzyste. Nie bedziemy rozmawiac z ludzmi o miernej reputacji. Niestety jest to tylko rzucane puste slowo na wiatr. Gdyby "moralny" p.kaczynski mowil prawde, to musialby przez wieksza czesc czasu milczec. kaczynski ma jednak wybiorczy poglad na ta sprawe, ale to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:06 A więc wg Ciebie istnieje tylko i wyłącznie opozycja PiS-owcy i im podobni kontra czerwono-różowi bandyci. Oj gratuluję rozsądku i szerokich horyzontów, gratuluję!!! Inna sprawa, że przestanę się brzydzić polityką kiedy powstanie partia liberalna, nakierowana całkowicie na gospodarkę i poprawę bytu obywateli, a nie grzebiąca w idiotycznych ideologiach od prawa do lewa Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:14 > Inna sprawa, że przestanę się brzydzić polityką kiedy powstanie partia > liberalna, nakierowana całkowicie na gospodarkę i poprawę bytu obywateli Jedyna liberalna partia w Polsce to UPR. Liczy na Twoj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:23 Pan Korwin-Mike wizualnie mi się nie podoba, ale popieram niskie podatki, prywatne lecznictwo w oparciu o system prywatnych ubezpieczeń, prywatne ubezpieczenia emerytalne, całkowite oddzielenie religii od Państwa (KAŻDEJ!!! JAK KTO JUŻ MUSI WIERZYĆ NIECH ROBI TO PRYWATNIE ZA WŁASNE!!! PIENIĄDZE), wysokość zarobków w oparciu o efektywność i wydajność własną (jak ktoś ma problem z przystosowaniem, niech się uczy, to nie boli). A rola Państwa powinna się sprowadzać do tworzenia skutecznego, efektywnego prawa, które zapewni dobrobyt i bezpieczeństwo obywateli! A patriotyzm? Cóż własna kultura nie zginie, kiedy ludzie będą prowadzić tak wygodne życie, że z własnego kraju nie będą chcieli lub musieli wyjeżdżać! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:25 gulcia77 napisała: > Pan Korwin-Mike wizualnie mi się nie podoba, ale popieram niskie podatki, > prywatne lecznictwo w oparciu o system prywatnych ubezpieczeń, prywatne > ubezpieczenia emerytalne, całkowite oddzielenie religii od Państwa (KAŻDEJ!!! > JAK KTO JUŻ MUSI WIERZYĆ NIECH ROBI TO PRYWATNIE ZA WŁASNE!!! PIENIĄDZE), > wysokość zarobków w oparciu o efektywność i wydajność własną (jak ktoś ma > problem z przystosowaniem, niech się uczy, to nie boli). A rola Państwa powinna > się sprowadzać do tworzenia skutecznego, efektywnego prawa, które zapewni > dobrobyt i bezpieczeństwo obywateli! A patriotyzm? Cóż własna kultura nie > zginie, kiedy ludzie będą prowadzić tak wygodne życie, że z własnego kraju nie > będą chcieli lub musieli wyjeżdżać! Nie sadze zeby istniala jakas istotna sprzecznosc zacytowanych pogladow z programem UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:26 i uważasz, ze to nieracjonalne poglądy? Udowodnij! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:27 Nie uwazam. Sam popieram UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 18:46 to dziwne, bo widzialem u Ciebie skrzywienie pisowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 18:45 popieram w całej rozciagłości. Niestety większość tego nie rozumie i jeszcze duzo wody upłynie, zanim to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 18:44 to prawda, popieram. W polsce nie ma parti liberalnej, to jest jakies udawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:07 pięknie napisałes .. a teraz powiedz które zdania z twojego postu są prawdziwe? k_r Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:12 K-R rozumiem ze dla Ciebie jako przedstawiciela korporacyjnego swiata byznesu przyjecie euro moze wydawac sie korzystne ale dla zwyklego obywatela niekoniecznie, o utracie suwerennosci monetarnej nie wspomne. Nb. zapytam jak jako prawnik zapatrujesz sie na to ze NBP, ktorego ustawowym zadaniem jest stanie na strazy zlotowki, prowadzil za poporzedniego dzialania dokladnie SPRZECZNE z tym celem i uprawial propagande, kasujac wszelkie krytyczne glosy i raportu, na rzecz porzucenia narodowej waluty w celu przyjecia jakiejs sztucznej waluty o nieustalonej wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:14 Junkier. Nie chodzi w tej dyskusji o to czy wejście do strefy euro jest korzystne czy nie. To należy rzetelnie i obiektywnie przeanalizowac. Preoblem jest w tym, że jeżeli wyniki tej analizy będa inne niż oczekuje WWJK to okaże się, iż analityk był z układu, bo WWJK i tek wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:18 A jak zapatrujesz sie na taki fakt, o czym pisal przedwczoraj "Najwyzszy Czas" na stronie 4 lub 5, nie pamietam juz, ze rzekomo opiniotworcza i niezalezna gazeta w Polsce cytuje rzekomo "obiektywne" zagranicznego osrodka ekonomoicznego twierdzacego ze przyjecie euro jest wielce korzystne dla Polski, nie wspominajac ani slowem ze tenze osrodek utrzymywany jest za pieniadze Niemiec? Sorry, ja za taki "obiektywizm" i za taka "niezaleznosc" to dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: nie wstyd ci przyznawać się publicznie 15.02.07, 15:19 junkier napisał: do czytania antysemickich pisemek? Nie myslalam, ze upadłes tak nisko. Ja emir i Ty emir. Kto więc będzie poganiał osły??afgańskie Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:23 Posluchaj sobie swirze o umysle wyprasowanym przez wybiorcze popluczyny, taki element jak ty nie jest w stanie konserwatywno-liberalnego tygodnika, jedynego w kraju, "Najwyzszy Czas", obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:24 Nikt nie jest w stanie. Żeby się obrazic trzeba miec honor. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Obrazić skarbie 15.02.07, 15:55 junkier napisał: > Posluchaj sobie swirze o umysle wyprasowanym przez wybiorcze popluczyny, taki > element jak ty nie jest w stanie konserwatywno-liberalnego tygodnika, jedynego > w kraju, "Najwyzszy Czas", obrazic. to mnie może tylko ktos mądrzejszy ode mnie. Nie gadam z antysemitami i faszystami. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dialog z lewackim motlochem zionacym antypolskim 15.02.07, 15:57 Dialog z lewackim motlochem zionacym antypolskim jadem do przyjemnosci nie nalezy wiec pozwol ze cala przyjemnosc z zakonczenia konwersacji po mojej stronie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gdybys ty Junkier był prowokatorem 15.02.07, 16:04 junkier napisał: > Dialog z lewackim motlochem zionacym antypolskim jadem do przyjemnosci nie > nalezy wiec pozwol ze cala przyjemnosc z zakonczenia konwersacji po mojej > stronie zostanie. pokochałabym cię od pierwszego wejrzenia. A tak to mogę tylko wspolczuć twojej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Typowe dla lewicowcow - atakowanie rodziny 'dla je 15.02.07, 16:30 Typowe dla lewicowcow - atakowanie rodziny, rzekomo 'dla jej dobra'. Moja rodzina zadnego obludnego wspolczucia nie potrzebuje, jak sadze. > pokochałabym cię od pierwszego wejrzenia. Nie dziwota. Sklonnosc roznych lewicowych ksiezniczek do nawiazywania przygodnych kontaktow o charakterze 'erotycznym' z osobnikami saczacymi im do glow lewicowy jad jest wrecz legendarna, ze wspomne wielkiego Antyfaszyste i Walczacego z Dyskryminacja Simona Mola. Zdrowia wiec zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Panie Tomku. Ja pana rodziny nie atakuję 15.02.07, 16:38 junkier napisał: Dla pana współczucie i atak to to samo?? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:23 Od analiz nie są gazety tylko odpowiednie, autoryzowane instytucje. Jak sprawa jest poważna można zlecic takie analizy w kilku miejscach. Podstawowym warunkiem jest aby były to rzeczywiste ekspertyzy, a nie dokumentacje mające udowodnic z góry założony wniosek. Przypomnij sobie wojnę na opinie prawne odnośnie terminu ustawy budżetowej Rząd miał swoją, a opozycja swoją. Czyja była słuszna ch... wie do dzisiaj, za to nasze pieniądze poszły w ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Junkier, nie moglbys wziasc i umrzec jak galba? 15.02.07, 15:09 Toz to komunistyczny aparatczyku przesadzasz w obrone gomulkowskiego ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Parafraza z "Trędowatej" 15.02.07, 15:21 Junkier szedł, a głupota szła w nim, przed nim, nad nim i za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jesli odpornosc na czerwono-rozowa propagande 15.02.07, 15:29 Jesli calkowita odpornosc na czerwono-rozowa propagande socjal-pseudo- liberalizmu ma byc 'glupota' to potwierdzam, jestem na ten jad calkowicie uodporniony. - - - - - J. Kaczynski o biurokracji odziedziczonej po III RP: "Powstał cały układ społeczny wytwarzający mnóstwo procedur, obsługiwany przez "przemysł załatwiacki". Z niego żyje nie tylko mnóstwo ludzi spoza aparatu państwowego, lecz także - co tu kryć - jego część. Głęboka zmiana tego stanu rzeczy, taka, by odczuł ją każdy, musi potrwać kilka lat, i to bez względu na to, kto by rządził. Ale tylko my mamy determinację i chcemy to naprawdę zmienić, co nie jest łatwe. I nie my ten system stworzyliśmy." Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:33 > Jedno jest pewne, Lepper z pewnością nie poprze ani Eurokonstytucji ani euro, i Profesor Lepper i jego lizus junkier mogą sobie pomstować przeciwko euro, ale do tego trzeba wystąpić z unii lub przynajmniej renegocjować traktat akcesyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:35 Z ciebie taki cynik jak z Pedeta "liberal". Bzdura jest to co piszesz. Jesli brak jest okreslenia terminu danego zobowiazania to mozna przekladac je w nieskonczonosc az ta cala oaza biurokracji i sklerotycznej stagnacji "ue" sama sie rozpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 18:36 nie ma czegos takiego jak polski interes narodowy w rozumieniu twoim i p. Leppera. W naszym wspolnym interesie jest dzialac tak zeby spoleczenstwo sie bogacilo, zdobywalo wyksztalcenie i zawsze dazylo do sukcesu. Nie pomoze nam w tym dopuszczanie do wladzy takich oszolomow jak p.Lepper i kombinatorow jak p.Kaczynscy. Polske trzeba otworzyc na swiat, budowac porozumienia,m.in. na bazie tolerancji, zniesc do minimum ingerecje panstwa w gospodarke i egzekwować kary za przestepstwa i wykroczenia. Zwlaszcza to ostatnie jest najwazniejsze. Byc moze zamiast dawac wyroki w zawieszeniu, lepiej za mniejsze przestepstwa skazywac na wysokie kary finansowe, badz prace spoleczne. Po prostu kodas zgodnie z kodeksami karnym, drogowymi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Oskarżanie innych o swoje czyny 15.02.07, 15:16 tak, na polskiej prawicy to lubią. Szczególnie w PiS i okolicach. A już Jarek celuje w tym odwracaniu Alika ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destrukcję 15.02.07, 15:21 Zartujesz chyba. Niesiolowski ostatnio nawet Kwacha zaczal wychwalac, tak mu nienawisc do PiSu rozum i zasady odebrala. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Kaczyński przypisuje innym swoje intencje 15.02.07, 15:23 Takie są fakty. I tyle. A Niesiołowski być może zaczął myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kaczyński przypisuje innym swoje intencje 15.02.07, 15:26 > A Niesiołowski być może zaczął myśleć. Taaaaak. Na intensywne procesy myslowe zdobyl sie wtedy gdy go do PiS nie przyjeli. Nawet wybiorcza go polubila. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:29 Jak się Kwaśniewski publicznie pojawiał to mnie przynajmniej poczucie wstydu nie ogarniało, a tuman, który o dziennikarce publicznie mówi "małpa w czerwonym" to zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczynski: "Opozycja prowadzi czystą destr 15.02.07, 15:33 Jak się Kwaśniewski publicznie pojawiał to mnie przynajmniej poczucie wstydu nie ogarniało Oooo, to rozne poczucie wstydu mamy. Jego "wystepy" w Charkowie (powinien za to pojsc do aresztu), Kaliszu czy w Moskwie, gdzie dal sie jak gnojek jakis ustawiac w ostatnich rzedach, przejda do "chlubnej inaczej" historii popisow dygnitarzy Sp. III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sejmowa opozycja prowadzi czystą destrukcję i 16.02.07, 11:36 junkier napisał: > J. Kaczynski, wywiad prasowy z 2 lutego 2007 r.: > > "Sejmowa opozycja prowadzi czystą destrukcję i za wszelką cenę stara się > wszystko uniemożliwić. To już nie jest zwyczajne bycie w opozycji, ale > totalna wojna, którą nam wypowiedziano." Rzecze On. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Premier: Zawarliśmy koalicję wbrew naszym dekla... 15.02.07, 14:52 Jestesmy niekompetentni... Tak bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: Premier: Zawarliśmy koalicję wbrew naszym dek 15.02.07, 14:53 To znaczy ze są niewiarygodni. Deklarują coś, a robią co innego. NIestety i jak tu im wierzyć, że chcą coś zmienić. Emerytom też obiecali rewaloryzację, a teraz proponują jednorazowy zasiłek - była deklaracja, ale coż tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tak to jest w polityce jak się nie ma 51% głosów 15.02.07, 14:56 Trzeba zawierać trudne koalicje... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: Tak to jest w polityce jak się nie ma 51% gło 15.02.07, 15:00 palestrina2005 napisał: > Trzeba zawierać trudne koalicje... Nie trzeba. Trudna koalicja? Szanowy palestrina, to jest zlepek przystawek, żeby nie powiedzieć ostrzej, które za wszelką cenę będą klaskać - "klaskaniem mając obrzękłe prawice...". Oni nie mają żadnych zasad, może poza PiS i LPR ( mimo wszystko - mogę się z tymi zasadami do końca nie zgadzać), SO to czyste koryto - co było wiadomo chociażby po tzw. "gorce świńskiej" - ona była od momentu wejścia SO do tej tzw. trudnej koalicji. I koryto się zwiększyło. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Tak to jest w polityce jak się nie ma 51% gło 15.02.07, 15:10 OK, SO to czyste koryto - zgadzm się. Ale Kaczyński na razie potrzebuje tego koryta-przystawki... A jak już pisałem prawdopodobnie Kaczyński spacyfikuje Leppera tuż przed wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Tak to jest w polityce jak się nie ma 51% gło 15.02.07, 15:01 Jak się nie ma 51% to w państwie demokratycznym rozpisuje się nowe wybory. Ale jak się jest pazernym na stołki to wchodzi się w układy z kryminalistami i faszystami , na dodatek cała ta paka niekompetentna. -------------------- zabijamy w naszych wyborcach wiarę w prawo i sprawiedliwość ... no cóź , tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Tak to jest w polityce jak się nie ma 51% gło 15.02.07, 15:12 <<<<Jak się nie ma 51% to w państwie demokratycznym rozpisuje się nowe wybory No to byśmy musieli ciągle głosować bo ja nie pamiętam żeby jakaś partia w Polsce kiedykolwiek osiągnęła 51% w Sejmie. Zawsze potrzebna była koalicja do rządzenia... W USA czy UK mają łatwiej wygrywają albo jedni albo drudzy i rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Tak to jest w polityce jak się nie ma 51% gło 15.02.07, 15:10 TRUDNA KOALICJA!!!! To jest dopiero nadużycie semantyczne!!!! paru językoznawców, tych od signifiant i signifie, w grobach się przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Dobrze, że miał zdrowy palec do grożenia 15.02.07, 14:54 Wyobraźcie sobie, że ma zagipsowane obie ręce. Musiałby wygrażać głową albo inną czescią ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 14:56 PO, a szczegolnie Tusio zachowala sie jak dziecko w piaskownicy w dupie majac sprawy publiczne, ktore najlepiej udalyby sie w koalicji POPIS. ...a Polska nie moze sobie pozwolic na destabilizacje i wybory co pol roku jak tego pragnie niemiecki przydupasik Tusio. Odpowiedz Link Zgłoś
milestone Re: Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 15:01 Ekhem, przecież to Wiesław Kaczyński chciał wyborów, ale brat mu odradził. Nie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 15:24 Pamiatam ale to bylo w lutym 2006...gdy Herr Tusio grosil obywatelsim nieposluszenstwem:)) Pozniej to "obywatelskie nieposluszenstwo" objawilo sie tym ze jak ktos z PO nie przyjechal na maife do warszawy to placil 800zl:))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 15:03 Nie dogadali się. Dlaczego paplesz bez zastanowienia, ze to wyłącznie z winy PO? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 15:25 Bo taka jest prawda... Balcerowicz doradzil PO by PIS zamodzielnie sie skompromitowal....natomiast balcerowicz tym stwierdzeniem skompromitowal sie poraz kolejny jako polityk. (Nie umniejszam mu kwalifikacji ekonomicznych-pisze o politycznych) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 15:28 To są Twoje domysły, czy może miałes dostęp do jakiegoś tajnego raportu. A mnoże było tak: Łójciec Dyrektor poradził JK żeby wziął wszystko, bo jak będą problemy to on go rozgrzeszy nawet za SO i w dodatku ogłosi się, że wszystkiemu winna PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Niestety Kaczynski ma racje... 15.02.07, 15:31 Ależ kompromitacja PiS była nieunikniona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston pokaz mi rzad ktory po 1.5roku ma takie popracie 15.02.07, 16:09 pokaz mi rzad ktory po 1.5roku ma takie popracie jak w dniu wyborow:) gdzie ta kompromitacja? Odpowiedz Link Zgłoś