Dodaj do ulubionych

Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ...

03.05.07, 12:35
Bardzo dobrze!
Obserwuj wątek
    • ergo12 Brawo 03.05.07, 12:35
      Brawo!!
      • socjalliberal No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 12:38
        ma się jeszcze trochę honoru, by podać się do dymisji.
        • loza_szydercza Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 12:41
          Podac sie do dymisji? :)))
          Popieram decyzje Trybunalu w Strassburgu, bo ktos powinien byl to Kaczynskim
          wytknac, ale jest to ma byc powod do dymisji, to czy Sld nie powinno bylo
          samorozwiazac sie zaraz po powstaniu?
          • tarura No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kamasze 03.05.07, 12:46
            i do Iraku na parade
            • camell_ek Re: No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kam 03.05.07, 12:52
              Trybunal w Strasburgu atakuje Polske!!!!!
              :)
              camell.blox.pl
              • kronopio77 Łamanie prawa to specjalność Kaczyńskich - wiadomo 03.05.07, 12:54
                to od dawna...
                • poszeklu Nastepna parada na terenie ZOO. Z klatkami w tle 03.05.07, 13:19
                  Prawo nie bedzie zlamane, a jesli przyjaciele zwierzat uznaja,
                  ze to narusza prawa ich przyjaciol, to do Trybunalu w Strasburgu.
                  • ergo12 Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 13:24
                    Będzie wesolo!
                    • kolter Re: Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 13:26
                      Czuc ten smrod kadzidla z daleka
                      • ergo12 Re: Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 13:27
                        To mialem na myśli między innymi!
                        • guantanamero dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 13:46
                          kaczory daly kupra na calej linii!!!
                          • konread Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 13:59
                            No to już wrogami będą dwa Trybunały hehehe
                            • guantanamero newet sedziowie z Moldowy, Bosni i Herceowiny i 03.05.07, 14:21
                              Slowacji nie mieli w tej sprawe watpliwosci, hehe.. ale wstyd dla zakutych,
                              zacofanych, homofobicznych lbow.
                              • antyprawak Cywilizacja idzie homofoby! Nauczymy was tolerancj 03.05.07, 14:36
                                i.
                                • poszeklu Marsz homoseksualistow, to marsz S m i e r c i 03.05.07, 16:14
                                  To ostatnie akordy umierajacej zdegenerowanej
                                  warstwy spoleczenstwa. Marsz zapadajacych sie
                                  w nicosc, nie zostawiajacych po sobie niczego.
                                  Ostatnia parada chodzacych trupow.
                                  • guantanamero wishful thinking :-) 03.05.07, 16:24
                                    ta wypowiedz to wyraz desperacji pognebionych homofobow.
                                    • rabl_sruiek Tyle, ze wiekszosc homikow ma gdzie te parady 03.05.07, 16:30
                                      Sprobuj sobie zakonotowac:

Demokracja ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum
                                      publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie
                                      napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i
                                      slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie
                                      dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o
                                      preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore.
                                      Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym
                                      samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc
                                      • guantanamero Re: Tyle, ze wiekszosc homikow ma gdzie te parady 03.05.07, 16:39
                                        nie mam zamiaru konotowac sobie takich bzdur. ani polemizowac ze stwierdzeniami
                                        ze w marszach rownosci mowi sie przez megafon o wrazeniach ostatniej nocy...
                                        zalosne...
                                        • rabl_sruiek Coz, to nie ja aranzuje parady :))) 03.05.07, 16:46
                                          Wszystko co usilujesz chaotycznie zawrzec w pyskowce, ktora tu uprawiasz ma sie to nijak do
                                          kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach
                                          jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym
                                          przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany
                                          pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na
                                          rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne,
                                          ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et
                                          consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde
                                          normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc

Na koniec przyjmij ode mnie rade - nie bierz sie za tematy, o ktorych kiedys tylko slyszales a i to z
                                          drugiej reki. Wbrew pozorom nie chodzi mi tu o twoje zapatrywania na sprawy seksu a o kulture, na
                                          temat ktorej usilujesz dywagowac.
                                          • guantanamero poddaje sie 03.05.07, 16:49
                                            powtorzyles swoje bzdury sto razy, nie mam wyjscia, musze uznac w calosci ich
                                            logike i prawdziwosc.
                                            • kot9999 Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, to i t 03.05.07, 22:01
                                              Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, to i tak przegraja, gdyz najwieksza
                                              wartoscia w Europie pozostaje czlowiek, a nie jakas tam bzdurno-katolicka
                                              zabobona
                                              • prezydent_10rp Re: Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, t 03.05.07, 22:04
                                                kot9999 napisał:

> Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, to i tak przegraja, gdyz
                                                najwieksza
                                                >
                                                > wartoscia w Europie pozostaje czlowiek, a nie jakas tam bzdurno-katolicka
                                                > zabobona

Jeszcze parę lat ja wymrą moherowe berety to umrze tez RM
                                          • shoko2 Re: Coz, to nie ja aranzuje parady :))) 03.05.07, 18:09
                                            Drogi rabl_sruiek, dywagujac na temat kultury, dobrze jest pisac wszystkie
                                            nazwiska duza litera.
                                            • karl Poziom Dyskusji o Prawach Człowieka jest żenujący 03.05.07, 18:30
                                              bo czytając posty ma się wrażenie, że rozmawia sie osobami , które nie tylko nie
                                              czytały konstytucji ale w ogóle żadnego artykułu czym są prawa człowieka we
                                              współczesnym świecie...
                                              • wielkl_srul Do ksiazek, maly. Sama chec szczera nie wystarczy 03.05.07, 21:20
                                        • arius5 Przestancie sie juz kompromitowac, idioci. 03.05.07, 21:30
                                          Bo tylko idioci zawracja sobie w ogole glowe takimi bzdurami, mamy tysiac
                                          wazniejszych spraw w Polsce, ale nikomu chyba ni zalezy, aby sie tym zajac.
                                      • ffamousffatman Re: Tyle, ze wiekszosc homikow ma gdzie te parady 03.05.07, 21:22
                                        rabl_sruiek napisał: Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie
                                        napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu.

ZOSTALBYS UKARANY ZA ZAKLOCACANIE SPOKOJU EW. ZA NARUSZENIE NORM EMISJI HALASU a nie ekszybycjonizm
                                        Manifestacja byla po to zeby preferencje byly sprawa PRYWATNA.
                                        I nie doliczaj sie srujek do NAS normalnych.
                                        • wielkl_srul No to sobie pogadales. A konkrety? 03.05.07, 21:28
                                  • ergo12 Poszeklu! Ty jeszcze nie u psychiatry? Czy u 03.05.07, 17:06
                                    spowiedzi? Jedno i drugie będzie dla Ciebie dobre!
                                  • franek9915 A co pozostawisz po sobie ty? Nienawiść i agresje 03.05.07, 18:30
                                    do drugiego człowieka?
                                • rokets_w Re: Cywilizacja idzie homofoby! Nauczymy was tole 03.05.07, 20:48
                                  antyprawak napisał: Cywilizacja idzie homofoby! Nauczymy was tole

Ciekaw jestem czego nauczycie? dzieci nie umiecie zrobic,paplacie sie w gó..e
                                  i mówicie ze to rozkosz. Proponuje byscie wlezli do szamba i tam sie w rozkoszy
                                  paplali
                              • realista1000 Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 03.05.07, 14:41
                                faceci w stringach i perukach na głowie, kobiety w wibratorami i sztucznymi
                                penisami(tzw. "palikotkami") w dłoniach, Senyszyn z biczykiem a za nią spocony,
                                sapiący i śliniący się, czerwony na gębie i poglądach Kalisz (nie wiem, co
                                trzymał w dłoni...- małe to było bardzo... he,he )
                                • aldryg Re: Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 03.05.07, 14:44
                                  U nas w Warszawie? Czuję się oszukany. Byłem na jakiejś podróbce, a gdzie
                                  indziej szła prawdziwa parada.
                                  • realista1000 PYTAnie:jak i czym geje bronią ojczyzny?Czy walczą 03.05.07, 15:02
                                    z wrogiem, czy się do niego ... przymilają? To "panienki" przecie
                                    • romano33 Chce poznać sędziego pederastę z Trybunalu 03.05.07, 15:03

• guantanamero tu masz liste,na pewno wszyscy to geje i lesbijki 03.05.07, 15:22
                                        www.echr.coe.int/ECHR/EN/Header/The+Court/The+Court/Judges+CVs+and+photos/
                                        • rabl_sruiek A co ma Strasburg do tego co dzieje sie w W-wie? 03.05.07, 15:52
                                          • guantanamero otoz ma 03.05.07, 15:55
                                            bo Polska, jak wszystkie kraje europy z wyjatkiem Bialorusi, ratyfikowala
                                            Konwencje o ochronie praw czlowieka, zobowiazala sie jej przestrzegac i
                                            wypelniac wyroki tego trybunalu.
                                            • rabl_sruiek i tu sie mylisz 03.05.07, 15:58
                                              Strasburg wtraca sie w nieswoje sprawy. Kaczory, wlasnie ze wzgledu na tolerancje, maja 100% racji
                                              niepozwalajac na zwyczajny ekschibicjonizm - bo jak inaczej nazwac bande pederastow maszerujacych
                                              srodkiem miasta i opowiadajacych wszem i wobec o przezyciach ostatniej nocy - czy tego chce sluchac
                                              czy nie. Oczywiscie mozecie powiedziec, ze jak mi sie nie podoba to moge sobie pojsc gdzie indziej ale w
                                              jakim swietle stawia to paradujacych majacych gdzies moje preferencje (estetyczne w tym przypadku;) ) ?
                                              Zdaniem biedronia tolerancja nalezy sie prawem pedersatom a "hetero" moga co najwyzej potakiwac w
                                              milczeniu. Nonsens.
                                              • guantanamero to ty sie mylisz 03.05.07, 16:23
                                                pomijajac twoja rynsztokowa retoryke, wystarczy przeanalizowac miedzynarodowe
                                                zobowiazania polski i jasne jak slonce, konsekwentne i przez zaden rzad w
                                                europie (poza kaczystowskim) nie podwazane orzecznictwo Trybunalu w Strasburgu.
                                                wnioski sa oczywiste, ale zeby je zrozumiec trzeba miec minimum rozumu i dobrej
                                                woli.
                                                • rabl_sruiek Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumentow:) 03.05.07, 16:28
                                                  Nie bardzo wiem na czym ma polegac rynsztokowosc mojej retoryki? :). Coz twoja wiedza o
                                                  rynsztokach napewno przewyzsza moja :)

Powtarzam:

Demokracja ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum
                                                  publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie
                                                  napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i
                                                  slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie
                                                  dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o
                                                  preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore.
                                                  Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym
                                                  • guantanamero Re: Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumento 03.05.07, 16:36
                                                    'banda pederastow' - swietne i kulturalne okreslenie ludzi ktorzy maja inne od
                                                    ciebie zdanie lub orientacje seksualna. to ty nie potrafisz kulturalnie
                                                    dyskutowac mowiac ze ja wiem wiecej o rynsztokach niz ty.
                                                    a argumenty znajdziesz w orzeczeniu. to twoj belkot o ekshibicjonizmie znalazl
                                                    wlasciwa w nim odpowiedz. watpie jednak czy jestes w stanie to orzeczenie
                                                    zrozumiec...
                                                  • rabl_sruiek Ewidentne klopoty ze zrozumieniem tekstu. Coz... 03.05.07, 16:42
                                                    Wszystko co usilujesz chaotycznie zawrzec w pyskowce, ktora tu uprawiasz ma sie to nijak do
                                                    jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym
                                                    przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany
                                                    pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na
                                                    rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne,
                                                    ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et
                                                    consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde

Na koniec przyjmij ode mnie rade - nie bierz sie za tematy, o ktorych kiedys tylko slyszales a i to z
                                                    drugiej reki. Wbrew pozorom nie chodzi mi tu o twoje zapatrywania na sprawy seksu a o kulture, na
                                                  • rabl_sruiek Re: Do "guantanamero" Belkot cwiercinteligenta. 03.05.07, 16:43

• guantanamero czlowieku kiedy przestaniesz sie powtarzac???????? 03.05.07, 16:47
                                                    litosci!
                                                  • wielkl_srul Wtedy, kiedy zrozumiesz prosty tekst. Nigdy:) 03.05.07, 21:21
                                                  • bonoobo Re: Wtedy, kiedy zrozumiesz prosty tekst. Nigdy:) 04.05.07, 21:05
                                                    Nie prosty, lecz PROSTACKI. A to nie to samo.
                                                  • rysiopysio Do rabi_srulek Belkot cwiercinteligenta. lecz się 03.05.07, 22:34
                                                    na nogi. Erupcje twego intelektu są zachwycające. Z wdziękiem wiadra gwoździ bez
                                                    przerwy wklejasz to samo.
                                                  • zawisza60 Re: Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumento 03.05.07, 20:36
                                                    Rabi srulek! Zamiast wypowiadac sie o sprawach o ktorych nie masz zielonego
                                                    pojecia, podszkolilbys sie lepiej w ortografii. Exhibicjonizm pisze sie przez
                                                    samo h, a nie ch!
                                                  • wielkl_srul A co masz do powiedzenia w omawianej sprawie? 03.05.07, 21:22
                                                    Slucham :)
                                              • yuuhi Re: i tu sie mylisz 03.05.07, 18:50
                                                To sie ubawilem. To tylko wedlug heteroli jest to opowiadanie o przezyciach
                                                ostatniej nocy bo zyja stereotypami. Prawda jest taka, ze chodzi tylko i
                                                wylacznie o to zebysmy nie musieli wychodzic na ulice bojac sie pobicia tylko
                                                dlatego,ze jakis heterosexualny byczek sobie mysli,ze jakis gej go napdanie heh
                                                zalosne. Jak w koncu ludzie zrozumieja,ze gej/lesbijka w NICZYM nie gorszy od
                                                heteryka to i sie parady skoncza.
                                                • wielkl_srul Re: Yuuhi - polit-poprawny belkot 03.05.07, 21:23
                                                  • yuuhi Re: Yuuhi - polit-poprawny belkot 03.05.07, 23:12
                                                    LOL co jak co to mnie jeszcze nikt o poprawnosc polityczna nie oskarzal bo to
                                                    tego mi daleko. Za to widze,ze wszytskie Twoje odpowiedzi to conajwyzej
                                                    rownowazniki zdania. Pozyj jeden dzien moim zyciem a pozniej mow,ze to co mowie
                                                    jest poprawnie polityczne...
                                    • guantanamero pytanie az promieniuje wiedza i oczytaniem 03.05.07, 15:20
                                      myslisz ze wsrod zolnierzy nie ma gejow. oj grubo sie mylisz...
                                      • realista1000 kto pyta nie błądzi, zarozumialcu 03.05.07, 15:27
                                        • guantanamero przyznaje, masz racje 03.05.07, 15:33
                                          pytaj, moze sie czegos nauczysz
                                          • rabl_sruiek Dlaczego jestes niegrzeczny? 03.05.07, 16:06
                                            Probuj grzecznie wysluchac drugiej strony - moze dowiesz sie co ma na mysli. To podstawa dyskusji.
                                            • guantanamero no co ty... 03.05.07, 16:25
                                              przeciez grzecznie odpowiedzialem, zgodzilem sie z przedmowca ze powinien pytac
                                              i uczyc sie...
                                              • rabl_sruiek Coz, jest jasnym, ze nie wiesz o czym mowie..:) 03.05.07, 16:29
                                      • romano33 Re: pytanie az promieniuje wiedza i oczytaniem 03.05.07, 15:49
                                        guantanamero napisał:

> myslisz ze wsrod zolnierzy nie ma gejow. oj grubo sie mylisz...

Są a jakże tylko słabo walcza albo w ogóle. No przypomnij sobie II wojne
                                        swiatową w wykonaniu Holendrów, Belgów i Dunczyków. Śmiechu warte.
                                        • guantanamero zapewniam cie ze sa i w polskiej armii 03.05.07, 15:54
                                          nawet w jednostkach specjalnych, a w ogole to nie chce mi sie polemizowac z tak
                                          stereotypowymi uwagami, wiec zamilkne.
                                          • rabl_sruiek I co z tego.Niech sobie beda 03.05.07, 16:04
                                            Ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach
                                            jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom
                                            wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem
                                            ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i
                                            rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore
                                            powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia
                                            kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom,
                                            ktorzy gdzies maja parady, manify etc
                                          • romano33 Re: zapewniam cie ze sa i w polskiej armii 03.05.07, 16:11
                                            guantanamero napisał:

> nawet w jednostkach specjalnych

Woow. Powiedz ktorzy to są ? No nie wstydz sie przeciez według Was to normalne.
                                            • guantanamero geje w wojsku 03.05.07, 16:29
                                              1) zdanie eksperta: (geje w US Army)
                                              www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=148&ShowArticleId=26794
                                              2) o gejach w wojsku pisala "Polityka" w numerze 33/2006
                                              Tajemnica wojskowa
                                              Geje w armii

Choć polska armia się zmienia, unowocześnia, zaczyna korzystać z pomocy
                                              psychologów, to w tej jednej sprawie wciąż nie ma ani strategii, ani taktyki.
                                              Geje w wojsku. Jest ich w armii więcej niż średnio w społeczeństwie: 10–15
                                              proc.

W najnowszym numerze Polityki (33/2006) artykuł o gejach w armii. Autorka
                                              przedstawia konkretne przypadki, i nie wszystkie mają wydźwięk negatywny.
                                              • rabl_sruiek Hetero w wojsku! Sensacja! I co z tego? 03.05.07, 16:31
                                                Ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach
                                                jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom
                                                wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem
                                                ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i
                                                rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore
                                                powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia
                                                kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom,
                                                ktorzy gdzies maja parady, manify etc
                                                • guantanamero powtarzasz sie 03.05.07, 16:41
                                                  myslisz ze twoje bzdury stana sie wiecej warte i bardziej przekonujace im
                                                  wiecej razy je powtorzysz? gratuluje pomyslunku.
                                                  • rabl_sruiek Coz, nadal mowimy o tym samym, geniuszu :)) 03.05.07, 16:44
                                                  • guantanamero Re: Coz, nadal mowimy o tym samym, geniuszu :)) 03.05.07, 16:51
                                                    dziekuje, niepotrzebne to bylo :-)
                                                    ja przynajmniej probuje z toba rozmawiac, a ty odpowiadasz tym samym tekstem.
                                                    rozmowa z toba mija sie wiec z celem.
                                                  • romano33 W wojsku pedeeraści ? No coz same chłopy 03.05.07, 17:10

• keradk Re: Coz, nadal mowimy o tym samym, geniuszu :)) 03.05.07, 18:48
                                                    o zesz to faktycznie zdanie eksperta. jak w dzienniku to musi byc ekspert nad
                                                    ekspertami. ta jak w wybiorczej
                                                  • wielkl_srul Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumentow:) 03.05.07, 21:24
                                                • keradk bardzo madrze powiedziane rabl_sruiek 03.05.07, 18:51
                                                  pedaly by chcialy zeby kazdy sie pochylal nad ich pedalstwem. zdrowa reakcja na
                                                  takie parady to dac im w ryj. gdy ktos idzie za dziewczyna i wykrzykuje
                                                  obsceniczne teksty o swoim seksualizmie to ja obraza - tak samo pedzie obrazaja
                                                  normalnych ludzi swoimi paradami. po cholere sie afiszuja ze swoja
                                                  pedalskoscia? cy jak latam po ulicy wrzeszczac ze jestem hetero?
                                  • babaqba Re: Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 04.05.07, 01:45
                                    Opisującemu się pomyliło. To była procesja "bożego ciała".
                                • komentator_100 Re: Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 04.05.07, 02:49
                                  Ty to masz fantazje...
                                  Tylko nie rozumiem po co sie dzielisz nimi publicznie...
                              • rokets_w Re: newet sedziowie z Moldowy, Bosni i Herceowiny 03.05.07, 20:45
                                guantanamero napisał:

> Slowacji nie mieli w tej sprawe watpliwosci, hehe.. ale wstyd dla zakutych,
                                > zacofanych, homofobicznych lbow.

A mi sie żygac chce jak slysze o pedalach jak w gó..e kutasami sie papraja
                            • rokets_w Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 20:43
                              konread napisał:

> No to już wrogami będą dwa Trybunały hehehe
                              A ja mysle ze juz czas wystąpic z tej porąbanej Europy bo calkowicie Polska i
                              Polacy sie spedala

• rokets_w Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 20:42
                            guantanamero napisał: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli
                            kaczory daly kupra na calej linii!!!

Ha Ha HA najpierw jednomyslnie trybunalisci sie piepszyli a potem
                            jednomyslnie glosowali. HA HA HA tylko ciekaw jestem ilu trybunalistów zaszlo
                            w ciążę myślę że wszyscy, no i bedzie dwa razy tyle trybunalistów.
                          • maciek778 Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 20:42
                            Ale oczywiście błazny się odwołają.
                            Ten gatunek gnomów nie przyznaje sie do błędów.
                    • pos3gacz Re: Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 20:40
                      ergo12 napisał:
                      Będzie wesolo!
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      Nie tylko on jeden.Takich jak ten palant to na tym forum jest bez liku.
                      Szkoda czasu na czytanie tych wszystkich wypocin pisanych przez tych cymbałów.
                • adeinwan Re: Łamanie prawa to specjalność Kaczyńskich - wi 03.05.07, 18:30
                  Nie tylko ich - vide Geremek. Poza tym pretekst zastosowany przez Kaczyńskiego
                  był w porządku - obawa przed rozróbami między gejami i ich przeciwnikami okazała
                  się słuszna.
              • kolter Re: No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kam 03.05.07, 12:55
                camell_ek napisał:

> Trybunal w Strasburgu atakuje Polske!!!!!
                .
                raczej jej broni przed kiepskimi prawnikami jakimi sa bez watpienia
                panowie K
                • rabl_sruiek Bzdury pleciesz. Co ma piernik do wiatraka? 03.05.07, 15:56
                  O czym ty bredzisz? Strasburg wpieprza sie w nieswoje sprawy. Kaczory maja 100% niepozwalajac na
                  zwyczajny ekschibicjonizm - bo jak inaczej nazwac bande pedalow maszerujacych srodkiem miasta i
                  opowiadajacych wszem i wobec o przezyciach ostatniej nocy - czy tego chce sluchac czy nie. Oczywiscie
                  mozecie powiedziec, ze jak mi sie nie podoba to moge sobie pojsc gdzie indziej ale w jakim swietle
                  stawia to paradujacych majacych gdzies moje preferencje (estetyczne w tym przypadku;) ) ?
              • herbapol Re: No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kam 04.05.07, 12:17
                camell_ek napisał:

> Trybunal w Strasburgu atakuje Polske!!!!!
                > :)
                > camell.blox.pl
                No to rozwiązać ten Trybunał!!Co za problem?
          • socjalliberal Czy prezydentem europejskiego dużego 03.05.07, 12:47
            demokratycznego państwa może być człowiek o ciągotach totalitarnych, co pokazuje
            łamiąc na początku prawo do organizowania zgromadzeń, po prostu łamiąc tak
            fundamentalny dokument jak Konwencja Praw Człowieka?

Cytując: 'W żadnym demokratycznym kraju!' taki prezydent by się nie ostał.
          • skubi6 Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 12:52
            Do tych, którzy krytykują Geremka, bo narobił do własnego gniazda: co sądzicie o
            decyzji prezydenta Warszawy Kaczyńskiego, który świetnie wiedział, że łamie
            prawo do zgromadzeń i że Polska za to dostanie wyrok. I wiedział również z
            sondaży, że większość mieszkańców Warszawy popiera prawo do parady równości.

A mimo to zakazał parady równości. Co tam Polska i wstydliwy dla Polski wyrok,
            najważniejsze, że Kaczyński mógł wykazać swój sprzeciw wobec homoseksualistów.

www.skubi.net/geremek.html
            www.skubi.net/macierewicz.html

Tyle, że było z góry wiadomo, że wyrok w Strasburgu zapadnie po wyborach,
            więc PiSowi nie przeszkodzi w zdobyciu władzy
            • koloratura1 Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 13:22
              skubi6 napisał:

> Do tych, którzy krytykują Geremka, bo narobił do własnego gniazda: co sądzicie
              > o
              > decyzji prezydenta Warszawy Kaczyńskiego, który świetnie wiedział, że łamie
              > prawo do zgromadzeń i że Polska za to dostanie wyrok. I wiedział również z
              > sondaży, że większość mieszkańców Warszawy popiera prawo do parady równości.
              > A mimo to zakazał parady równości.

Wprawdzie Geremka bynajmniej nie krytykuję, ale wypowiem się nt. co sądzę o
              wzmiankowanej decyzji prez. Kaczyńskiego. A sądzę dokładnie to samo, co o wielu
              innych decyzjach - zarówno - jego, jak i jego brata: podłość i sk...stwo.

• hildegunst Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 13:34
              Przecież to nie Kaczyński poleciał na skargę do Strasburga!
              • kolargolo Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 14:02
                no i co z tego? Lech Kaczynski zlamal prawo i jako profesor prawa zrobil to
                calkowicie swiadomie. Wniosek jest taki ze nasz prezydent olewa prawo jesli mu
                ono nie pasuje. Tak jak Lepper i pozostali sojusznicy Kaczynskich.
                • loza_szydercza ...ale homoseksualisci wiedzieli jak sie zachowac 03.05.07, 15:19
                  Zachowali sie godnie, demokratycznie i po europejsku. Ulegli i zglosili sprawe
                  gdzie trzeba. Wygrali, bo mieli czyste sumienia.
                  Za to komunisci dzialaja jak dzialaja, bo nie o prawo im chodzi, ale o unikanie
                  lustracji i prawdy o nich samych.
                  Tak to juz jest w cywilizowanych panstwach, ze Demokracja jest bliska prawdzie.
                  Kto ucieka przed prawda, ucieka przed Demokracja.
                  • rabl_sruiek Co za polit-poprawny belkot... 03.05.07, 16:25
                    "Zachowali sie godnie, demokratycznei i po europejsku" tyle, ze po drodze kompletnie olali tych, ktorzy
                    na sprawe patrza inaczej - by the way, chodzi o wiekszosc spoleczenstwa (normalnych, homo
                    wliczajac) - poszli "przez urzedy" jak w najlepszych czasach komuny. Coz patronuje im wlasnie
                    zydokomuna z GW geremkami, michnikami i innymi UBekami

loza_szydercza napisał:

> Zachowali sie godnie, demokratycznie i po europejsku. Ulegli i zglosili sprawe
                    > gdzie trzeba. Wygrali, bo mieli czyste sumienia.
                    > Za to komunisci dzialaja jak dzialaja, bo nie o prawo im chodzi, ale o unikanie
                    > lustracji i prawdy o nich samych.
                    > Tak to juz jest w cywilizowanych panstwach, ze Demokracja jest bliska prawdzie.
                    > Kto ucieka przed prawda, ucieka przed Demokracja.
                    >
                    • okrent9 rabl... 03.05.07, 18:26
                      rabl, tyle razy wkleiłeś ten swój post, że trudno oprzeć się wrażeniu, że
                      gdybyś tylko mógł, to wybieglbyś na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym
                      przechodniom wrazenia swojej ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon).
                      Podejrzewam, że cierpisz wyobrażając sobie, że inni tak robią. Może trochę ci
                      ulży jeśli dowiesz się od naocznego świadka Gay Pride Parade w Chicago, że NIKT
                      z jej uczestników niczego nie streszczał przez megafon. Tak więc nie masz czego
                      zazdrościć.
                      • keradk Re: rabl... 03.05.07, 18:56
                        to w takim razie czemu sluzy taka parada? dla mnie jest bez sensu i obraza
                        ludzi. to jest terroryzm mniejszosci. chcecie paradowac? to spadac na jakas
                        wies i tam sobie paradujcie. po cholere chcecie sie narzucac innym ktorzy
                        wyraznie sobie tego nie zycza?
                        • michalng Re: rabl... 03.05.07, 23:00
                          > to w takim razie czemu sluzy taka parada? dla mnie jest bez sensu i obraza
                          > ludzi. to jest terroryzm mniejszosci. chcecie paradowac? to spadac na jakas
                          > wies i tam sobie paradujcie. po cholere chcecie sie narzucac innym ktorzy
                          > wyraznie sobie tego nie zycza?

Dlaczego swoje marsze moga organizowac lekarze, górnicy, pielegniarki, rolnicy a
                          ostatnio nawet weterynarze a pedałom ma byc nie wolno ?
                          • loza_szydercza Re: rabl... 04.05.07, 08:46
                            Taki jest sposob myslenia homofobow: ja ich nie lubie, wiec sobie ich nie zycze.

Zeby w Polsce polozyc kres tej dyskrymicji musialaby zmienic sie tez mentalnosc
                            spoleczenstwa. Nie tylko Kaczynskich.
                            Wyborcza robi dobra robote, ale moze moglaby zajac sie bardzie upowszechnianiem
                            widoku homoseksualisty jako Polaka w swoim kraju, a nie ciagle tylko wymieniac
                            przypadki dyskryminacji.
                            Moze to jest wlasnie blad? Moze homofobia dlatego jest tak silna w Polsce, bo za
                            bardzo naglasnia sie to jako problem? Homofobi dostaja wowczas non stop sygnaly,
                            ze nie sa jedyni na polu walki. Moze lepiej byloby czesciej probowac
                            normalizowac pozycje homoseksualistow, niz przypominac o tym, ze ktos ich krzywdzi.
                            Nie wiem jak to mialoby wygladac... ale geje musieliby chyba wyjsc z ukrycia. Ci
                            na silnych, autorytatywnych pozycjach w spoleczenstwie.
              • koloratura1 Re: Tak do krytyków Geremka: 09.05.07, 08:02
                hildegunst napisał:

> Przecież to nie Kaczyński poleciał na skargę do Strasburga!

Miał się poskarżyć na samego siebie?
                • billythefreak Re: Tak do krytyków Geremka: 15.05.07, 01:56
                  Kto wie co mu do łba strzeli :)
            • loza_szydercza A co ma do tego sprawa Geremka? 03.05.07, 14:01
              Homofobie kaczynskich i innych katolikow zawsze potepialem, ale nie zmienia to
              mojego zdania ani na temat lustracji, ani na temat obrzydliwego zachowania Geremka.
              Oczywiscie, ze zakazywanie parad rownosci jest wstydem dla Polski. Europa juz
              wczesniej nazwala Polske homofobem i ma racje.
              Bunt postkomunistow przeciwko prawdzie nie ma tutaj jednak nic do rzeczy.
            • ola9678 Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 16:19
              Człowieku opamiętaj sie!!!p. Kaczyński nie zabraniał bycia gejem,czy tam innym
              odmieńcem,tylko zakazał pokazywania ich wyższości i namawiania do tego samego
              młodych ,którzy mogą się od takich zboczeńców uczyć ich postaw. Tak samo mogą
              paradować alkoholicy,narkomani,złodzieje.Czy chcielibyście takiej parady w
              stolicy??.Gejom wolno,to im przecież też.Popieram całym secem decyzję wtedy
              prezydenta.A Strasburg niech u siebie organizuje takie parady a nie decyduje o
              tym co w Polsce /podobno suwerennej/ może, a co nie władza miejscowa.Brawo
              Panie Kaczyński!!!
              • michalng Re: Tak do krytyków Geremka: 04.05.07, 21:12
                ola9678 napisała:

> Człowieku opamiętaj sie!!!p. Kaczyński nie zabraniał bycia gejem,czy tam innym
                > odmieńcem,tylko zakazał pokazywania ich wyższości i namawiania do tego samego
                > młodych ,którzy mogą się od takich zboczeńców uczyć ich postaw. Tak samo mogą
                > paradować alkoholicy,narkomani,złodzieje.

Własnie na tym polega dyskryminacja. Porównujesz gejów do alkoholików narkomanów
                i złodzieji. dlaczego nie do artystów czy naukowców ? :) Uwazasz ze mozesz
                pozbawiac ich czesci praw (prawa do manifestowanai swoich pogladów)(podobnie jak
                czesci praw chcesz pozbawic alkoholików) tylko dlatego ze sa gejami.

> Czy chcielibyście takiej parady w
                > stolicy??.Gejom wolno,to im przecież też.Popieram całym secem decyzję wtedy
                > prezydenta.A Strasburg niech u siebie organizuje takie parady a nie decyduje
                > o tym co w Polsce /podobno suwerennej/ może, a co nie władza miejscowa.Brawo
                > Panie Kaczyński!!!

Tylko ze Strasburg nie zajmuje sie nie organizowaniem parad tylko
                przestrzeganiem praw człowieka. Decyzja pana Kaczynskiego była nie zgodna z
                Polska konstytucją (Co ozekł polski TK) oraz Europejską Konwencją praw
                człowieka. A podyktowana była checią przypodobania sie "mocherowemu"
                elektoratorowi przed wyborami prezydentckimi. (co zresztą skutecznie mu sie
                udało o czym swiadczy wynik wyborów).
            • keradk Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 18:53
              w warszawie nikt tego nie popiera - to tylko przyjezdni z prowincji sie panosza
              i staraja sie byc bardziej warszawscy od warszawiakow. a wychodzi ze sa
              stolyczni.
          • rokets_w Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 20:36
            loza_szydercza napisał:

> Podac sie do dymisji? :)))
            > Popieram decyzje Trybunalu w Strassburgu, bo ktos powinien byl to Kaczynskim
            > wytknac, ale jest to ma byc powod do dymisji, to czy Sld nie powinno bylo
            > samorozwiazac sie zaraz po powstaniu?
            >
            To ty jestes pedalskim menelem a Trybunal w Strassburgu chyba opanowali pedaly
            i dlatego taki werdykt. ciekawe jak pedal pedala moze zaplodnic.A moze SLD na
            na to patent wraz z Tobą
        • adeinwan Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 18:26
          A niby czemu miałby podawać się do dymisji z powodu decyzji, jaką podjął na
          zupełnie innym stanowisku, która została skrytykowana przez obce ciało
          sądownicze, którego orzeczenie nie jest wiążące? Poza tym sprawa jest
          marginalna. Nie róbmy z gejów centrum wszechświata!
          • koloratura1 Warto wiedzieć o czym się pisze... 09.05.07, 08:16
            adeinwan napisał:

> A niby czemu miałby podawać się do dymisji z powodu decyzji, jaką podjął na
            > zupełnie innym stanowisku, która została skrytykowana przez obce ciało
            > sądownicze, którego orzeczenie nie jest wiążące?

Jest wiążące i to jak najbardziej!

Chyba że zechcemy być poza strukturami cywilizowanej Europy, tu, konkretnie -
            Rady Europy.

• rokets_w Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 20:33
          socjalliberal napisał: ma się jeszcze trochę honoru, by podać się do dymisji

O czym mówisz ? A ja mam ochotę chodzic nago ze sterczacym fajfusem i to na
          dodatek tam gdzie jest Twoja żona i Twojew córeczki. Jest nas cala organizacja
          i wszyscy chcemy tak chodzic co ty na to? A może zabronisz? To się odwolamy.
          Mamy też ochotę konia walić i tryskac spermą na oczach Twych kobiet, co ty na
          to? Mysle że ci ludzie powinni byc leczeni a nie organizowac manifestacje.
          Wyobraz sobie, że cala populacja na swiecie to lesbijki i pedaly. Jaji rozwój
          świata widzisz? Wymieramy wszyscy i po bólu. A moze juz miliony lat tak bylo? I
          ludzkość wten sposób wyhginęla, a Ziemią zawladnęly zwierzęta.
          • ffamousffatman Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 21:26
            czy ktos chodzil z fajfusem na wierzchu w czasie manifestacji CZY TO KOLEJNY "TWORCZY CYTAT" PISOWCA?
          • akermanski Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 04.05.07, 00:53

Rockets kłamie. Wszyscy wiemy, że większość osób biorących udział w Paradzie
            Równości zachowuje się kulturalnie.

Problemy natomiast są z prowokatorami z Młodzieży Wszechpolskiej. Dla przykładu
            ostatnio złapano kilku z nich w Krakowie, gdy w nocy rozlepiali zawiadomienia o
            Paradzie ilustrowane zdjęciami seksu kobiety z psem. No proszę, tacy cnotliwi, a
            takie zdjęcia zbierają. Policja ich zgarnęła i nawet starała się postawić zarzut
            dystrybucji pornografii, ale zaczęły się naciski z LPRu by ich wypuścić.

Pozdrawiam,
            .............................
            www.przeciwabsurdom.pl
      • zx7_4_k_19 Czy ta "organizacja" nie ma sie czym zająć . 03.05.07, 12:46
        tylko paradami zakompleksionych panów i pań.
        może by sie zajeli sytuacja w Estoni i Rosji , ale to zbyt skomplikowane
        intelektualnie.
        • koloratura1 Re: Czy ta "organizacja" nie ma sie czym zająć . 03.05.07, 13:27
          zx7_4_k_19 napisał:

> tylko paradami zakompleksionych panów i pań.
          > może by sie zajeli sytuacja w Estoni i Rosji , ale to zbyt skomplikowane
          > intelektualnie.

Ta, jak piszesz, "organizacja", to Trybynał Praw Człowieka, innymi słowy - sąd,
          który zajmuje się sprawami, jakie są do niego kierowane.

Niewykluczone, że i kwestią sytuacji w Estonii i Rosji też się zajmie, jeśli
          któraś ze stron złoży doń skargę.
        • guantanamero ta 'organizacja' zajmuje sie wieloma naruszeniami 03.05.07, 13:44
          praw czlowieka i np. jako jedna z niewielu wypowiedziala sie na temat zbrodni
          rosyjskich w czeczenii. jesli o tym nie wiesz to sie nie wypowiadaj, ignorancie.
          • zx7_4_k_19 no ico to komu dalo ze sie wypowoedzieli, 03.05.07, 13:51
            Rosja ma trybunal w głebokim powazaniu .
            • guantanamero Re: no ico to komu dalo ze sie wypowoedzieli, 03.05.07, 14:23
              zarzucales ze sie nie zajmuja wiec ci odpowiedzialem. a ze panstwa ich nie
              sluchaja to inny problem.
        • adam54321 _ _ _ _ _są równi i równiejsi 03.05.07, 15:05
          Zwykły obywatel czeka więcej niż 4 lata na rozpatrzenie skargi przez Trybunał w
          Strasbourgu. Tu skargę rozpatrzono po 2 latach.
          A.Sandauer
        • pos3gacz Re: Czy ta "organizacja" nie ma sie czym zająć . 03.05.07, 20:36
          zx7_4_k_19 napisał:

> tylko paradami zakompleksionych panów i pań.
          > może by sie zajeli sytuacja w Estoni i Rosji , ale to zbyt skomplikowane
          > intelektualnie.
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          Właśnie się zajmuje i dlatego nie ma czasu na leczenie idiotów piszących takie
          bzdury.Jeżeli nie rozróżniasz pewnych pojęć to lepiej dla Ciebie abyś milczał
          w myśl zasady-=-milczeć i udawać głupiego,niż odezwać się i udowodnić,że się
          nim jest w rzeczywistości.
      • darek950 dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwazniej 03.05.07, 12:48
        i ZNOWU wyborcza informacje o geju zamieszcza jako najważniejszą ze wszystkich,
        • kolter Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 03.05.07, 12:51
          Bo to wazna sprawa w swietle tego z jarek jest gejem , a lechu im wolnosc ogranicza
        • li-mu-bai Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 03.05.07, 13:10
          Po pierwsze nie Wyborcza tylko Gazeta.pl

Po drugie ta sama informacja jest "jedynką" na onet.pl i interia.pl a drugą
          informacją na wp.pl

Po trzecie nie dotyczy tylko gejów, ale wszystkich Polaków. Kto następny w
          kolejce? Komu jaśnie oświecony Prezydent RP zakaże demostracji, jakie prawa
          dalej ograniczy?
        • keradk Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 03.05.07, 19:00
          przeciez polowa wyborczej to ostentacyjni geje - dla nich to sprawa zycia i
          smierci. bez szumu nie beda mieli kasy na swoje organizacje
          • akermanski Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 04.05.07, 00:58

Orzeczenie Trybunału Sprawiedliwości to nareszcie jakiś głos rozsądku. Szkoda
            tylko, że sprawiedliwości musimy szukać tak daleko. Nic dziwnego, że wielu
            znajomych uciekło z Polski, nie tylko od biedy ale i od dyskryminacji gejów
            (braku praw do związków małżeńskich, braku dziedziczenia, ostracyzmu na ulicach).

Bycie gejem jest tak samo naturalne jak bycie heteroseksualistą.

Pozdrawiam, www.przeciwabsurdom.pl
            .........................................
    • lambeth Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ... 03.05.07, 12:35
      I bardzo dobrze
    • ergo12 Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ... 03.05.07, 12:36
      Brawo Europo!!!!!!!!!
      • viornisko Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:50
        WSTYDŹ się EUROPO
      • topolowka A niech sie odwoluja 03.05.07, 21:16
        Po pierwsze, od wyroku Trybunalu nie ma odwolania - mozna zlozyc wniosek o
        rozpoznanie sprawy przez wyzsza izbe, a Trybunal ma swobode decyzji, czy bedzie
        sprawe rozpoznawal w zwiekszonynm skladzie.

A po drugie, przegraja w cuglach. Szkoda pieniedzy podatnika i czasu urzednikow
        panstwowych na te zabiegi wobec "odwolania".
    • shpinak Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ... 03.05.07, 12:37
      poprzez samo bycie prezydentem kaczynski narusza wszelkie mozliwe konwencje -
      zadna nowosc. rece opadaja
    • smok_sielski Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:38
      Najwyzszy czas odzyskac ten trybunal!
    • ritzy W ramach rekompensaty za poniesione 03.05.07, 12:42
      straty erotyczno-moralne, geje powinni miec mozliwosc chodzenia dwa razy dluzej
      w paradzie w tym roku. Albo nawet trzy!!!
      • tarura Re: W ramach rekompensaty niech chodza codziennie 03.05.07, 12:55
        moze im sie odechce chodzenia
        • koloratura1 Re: W ramach rekompensaty niech chodza codziennie 03.05.07, 13:36
          tarura napisała:

> moze im sie odechce chodzenia

A wiesz, że to nie od Ciebie będzie zależało?
          • keradk Re: W ramach rekompensaty niech chodza codziennie 03.05.07, 19:01
            you love the dick, don't you? who's yer daddy?
      • bronimir Re: W ramach rekompensaty za poniesione 03.05.07, 13:59
        Tylko uwaga na hardpornowszechpolaków. To są zboczki.
    • smalltownboy Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:42
      Na pohybel czarnym ku..m! Precz z ciemnogrodem kościelnym, niech Europa i
      świat weźmie się wreszcie za tych, którzy mają krew na rękach w imię ich boga,
      bo nie pradziwego Boga.
      • viornisko Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:52
        Musisz być nieszczęsliwy. Bardzo nieszczęśliwy.
        • smalltownboy Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:57
          Odkryłem prawdę, jak sekta pierze mózgi niby w imię boga, ich boga....
          • toksol goły Archimedes 03.05.07, 13:23
            Gdy Archimedes odkrył prawdę to biegał goły po Atenach. Może i Ty???
            Dzisiaj takich co odkryli prawdę leczy sie i przywraca do normalności.
            • smalltownboy Re: goły Archimedes 03.05.07, 13:49
              Właśnie, dobrze prawisz, i Trybunał przywraca katociemnogród do normalności :)
    • rudniand Gratulacje ............... 03.05.07, 12:42
      Informacja o koledze Biedroniu to wg gazety najważniejszy 3 majowy news.
      • ergo12 Re: Gratulacje . to wazny news!!! 03.05.07, 12:44
        Liczymy już czas do "końca' Kaczek!
      • wirusx Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 12:45
        rudniant, gdybyś był inteligentny doczytałbyś się, że to nie jest o Biedroniu...
      • maruda.r Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 12:47
        rudniand napisał:

> Informacja o koledze Biedroniu to wg gazety najważniejszy 3 majowy news.

Oczywiście. Ślicznie się wpisuje w 3-majowy bełkot prezia Kaczyńskiego. Czy ktoś
        wie, w jakim języku przemawiał dziś Kaczyński? Bo na pewno nie był to język polski.

• viornisko Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 12:54
          Z czytaniem pewnie też masz problemy. Pora zacząć się uczyć.
          • maruda.r Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 13:37
            viornisko napisał:

> Z czytaniem pewnie też masz problemy. Pora zacząć się uczyć.

Słuchałem. W tekście poprawiono bełkot.

• bravocharlie Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 13:29
        Do takich jak ty... wtórnych analfabetów.

Czy wy potraficie czytać dany artykuł? Wyodrębnić informację? Czy rozumiecie
        czytana informację? To pytanie retoryczne jak widać.

To nie jest informacja o Biedroniu. To informacja o tym, że tak kochany przez
        niektórych z Was Prezydent RP - IV...(niech wróci III) złamał będąc prezydentem
        Konstytucję i Konwencję Praw Człowieka.
        Trzeba być skończonym głąbem, by tego nie rozumieć. Tak to jest, kiedy do
        klawiatury dojdzie koleś ze świadectwem od Giertycha
        • rudniand To jest informacja o Biedroniu........ 03.05.07, 13:39
          O jego bohaterskiej i zwycięskiej walce o równouprawnienie mniejszości
          seksualnych. Nie zauważyliście tego wykształciuchy bo zbyt mocno jesteście
          podnieceni i myślicie ...., a nie głową.