socjalliberal No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 12:38 ma się jeszcze trochę honoru, by podać się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 12:41 Podac sie do dymisji? :))) Popieram decyzje Trybunalu w Strassburgu, bo ktos powinien byl to Kaczynskim wytknac, ale jest to ma byc powod do dymisji, to czy Sld nie powinno bylo samorozwiazac sie zaraz po powstaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kamasze 03.05.07, 12:46 i do Iraku na parade Odpowiedz Link Zgłoś
camell_ek Re: No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kam 03.05.07, 12:52 Trybunal w Strasburgu atakuje Polske!!!!! :) camell.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Łamanie prawa to specjalność Kaczyńskich - wiadomo 03.05.07, 12:54 to od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Nastepna parada na terenie ZOO. Z klatkami w tle 03.05.07, 13:19 Prawo nie bedzie zlamane, a jesli przyjaciele zwierzat uznaja, ze to narusza prawa ich przyjaciol, to do Trybunalu w Strasburgu. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 13:24 Będzie wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 13:26 Czuc ten smrod kadzidla z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 13:27 To mialem na myśli między innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 13:46 kaczory daly kupra na calej linii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 13:59 No to już wrogami będą dwa Trybunały hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero newet sedziowie z Moldowy, Bosni i Herceowiny i 03.05.07, 14:21 Slowacji nie mieli w tej sprawe watpliwosci, hehe.. ale wstyd dla zakutych, zacofanych, homofobicznych lbow. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Cywilizacja idzie homofoby! Nauczymy was tolerancj 03.05.07, 14:36 i. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Marsz homoseksualistow, to marsz S m i e r c i 03.05.07, 16:14 To ostatnie akordy umierajacej zdegenerowanej warstwy spoleczenstwa. Marsz zapadajacych sie w nicosc, nie zostawiajacych po sobie niczego. Ostatnia parada chodzacych trupow. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero wishful thinking :-) 03.05.07, 16:24 ta wypowiedz to wyraz desperacji pognebionych homofobow. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Tyle, ze wiekszosc homikow ma gdzie te parady 03.05.07, 16:30 Sprobuj sobie zakonotowac: Demokracja ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Re: Tyle, ze wiekszosc homikow ma gdzie te parady 03.05.07, 16:39 nie mam zamiaru konotowac sobie takich bzdur. ani polemizowac ze stwierdzeniami ze w marszach rownosci mowi sie przez megafon o wrazeniach ostatniej nocy... zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Coz, to nie ja aranzuje parady :))) 03.05.07, 16:46 Wszystko co usilujesz chaotycznie zawrzec w pyskowce, ktora tu uprawiasz ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Na koniec przyjmij ode mnie rade - nie bierz sie za tematy, o ktorych kiedys tylko slyszales a i to z drugiej reki. Wbrew pozorom nie chodzi mi tu o twoje zapatrywania na sprawy seksu a o kulture, na temat ktorej usilujesz dywagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero poddaje sie 03.05.07, 16:49 powtorzyles swoje bzdury sto razy, nie mam wyjscia, musze uznac w calosci ich logike i prawdziwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, to i t 03.05.07, 22:01 Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, to i tak przegraja, gdyz najwieksza wartoscia w Europie pozostaje czlowiek, a nie jakas tam bzdurno-katolicka zabobona Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, t 03.05.07, 22:04 kot9999 napisał: > Nawet jesli brunatni z wladzy sie odwolaja, to i tak przegraja, gdyz najwieksza > > wartoscia w Europie pozostaje czlowiek, a nie jakas tam bzdurno-katolicka > zabobona Jeszcze parę lat ja wymrą moherowe berety to umrze tez RM Odpowiedz Link Zgłoś
shoko2 Re: Coz, to nie ja aranzuje parady :))) 03.05.07, 18:09 Drogi rabl_sruiek, dywagujac na temat kultury, dobrze jest pisac wszystkie nazwiska duza litera. Odpowiedz Link Zgłoś
karl Poziom Dyskusji o Prawach Człowieka jest żenujący 03.05.07, 18:30 bo czytając posty ma się wrażenie, że rozmawia sie osobami , które nie tylko nie czytały konstytucji ale w ogóle żadnego artykułu czym są prawa człowieka we współczesnym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Przestancie sie juz kompromitowac, idioci. 03.05.07, 21:30 Bo tylko idioci zawracja sobie w ogole glowe takimi bzdurami, mamy tysiac wazniejszych spraw w Polsce, ale nikomu chyba ni zalezy, aby sie tym zajac. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tyle, ze wiekszosc homikow ma gdzie te parady 03.05.07, 21:22 rabl_sruiek napisał: Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. ZOSTALBYS UKARANY ZA ZAKLOCACANIE SPOKOJU EW. ZA NARUSZENIE NORM EMISJI HALASU a nie ekszybycjonizm Manifestacja byla po to zeby preferencje byly sprawa PRYWATNA. I nie doliczaj sie srujek do NAS normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Poszeklu! Ty jeszcze nie u psychiatry? Czy u 03.05.07, 17:06 spowiedzi? Jedno i drugie będzie dla Ciebie dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 A co pozostawisz po sobie ty? Nienawiść i agresje 03.05.07, 18:30 do drugiego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Cywilizacja idzie homofoby! Nauczymy was tole 03.05.07, 20:48 antyprawak napisał: Cywilizacja idzie homofoby! Nauczymy was tole Ciekaw jestem czego nauczycie? dzieci nie umiecie zrobic,paplacie sie w gó..e i mówicie ze to rozkosz. Proponuje byscie wlezli do szamba i tam sie w rozkoszy paplali Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 03.05.07, 14:41 faceci w stringach i perukach na głowie, kobiety w wibratorami i sztucznymi penisami(tzw. "palikotkami") w dłoniach, Senyszyn z biczykiem a za nią spocony, sapiący i śliniący się, czerwony na gębie i poglądach Kalisz (nie wiem, co trzymał w dłoni...- małe to było bardzo... he,he ) Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 03.05.07, 14:44 U nas w Warszawie? Czuję się oszukany. Byłem na jakiejś podróbce, a gdzie indziej szła prawdziwa parada. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 PYTAnie:jak i czym geje bronią ojczyzny?Czy walczą 03.05.07, 15:02 z wrogiem, czy się do niego ... przymilają? To "panienki" przecie Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero tu masz liste,na pewno wszyscy to geje i lesbijki 03.05.07, 15:22 www.echr.coe.int/ECHR/EN/Header/The+Court/The+Court/Judges+CVs+and+photos/ Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero otoz ma 03.05.07, 15:55 bo Polska, jak wszystkie kraje europy z wyjatkiem Bialorusi, ratyfikowala Konwencje o ochronie praw czlowieka, zobowiazala sie jej przestrzegac i wypelniac wyroki tego trybunalu. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek i tu sie mylisz 03.05.07, 15:58 Strasburg wtraca sie w nieswoje sprawy. Kaczory, wlasnie ze wzgledu na tolerancje, maja 100% racji niepozwalajac na zwyczajny ekschibicjonizm - bo jak inaczej nazwac bande pederastow maszerujacych srodkiem miasta i opowiadajacych wszem i wobec o przezyciach ostatniej nocy - czy tego chce sluchac czy nie. Oczywiscie mozecie powiedziec, ze jak mi sie nie podoba to moge sobie pojsc gdzie indziej ale w jakim swietle stawia to paradujacych majacych gdzies moje preferencje (estetyczne w tym przypadku;) ) ? Zdaniem biedronia tolerancja nalezy sie prawem pedersatom a "hetero" moga co najwyzej potakiwac w milczeniu. Nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero to ty sie mylisz 03.05.07, 16:23 pomijajac twoja rynsztokowa retoryke, wystarczy przeanalizowac miedzynarodowe zobowiazania polski i jasne jak slonce, konsekwentne i przez zaden rzad w europie (poza kaczystowskim) nie podwazane orzecznictwo Trybunalu w Strasburgu. wnioski sa oczywiste, ale zeby je zrozumiec trzeba miec minimum rozumu i dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumentow:) 03.05.07, 16:28 Nie bardzo wiem na czym ma polegac rynsztokowosc mojej retoryki? :). Coz twoja wiedza o rynsztokach napewno przewyzsza moja :) Powtarzam: Demokracja ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Re: Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumento 03.05.07, 16:36 'banda pederastow' - swietne i kulturalne okreslenie ludzi ktorzy maja inne od ciebie zdanie lub orientacje seksualna. to ty nie potrafisz kulturalnie dyskutowac mowiac ze ja wiem wiecej o rynsztokach niz ty. a argumenty znajdziesz w orzeczeniu. to twoj belkot o ekshibicjonizmie znalazl wlasciwa w nim odpowiedz. watpie jednak czy jestes w stanie to orzeczenie zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Ewidentne klopoty ze zrozumieniem tekstu. Coz... 03.05.07, 16:42 Wszystko co usilujesz chaotycznie zawrzec w pyskowce, ktora tu uprawiasz ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Na koniec przyjmij ode mnie rade - nie bierz sie za tematy, o ktorych kiedys tylko slyszales a i to z drugiej reki. Wbrew pozorom nie chodzi mi tu o twoje zapatrywania na sprawy seksu a o kulture, na temat ktorej usilujesz dywagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Re: Do "guantanamero" Belkot cwiercinteligenta. 03.05.07, 16:43 Wszystko co usilujesz chaotycznie zawrzec w pyskowce, ktora tu uprawiasz ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Na koniec przyjmij ode mnie rade - nie bierz sie za tematy, o ktorych kiedys tylko slyszales a i to z drugiej reki. Wbrew pozorom nie chodzi mi tu o twoje zapatrywania na sprawy seksu a o kulture, na temat ktorej usilujesz dywagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero czlowieku kiedy przestaniesz sie powtarzac???????? 03.05.07, 16:47 litosci! Odpowiedz Link Zgłoś
bonoobo Re: Wtedy, kiedy zrozumiesz prosty tekst. Nigdy:) 04.05.07, 21:05 Nie prosty, lecz PROSTACKI. A to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Do rabi_srulek Belkot cwiercinteligenta. lecz się 03.05.07, 22:34 na nogi. Erupcje twego intelektu są zachwycające. Z wdziękiem wiadra gwoździ bez przerwy wklejasz to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Belkot cwiercinteligenta. Coz, brak argumento 03.05.07, 20:36 Rabi srulek! Zamiast wypowiadac sie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia, podszkolilbys sie lepiej w ortografii. Exhibicjonizm pisze sie przez samo h, a nie ch! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkl_srul A co masz do powiedzenia w omawianej sprawie? 03.05.07, 21:22 Slucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
yuuhi Re: i tu sie mylisz 03.05.07, 18:50 To sie ubawilem. To tylko wedlug heteroli jest to opowiadanie o przezyciach ostatniej nocy bo zyja stereotypami. Prawda jest taka, ze chodzi tylko i wylacznie o to zebysmy nie musieli wychodzic na ulice bojac sie pobicia tylko dlatego,ze jakis heterosexualny byczek sobie mysli,ze jakis gej go napdanie heh zalosne. Jak w koncu ludzie zrozumieja,ze gej/lesbijka w NICZYM nie gorszy od heteryka to i sie parady skoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
yuuhi Re: Yuuhi - polit-poprawny belkot 03.05.07, 23:12 LOL co jak co to mnie jeszcze nikt o poprawnosc polityczna nie oskarzal bo to tego mi daleko. Za to widze,ze wszytskie Twoje odpowiedzi to conajwyzej rownowazniki zdania. Pozyj jeden dzien moim zyciem a pozniej mow,ze to co mowie jest poprawnie polityczne... Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero pytanie az promieniuje wiedza i oczytaniem 03.05.07, 15:20 myslisz ze wsrod zolnierzy nie ma gejow. oj grubo sie mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero przyznaje, masz racje 03.05.07, 15:33 pytaj, moze sie czegos nauczysz Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Dlaczego jestes niegrzeczny? 03.05.07, 16:06 Probuj grzecznie wysluchac drugiej strony - moze dowiesz sie co ma na mysli. To podstawa dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero no co ty... 03.05.07, 16:25 przeciez grzecznie odpowiedzialem, zgodzilem sie z przedmowca ze powinien pytac i uczyc sie... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: pytanie az promieniuje wiedza i oczytaniem 03.05.07, 15:49 guantanamero napisał: > myslisz ze wsrod zolnierzy nie ma gejow. oj grubo sie mylisz... Są a jakże tylko słabo walcza albo w ogóle. No przypomnij sobie II wojne swiatową w wykonaniu Holendrów, Belgów i Dunczyków. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero zapewniam cie ze sa i w polskiej armii 03.05.07, 15:54 nawet w jednostkach specjalnych, a w ogole to nie chce mi sie polemizowac z tak stereotypowymi uwagami, wiec zamilkne. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek I co z tego.Niech sobie beda 03.05.07, 16:04 Ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: zapewniam cie ze sa i w polskiej armii 03.05.07, 16:11 guantanamero napisał: > nawet w jednostkach specjalnych Woow. Powiedz ktorzy to są ? No nie wstydz sie przeciez według Was to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero geje w wojsku 03.05.07, 16:29 1) zdanie eksperta: (geje w US Army) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=148&ShowArticleId=26794 2) o gejach w wojsku pisala "Polityka" w numerze 33/2006 Tajemnica wojskowa Geje w armii Choć polska armia się zmienia, unowocześnia, zaczyna korzystać z pomocy psychologów, to w tej jednej sprawie wciąż nie ma ani strategii, ani taktyki. Geje w wojsku. Jest ich w armii więcej niż średnio w społeczeństwie: 10–15 proc. W najnowszym numerze Polityki (33/2006) artykuł o gejach w armii. Autorka przedstawia konkretne przypadki, i nie wszystkie mają wydźwięk negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Hetero w wojsku! Sensacja! I co z tego? 03.05.07, 16:31 Ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero powtarzasz sie 03.05.07, 16:41 myslisz ze twoje bzdury stana sie wiecej warte i bardziej przekonujace im wiecej razy je powtorzysz? gratuluje pomyslunku. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Re: Coz, nadal mowimy o tym samym, geniuszu :)) 03.05.07, 16:51 dziekuje, niepotrzebne to bylo :-) ja przynajmniej probuje z toba rozmawiac, a ty odpowiadasz tym samym tekstem. rozmowa z toba mija sie wiec z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Coz, nadal mowimy o tym samym, geniuszu :)) 03.05.07, 18:48 o zesz to faktycznie zdanie eksperta. jak w dzienniku to musi byc ekspert nad ekspertami. ta jak w wybiorczej Odpowiedz Link Zgłoś
keradk bardzo madrze powiedziane rabl_sruiek 03.05.07, 18:51 pedaly by chcialy zeby kazdy sie pochylal nad ich pedalstwem. zdrowa reakcja na takie parady to dac im w ryj. gdy ktos idzie za dziewczyna i wykrzykuje obsceniczne teksty o swoim seksualizmie to ja obraza - tak samo pedzie obrazaja normalnych ludzi swoimi paradami. po cholere sie afiszuja ze swoja pedalskoscia? cy jak latam po ulicy wrzeszczac ze jestem hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 04.05.07, 01:45 Opisującemu się pomyliło. To była procesja "bożego ciała". Odpowiedz Link Zgłoś
komentator_100 Re: Parada P/Różnośći legalna ale niemoralna! 04.05.07, 02:49 Ty to masz fantazje... Tylko nie rozumiem po co sie dzielisz nimi publicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: newet sedziowie z Moldowy, Bosni i Herceowiny 03.05.07, 20:45 guantanamero napisał: > Slowacji nie mieli w tej sprawe watpliwosci, hehe.. ale wstyd dla zakutych, > zacofanych, homofobicznych lbow. A mi sie żygac chce jak slysze o pedalach jak w gó..e kutasami sie papraja Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 20:43 konread napisał: > No to już wrogami będą dwa Trybunały hehehe A ja mysle ze juz czas wystąpic z tej porąbanej Europy bo calkowicie Polska i Polacy sie spedala Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 20:42 guantanamero napisał: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli kaczory daly kupra na calej linii!!! Ha Ha HA najpierw jednomyslnie trybunalisci sie piepszyli a potem jednomyslnie glosowali. HA HA HA tylko ciekaw jestem ilu trybunalistów zaszlo w ciążę myślę że wszyscy, no i bedzie dwa razy tyle trybunalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek778 Re: dodam tylko ze wyrok byl jednomyslny czyli 03.05.07, 20:42 Ale oczywiście błazny się odwołają. Ten gatunek gnomów nie przyznaje sie do błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Uwaga forumowicze!!! Poszeklu się pojawil!! 03.05.07, 20:40 ergo12 napisał: Będzie wesolo! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie tylko on jeden.Takich jak ten palant to na tym forum jest bez liku. Szkoda czasu na czytanie tych wszystkich wypocin pisanych przez tych cymbałów. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Łamanie prawa to specjalność Kaczyńskich - wi 03.05.07, 18:30 Nie tylko ich - vide Geremek. Poza tym pretekst zastosowany przez Kaczyńskiego był w porządku - obawa przed rozróbami między gejami i ich przeciwnikami okazała się słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kam 03.05.07, 12:55 camell_ek napisał: > Trybunal w Strasburgu atakuje Polske!!!!! . raczej jej broni przed kiepskimi prawnikami jakimi sa bez watpienia panowie K Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Bzdury pleciesz. Co ma piernik do wiatraka? 03.05.07, 15:56 O czym ty bredzisz? Strasburg wpieprza sie w nieswoje sprawy. Kaczory maja 100% niepozwalajac na zwyczajny ekschibicjonizm - bo jak inaczej nazwac bande pedalow maszerujacych srodkiem miasta i opowiadajacych wszem i wobec o przezyciach ostatniej nocy - czy tego chce sluchac czy nie. Oczywiscie mozecie powiedziec, ze jak mi sie nie podoba to moge sobie pojsc gdzie indziej ale w jakim swietle stawia to paradujacych majacych gdzies moje preferencje (estetyczne w tym przypadku;) ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: No to Panie Kaczyński... czas Biedronia w kam 04.05.07, 12:17 camell_ek napisał: > Trybunal w Strasburgu atakuje Polske!!!!! > :) > camell.blox.pl No to rozwiązać ten Trybunał!!Co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Czy prezydentem europejskiego dużego 03.05.07, 12:47 demokratycznego państwa może być człowiek o ciągotach totalitarnych, co pokazuje łamiąc na początku prawo do organizowania zgromadzeń, po prostu łamiąc tak fundamentalny dokument jak Konwencja Praw Człowieka? Cytując: 'W żadnym demokratycznym kraju!' taki prezydent by się nie ostał. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 12:52 Do tych, którzy krytykują Geremka, bo narobił do własnego gniazda: co sądzicie o decyzji prezydenta Warszawy Kaczyńskiego, który świetnie wiedział, że łamie prawo do zgromadzeń i że Polska za to dostanie wyrok. I wiedział również z sondaży, że większość mieszkańców Warszawy popiera prawo do parady równości. A mimo to zakazał parady równości. Co tam Polska i wstydliwy dla Polski wyrok, najważniejsze, że Kaczyński mógł wykazać swój sprzeciw wobec homoseksualistów. www.skubi.net/geremek.html www.skubi.net/macierewicz.html Tyle, że było z góry wiadomo, że wyrok w Strasburgu zapadnie po wyborach, więc PiSowi nie przeszkodzi w zdobyciu władzy Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 13:22 skubi6 napisał: > Do tych, którzy krytykują Geremka, bo narobił do własnego gniazda: co sądzicie > o > decyzji prezydenta Warszawy Kaczyńskiego, który świetnie wiedział, że łamie > prawo do zgromadzeń i że Polska za to dostanie wyrok. I wiedział również z > sondaży, że większość mieszkańców Warszawy popiera prawo do parady równości. > A mimo to zakazał parady równości. Wprawdzie Geremka bynajmniej nie krytykuję, ale wypowiem się nt. co sądzę o wzmiankowanej decyzji prez. Kaczyńskiego. A sądzę dokładnie to samo, co o wielu innych decyzjach - zarówno - jego, jak i jego brata: podłość i sk...stwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 13:34 Przecież to nie Kaczyński poleciał na skargę do Strasburga! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 14:02 no i co z tego? Lech Kaczynski zlamal prawo i jako profesor prawa zrobil to calkowicie swiadomie. Wniosek jest taki ze nasz prezydent olewa prawo jesli mu ono nie pasuje. Tak jak Lepper i pozostali sojusznicy Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza ...ale homoseksualisci wiedzieli jak sie zachowac 03.05.07, 15:19 Zachowali sie godnie, demokratycznie i po europejsku. Ulegli i zglosili sprawe gdzie trzeba. Wygrali, bo mieli czyste sumienia. Za to komunisci dzialaja jak dzialaja, bo nie o prawo im chodzi, ale o unikanie lustracji i prawdy o nich samych. Tak to juz jest w cywilizowanych panstwach, ze Demokracja jest bliska prawdzie. Kto ucieka przed prawda, ucieka przed Demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
rabl_sruiek Co za polit-poprawny belkot... 03.05.07, 16:25 "Zachowali sie godnie, demokratycznei i po europejsku" tyle, ze po drodze kompletnie olali tych, ktorzy na sprawe patrza inaczej - by the way, chodzi o wiekszosc spoleczenstwa (normalnych, homo wliczajac) - poszli "przez urzedy" jak w najlepszych czasach komuny. Coz patronuje im wlasnie zydokomuna z GW geremkami, michnikami i innymi UBekami Demokracja ma sie to nijak do kompletnie porabanej idei wywlekania spraw intymnych na forum publicum w ramach jakiejs chorej parady. Gdybym to ja wybiegl na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon) to zostalbym (i slusznie) zatrzymany pod zarzutem ekschibicjonizmu. Biedron i spola oczekuja prawa, ktore bedzie dzielic spoleczenstwo na rownych i rowniejszych, zezwalajac jednym wiecej niz innym i to w oparciu o preferencje seksualne, ktore powtarzam, sz sprawa PRYWATNA kazdego z nas. Przeciez to chore. Biedron, szczuka et consortes robia kariere polityczna z wykorzystaniem w.w. kwestii wyrzadzajac tym samym krzywde normalnym homikom, ktorzy gdzies maja parady, manify etc loza_szydercza napisał: > Zachowali sie godnie, demokratycznie i po europejsku. Ulegli i zglosili sprawe > gdzie trzeba. Wygrali, bo mieli czyste sumienia. > Za to komunisci dzialaja jak dzialaja, bo nie o prawo im chodzi, ale o unikanie > lustracji i prawdy o nich samych. > Tak to juz jest w cywilizowanych panstwach, ze Demokracja jest bliska prawdzie. > Kto ucieka przed prawda, ucieka przed Demokracja. > Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 rabl... 03.05.07, 18:26 rabl, tyle razy wkleiłeś ten swój post, że trudno oprzeć się wrażeniu, że gdybyś tylko mógł, to wybieglbyś na ulice stareszczajac przygodnie napotkanym przechodniom wrazenia swojej ostatniej nocy (oczywiscie przez megafon). Podejrzewam, że cierpisz wyobrażając sobie, że inni tak robią. Może trochę ci ulży jeśli dowiesz się od naocznego świadka Gay Pride Parade w Chicago, że NIKT z jej uczestników niczego nie streszczał przez megafon. Tak więc nie masz czego zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: rabl... 03.05.07, 18:56 to w takim razie czemu sluzy taka parada? dla mnie jest bez sensu i obraza ludzi. to jest terroryzm mniejszosci. chcecie paradowac? to spadac na jakas wies i tam sobie paradujcie. po cholere chcecie sie narzucac innym ktorzy wyraznie sobie tego nie zycza? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: rabl... 03.05.07, 23:00 > to w takim razie czemu sluzy taka parada? dla mnie jest bez sensu i obraza > ludzi. to jest terroryzm mniejszosci. chcecie paradowac? to spadac na jakas > wies i tam sobie paradujcie. po cholere chcecie sie narzucac innym ktorzy > wyraznie sobie tego nie zycza? Dlaczego swoje marsze moga organizowac lekarze, górnicy, pielegniarki, rolnicy a ostatnio nawet weterynarze a pedałom ma byc nie wolno ? Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: rabl... 04.05.07, 08:46 Taki jest sposob myslenia homofobow: ja ich nie lubie, wiec sobie ich nie zycze. Zeby w Polsce polozyc kres tej dyskrymicji musialaby zmienic sie tez mentalnosc spoleczenstwa. Nie tylko Kaczynskich. Wyborcza robi dobra robote, ale moze moglaby zajac sie bardzie upowszechnianiem widoku homoseksualisty jako Polaka w swoim kraju, a nie ciagle tylko wymieniac przypadki dyskryminacji. Moze to jest wlasnie blad? Moze homofobia dlatego jest tak silna w Polsce, bo za bardzo naglasnia sie to jako problem? Homofobi dostaja wowczas non stop sygnaly, ze nie sa jedyni na polu walki. Moze lepiej byloby czesciej probowac normalizowac pozycje homoseksualistow, niz przypominac o tym, ze ktos ich krzywdzi. Nie wiem jak to mialoby wygladac... ale geje musieliby chyba wyjsc z ukrycia. Ci na silnych, autorytatywnych pozycjach w spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tak do krytyków Geremka: 09.05.07, 08:02 hildegunst napisał: > Przecież to nie Kaczyński poleciał na skargę do Strasburga! Miał się poskarżyć na samego siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
billythefreak Re: Tak do krytyków Geremka: 15.05.07, 01:56 Kto wie co mu do łba strzeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza A co ma do tego sprawa Geremka? 03.05.07, 14:01 Homofobie kaczynskich i innych katolikow zawsze potepialem, ale nie zmienia to mojego zdania ani na temat lustracji, ani na temat obrzydliwego zachowania Geremka. Oczywiscie, ze zakazywanie parad rownosci jest wstydem dla Polski. Europa juz wczesniej nazwala Polske homofobem i ma racje. Bunt postkomunistow przeciwko prawdzie nie ma tutaj jednak nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ola9678 Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 16:19 Człowieku opamiętaj sie!!!p. Kaczyński nie zabraniał bycia gejem,czy tam innym odmieńcem,tylko zakazał pokazywania ich wyższości i namawiania do tego samego młodych ,którzy mogą się od takich zboczeńców uczyć ich postaw. Tak samo mogą paradować alkoholicy,narkomani,złodzieje.Czy chcielibyście takiej parady w stolicy??.Gejom wolno,to im przecież też.Popieram całym secem decyzję wtedy prezydenta.A Strasburg niech u siebie organizuje takie parady a nie decyduje o tym co w Polsce /podobno suwerennej/ może, a co nie władza miejscowa.Brawo Panie Kaczyński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Tak do krytyków Geremka: 04.05.07, 21:12 ola9678 napisała: > Człowieku opamiętaj sie!!!p. Kaczyński nie zabraniał bycia gejem,czy tam innym > odmieńcem,tylko zakazał pokazywania ich wyższości i namawiania do tego samego > młodych ,którzy mogą się od takich zboczeńców uczyć ich postaw. Tak samo mogą > paradować alkoholicy,narkomani,złodzieje. Własnie na tym polega dyskryminacja. Porównujesz gejów do alkoholików narkomanów i złodzieji. dlaczego nie do artystów czy naukowców ? :) Uwazasz ze mozesz pozbawiac ich czesci praw (prawa do manifestowanai swoich pogladów)(podobnie jak czesci praw chcesz pozbawic alkoholików) tylko dlatego ze sa gejami. > Czy chcielibyście takiej parady w > stolicy??.Gejom wolno,to im przecież też.Popieram całym secem decyzję wtedy > prezydenta.A Strasburg niech u siebie organizuje takie parady a nie decyduje > o tym co w Polsce /podobno suwerennej/ może, a co nie władza miejscowa.Brawo > Panie Kaczyński!!! Tylko ze Strasburg nie zajmuje sie nie organizowaniem parad tylko przestrzeganiem praw człowieka. Decyzja pana Kaczynskiego była nie zgodna z Polska konstytucją (Co ozekł polski TK) oraz Europejską Konwencją praw człowieka. A podyktowana była checią przypodobania sie "mocherowemu" elektoratorowi przed wyborami prezydentckimi. (co zresztą skutecznie mu sie udało o czym swiadczy wynik wyborów). Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Tak do krytyków Geremka: 03.05.07, 18:53 w warszawie nikt tego nie popiera - to tylko przyjezdni z prowincji sie panosza i staraja sie byc bardziej warszawscy od warszawiakow. a wychodzi ze sa stolyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 20:36 loza_szydercza napisał: > Podac sie do dymisji? :))) > Popieram decyzje Trybunalu w Strassburgu, bo ktos powinien byl to Kaczynskim > wytknac, ale jest to ma byc powod do dymisji, to czy Sld nie powinno bylo > samorozwiazac sie zaraz po powstaniu? > To ty jestes pedalskim menelem a Trybunal w Strassburgu chyba opanowali pedaly i dlatego taki werdykt. ciekawe jak pedal pedala moze zaplodnic.A moze SLD na na to patent wraz z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 18:26 A niby czemu miałby podawać się do dymisji z powodu decyzji, jaką podjął na zupełnie innym stanowisku, która została skrytykowana przez obce ciało sądownicze, którego orzeczenie nie jest wiążące? Poza tym sprawa jest marginalna. Nie róbmy z gejów centrum wszechświata! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Warto wiedzieć o czym się pisze... 09.05.07, 08:16 adeinwan napisał: > A niby czemu miałby podawać się do dymisji z powodu decyzji, jaką podjął na > zupełnie innym stanowisku, która została skrytykowana przez obce ciało > sądownicze, którego orzeczenie nie jest wiążące? Jest wiążące i to jak najbardziej! Chyba że zechcemy być poza strukturami cywilizowanej Europy, tu, konkretnie - Rady Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 20:33 socjalliberal napisał: ma się jeszcze trochę honoru, by podać się do dymisji O czym mówisz ? A ja mam ochotę chodzic nago ze sterczacym fajfusem i to na dodatek tam gdzie jest Twoja żona i Twojew córeczki. Jest nas cala organizacja i wszyscy chcemy tak chodzic co ty na to? A może zabronisz? To się odwolamy. Mamy też ochotę konia walić i tryskac spermą na oczach Twych kobiet, co ty na to? Mysle że ci ludzie powinni byc leczeni a nie organizowac manifestacje. Wyobraz sobie, że cala populacja na swiecie to lesbijki i pedaly. Jaji rozwój świata widzisz? Wymieramy wszyscy i po bólu. A moze juz miliony lat tak bylo? I ludzkość wten sposób wyhginęla, a Ziemią zawladnęly zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 03.05.07, 21:26 czy ktos chodzil z fajfusem na wierzchu w czasie manifestacji CZY TO KOLEJNY "TWORCZY CYTAT" PISOWCA? Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: No to Panie Kaczyński... czas pokazać czy 04.05.07, 00:53 Rockets kłamie. Wszyscy wiemy, że większość osób biorących udział w Paradzie Równości zachowuje się kulturalnie. Problemy natomiast są z prowokatorami z Młodzieży Wszechpolskiej. Dla przykładu ostatnio złapano kilku z nich w Krakowie, gdy w nocy rozlepiali zawiadomienia o Paradzie ilustrowane zdjęciami seksu kobiety z psem. No proszę, tacy cnotliwi, a takie zdjęcia zbierają. Policja ich zgarnęła i nawet starała się postawić zarzut dystrybucji pornografii, ale zaczęły się naciski z LPRu by ich wypuścić. Pozdrawiam, ............................. www.przeciwabsurdom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zx7_4_k_19 Czy ta "organizacja" nie ma sie czym zająć . 03.05.07, 12:46 tylko paradami zakompleksionych panów i pań. może by sie zajeli sytuacja w Estoni i Rosji , ale to zbyt skomplikowane intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy ta "organizacja" nie ma sie czym zająć . 03.05.07, 13:27 zx7_4_k_19 napisał: > tylko paradami zakompleksionych panów i pań. > może by sie zajeli sytuacja w Estoni i Rosji , ale to zbyt skomplikowane > intelektualnie. Ta, jak piszesz, "organizacja", to Trybynał Praw Człowieka, innymi słowy - sąd, który zajmuje się sprawami, jakie są do niego kierowane. Niewykluczone, że i kwestią sytuacji w Estonii i Rosji też się zajmie, jeśli któraś ze stron złoży doń skargę. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero ta 'organizacja' zajmuje sie wieloma naruszeniami 03.05.07, 13:44 praw czlowieka i np. jako jedna z niewielu wypowiedziala sie na temat zbrodni rosyjskich w czeczenii. jesli o tym nie wiesz to sie nie wypowiadaj, ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
zx7_4_k_19 no ico to komu dalo ze sie wypowoedzieli, 03.05.07, 13:51 Rosja ma trybunal w głebokim powazaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Re: no ico to komu dalo ze sie wypowoedzieli, 03.05.07, 14:23 zarzucales ze sie nie zajmuja wiec ci odpowiedzialem. a ze panstwa ich nie sluchaja to inny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam54321 _ _ _ _ _są równi i równiejsi 03.05.07, 15:05 Zwykły obywatel czeka więcej niż 4 lata na rozpatrzenie skargi przez Trybunał w Strasbourgu. Tu skargę rozpatrzono po 2 latach. A.Sandauer Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Czy ta "organizacja" nie ma sie czym zająć . 03.05.07, 20:36 zx7_4_k_19 napisał: > tylko paradami zakompleksionych panów i pań. > może by sie zajeli sytuacja w Estoni i Rosji , ale to zbyt skomplikowane > intelektualnie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Właśnie się zajmuje i dlatego nie ma czasu na leczenie idiotów piszących takie bzdury.Jeżeli nie rozróżniasz pewnych pojęć to lepiej dla Ciebie abyś milczał w myśl zasady-=-milczeć i udawać głupiego,niż odezwać się i udowodnić,że się nim jest w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
darek950 dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwazniej 03.05.07, 12:48 i ZNOWU wyborcza informacje o geju zamieszcza jako najważniejszą ze wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 03.05.07, 12:51 Bo to wazna sprawa w swietle tego z jarek jest gejem , a lechu im wolnosc ogranicza Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 03.05.07, 13:10 Po pierwsze nie Wyborcza tylko Gazeta.pl Po drugie ta sama informacja jest "jedynką" na onet.pl i interia.pl a drugą informacją na wp.pl Po trzecie nie dotyczy tylko gejów, ale wszystkich Polaków. Kto następny w kolejce? Komu jaśnie oświecony Prezydent RP zakaże demostracji, jakie prawa dalej ograniczy? Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 03.05.07, 19:00 przeciez polowa wyborczej to ostentacyjni geje - dla nich to sprawa zycia i smierci. bez szumu nie beda mieli kasy na swoje organizacje Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: dla Wyborczej informacje o gejach znowu najwa 04.05.07, 00:58 Orzeczenie Trybunału Sprawiedliwości to nareszcie jakiś głos rozsądku. Szkoda tylko, że sprawiedliwości musimy szukać tak daleko. Nic dziwnego, że wielu znajomych uciekło z Polski, nie tylko od biedy ale i od dyskryminacji gejów (braku praw do związków małżeńskich, braku dziedziczenia, ostracyzmu na ulicach). Bycie gejem jest tak samo naturalne jak bycie heteroseksualistą. Pozdrawiam, www.przeciwabsurdom.pl ......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
lambeth Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ... 03.05.07, 12:35 I bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ... 03.05.07, 12:36 Brawo Europo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:50 WSTYDŹ się EUROPO Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka A niech sie odwoluja 03.05.07, 21:16 Po pierwsze, od wyroku Trybunalu nie ma odwolania - mozna zlozyc wniosek o rozpoznanie sprawy przez wyzsza izbe, a Trybunal ma swobode decyzji, czy bedzie sprawe rozpoznawal w zwiekszonynm skladzie. A po drugie, przegraja w cuglach. Szkoda pieniedzy podatnika i czasu urzednikow panstwowych na te zabiegi wobec "odwolania". Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości w ... 03.05.07, 12:37 poprzez samo bycie prezydentem kaczynski narusza wszelkie mozliwe konwencje - zadna nowosc. rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:38 Najwyzszy czas odzyskac ten trybunal! Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy W ramach rekompensaty za poniesione 03.05.07, 12:42 straty erotyczno-moralne, geje powinni miec mozliwosc chodzenia dwa razy dluzej w paradzie w tym roku. Albo nawet trzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: W ramach rekompensaty niech chodza codziennie 03.05.07, 12:55 moze im sie odechce chodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: W ramach rekompensaty niech chodza codziennie 03.05.07, 13:36 tarura napisała: > moze im sie odechce chodzenia A wiesz, że to nie od Ciebie będzie zależało? Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: W ramach rekompensaty niech chodza codziennie 03.05.07, 19:01 you love the dick, don't you? who's yer daddy? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: W ramach rekompensaty za poniesione 03.05.07, 13:59 Tylko uwaga na hardpornowszechpolaków. To są zboczki. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:42 Na pohybel czarnym ku..m! Precz z ciemnogrodem kościelnym, niech Europa i świat weźmie się wreszcie za tych, którzy mają krew na rękach w imię ich boga, bo nie pradziwego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:52 Musisz być nieszczęsliwy. Bardzo nieszczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Trybunał w Strasburgu: Zakaz parady równości 03.05.07, 12:57 Odkryłem prawdę, jak sekta pierze mózgi niby w imię boga, ich boga.... Odpowiedz Link Zgłoś
toksol goły Archimedes 03.05.07, 13:23 Gdy Archimedes odkrył prawdę to biegał goły po Atenach. Może i Ty??? Dzisiaj takich co odkryli prawdę leczy sie i przywraca do normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: goły Archimedes 03.05.07, 13:49 Właśnie, dobrze prawisz, i Trybunał przywraca katociemnogród do normalności :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand Gratulacje ............... 03.05.07, 12:42 Informacja o koledze Biedroniu to wg gazety najważniejszy 3 majowy news. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Gratulacje . to wazny news!!! 03.05.07, 12:44 Liczymy już czas do "końca' Kaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 12:45 rudniant, gdybyś był inteligentny doczytałbyś się, że to nie jest o Biedroniu... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 12:47 rudniand napisał: > Informacja o koledze Biedroniu to wg gazety najważniejszy 3 majowy news. *************************************** Oczywiście. Ślicznie się wpisuje w 3-majowy bełkot prezia Kaczyńskiego. Czy ktoś wie, w jakim języku przemawiał dziś Kaczyński? Bo na pewno nie był to język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 12:54 Z czytaniem pewnie też masz problemy. Pora zacząć się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 13:37 viornisko napisał: > Z czytaniem pewnie też masz problemy. Pora zacząć się uczyć. **************************************** Słuchałem. W tekście poprawiono bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Gratulacje ............... 03.05.07, 13:29 Do takich jak ty... wtórnych analfabetów. Czy wy potraficie czytać dany artykuł? Wyodrębnić informację? Czy rozumiecie czytana informację? To pytanie retoryczne jak widać. To nie jest informacja o Biedroniu. To informacja o tym, że tak kochany przez niektórych z Was Prezydent RP - IV...(niech wróci III) złamał będąc prezydentem Konstytucję i Konwencję Praw Człowieka. Trzeba być skończonym głąbem, by tego nie rozumieć. Tak to jest, kiedy do klawiatury dojdzie koleś ze świadectwem od Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand To jest informacja o Biedroniu........ 03.05.07, 13:39 O jego bohaterskiej i zwycięskiej walce o równouprawnienie mniejszości seksualnych. Nie zauważyliście tego wykształciuchy bo zbyt mocno jesteście podnieceni i myślicie ...., a nie głową. Odpowiedz Link Zgłoś