vor_tex 12.01.09, 13:59 nie rozumiem podpisu pod zdjeciem. Przeca ona sama sie zglosila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes510 Dokladnie - jakas prowokacja 12.01.09, 14:16 No to prawda, to sei jedno z drugim wyklucza - text z opisem fotki, niby sama sei zglosila zas zdiecie gada, ze policja jej szukala, to moze ta policja to ci streczyciele, pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że ja 12.01.09, 14:20 A już myślałem, że artykuł jest o Gęsickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a tego sku_rwiela wykastrować i do pierdla! 12.01.09, 14:24 tam mu zrobią z dupy jesien sredniowiecza... Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: a tego sku_rwiela wykastrować i do pierdla! 12.01.09, 14:55 monster1972 napisał: > tam mu zrobią z dupy jesien sredniowiecza... Kto i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
willazakopane W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że jako... 12.01.09, 14:27 szkoda dziewczyny. Mam nadzieje,że europejskie władze RP nie potraktują jej jak przestępcy i nie zamkną w jakimś lokalnym Guantanamo.Do siebie do Afryki ona nie ma po co wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----===------------- 12.01.09, 14:39 Ludzką tragedię wykorzystujecie do swoich politycznych żartów - agitacji? FE! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: <----===------------- 12.01.09, 14:53 Nie, po prostu na forum pełno jest matołów, którzy na każdy temat umieszczają polityczne nie-apropos. Myślą, że są tacy błyskotliwi,. a żałosne z nich matoły. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik744 Re: W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że ja 12.01.09, 14:52 Wiem że nierozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że jako... 12.01.09, 15:10 Żadna praca nie hańbi. Załatwiają jej prace a ona fochy stroi. To polska bezczelność. Najlepiej żeby wszystko było darmo a robić juz nie ma komu!! Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że ja 12.01.09, 16:48 Życzę ci aby twojej żonie albo córce albo matce ktoś taką pracę załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
tamperex W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że jako... 12.01.09, 15:43 heh jak bym sie dowiedzial ze to polak to nie wiem co bym mu zrobil ;/ wspolczuje dziewczynie, naprawde, nie moglo jej spotkac nic gorszego :( oby wszystko jej sie w zyciu ulozylo Odpowiedz Link Zgłoś
lotnoko Eee.. myslalem, ze to tekst o pani Minister z PISu 12.01.09, 16:43 Eee.. myslalem, ze to tekst o pani Minister z PISu... Odpowiedz Link Zgłoś
styp W Polsce miała pracować. Nie wiedziała, że jako.. 12.01.09, 17:52 w Uni Europejskiej taka praca wysoko płatna Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ale chyba kolor skóry sutenera był znany? 12.01.09, 18:51 Skoro Gazecie Wyborczej przez gardło poprawności politycznej nie chce przejść ta kwestia, to należy wnioskować, że chodzi o murzyna. (Czyli białego inaczej.) Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Tak masz rację 12.01.09, 23:18 To był jeden z tych białych-dumnych(durnych)-facetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Ale hipokryzja! 12.01.09, 19:52 Ci samo, co krzyczą, że handel ludźmi to zło do kwadratu (bo tak rzeczywiście jest) chcą zarazem legalizować agencje towarzyskie. Czy to jest normalne? Dolewa się oliwy do ognia i krzyczy "ojezu pali się!". Jeżeli zacznie się tepić agencje towarzyskie czyli po prostu burdele i tyle to proceder handlu ludźmi się zminimalizuje. A tymczasem ci sami, co tak potępiają handel ludźmi, uważają, że burdele to nic złego i powinny być legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Coś w tym jest! 12.01.09, 20:55 Faktycznie - gdyby pochylić się nad losami panienek w naszych "agencjach" to pewnie spora część nie trafiła tam z własnej woli, była przedmiotem handlu, doświadczyła przemocy i uwięzienia... Tylko że wszyscy przymykają oko na fakt, że to nie żadne agencje, tylko burdele. A stręczycielstwo jest karalne! O przemocy i ograniczaniu wolności nie wspomnę. Co do Afrykanki - to pytanie, czy np. nie jest to metoda na otrzymanie azylu. Czy za miesiąc nie pojawi się gromada "cudem ocalałych od prostytucji" panienek ...w różnym wieku. Wiecie, że kiedyś Polacy jeździli do Finlandii żeby dać się ARESZTOWAĆ? Wchodził taki na komisariat i oświadczał, że właśnie prowadził po pijaku. Jak nie wierzyli, to prosił ich do auta, wypijał z flaszki i odpalał silnik. Wówczas był aresztowany, dostawał miesiąc kozy, A W ARESZCIE BYŁA MOŻLIWOŚĆ RESOCJALIZACJI! Za wykonywaną pracę aresztant dostawał kasę, która na polskie warunki była całkiem atrakcyjna... Proceder ukróciło porozumienie Finów z naszym (komuszym) rządem, żeby nasi odsiadywali areszt u nas. Kilku nie zdążyło się o tym dowiedzieć... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Re: Coś w tym jest! 12.01.09, 22:20 Tak, są różne kombinacje o których piszesz i wiele innych. Niemniej jednak o ile się prostytucji czyli zwyczajnie ku***stwa zwyczajnie nie wytępi całkiem, o tyle trzeba to zjawisko minimalizować na tyle ile jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: Ale hipokryzja! 12.01.09, 23:21 Tia...niech dalej będą w szarej strefie-a po co im płacić podatki-przecież to tak niewielka kasa....... Pamiętaj,że zalegalizowanie ich dałoby też odpowiednim służbom kontrolę nad nimi co pociąga za sobą inne sprawy-ale co ci będę tłumaczyć-przecież ich legalizacja i ściąganie podatków to takie beeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Re: Ale hipokryzja! 14.01.09, 18:27 > Tia...niech dalej będą w szarej strefie-a po co im płacić podatki-przecież to > tak niewielka kasa....... > Pamiętaj,że zalegalizowanie ich dałoby też odpowiednim służbom kontrolę nad nim > i > co pociąga za sobą inne sprawy-ale co ci będę tłumaczyć-przecież ich legalizacj > a > i ściąganie podatków to takie beeee..... Legalizacja to prawne przyzwolenie dla tego procederu. A to nie jest dobry pomysł, żeby każde miasto miało "czerwoną dzielnicę". Po drugie podatki, tak to jest masa kasy, ale naprawdę chcesz utrzymywać państwo z ku**stwa? Zrobi się totalny syf. Ja sobie zdaję sprawę, że tego się nie wyeliminuje, ale trzeba tą "branżę" gnębić jak się da, a nie tolerować, ba nawet "głaskać" to zjawisko, jak ma to miejsce w Polsce. No ale skoro decydentami są ludzie o poglądach jak ty to o czym tu mówić. Odpowiedz Link Zgłoś