inkwizytorstarszy 19.07.09, 03:33 Szkoda że tylko w sklepie a nie w domu? Może byłoby mniej rozwodów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0_maciek Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 10.09.09, 20:59 Żeby znaleźć jakiś fajny gadżet wcale nie musisz się ruszać z domu. Jeśli chce ktoś urozmaicić swoje życie erotyczne to może przez Internet przecież zakupić gadżety, wybrać je z żoną czy dziewczyną. Jest obecnie sporo fajnych stron, na których można się zaopatrzeć w gadżety np. www.emilosc.pl czy inne tego typu strony, nawet na allegro można zakupić sobie taki sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można zn... 15.09.09, 04:32 Tak jest.Nakupują,poprubują.A potem w domu brakuje pieniedzy na chleb.Jest na to rada.Przed mężem trzeba dorobić.I heja w Polskę.Zeszmaci sie taka jedna.Potem skomli pod drzwiami domu i prosi o wybaczenie.Wstyd kobitki.Oj wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 15.09.09, 19:03 Spokojnie , Wiesiu...-Zafunduj Twojej zabaweczke ,to ,wcale,nie jest drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
styllowka Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można zn... 27.10.10, 15:27 według mnie każdy musi dopasować coś dla siebie. W sklepie erotycznym przecież oprócz stymulatorów i wibratorów można znaleźć dużo innych interesujących rzeczy. Ostatnio odkryłam specjalne świeczki oraz niesamowite całuśne farbki do ciała :) np. z Fun Factory Takie rzeczy z pewnością urozmaicają życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
novyb Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 28.02.12, 16:15 W internetowym sklepie: www.tabutoys.pl Można znaleźć wiele zabawek erotycznych - od wibratorów po stymulatory etc. Wybór jest duży i co ważne ceny są niskie, więc szczerze mogę polecić ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
tanieczasy Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 20.05.13, 15:53 ja bardzo często kupuje gadzety dla kochaków i w ten sposób mam urozmaicenie w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
sabin-ka36 Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 30.07.13, 08:22 proponuję zerknąć na ciekawą ofertę pulsatorów fun faktory zarówno dla kobiet jaki i dla mężczyzn:) Odpowiedz Link Zgłoś
27mania Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 12.05.15, 11:05 dla znudzonych polecam ciekawe stroje erotyczne + gadżety www.kokotka.pl/kostiumy-c-474_479_485.html lub www.kokotka.pl/akcesoria-i-bdsm-c-614.html/s=6, sprawdzony sklep, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majma89 Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 09.04.16, 12:12 www.fabrykarozkoszy.pl/ POLECAM sa nowi maja duzo produktow oraz extra ceny Odpowiedz Link Zgłoś
baninoo Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 26.09.17, 17:23 Większość osób wstydzi się chociażby wejść do sex shopu. Sama mam z tym nie mały problem ale zamawiam zazwyczaj tutaj zmyslowo.com/ . Dyskretna przesyłka, bez skrępowania podczas kupowania, wszystko można dokładnie obejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
sesska Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 22.01.23, 18:41 leadstar.pl/c?pid=44796&tid=4948&ha=1124495467&r=7083 Tu jest stronka do naprawdę fajnych dziewczyn i facetów Odpowiedz Link Zgłoś
sex-a-pill Re: Erotyczne gadżety dla kobiet, czyli co można 12.07.18, 15:55 sex-a-pill.pl KUPON -10% "LIPIEC2018" Kupon ważny jest do końca lipca 2018 roku. Odpowiedz Link Zgłoś