Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretacje wyników krwi

18.04.11, 11:18

Witam.
Moja córka jest po mononukleozie (22 m-ce). Miała kontrolne badanie krwi, bo w wyniku tej choroby maila podwyższone próby watrobowe (nadal ma ponad norme, ale maleje).
Niepokoja mnie wyniki krwi:
GRAN% 34,0 norma 37-92
RBC 3,88 norma 4,2-6,3
HGB 11,1 norma 12-18
HCT 32,5 norma 37-51
RDW 16,3 norma 11,5-14,5
reszta miesci sie w normie.
Wyniki odebralam dzis jutro lekarz ale chciałabym wiedziec co oznaczaja te wyniki.
Z gory bardzo dziekuję.


Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka